-
Ο χρήστης kostakis έγραψε:
που μπορουμε να βρούμε πληροφορίες για αγώνες κλασσικων στο εξωτερικό?Καλό θα ήταν να το ποστάριζες στο Cafe,μιάς κι εδώ είναι οι ανακοινώσεις για τα προσεχή event.Ξεκίνα από ''δω:
http://www.fiva.org/E/Events/A-Events20 ... A-2009.htm -
κι αυτό event είναι...
σας περιμένουμε...
κι επειδή οι καιροί είναι δύσκολοι... είσοδος με ποτό 8€
-
Η λέσχη μας διοργανώνει το ΑΛΚΥΩΝΕΙΟ ΡΑΛΛΥ
Που θα πραγματοποιηθεί στην πίστα Κάρτ των Αδελφών Μπέκα στα Σπάτα στην περιοχή Πηγάδι .
Η εκκίνηση της εκδήλωσης θα γίνει στις 25 Ιανουαρίου 2009 και ώρα 10:00 π.μ.
Το υλικό των συμμετεχόντων θα δοθεί στον χώρο της εκδήλωσης μία ώρα πρίν την έναρξη.
Λήξη συμμετοχών στις 22/1/2009.
Η Απονομή θα γίνει στα εντευκτήρια της λέσχης την Πέμπτη 29/1/2009 μαζί με την κοπή της πίτας .Μελενίκου 24 Βοτανικός, 210-3462709, 6973204741, 6936143800, FAX 210 3462123, microcar@otenet.gr
-
ritmo130tc.
regularity ή sporting????
Μάριος -
Και τα 2 !!!!
-
O Nεγκας θα κανει φετος τον ερμη4?
-
Ο χρήστης ritmo130tc έγραψε:
Η λέσχη μας διοργανώνει το ΑΛΚΥΩΝΕΙΟ ΡΑΛΛΥ
Που θα πραγματοποιηθεί στην πίστα Κάρτ των Αδελφών Μπέκα στα Σπάτα στην περιοχή Πηγάδι .
Η εκκίνηση της εκδήλωσης θα γίνει στις 25 Ιανουαρίου 2009 και ώρα 10:00 π.μ.
Το υλικό των συμμετεχόντων θα δοθεί στον χώρο της εκδήλωσης μία ώρα πρίν την έναρξη.
Λήξη συμμετοχών στις 22/1/2009.
Η Απονομή θα γίνει στα εντευκτήρια της λέσχης την Πέμπτη 29/1/2009 μαζί με την κοπή της πίτας .Μελενίκου 24 Βοτανικός, 210-3462709, 6973204741, 6936143800, FAX 210 3462123, microcar@otenet.gr' target='_blank
θα είμαι και εγω εκεί, με ανανεωμένο όχημα και πιο δυνατό (αν αντεξει το μοτέρ) αλλιώς θα έρθω με το άσπρο
πόσο είναι η συμμετοχή ξέρουμε? -
νομιζω 50 sporting 40 rerularity
symetoxes mexri shmera -
-
α δικο σας ηταν το anglia..?? πολλη καλο..
ελατε απο εδω...viewtopic.php?f=16&t=27555&st=0&sk=t&sd=a&start=135
-
Το επομενο που θα λαβω μερος....Που ειναι και το πρωτο του πρωταθληματος.
ARLEKINO REGULARITY RALLY
27-28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ στην ιταλια...πληροφοριες.
mercedes-benz owners club
210-9750804 -
στον αγωνα της κυριακης πηραν και κυπελακι η γυναικα του yiannis 2002 -istorikos6 οποτε θελετε τα παραλαμβανετε απο τα γραφεια της λεσχης
-
Ο χρήστης ritmo130tc έγραψε:
στον αγωνα της κυριακης πηραν και κυπελακι η γυναικα του yiannis 2002 -istorikos6 οποτε θελετε τα παραλαμβανετε απο τα γραφεια της λεσχηςααα ευχαριστουμε...
-
Για εμας δεν περισεψε τιποτα
-
εμένα μου απέδωσε τα εύσημα ο φωτογράφος!!!!
-
Μέσα στο Μαρτιο θα οργανώσουμε συνάντηση ιδιοκτητών bmw-02 σε γνωστή πίστα, η οποία συνάντηση θα συνοδευθεί από ενδιαφέροντα παιχνιδια και εκδηλώσεις
-
Ο χρήστης emi9967 έγραψε:
Σήμερα το πρωί στην πίστα των αδελφών Μπέκα, κοιτάξτε τι πάρκαρε δίπλα μου! 'Ελεος, τι χρωστάω;
φάγαμε βροχή, πολύ βροχή.
ΜάριοςΣε ποιον ανήκει αυτό το υπέροχο αυτοκίνητο ?? Αληθεύει ότι είναι ένα από τα αυτοκίνητα που οδηγούσε ο Marku Alen ??
Οπώς και να ' χει μπράβο στον ιδιοκτήτη του, όσο για εμάς .. ένα σοκ το πάθαμε μόλις το είδαμε στην πίστα την Κυριακή το πρωί !!
-
σε καποιο αλλο φορουμ γραφτηκε οτι ειναι το αμαξι του Σταφυλοπατη
-
Η φετινή χρονιά για τον ελληνικό μηχανοκίνητο αθλητισμό θα λάβει εκκίνηση το Σαββατοκύριακο (14 & 15 Φεβρουαρίου) στο νομό Φθιώτιδας, εκεί όπου θα διεξαχθεί ο πρώτος εκ των εννέα αγώνων του Κυπέλλου Ασφάλτινων Σπριντ. .........................
Για το πρωτάθλημα των Ιστορικών Αυτοκινήτων σε επίπεδο γενικής θα παλέψουν για τη νίκη οι Σταφυλοπάτης Μάριος – Πάλλας Κωνσταντίνος (Porsche Carrera RS4) και οι Τσάπαλος Σπύρος – Πετρόπουλος Διαμάντης (Porsche) χωρίς αυτό να σημαίνει ότι οι υπόλοιποι δεν συμπληρώνουν το όμορφο παζλ του πλούσιου αγωνιστικού θεάματος που αναμένεται να δούμε στον αγώνα.
....................................................... Β.Χ.billhill@rally.grKυριε Β.Χ. μια ερωτηση : Oι κ.κ. Βελανης & Λυκακης απεσυραν τις συμμετοχες τους........;;; η ειστε φανατικος των PORSCHE ;
-
Mαλλον δεν θα γουσταρει τα εσκορτ , οπως κι εγω ..
Αν μαθει δε ο κοσμος οτι τα εσκορτ εχουν φτασει να κοστιζουν 120-150.000 ευρω οταν πορσε φτιανεις με 50-70000 ......
Classic Events