-
και τι διαφορά έχει από την παλιά;
-
Ο χρήστης 7pas100 έγραψε:
:yahoo: ανάψαν τα αίματα!Μια και συνέβη αυτό, να κάνω και 'γω μια δήλωσις:
Όλοι σας θα φάτε ζεστό μπιφτέκι από τον πράσινο μακρυμούρη και το σωφέρ του (συνοδηγός αναζητείται ακόμη...)! Έχω δηλώσει και εγώ συμμετοχή και έχω δώσει το κάτιτίς μου στον πρόεδρα για μια καλή μεταχείριση κατά τη διάρκεια του αγώνος... το οποίο σημαίνει πως θα πιείτε και ζεστό τσαγάκι λίφτον ούλοι σας...
τρέμε καπαπή -αν και δε θα τρέξεις με τη Θεά... (τα έμαθα, τα έμαθα... δεν έμαθα σε ποιανού τα χέρια πήγε βέβαια αλλά που θα πάει; θα το μάθω και αυτό)
-
καταγγελω τον προεδρο γιατι δεν μπορει να με προστατευσει καθως δεχομαι απειλητικα μηνυματα
*Ο χρήστης *χρηστης με καμπινεδι αργο αυτοκινητο ** έγραψε:
''ΘΑ ΣΕ ΦΑΩ, 13 ΜΕΡΕΣ ΣΟΥ ΕΜΕΙΝΑΝ, ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΞΑΝΑΜΠΕΙΣ Σ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ''
-
Τελικά εγω δεν θα παραστώ για λόγους ανωτέρας βίας...
το καμπινεδί τι χρώμα είναι??? -
Ο χρήστης SPITFIRE έγραψε:
νέα αφίσσαΚριμα που ο Προεδρος (ενας ειναι ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ) ειναι οργανωση και δεν θα ζησουμε αλλες 'ιστορικες' στιγμες σαν αυτες:
Youtube Video -
Ο χρήστης chala13 έγραψε:
Κριμα που ο Προεδρος (ενας ειναι ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ) ειναι οργανωση και δεν θα ζησουμε αλλες 'ιστορικες' στιγμες σαν αυτες:
http://www.youtube.com/watch?v=9uxd8qCZQnA' target='_blankΕγώ μετά από αυτό, εκτός του ότι παίρνω πίσω τις προκλητικές δηλώσεις περί τσαγιάσματος όλης της παρέας, σκέφτομαι πολύ σοβαρά να ματαιώσω τη συμμετοχή μου...
δεν αντέχεται ο Πρόεδρας
-
Ο χρήστης yiannis2002 έγραψε:
το καμπινεδί τι χρώμα είναι???Παραπλήσιο του 'πυτζαμί' μήπως?
-
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
καταγγελω τον προεδρο γιατι δεν μπορει να με προστατευσει καθως δεχομαι απειλητικα μηνυματα''ΘΑ ΣΕ ΦΑΩ, 13 ΜΕΡΕΣ ΣΟΥ ΕΜΕΙΝΑΝ, ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΞΑΝΑΜΠΕΙΣ Σ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ''
ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΙΔΑ.
Καλείται ο πρόεδρος,εντός ευλόγου χρόνου,να δημοσιοποιήσει τον τύπο του αυτοκινήτου που θα συμμετάσχω στο Απολλώνιο ράλλυ, έτσι ώστε να καταπέσουν οι κατάπτυστες δημοσιεύσεις του λασπολόγου,εγκάθετου και ψεύτη KP. -
Ο χρήστης 7pas100 έγραψε:
το καμπινεδί τι χρώμα είναι???
Παραπλήσιο του 'πυτζαμί' μήπως?
Αφες αυτοίς,ου γαρ οίδασι τι ποιούσι.
-
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
καταγγελω τον προεδρο γιατι δεν μπορει να με προστατευσει καθως δεχομαι απειλητικα μηνυματα''ΘΑ ΣΕ ΦΑΩ, 13 ΜΕΡΕΣ ΣΟΥ ΕΜΕΙΝΑΝ, ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΞΑΝΑΜΠΕΙΣ Σ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ''
προεδρε εχω λαβει εγω πρωτα αυτο το μηνυμα απο κατοχο μπιτζαμι αυτοκινητου
ΘΑ ΣΕ ΣΚΙΣΩ ΡΕ!!!!
τωρα πως μπορει καποιος να λεει καμπινεδι το azzuro aqua marina φανταζομαι οτι εχει επιλεξει για χρωμα στο αυτοκινητο του
το Trogoli rifiuti verdi (οι ιταλοφωνοι καταλαβαινουν)αλλες 12
-
Παιδιά και εγω το έλαβα για αυτό θα μείνω στην Ουγγαρία και δεν θα κατέβω για τον αγώνα,
μάλιστα με έλεγε και 'παλιο πενβεδόφιλε'Πρόεδρε λάβε τα μέτρα σου πριν λάβουν τα δικά σου , που έλεγε και ενα παλιό σύνθημα των εξαρχείων
-
λοιπον καμπινεδες, μπιντζαμες, ρομπες ξεκουμπωτες κλπ οποιος φτασει τελευταιος δινει το φαγητο του στους υπολοιπους !!! εισαστε?
