-
Ετοιμάστε τα μουσκέτα σας, την πυξίδα και τα παγούρια σας, πάμε για σαφάρι!
Συναντήσεις, τυχαίες και μη, με ιστορικά αυτοκίνητα στους δρόμους της πόλης. Πιθανά μελλοντικά garage-queens και γραφικά σαπάκια πέρα από κάθε ελπίδα αποκατάστασης εδώ είναι ο χώρος για να τα αναφέρουμε! Είτε για αποκατάσταση είτε για ανταλλακτικά, κάθε παλιό αυτοκίνητο έχει και έναν άνθρωπο που πιθανώς να ενδιαφέρεται για αυτό!
-
Συναντήσεις, τυχαίες και μη, με ιστορικά αυτοκίνητα στους δρόμους της πόλης. Πιθανά μελλοντικά garage-queens και γραφικά σαπάκια πέρα από κάθε ελπίδα αποκατάστασης εδώ είναι ο χώρος για να τα αναφέρουμε! Είτε για αποκατάσταση είτε για ανταλλακτικά, κάθε παλιό αυτοκίνητο έχει και έναν άνθρωπο που πιθανώς να ενδιαφέρεται για αυτό!
-
-
μου αρέσει αυτό εδώ το thread
-
Σαφάρι στο Μετς
Για τους φίλους Βαγγέλη ,7pas100 (και όχι μόνο):
για τον δάσκαλο Αλέξανδρο :
και για τους λοιπούς ....
-
-
Στο Βόλο. Για τον Άγγελο, τον Βαγγέλη και για μένα!
Στο Βόλο επίσης. Για ΜΕΝΑ!
-
Στην Καρδίτσα. Πάλι για ΜΕΝΑ!!!
-
Στην Νέα Μάκρη. Ναι, σωστά μαντέψατε ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ!!!
-
Πάλι στη Νέα Μάκρη. Για όλους!
-
Στη Σκύρο. Για τον SirGus
Ουπς!
-
Στο Χαλάνδρι. Για τον Geoky!!
-
Κριμα δεν ειναι να ειναι ετσι παραπεταμενα...????
-
φοβερα φωτα απο Kadett C στο Ford
http://i112.photobucket.com/albums/n179/NIGA_photos/various/DSC00012.jpg
-
Ο χρήστης montechristo έγραψε:
Κριμα δεν ειναι να ειναι ετσι παραπεταμενα...????ναι, αλλα τι να κάνουμε?
να τα μαζέψουμε ΟΛΑ?Προσπαθούμε
-
-
εν κινήσει
-
Ο χρήστης SPITFIRE έγραψε:
Στου Παπάγου. Για τον Νάσο και για μένα:
Σήμερα είδα ΜΕΒΕΑ με πωλητήριο εν κινήσει αλλα πού να προλάβω να σημειώσω οδηγώντας παπί και κρατώντας λαμαρίνα με το ένα χέρι?
Με γειά μας το υποφόρουμ!
Το κόκκινο κατρελάκι πρέπει να το έχω ξαναδεί. Το κίτρινο ήταν σαν να το είδα (απο περιγραφή ).
Μου φαίνεται θα κουβαλάω φωτογραφική όταν βγαίνω έξω... -
MEBEA! Τι είπες τώρα!!!!!!
-
Classic Safari