-
Ο χρήστης Fulvia 3 έγραψε:
Περί του ιδιοκτήτου της εν λόγω κρεβατοκάμαρας.Εμ πάνε κι αυτοί και γράφονται στην ΕΟΟΕ, πού να τους γνωρίσει κανείς......
(άντε πάλι θα αρχίσουν να πλακώνονται για τις λέσχες μερικοί....)
-
-
Πετυχα εχθες στην Κηφησιας μια 300SL ανοιχτη. Ε και θα μου πειτε, τοσες 107 κυκλοφορουνε.
Δεν ηταν η 107 αλλα η 198, η ανοιχτη Gullwing.
Σε ασημι χρωμα και με κανονικες πινακιδες υπουργειου παρακαλω.
Μια κουκλα.
Ημουν δικαβαλος πανω στο βεσπακι οποτε δεν εχει φωτο.
-
-
-
Όχι μόνο μέσα...
Και από έξω έχει μερικά παρκαρισμένα.
Σε αυτόν μου αρέσει ότι δε κάνει διακρίσεις στην χώρα κατασκευής.... -
KP61 φυσικά και το είδα, το δεξία από αυτό εννοείς αλλά δεν πρόλαβα να το φωτογραφίσω, πιθανόν θα έπεφτε γλάστρα, είχε στήσει καρτέρι η μαντάμ Γενικώς είναι 'ψιλογιάφκα' για αρκέτα γούστα η γύρω περιοχή
-
μην μπερδευεστε, ολα τα υπολοιπα, που ειναι εξω, εκτος του citroen LN, ειναι του εξατμισα (του γιαννη) δεξια απ την γωνια
ο ιδιοκτητης της μονοκατοικιας, εχει μονο τα 3 λαντσια -
Και ένα wolseley θυμάμαι να έχει μέσα στο γκαράζ.
-
Ουπς , αυτό για τα εκτός αυλής δεν το ήξερα ότι ανήκουν στον εξατμισά, στον οποίο έχω δει κατά καιρούς παλιά καλούδια από όλες τις χώρες
Pro, ετσι ακριβώς
-
Σε αυτήν την περιοχή υπάρχουν διάφορα όμορφα κλασικά αυτοκίνητα διάσπαρτα. Εκεί κοντά υπάρχει κρυμένη μια πανέμορφη Mustang.
-
το μασταγκ ειναι του λαστιχα, και το LN του συνεργειου με τα PSA
-
-
Χτές το πρωί στην Κατεχάκη, Citroen 2CV δίπλα σε BMW 700. Στην άτυπη αναμέτρηση των 2κύλινδρων αερόψυκτων μπόξερ νικητής αναδείχτηκε το 2CV
-
Δευτερα πρωι στην παιανια renault 4 cabrio (οχι ηλιοροφη αλλα cabrio)
μαλλον κομενη οροφη ειχε -
Aν εννοείς κάτι τέτοιο:
http://quatrelle.online.fr/images/jp4-1988-bleue.jpg
σε κόκκινο, κυκλοφορεί ένα στα μέρη σας, το είχε ξαναποστάρει ο citrovag
-
Ο χρήστης 7pas100 έγραψε:
Aν εννοείς κάτι τέτοιο:http://quatrelle.online.fr/images/jp4-1988-bleue.jpg
σε κόκκινο, κυκλοφορεί ένα στα μέρη σας, το είχε ξαναποστάρει ο citrovag
ναι αγγελε τετοιο αλλα με κανονικες πορτες (χωρις τις κολωνες των παραθυρων)και ασπρο
-
Πίσω από τον FIX πέτυχα και μια Volumex χτες αλλα δεν προλαβα να την φωτογραφησω καθωσον ειχε κινηση και δε μπορουσα να σταματήσω ουτε καν να ελενξω γνησιότητα.
-
Στέλιο αν κατάλαβα καλά λες έναν κανίβαλο, που το βλέπω συνέχεια στα Εξάρχεια.
Άσπρο, χωρίς καθόλου οροφή, ξύλα στο πάνω μέρος της πόρτας (εκεί που έκοψε την οροφή) και γενικά πολύ made in Greece yard.Άγγελε παίζει να είναι αυτό που είχες πάει να δεις και μου έλεγες?
-
Classic Safari