-
Αφιερωμένο στον φίλο μου τον D-Jet
-
-
Ο χρήστης SPITFIRE έγραψε:
Αφιερωμένο στον φίλο μου τον D-JetΣε ευχαριστώ για το ford ( ), Spit μου...
-
-
-
Τέλειο, τρέλα, μπράβο!!!!
-
Μπραβο!!!Καταπληκτικο!!!
-
ΑΨΟΓΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
-
πρέπει να ξεκίνησε...
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
πρέπει να ξεκίνησε...αγαπητε APR βαλε μας φωτο απ αυτο το ωραιο γαλλικο που κρυβεις!!!
-
ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ,ΦΙΛΕ ΜΟΥ , ΟΥΤΕ ΦΩΤΟ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ .........
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
πρέπει να ξεκίνησε...Γιατί γελάς; Όλοι από κάπου ξεκινάμε... από μούτσος καπετάνιος, απ'τ' αλώνια στα σαλόνια κ.ο.κ. Ειδικά τα Porsche είναι πολύ φιλόδοξα αυτοκίνητα και σπάνια κάθονται στα αβγά τους!
-
ΕΙΔΙΚΑ , ΟΤΑΝ ΤΑ ΑΥΓΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΝΤΕ ΑΠΟ ΚΟΤΑΣ .... ΣΤΡΟΥΘΟΚΑΜΗΛΟΥ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΠΛΑΚΑ ...
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
:yahoo: ΕΙΔΙΚΑ , ΟΤΑΝ ΤΑ ΑΥΓΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΝΤΕ ΑΠΟ ΚΟΤΑΣ .... ΣΤΡΟΥΘΟΚΑΜΗΛΟΥ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΠΛΑΚΑ ...καλο, πολυ καλο
-
Αυτο για το φιλο που θελει να παρει κατι καλο , απο 911 ....
Ειναι λιγο ακριβος , αλλα τιμιος ο αυτος
-
Φαρμακείο είναι... έχει όμως ΤΑ απίστευτα αυτοκίνητα μέσα! Αξίζει μια βόλτα για χάζι!
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Φαρμακείο είναι... έχει όμως ΤΑ απίστευτα αυτοκίνητα μέσα! Αξίζει μια βόλτα για χάζι!Οποτε θελεις , εχω φιλο κολλητο του , να τα δεις απο κοντα ......
Στην αποθηκη ... να δεις τι εχει ........
Καπου διαβαζα την σοφη σου καταληξη , ......... πως την δικαιολογεις ?
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Φαρμακείο είναι... έχει όμως ΤΑ απίστευτα αυτοκίνητα μέσα! Αξίζει μια βόλτα για χάζι!
Οποτε θελεις , εχω φιλο κολλητο του , να τα δεις απο κοντα ......
Στην αποθηκη ... να δεις τι εχει ........
Καπου διαβαζα την σοφη σου καταληξη , ......... πως την δικαιολογεις ?
77-83 είναι το SC και φυσικά η σοφία δεν είναι δική μου (κλεμμένη την έχω ). Κοίταξε, κατα πρώτο και κύριο λόγο είναι γαλβανισμένες ενώ έχουν και ένα από τα πιο αξιόπιστα μοτέρ που έχει μπει σε 911 (για να καταλάβεις ο κωδικός του είναι 930, αν σου λέει κάτι αυτό). Το μόνο που χρειάζεται είναι ένα σετάκι υδραυλικούς εντατήρες από 3.2 που μπαίνουν πανεύκολά και τελείωσες... Γενικά, οι παλιότερες 911 είναι κούκλες αλλά είναι Παναγία βόηθα έτσι και αρχίσουν τα δικά τους. Από προσωπική εμπειρία με το 914κι μου μπορώ να σε διαβεβαιώσω ότι σου παίρνουν το μαλλί με την ψιλή με τα ανταλλακτικά έτσι και κάνεις πως ξεκινάς ανακατασκευή...Η SC οι περισσότερες δε θέλουν κάτι περισσότερο από ένα φρεσκάρισμα (και αν θέλουν καλύτερα να μην τις κοιτάς) και αυτη τη στιγμη μαζί με τις 2.7 (που έχουν ρημάδια μοτερ όμως-στα 120ΚKm max ρουφάνε βαλβίδες και κόβουν σπειρώματα στις στηρίξεις των κεφαλών) είναι το πιο καλό value for money σε Porsche.
-
Mαλιστα ..... πολυ ωραια , δηλαδη το 2.7 ειναι ετσι οπως το ακουγα και δεν το πιστευα
Ηξερα μονον οτι σωνονται (τα 2.7 γιαυτο που γραφεις ) με τους ...εντατηρες αν εχουν μπει .
Εχεις δικιο για το 77 , απλα ειχαν κυκλοφορισει απ'το 76 καλοκαιρι οπως μου ελεγε φιλος , και μου εμεινε ..
Αυτο που φτιαχνω τωρα το 2.7 εχει υδραυλικους..... αλλα δεν ξερω τα χ.λ.μ. του , το βλεπεις χλωμο να μην το ανοιξω δηλαδη .....ΜΕΡΣΙ D-JET
To 914 σου ειναι 6 ?
Classic Porsche Forum