-
Σε γιάφκα του Χαλανδρίου:
Σωστός ο συλλέκτης!
Κι αυτό μαζί:
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Μια άψογη Giulia 1300ti στο Παγκράτι:Πότε έχουν διπλά και πότε μονά φανάρια;
Οι ΤΙ ειναι μονοφαναρες (σαν τη δικη μου) οι σουπερ ειναι διπλοφαναρες με νικελ ριγα στο καπω, διαφορετικα φλασακια πλαινα διαφρετικα πισω φωτα και τεμπελη στο πισω καθισμα, εχουν και αλλες διαφορες, ο ειδημων ειναι εν πλω, υπομονη μεχρι αυριο.
Αυτη ειναι ΤΙ με μουτρα απο σουπερ και καθισματα απο νοβα(εχει προσκεφαλα). -
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Ερώτηση παγίδα: ποιό από τα τρία θα διαλέγατε αν σας χάριζαν ένα;Απαντήστε γιατί θέλω να βγάλω κάποια συμπεράσματα....
Αν σου έλεγα ότι θα διάλεγα την 'μπέμπα' θα με πίστευες?
-
άργησες να απαντήσεις, έχει βγάλει είδη την διάγνωση του.
-
Ο χρήστης tsargy έγραψε:
Αν σου έλεγα ότι θα διάλεγα την 'μπέμπα' θα με πίστευες?Μάλλον όχι! Είπαμε: όπου υπάρχει μια Αλφα δεν υπάρχει τίποτε άλλο! Την τρώμε αυτή την ήττα σε κάθε συνάντηση με το στόλο του Μονοφάρου... Και τώρα μας έχει προκύψει και ο Λευτέρης.... Δεν έχουμε ελπίδα να μας ρίξει κι εμάς κανείς ένα βλέμμα...
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Αν σου έλεγα ότι θα διάλεγα την 'μπέμπα' θα με πίστευες?
Μάλλον όχι! Είπαμε: όπου υπάρχει μια Αλφα δεν υπάρχει τίποτε άλλο! Την τρώμε αυτή την ήττα σε κάθε συνάντηση με το στόλο του Μονοφάρου... Και τώρα μας έχει προκύψει και ο Λευτέρης.... Δεν έχουμε ελπίδα να μας ρίξει κι εμάς κανείς ένα βλέμμα...
εμ σου λεω ελα με το μινακι να σε λουκαρουνε τα πιπινια, κι ασε το λευτερακη να απλωνει μπουγαδα στην πισω κεραμοσκεπη της αλφα
-
Ο χρήστης Lef205 έγραψε:
Οι ΤΙ ειναι μονοφαναρες ......
Λάθος
οι σουπερ ειναι διπλοφαναρες με νικελ ριγα στο καπω.....
Σωστό
... διαφορετικα φλασακια πλαινα.... .
Λάθος
.. διαφρετικα πισω φωτα και τεμπελη στο πισω καθισμα
Σωστό
Αυτη ειναι ΤΙ με μουτρα απο σουπερ και καθισματα απο νοβα(εχει προσκεφαλα).
Προφανώς
-
οχι ρε πουστη μου, εχω ριξει 30 ατακες και αλλα 5-10 sms και τον ξετρυπωσε ο λευτερακης με την τζουλια?
-
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
οχι ρε πουστη μου, εχω ριξει 30 ατακες και αλλα 5-10 sms και τον ξετρυπωσε ο λευτερακης με την τζουλια?1sms έχεις ρίξει.....αλλά είχα δουλειά (και βαριέμαι να απαντώ με sms)
Aτάκες.....τι ατάκες; -
Ο χρήστης Alba Parietti έγραψε:
Λάθος
Σωστό
Λάθος
Σωστό
Προφανώς
3 στα 5 χωρις να εχω ανοιξει τα βιβλια που μου εχει δωσει η Βασιλης, δεν τα παω κ ασχημα!
Νικολα
Με αδικεις και ξεχνας μαλλον τα κομπλιμεντα για το αουντι σου στην τελευταια μας συναντηση! (αχ αυτη η μυρωδια του!)Ευαγγελε
απαξιω, αν και στο γκαραζ ειναι το καφε ατιθασο πιστολι εχω να σου δηλωσω πως δεν χρειαζομαι αυτοκινητο . . . ΓΑΜΠΡΟΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ!υγ να΄ναι καλα τα χαρτακια!
-
αγορινα !!!!!!!!σου βγαζω το καπελο σ αυτο!!!!!!!!! εχεις περγαμηνες καργα!!!!!!!!!
