-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Αν δεν κάνω κάτι τραγικά λάθος στους υπολογισμούς μου ένα αυθεντικό (σούπερ youngtimer) 190Ε 2.3-16 που έχει τεκμήριο 5750Ευρώ και πληρώνει τέλη 660ευρώ (χωρίς φόρο πολυτελείας) δεν είναι και εντελώς τραγικό να το έχει κανείς που έχει ένα μικρό εισόδημα, με μια χαμηλή ασφάλεια, σωστά;
Που να το βρει Διγέτιέ μου?
Ελληνικό,γνήσιο και σε λογική τιμή για χαμηλά εισοδήματα δεν θυμάμαι να έχω βρει ποτέ στις αγγελιοσελίδες... -
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Μπράβο σας! Έτσι θα διατηρηθούν πολλά νέα κλασσικά αυτοκίνητα που αλλιώς θα ήταν καταδικασμένα (μπορώ να σκεφτώ σε ΜΒ τα μεγαλύτερα W124 και 129...πχ ένα όμορφο 230CE /W124).
Ευχαριστω για τα καλα λογια. Δεν θελω να φανει οτι κανω διαφημιση ή οτι ψαρευω 'πελατες' -δεν ειμαι καν ασφαλιστης...
Οντως καναμε αγωνα να πετυχουμε το φθηνο συμβολαιο και πολλα youngtimer εχουν ανταποκριθει.
Μεχρι στιγμης μονο ο συλλογος μας εχει εκδοσει περιπου 90-100 καρτες Fiva (potentially historic) και πολλα καλα αυτοκινητα εχουν καρδισει ενα κινητρο ωστε να σωθουν (πχ... MB 190, 230 cabrio, W124, BMW E30, E36, 850 (!), πολλα RX7 2ης και 3ης γενιας (καθοτι ειμαι και βανκελοφρων... ), ΜΧ-5, Peugeot 205 Gti & RalLy, Alfa 33, 75 & 155, νεωτερες Spider και last but not least... καμια 10αρια εξαιρετικες Intergrale).Σιγουρα για τα αυτοκινητα ανω των 2000κε, μονο η φθηνη ασφαλεια δεν ειναι σωτηρια, αλλα άλλο να πληρωνεις 400-600 το χρονο και αλλο 130 (με οδικη).
-
Α.. και και μερικες πολυ ομορφες Corolla GT ΑΕ86 (για να μην παρεξηγηθει ο φιλος Euripides
Τωρα περα απο πλακα. Η οικονομικη κατασταση εχει γινει 'η χαρα του Νεονακη' για τα 'μη ιστορικα' αυτοκινητα...
Πιστευω οτι με το θεσμο του youngtimer θα σωθουν απο την πρεσσα ή τη σηψη πολλα καλα αυτοκινητα.ΥΓ: συγγνωμη για το μικρο off topic.
-
Το ΜR2 παρεξηγηθηκε που το ξεχασες.
-
Ο χρήστης COSMO MIKE έγραψε:
Ευχαριστω για τα καλα λογια. Δεν θελω να φανει οτι κανω διαφημιση ή οτι ψαρευω 'πελατες' -δεν ειμαι καν ασφαλιστης...
Οντως καναμε αγωνα να πετυχουμε το φθηνο συμβολαιο και πολλα youngtimer εχουν ανταποκριθει.Μακάρι να ήταν τα οικονομικά μου σε φυσιολογική κατάσταση και θα με κάνατε σίγουρα και πελάτη... ειδικά κάτι κουπε και καμπριολέ 124 (αλλά και τετράθυρα!) 200, 220 και 230 που αλλάζουν χέρια για ένα κομμάτι ψωμί θα μπορούσαν άνετα να αντικαταστήσουν το άχαρο ΙΧ μου σε μικρές διαδρομές εκτός πόλης και χωρίς το άγχος των ιστορικών πινακίδων.
tsilis, παίζουν πολλά που επωφελούνται από αυτή την ασφάλεια, εκτός από το 201 2.3-16 (αν και έχω δει και αυθεντικά για πούλημα κατά καιρούς- το θέμα είναι ότι πριν λίγα χρόνια δεν άξιζαν το μάζεμα, ενώ πλέον η αγορά δείχνει ξεκάθαρα ότι θα ανεβούν πολύ και σύντομα τα αυθεντικά 16βάλβιδα, οπότε πιθανώς αξίζει να τα 'χώσεις' σε μια ανακατασκευούλα ενός μέτριου που πριν λίγα χρόνια δε θα το κοίταζες καν...).