φου φου μονοφαρος ακουει???
-
Εγώ το δίνω,άλλωστε δεν τρώω πολύ,για την παρέα συμμετάσχω.Εαν όμως φτάσει τελευταίος ο φίλος με το αυτοκίνητο που η μάρκα του αρχίζει από Au και τελειώνει σε di,εσύ περιμένεις να φας?
-
Ο χρήστης chala13 έγραψε:
νέα αφίσσα
www.apollonio-rally.grΚριμα που ο Προεδρος (ενας ειναι ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ) ειναι οργανωση και δεν θα ζησουμε αλλες 'ιστορικες' στιγμες σαν αυτες:
http://www.youtube.com/watch?v=9uxd8qCZQnA' target='_blank' target='_blankΈχω να δηλώσω ότι στην πραγματικότητα είμαι πιο όμορφος, απ ό,τι κατέγραψε η κάμερα του chala13
Όσο γι αυτό που έκανες, ν ανεβάσεις στο ίντερνετ βιντεάκια από τις... προσωπικές μου στιγμές... ελπίζω να έσπασες πλάκα! Όπως θα σπάσω κι εγώ πλάκα, με τους 30 βαθμούς ποινής που θα πάρεις στην 1η Ε.Δ. του ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΥ...
Chala13, πες αλεύρι... η επιτροπή αποτελεσμάτων (που είναι όλοι φίλοι μου) σε γυρεύεικαταγγελω τον προεδρο γιατι δεν μπορει να με προστατευσει καθως δεχομαι απειλητικα μηνυματα
''ΘΑ ΣΕ ΦΑΩ, 13 ΜΕΡΕΣ ΣΟΥ ΕΜΕΙΝΑΝ, ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΞΑΝΑΜΠΕΙΣ Σ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ''
2 μέρες έκανα να εμφανιστώ, και το κάνατε εδώ μέσα... http://www.youtube.com/watch?v=JgrPf0Swwf4
Αφες αυτοίς,ου γαρ οίδασι τι ποιούσι.
Ρε παιδιά, σας παρακαλώ... Θέλετε να παρέμβουν οι mods? Μην γράφετε Αγγλικά...
Εγώ το δίνω,άλλωστε δεν τρώω πολύ,για την παρέα συμμετάσχω.
-
Ο χρήστης [b έγραψε:
τυπος που σαβουρωνει οτι κατσει[/b:3d09cam3]':3d09cam3]Εγώ το δίνω,άλλωστε δεν τρώω πολύ,για την παρέα συμμετάσχω.Εαν όμως φτάσει τελευταίος ο φίλος με το αυτοκίνητο που η μάρκα του αρχίζει από Au και τελειώνει σε di,εσύ περιμένεις να φας?το κραταω αυτο, οπως και το αλλο του δικου σου.......για την ARNA.....ειμαι γκαμιλα εγω!
-
Ο χρήστης scuderia monofaro έγραψε:
Καλείται ο πρόεδρος,εντός ευλόγου χρόνου,να δημοσιοποιήσει τον τύπο του αυτοκινήτου που θα συμμετάσχω στο Απολλώνιο ράλλυ -
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
το κραταω αυτο, οπως και το αλλο του δικου σου.......για την ARNA.....ειμαι γκαμιλα εγω!
Ας το φίλο μου το Γιάννη ήσυχο ρε.Είναι και ξενιτεμένος.
-
Ο χρήστης scuderia monofaro έγραψε:
το κραταω αυτο, οπως και το αλλο του δικου σου.......για την ARNA.....ειμαι γκαμιλα εγω!
ο γιαννης ειναι δικος μου φιλος(και συνεταιρακι στα οικοπεδα) οι δικοι σου φιλοι ειναι κατ απ τ αυλακ !
-
Ο χρήστης SPITFIRE έγραψε:
Καλείται ο πρόεδρος,εντός ευλόγου χρόνου,να δημοσιοποιήσει τον τύπο του αυτοκινήτου που θα συμμετάσχω στο Απολλώνιο ράλλυ
Με όλο το σεβασμό Πρόεδρε περίμενα να με καλύψεται πλήρως.Το δεν άκουσα,δεν είδα,δεν ξέρω,με αδικεί.
-
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
ο γιαννης ειναι δικος μου φιλος(και συνετερακι στα οικοπεδα) οι δικοι σου φιλοι ειναι κατ απ τ αυλακ !
Ρε Kp μέθυσες?Το Λουτράκι μετακόμισε?
Classic Events