-
Ο χρήστης TLG έγραψε:
http://f1.msfree.gr/core/details.php?id=3924
άρχισε τις π@υστιές του ο Ρονάκος και η ομαδούλα του...
Μαλλον προσπαθεί να πληρώσει τον Alonso με το ίδιο νόμισμα....
Το χειρότερο για μένα πάντως είναι οτι φημες θελουν τον Αlonso, το 2009 στην Ferrari .....
είδες όμως άλλος είναι Αρτέμης άλλος καραφλοπ@υστάκος...
-
-
Mην ξεχανμε σημερα και την εκδικαση που γινεται στο Λονδινο, για την εφεση που εχει ασκησει η McLaren για τον αγωνα της Βραζιλιας. Αυριο αναμενεται η αποφαση.
-
Ο χρήστης Fanis F1 έγραψε:
Mην ξεχανμε σημερα και την εκδικαση που γινεται στο Λονδινο, για την εφεση που εχει ασκησει η McLaren για τον αγωνα της Βραζιλιας. Αυριο αναμενεται η αποφαση.Ναι και μου άρεσε πραγματικά αυτό που είπε...και είναι τρομερά ειρωνικό γιατί με τέτοιο attitude και με τέτοια άποψη, έπρεπε να είχαν αποκλειστεί και οι οδηγοί της McLaren...
Είναι ξεκάθαρο. Αν υπήρχε παράβαση, υπήρξε όφελος στην απόδοση. Σε αυτήν την περίπτωση η ποινή πρέπει να είναι ο αποκλεισμός. Σας ζητώ να αντιμετωπίσετε τη υπόθεση σαν να ήταν οποιαδήποτε ομάδα σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή του πρωταθλήματος και να μην επηρεαστείτε από το γεγονός ότι κρίνεται ο τίτλος. Στο παρελθόν, κάθε φορά που υπήρχε αποκλεισμός υπήρξε αναδιαμόρφωση της τελικής κατάταξης
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Mην ξεχανμε σημερα και την εκδικαση που γινεται στο Λονδινο, για την εφεση που εχει ασκησει η McLaren για τον αγωνα της Βραζιλιας. Αυριο αναμενεται η αποφαση.
Ναι και μου άρεσε πραγματικά αυτό που είπε...και είναι τρομερά ειρωνικό γιατί με τέτοιο attitude και με τέτοια άποψη, έπρεπε να είχαν αποκλειστεί και οι οδηγοί της McLaren...
Είναι ξεκάθαρο. Αν υπήρχε παράβαση, υπήρξε όφελος στην απόδοση. Σε αυτήν την περίπτωση η ποινή πρέπει να είναι ο αποκλεισμός. Σας ζητώ να αντιμετωπίσετε τη υπόθεση σαν να ήταν οποιαδήποτε ομάδα σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή του πρωταθλήματος και να μην επηρεαστείτε από το γεγονός ότι κρίνεται ο τίτλος. Στο παρελθόν, κάθε φορά που υπήρχε αποκλεισμός υπήρξε αναδιαμόρφωση της τελικής κατάταξης
ναι ε;
τα λαστιχάκια που φόρεσε ο Λούης και την ποινή που έφαγε την κάνει γαργάρα όμως ο δικηγοράκος...
-
'Καυτα' νεα για τον Κιμι: (μονο μη τα δει η φουνις )
'Μία φορά καθώς πηγαίναμε στη βίλα του στη Ζυρίχη, στο δρόμο ο Κίμι είδε μία γιγαντοαφίσα του αντιπάλου του, Αλόνσο, σταμάτησε τη μαύρη Mercedes του, κατέβηκε και έσκισε τη φωτογραφία'.
Αν νομίζετε ότι την δήλωση αυτή την έκανε η Τζέν Ντάλμαν, πρώην μις Σκανδιναβία και σύζυγος του παγκόσμιου πρωταθλητή με την ομάδα της Ferrari, Κίμι Ραϊκόνεν, κάνετε λάθος...Οι συγκεκριμένες αποκαλύψεις προέρχονται από την Βαλεντίνα Τζιόια, η οποία σε συνέντευξη που παραχώρησε στο εβδομαδιαίο περιοδικό 'Star+Tv' εξομολογήθηκε ότι διατηρούσε για ένα χρόνο σχέση με τον Φινλανδό πιλότο
'Όταν γνώρισα τον Κίμι ούτε καν ήξερα ποιος ήταν. Στο νυχτερινό μαγαζί ήταν και ένας ξανθός τύπος που με κοιτούσε επίμονα. Φαινόταν ότι ήταν τραγουδιστής σε boyband. Μετά ήπιαμε μαζί από ένα ποτήρο μοχίτο.