-
Γεια σας παιδιά!
Σκέφτομαι να κάνω την μεγάλη κίνηση και να πάρω αυτό
http://www.car.gr/classifieds/cars/photos/4938513/Καμιά συμβουλή?
-
Ο χρήστης raftopoua έγραψε:
Γεια σας παιδιά!Σκέφτομαι να κάνω την μεγάλη κίνηση και να πάρω αυτό
http://www.car.gr/classifieds/cars/photos/4938513/Καμιά συμβουλή?
Δες αν χωράει στο γκαράζ σου!
Πρόσεξε πολύ την ανάρτησή της να μην είναι διαλυμένη καθώς και να είναι ολόκληρη από μηχανικά (σωστό μπροστινό_τιμόνι αντλία_, να δουλεύει καλά μοτέρ σανζμαν διαφορικό και ΒΑΣΙΚΟ να μην έχει τεράστιες διαρροές).
Να έχει ένα καλό σαλόνι και να μη θέλει πολλά περιφεριακά από αμάξωμα.
Η 126 σκουριάζει για πλάκα οπότε ελέγχεις καλά (κυρίως μαρσπιεδες_ στα σημεία ανύψωσης_ πλαίσια παρμπρίζ και στα κλασσικά μερσεντοσημεία) και αποφασίζεις.Καλή επιλογή το καρμπυρατεράτο αν και είναι απελπιστικά αργό (εμένα δε με νοιάζει) και καίει λίγο παραπάνω.
Καλή επιλογή σα σειρά γιατί τώρα τις παίρνεις για ένα κομμάτι ψωμί (και σε παίρνει να πάρεις και άλλο ένα για ανταλλακτικά).Το βασικότερο είναι να μην κοιτάξεις την αρχική τιμή αγοράς! Η 126 μπορει για πλάκα να σε στείλει αδιάβαστο αν έχει θεματάκια. Καλύτερα ένα ακριβότερο αλλά πιο 'ολόκληρο' αυτοκίνητο και σίγουρα (για τέτοιας ηλικίας οχήματα και σχετικά 'κοινά') οι πινακίδες υπουργείου αποτελούν ένα σοβαρότατο κριτήριο...
Έχε υποψιν σου ότι σαν αυτοκίνητο ουδέποτε χρησιμοποιήθηκε ως μπιμπελό και τα 300-500Κ χιλιόμετρα οι περισσότερες τα έχουν πατήσει εδώ και δεκαετίες. Είναι βασικό να πάρεις όσο το δυνατόν καλύτερο αυτοκίνητο γιατί, αν και θα βρεις τα πάντα από μτχ ανταλλακτικά για να ρίξεις το κόστος συντήρησης, σχεδόν όλα πάσχουν στα ίδια σημεία... -
Βλέπω ένα D στο πισω τζάμι. Μήπως είναι Γερμανική και θέλει εκτελωνισμό; (έστω σαν ιστορικό)
-
Αν με ενδιαφέρει μόνο για ιστορικό πρέπει να το εκτελωνίσω?
Ο ιδιοκτήτης λέει πως δεν βγάζει πινακίδες υπουργείου παρά μόνο ιστορικές με το τιμολόγιο που θα μου κόψει. -
Αυτη βαση χρονιας ειναι εμφανισιακη μετατροπη σε φειςλιφτ? Καλη περιπτωση μου φαινεται γενικως..
