-
Ο χρήστης Simon έγραψε:
4ο Ράλλυ 'ΕΡΜΗΣ' 2009
....Φαξ – Fax …………………………………………………………………………….
....
Με Φαξ – By Facsimile: +30 210 9750804 -
[]
[/quote] -
3ο ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΡΑΛΛΥ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
Στις 18 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2009 ο ΑΡ.Σ.Ο.Ε. οργανώνει το 3ο ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΡΑΛΛΥ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
REGULARITY,στο νομό ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ.
Είναι ένας μονοήμερος αγώνας REGULARITY με 4 ειδικές διαδρομές όλες ασφάλτινες στην όμορφη
ΑΡΓΟΛΙΔΑ.ΔΕΚΤΑ όλα τα αυτοκίνητα από 1940 έως 1981 σε κατηγορίες όπως αναφέρονται στον κανονισμό του αγώνα.
Τα αυτοκίνητα πρέπει να έχουν νόμιμες πινακίδες και να είναι ασφαλισμένα.
Το κόστος του αγώνα ανέρχεται στα 70 ευρώ και περιλαμβάνει έντυπα αγώνα,ασφάλιση αγώνα, γεύμα απονομής,έπαθλα και αναμνηστικά.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ www.arsoeargos.blogspot.com Ωπως επισης και στο www.arsoe.net
-
δεν είναι ακριβώς 'classic' event, αλλά θα είναι έντονη η παρουσία κάποιων classics κι εκεί
http://i20.photobucket.com/albums/b207/ ... an0001.jpg
http://i20.photobucket.com/albums/b207/ ... an0002.jpg
-
-
Καταπληκτικά αυτοκίνητα, μακάρι να είναι καλός ό καιρός να τα απολαύσουμε, μπράβο Κάρολε.
-
δε μας λες και περι τίνος πρόκειται?
-
-
-
H Βrabham ολα τα λ7 !!! χ denny hulme με ρεβκο μοτερ !!!!
Καρολε αν βρεις 2 ευρω στο καθισμα δικα μου ειναι γιατι δε αντεξα και μπηκα μεσα .
Κρατα τα για το επομενο σανζεμαν.μιλαμε οτι αυτα που γουσταρα ηταν (μετα την αλπιν σου) το 037
-
' Ένα κι ένα' όλα τους Πότε θα είχαμε την ευκαιρία να τα ξαναδούμε μαζεμένα?
-
Ο χρήστης Stoukerman έγραψε:
H Βrabham ολα τα λ7 !!! χ denny hulme με ρεβκο μοτερ !!!!Καρολε αν βρεις 2 ευρω στο καθισμα δικα μου ειναι γιατι δε αντεξα και μπηκα μεσα .
Κρατα τα για το επομενο σανζεμαν.μιλαμε οτι αυτα που γουσταρα ηταν (μετα την αλπιν σου) το 037
Tι υποννοεις , οτι θα το σπασω τοσο γρηγορα ;
Y.Γ. Φτηνιαρη,.......2 ευρω ;
-
Απίθανη μέρα για την απόλαυση απίθανων κατασκευών.
Κατασκευές όλες από άτομα με μεράκι και πίστη ότι θα καταφέρουν το σκοπό τους, εχτές δεν ήταν ατμόσφαιρα της σκουριάς και του μουσείου αλλά η ατμόσφαιρα προσκυνήματος σε αυτούς που τα οδηγούσαν ξέροντας ότι με το παραμικρό έβγα από τις γραμμές σου πεθαίνεις, παρόλα αυτά επέμεναν στο όνειρο τους και φτάσαμε χάρη σε αυτούς στα σημερινά καταπληκτικά υλικά και σε κατασκευές που βγαίνεις ατσαλάκωτος μετά από την ΄στιγμή σου ΄ότι και να οδηγάς.Συγκίνηση λοιπόν μεγάλη, ο χώρος γεμάτος από ονόματα του χώρου, τα στόματα ανοιχτά από τις θεϊκές και ονειρικές αυτές κατασκευές που είναι άπιαστο όνειρο για τους πολλούς να ξανασυναντήσουν στην Ελλάδα συγκεντρωμένα τόσα ειδικά αυτοκίνητα.
Μπράβο σε αυτούς που το σκέφτηκαν, και προσωπικά ευχαριστώ τον Κάρολο.
Άντε και μακάρι να ξαναγίνει του χρόνου με άλλα τόσα.
-
Ο χρήστης chala13 έγραψε:
[Tι υποννοεις , οτι θα το σπασω τοσο γρηγορα ;
για το ρο8 βρε κουτο !
-
Στο ραδιόφωνο λέγανε ότι δεν ήταν ανοιχτή για το κοινό και ότι υπήρχαν μόνο 2000 προσκλήσεις.
Κρίμα που το χασα, αλλά δεν είχα ιντερνετ το Σαββατοκύριακο...
-
Το Ράλλυ Δαναών, διοργανώνεται και φέτος για 4η συνεχόμενη χρονιά στο Νομό Αργολίδας, από τις 20 έως τις 22 Νοεμβρίου.
Ο τριήμερος πλέον Αγώνας Ιστορικών Αυτοκινήτων, προσμετρά στο Πρωτάθλημα Regularity Ιστορικών Αυτοκινήτων 2009 της ΕΘΕΑ. Είναι ο τελευταίος αγώνας του Πρωταθλήματος Regularity και το ενδιαφέρον από πληρώματα και συμμετέχοντες είναι έντονο.
Στόχος μας και φέτος είναι μια πλούσια εκδήλωση, τόσο αγωνιστικά όσο και σε παροχές. Ο τριήμερος αγώνας θα διεξαχθεί σε **ασφάλτινη διαδρομή 400 περίπου χιλιομέτρων **και θα περιλαμβάνει **14 Ειδικές Διαδρομές **ακριβείας (Μ.Ω.Τ. μικρότερη των 50 χλμ/ώρα), μεταξύ αυτών και 2 Νυχτερινές.
Το **παράβολο συμμετοχής **για τον αγώνα ορίζεται στα 260,00 Ευρώ και περιλαμβάνει:
1.Αγωνιστικό Παράβολο
2.Δύο (2) διανυκτερεύσεις στο Ξενοδοχείο «ΕΛΕΝΑ» στο Ναύπλιο, σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό
3.Γεύμα
4.Gala Απονομής Επάθλων
5.Έντυπα του Αγώνα
6.ΑναμνηστικάΠερισσότερες πληροφορίες στην Ιστοσελίδα του AC3, http://www.ac3.grκαθώς και στα τηλέφωνα 2751069019 και 6937290425 (κα. Χριστοπούλου Βίκυ)
-
Υπαρχει 250SWB στην Ελλάδα?
-
Εδώ και μια δεκαετία τουλάχιστον.
Την έχω θαυμάσει και από κοντά.(Έχω και φωτό της από φωτογραφική με φιλμ... )Νομίζω του Σταφυλοπάτη πρέπει να είναι χωρίς να είμαι σίγουρος.
-
Έχεις αριθμό σασί?
-
Tην τελευταία φορά που την είχα δει πρέπει να πήγαινα γυμνάσιο...
Αλλά την είχαν παρουσιάσει και στο πρώτο ένθετο 4Τροχοί Classic που το δίνανε μαζί με το περιοδικό.
Το χω σπίτι, οπότε θα κοιτάξω να δω αν σε κάποια φωτό φαίνεται τίποτα ή αν αναφέρεται κάτι στο κείμενο. Που από ότι θυμάμαι την ιστορία της 250 SWB ανέφερε κυρίως...
Classic Events