-
Και το 500αράκι γνωστό, πολλά χρόνια εκεί! (αλλά κινείται). Παπάγου ψηλά κοντά στο τέμα των λεωφορείων παίζει Minor, σε ακινησία θυμάμαι, θα βγάλω φωτογραφία αν περάσω. Επίσης κυκλοφορεί παππούλης με Hillman Minx.
-
Νομίζω η παρακάτω ιστορία ταιριάζει εδώ περισσότερο:
Φίλος (με 4L εννοείται ) πετυχαίνει στο δρόμο φορτηγό του Νεονάκη με φορτωμένο 4GTL με ηλιοροφή
Μετά απο κορναρίσματα νοήματα κλπ. λέει στον οδηγό ότι ενδιαφέρεται (να το αγοράσει φυσικά). Ο οδηγός του είπε ότι αυτό είναι αδύνατο (λογικό-τη δουλεία του έκανε ο άνθρωπος). Το πιθανότερο είναι ότι και στο διαλυτήριο τα ίδια θα του έλεγαν.
Σκέφτομαι...πόσα αυτοκίνητα θα πάνε χαμένα έτσι? Κι εμείς άλλωστε θα τα ανακυκλώναμε (στη χειρότερη περίπτωση!), αλλά με την κανονική έννοια, δηλαδή τίποτα δεν πάει χαμένο! Γιατί να υπάρχει αυτή η νέα φασιστική νομοθεσία που προβλέπει ή κυκλοφορία -πινακίδες ή καταστροφή?
Και κάτι άλλο. Πιστεύετε στα αλήθεια ότι όλο το αυτοκίνητο γίνεται παλιοσίδερα? Εγώ προσωπικά δε νομίζω. Μπορεί απο τα περισσότερα να μην αξίζει κάτι, βλάκας είναι όμως ο κάθε διαχειριστής κέντρου ανακύκλωσης να μην κρατάεί ό,τι αξίζει και μετά να το πουλάει? (έστω και σε μάντρα-και 100 ευρώ να βγάζει απο το κάθε 'στερεό απόβλητο' δεν τον χαλάει καθόλου!). -
Aυτές τις μέρες θα πάω στην μάντρα να δω τι έχει μέσα (είμαι 10 λεπτά απο εκεί) και θα δω αν υπάρχει περίπτωση να αγοραστει αυτοκίνητο (για ανταλακτικά) απο εκεί ή έστω κάποια ανταλακτικά.......θα σας ενημερώσω
-
Περιμένουμε νέα σου (επι τη ευκαιρία ωραίο αβαταρ ).
@ NIGA: Το παρατημένο 17Μ δίπλα στο πάρκινγκ του Βασιλόπουλου στου Παπάγου το έχεις δει?
-
Ο χρήστης 7pas100 έγραψε:
@ NIGA: Το παρατημένο 17Μ δίπλα στο πάρκινγκ του Βασιλόπουλου στου Παπάγου το έχεις δει?
OXI!!!!!!
Χθες το βράδυ θυμήθηκα ένα Austin Cambridge που είχα δει παλιότερα σ'ένα δρομάκι πίσω από την 'Δέσποινα' στην πλατεία Αγ. Σοφίας στο Νέο Ψυχικό και πέρασα να το δω, αλλά δεν υπήρχε πια! Στη θέση του ήταν μία καλή κόκκινη W115....
Άλλα δύο Austin Cambridge εξαφανίστηκαν φέτος. Το ένα δίχρωμο μα εντελώς σάπιο στο Νέο Ψυχικό κοντά στα σχολεία της 25ης Μαρτίου και το άλλο άριστο στην Βουκουρεστίου στο Κολωνάκι. Με την εφαρμογή της ελεγχόμενης στάθμευσης πήρε πόδι....
-
Αυτό το Austin το έβλεπα πάρα πολλά χρόνια εκεί.
Χτες είδα ένα κάπου στο Ν. Κόσμο...επίσης πολύ κοντά 12Μ με εξαψήφιες πινακίδες. -
Ο χρήστης 7pas100 έγραψε:
12Μ με εξαψήφιες πινακίδες.Ενδιαφέρον
-
Ο χρήστης istorikos6 έγραψε:
μηπως εσεις εκει πανω στα βορεια εχετε δει κανα ford fiesta mk1 xr2...?