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/3833256/ -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Αυτη βαση χρονιας ειναι εμφανισιακη μετατροπη σε φειςλιφτ? Καλη περιπτωση μου φαινεται γενικως..
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/3833256/Σωστή μοιάζει να είναι (η f/l δεν έχει 'ριγωτά' πλευρά και έχει φουστίτσες μπρος πίσω). Η 380 δεν βγηκε σε f/l μιας και αντικαταστάθηκε από την 420.
Εξαιρετική φαίνεται, πάντως, από κατάσταση η συγκεκριμένη(αν και πρέπει να τη δεις από κοντά για να κρίνεις) αλλά αν την παλεύεις με το ζόρι για τα 2800κ.εκ, τα 3800κ.εκ. σε γονατίζουν.Φίλε, raftopoua, επειδή κάνω τις ίδιες σκέψεις, απλά να έχεις υπόψιν σου ότι ένα αυτοκίνητο της σειράς με έγγραφο κατατροφής/για ανταλλακτικά από ΟΔΔΥ έχει αξία που αγγίζει το μηδέν. Αν τώρα σκάσεις 1.5 χιλιάρικο για να την πάρεις και άλλο 1.5 για να τη σουλουπώσεις μηχανικά και άλλα 2 για να τη μαζέψεις απέξω και με κάτι από δω και απο κει φτάσεις τα 7-8 χιλιάρικα προτού το πάρεις πρέφα ΚΑΙ ΔΕ ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ τότε όρμα.
Σαν αμάξι σου δίνει πολλά περισσότερα από όσα σου ζητάει και αυτό τα λέει όλα. -
Παρε τη δικη μου που καιει σαν 1600αρι και εχει ολα τα κομφορ! Θελει ομως λιγη φροντιδα!
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/4994329/Η απο πανω ειναι παρα πολυ ομορφη. Με μια ιδιο χρωμα κυκλοφορουσε ως πρωθυπουργος ο Α.Παπανδρεου.
-
Ο χρήστης Aroulis έγραψε:
Παρε τη δικη μου που καιει σαν 1600αρι και εχει ολα τα κομφορ! Θελει ομως λιγη φροντιδα!
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/4994329/Η απο πανω ειναι παρα πολυ ομορφη. Με μια ιδιο χρωμα κυκλοφορουσε ως πρωθυπουργος ο Α.Παπανδρεου.
Την είδα χθές βράδυ την αγγελία, έβαλες φωτιές.....
-
Αν με ενδιαφέρει μόνο για ιστορικό πρέπει να το εκτελωνίσω?
Ο ιδιοκτήτης λέει πως δεν βγάζει πινακίδες υπουργείου παρά μόνο ιστορικές με το τιμολόγιο που θα μου κόψει.Λογικά με το τιμολόγιο είσαι εντάξει, αλλά αυτός πώς την έχει πάρει; μήπως είναι από Γερμανία, δεν είναι εκτελωνισμένη και βρεις κάποια στιγμή τον μπελά σου; Σκέψεις κάνω, καλύτερα να το ψάξεις.
-
Θέλει εκτελωνισμό για να βγάλει ιστορικές?
-
Πες του ιδιοκτητη να βγαλει ιστορικες αυτος και μετα να στο πουλησει.
Υπαρχει περιπτωση να μεινεις με αυτοκινητο χωρις πινακιδες.
-
Θέλει εκτελωνισμό για να βγάλει ιστορικές?Εννοεί, εκτελωνισμό ως ιστορικό αντικείμενο για να μπορέσεις να βγάλεις ιστορικές πινακίδες.
-
Μήπως να κάνεις μια κουβέντα με αυτόν εδώ;
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/4158318/ -
Ο χρήστης ronnie έγραψε:
Πες του ιδιοκτητη να βγαλει ιστορικες αυτος και μετα να στο πουλησει.Υπαρχει περιπτωση να μεινεις με αυτοκινητο χωρις πινακιδες.
+1
-
Classic Mercedes-Benz Forum