Φιληθήκαμε και ανταλλάξαμε νούμερα τηλεφώνου. Όταν δεν είχε υποχρεώσεις στη Φόρμουλα, πήγαινα να τον συναντήσω στο σπίτι του στη Ζυρίχη.
Μου είχε κάνει μεγάλη εντύπωση η βιτρίνα που είχε στο εσωτερικό του σπιτιού του, υπήρχαν όλα τα τρόπαια που είχε κερδίσει.
Μου έδειχνε με υπερηφάνεια το τιμόνι της McLaren, της πρώην ομάδα τους', τόνισε στις δηλώσεις της η πρώην του Κίμι Ραϊκόνεν (η οποία έγινε ευρέως γνωστή από την παρουσία της στο 'νησί των διασημοτήτων'), για να βγάλει στη φόρα και άλλες λεπτομέρειες της σχέσης της με τον Φινλανδό πιλότο.
'Μία φορά στην Ελβετία νοίκιασε ένα σκάφος και με έφερε σε ένα έκπληκτικό νυχτερινό μαγαζί μαζί με μερικούς φίλους τους.
Μία άλλη φορά τον είχα ακολουθήσει κατά τη διάρκεια μίας βραβεύσης, όμως έγω έμεινα κρυμμένη σε ξενοδοχείο. Τελείωνε τις δοκιμές και κοιμόμασταν μαζί: με φώναζε σέξι Lady. Οι μάνατζέρ του μπορούν να το επιβεβαιώσουν.
Όσο για το άδοξο τέλος της παράνομης σχέσης τους, η Βαλεντίνα ήταν άκρως αποκαλυπτική: 'Η ιστορία μας κράτησε για περίπου έναν χρόνο. τελείωσε τον Αύγουστο του 2006.
Τον άφησα όταν ανακάλυψα ότι ήταν παντρεμένος. Έβλεπα μία εκπομπή αναφορικά με τον ίδιο, όταν είπαν ότι ήταν στο στούντιο και η σύζυγός του για να τον υποστηρίξει.
Έσβηστα τα πάντα: sms και βίντεο. Και πέταξα όλα τα δώρα. Η ιστορία μας τελείωσε, υπέφερα και δεν θέλω να έχω αναμνήσεις.
Εκείνος προσπάθησε πολλές φορές να επικοινωνήσει μαζί μου, όμως εγώ δεν απάντησα ποτέ. Μετά ξαναβρεθήκαμε τον περασμένο Ιούνιο στο Μιλάνο σε ένα εστιατόριο. Αυτός ήταν με μία άλλη και εγώ με τον αρραβωνιαστικό μου', κατέληξε στις δηλώσεις της η Βαλεντίνα.
Τωρα βεβαια δεν ξερω αν ειναι ον τοπικ (μαλλον οχι) αλλα εχει πλακα τελικα ο ξανθος..
-
Spike άστο...οι λέξεις ποινή, 2007 και McLaren ακούστηκαν πάρα πολύ φέτος...και στο τσακ την γλύτωσαν όλοι εκεί μέσα...ας μη τα σκαλίζουν πολύ...για να μη πέσει ο πέλεκυς...
-
McLaren lawyer calls for 'disqualification'
...
'The driver may be entirely innocent...but he has the benefit of the infringing car,' he said.
...Από το δικηγόρο της McLaren.
πηγή
http://www.planet-f1.com/story/0,18954, ... 81,00.html
Μάλιστα.... τότε να ακυρώσουμε πλήρως τους FA & LH που ήταν innocent αλλά είχαν το benefit.....
Ο καθένας τα λέει όπως τον βολεύει.....
-
Αυτοι πανε μονοι τους να βγαλουν τα ματακια τους φαινεται..
Τραγικη δηλωση... Ο καραφλοδαιμονας συμφωνει αραγε; -
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
'Καυτα' νεα για τον Κιμι: (μονο μη τα δει η φουνις )Το πολύ πολύ αν τα δει, να αφισοκολλήσει όλη την Αθήνα με διαφημίσεις TAG/Alonso 'What Are You Made Of?' και να φωνάξει τον Κίμι για Χριστούγεννα στην Αθήνα. Oh, what fun!