λεμε και καμια μ@λ@κι@ να περναει η ωρα εμεις οι γεροι -
Ο χρήστης Lef205 έγραψε:
Νικολα
Με αδικεις και ξεχνας μαλλον τα κομπλιμεντα για το αουντι σου στην τελευταια μας συναντηση! (αχ αυτη η μυρωδια του!)Δεν το έλεγα για σένα βρε Λευτέρη! Εσύ μου έφτιαξες τη βραδιά εκείνη τη μέρα! Αλλά ήταν μία από τις ελάχιστες μέρες που κάποιος σήκωσε την μύτη του από την εκάστοτε Μονόφαρη Άλφα (που πάντα παρκάρει και πρώτη θέση πίστα) να δει την παρεξηγημένη γερμανίδα μου.....
-
Όχι ότι με νοιάζει κιόλας. Έτσι με έχουν πιάσει οι γκρίνιες μου απόψε! Άλλωστε οι Μονόφαρες Άλφα είναι ασυναγώνιστες... Ειδικά αν σκύψεις και δεις μέσα στους θόλους να μην υπάρχει μια σκονίτσα, μια λασπούλα, τίποτα....με τα σαλόνια τους να λάμπουν....
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Όχι ότι με νοιάζει κιόλας. Έτσι με έχουν πιάσει οι γκρίνιες μου απόψε! Άλλωστε οι Μονόφαρες Άλφα είναι ασυναγώνιστες... Ειδικά αν σκύψεις και δεις μέσα στους θόλους να μην υπάρχει μια σκονίτσα, μια λασπούλα, τίποτα....με τα σαλόνια τους να λάμπουν....Οταν ερχεται με το ματιζ παντως, γλειφουμε κανενα κοκκαλακι κομπλιμεντου και εμεις οι υπολοιποι!
Αυτο που νιωθεις παντως, το νιωθω και εγω με το 99% των φιλων μου.
Οσο ειχα το μινι ψιλοπερνουσα απαρατηρητος, οταν πηρα την Αλφα ακουσα τα χειροτερα!
Τι 'ασπρη ντουλαπα', 'σαραβαλακι ηταν και το φτιαξατε?', 'ο παππους που σου την πουλησε τοσα λεφτα τωρα θα κερναει πινα κολλατα', 'και τωρα που το πηρες τι θα το κανεις', 'βελοτσε ειναι?', και οτι αλλο μπορεις να φανταστεις! -
Ο χρήστης Alba Parietti έγραψε:
Λάθος
Σωστό
Λάθος
Σωστό
Προφανώς
Σχετικά με τις Super αν δεν κάνω λάθος οι 1300 δεν είχαν ρίγα στο καπώ και οι 1600 είχαν. Ισχύει;
-
Καλησπέρα παιδιά,
ευτυχώς έπιασε ψύχρα και γυρίσαμε, μακρύ το καλοκαίρι φέτος,
πάντως μην νομίσετε ότι όλο αυτόν τον καιρό ήμουν ξάπλα στην παραλία, 'δούλεψα' κιόλας
Fiat 128 3p
Fiat 126 Personal
Mg B (προς πώληση)
Toyota Corolla L/B
http://img127.imageshack.us/gal.php?g=dsc00567y.jpg
Έχει και συνέχεια... -
Ομορφο και καλοδιατηρημένο αμερικάνικων προδιαγραφών Audi 100 αυτόματο, δίπορτο στη Λ. Καβάλας
http://xs.to/xs.php?h=xs744&d=09441&f=2 ... 11_465.jpg
edit : Ξεψαχνίζοντας το safari στη σελίδα 172 είδα το παραπάνω αυτοκίνητο ΑΚΡΙΒΩΣ ,σε παλιά φωτογραφία ,όταν το είχε άλλος χρήστης (tsargy)...Μικρός που είναι ο κόσμος
-
-
Ο χρήστης volvo164 έγραψε:
Σχετικά με τις Super αν δεν κάνω λάθος οι 1300 δεν είχαν ρίγα στο καπώ και οι 1600 είχαν. Ισχύει;
Ισχύει για τις super 1300 (115 09)και τις super 1600(105 26).
Επίσης υπήρχε η μονοφάναρη 1300 super (115 09)του 1970,που 'έτρεξε' για λίγο καιρό δίπλα στην 1300Ti (105 40),μέχρι η τελευταία να αποσυρθεί απ' την παραγωγή. -
Classic Safari