ΑΝΑΖΗΤΗΤΑΙ...Υπάρχει ένα XR2 look (δεν ξέρω αν είναι και στα μηχανικά) στην κάτω Κηφισιά, στον δρόμο πίσω από την Rilken που βγάζει στην Εθνική οδό στην γέφυρα προς Ολυμπιακό χωριό. Έχει εκεί ένα πλυντήριο αυτοκινήτων, λίγο πιο κάτω δεξιά σε ένα χωράφι βρίσκεται το fiesta σε ψιλοάθλια κατάσταση, αλλά φαίνεται να έχει όλα τα φρυδάκια των φτερών κλπ. Αν σε ενδιαφέρει και δεν κατάλαβες που ακριβώς είναι (με τις φανταστικές οδηγίες μου!) πές μου να σημειώσω οδο και αριθμό.
-
Ο χρήστης Δημήτρης Ραζής έγραψε:
μηπως εσεις εκει πανω στα βορεια εχετε δει κανα ford fiesta mk1 xr2...?
ΑΝΑΖΗΤΗΤΑΙ...Υπάρχει ένα XR2 look (δεν ξέρω αν είναι και στα μηχανικά) στην κάτω Κηφισιά, στον δρόμο πίσω από την Rilken που βγάζει στην Εθνική οδό στην γέφυρα προς Ολυμπιακό χωριό. Έχει εκεί ένα πλυντήριο αυτοκινήτων, λίγο πιο κάτω δεξιά σε ένα χωράφι βρίσκεται το fiesta σε ψιλοάθλια κατάσταση, αλλά φαίνεται να έχει όλα τα φρυδάκια των φτερών κλπ. Αν σε ενδιαφέρει και δεν κατάλαβες που ακριβώς είναι (με τις φανταστικές οδηγίες μου!) πές μου να σημειώσω οδο και αριθμό.
Ο δρόμος που λες πρέπει να είναι η Καλυφτάκη.
-
NIGA καλημέρα,
αν μπορείς να μου δώσεις συντεταγμένες για το συνεργείο με το Capri
ευχαριστώ
-
Ο χρήστης Great8 έγραψε:
NIGA καλημέρα,αν μπορείς να μου δώσεις συντεταγμένες για το συνεργείο με το Capri
ευχαριστώ
Οδός Εθνικής Αντιστάσεως στο Χολαργό απέναντι από ενα Σ/Μ Ατλάντικ. Ανεβαίνοντας την 17 Νοέμβρη είναι ο δρόμος δεξιά σου που βγαίνει στην πλατεία Κύπρου (ο πάνω δρόμος της πλατείας, δεν μπαίνει όμως δεξιά). Εκεί δεξιά έχει ένα μεγάλο οικόπεδο.
-
ευχαριστω θα παω να κοιταξω..!!!!
-
Δεν υπαρχει κανενα παλιο CITROEN να σωσουμε ;
-
Στον δρόμο που περνάει εμπρός από τον κτίριο που ήταν του 2004 στην Ν.Ιωνία 500 -700 μέτρα πρίν από το κτίριο σε πeζοδρόμιο σταθμεύει 1000άρι DKW. To έχει δεί κανείς ?
-
Σήμερα είδα να κυκλοφορούν:
Triumph Herald 13/60 Παπάγου (παππούλης, γνωστό)
Triumph Dolomite κίτρινο πολύ καλό στην Κατεχάκη (πού το θυμήθηκε...?)
2 Austin/Morris 1100 (τί έγινε ξαναβγήκε στην παραγωγή? Στάνταρ βλέπω 1-2 την ημέρα!)Επίσης με αφορμή τα 2 triumph θυμήθηκα ένα κίτρινο Herald 13/60 Convertible που βλέπω στην Αγ. Παρασκευή, Ζεφύρων και Βορρά. Σε σχετικά καλή κατάσταση και σε ακινησία αρκετά χρόνια.
-
7pas100 Είσαι γείτονας από Αγ.Παρασκευή ?
-
Γείτονας ναί...απο Χολαργό!
-
....κοντοχολαργός!!
-
Τελικά τα Austin/ Morris 1100 είναι κρυφή δύναμη. Κυκλοφορούν πάρα πολλά! Κι εδώ στο δρόμο μου έχει ένα άσπρο...
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Τελικά τα Austin/ Morris 1100 είναι κρυφή δύναμη. Κυκλοφορούν πάρα πολλά! Κι εδώ στο δρόμο μου έχει ένα άσπρο...Αυτό που είδα σήμερα πάνω στην Ευριπίδου? Ή ήταν άλλο αυτό?
Classic Safari