-
-
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
'Καυτα' νεα για τον Κιμι: (μονο μη τα δει η φουνις )'Μία φορά καθώς πηγαίναμε στη βίλα του στη Ζυρίχη, στο δρόμο ο Κίμι είδε μία γιγαντοαφίσα του αντιπάλου του, Αλόνσο, σταμάτησε τη μαύρη Mercedes του, κατέβηκε και έσκισε τη φωτογραφία'.
Αν νομίζετε ότι την δήλωση αυτή την έκανε η Τζέν Ντάλμαν, πρώην μις Σκανδιναβία και σύζυγος του παγκόσμιου πρωταθλητή με την ομάδα της Ferrari, Κίμι Ραϊκόνεν, κάνετε λάθος...Οι συγκεκριμένες αποκαλύψεις προέρχονται από την Βαλεντίνα Τζιόια, η οποία σε συνέντευξη που παραχώρησε στο εβδομαδιαίο περιοδικό 'Star+Tv' εξομολογήθηκε ότι διατηρούσε για ένα χρόνο σχέση με τον Φινλανδό πιλότο
'Όταν γνώρισα τον Κίμι ούτε καν ήξερα ποιος ήταν. Στο νυχτερινό μαγαζί ήταν και ένας ξανθός τύπος που με κοιτούσε επίμονα. Φαινόταν ότι ήταν τραγουδιστής σε boyband. Μετά ήπιαμε μαζί από ένα ποτήρο μοχίτο.
Φιληθήκαμε και ανταλλάξαμε νούμερα τηλεφώνου. Όταν δεν είχε υποχρεώσεις στη Φόρμουλα, πήγαινα να τον συναντήσω στο σπίτι του στη Ζυρίχη.
Μου είχε κάνει μεγάλη εντύπωση η βιτρίνα που είχε στο εσωτερικό του σπιτιού του, υπήρχαν όλα τα τρόπαια που είχε κερδίσει.
Μου έδειχνε με υπερηφάνεια το τιμόνι της McLaren, της πρώην ομάδα τους', τόνισε στις δηλώσεις της η πρώην του Κίμι Ραϊκόνεν (η οποία έγινε ευρέως γνωστή από την παρουσία της στο 'νησί των διασημοτήτων'), για να βγάλει στη φόρα και άλλες λεπτομέρειες της σχέσης της με τον Φινλανδό πιλότο.
'Μία φορά στην Ελβετία νοίκιασε ένα σκάφος και με έφερε σε ένα έκπληκτικό νυχτερινό μαγαζί μαζί με μερικούς φίλους τους.
Μία άλλη φορά τον είχα ακολουθήσει κατά τη διάρκεια μίας βραβεύσης, όμως έγω έμεινα κρυμμένη σε ξενοδοχείο. Τελείωνε τις δοκιμές και κοιμόμασταν μαζί: με φώναζε σέξι Lady. Οι μάνατζέρ του μπορούν να το επιβεβαιώσουν.
Όσο για το άδοξο τέλος της παράνομης σχέσης τους, η Βαλεντίνα ήταν άκρως αποκαλυπτική: 'Η ιστορία μας κράτησε για περίπου έναν χρόνο. τελείωσε τον Αύγουστο του 2006.
Τον άφησα όταν ανακάλυψα ότι ήταν παντρεμένος. Έβλεπα μία εκπομπή αναφορικά με τον ίδιο, όταν είπαν ότι ήταν στο στούντιο και η σύζυγός του για να τον υποστηρίξει.
Έσβηστα τα πάντα: sms και βίντεο. Και πέταξα όλα τα δώρα. Η ιστορία μας τελείωσε, υπέφερα και δεν θέλω να έχω αναμνήσεις.
Εκείνος προσπάθησε πολλές φορές να επικοινωνήσει μαζί μου, όμως εγώ δεν απάντησα ποτέ. Μετά ξαναβρεθήκαμε τον περασμένο Ιούνιο στο Μιλάνο σε ένα εστιατόριο. Αυτός ήταν με μία άλλη και εγώ με τον αρραβωνιαστικό μου', κατέληξε στις δηλώσεις της η Βαλεντίνα.
Τωρα βεβαια δεν ξερω αν ειναι ον τοπικ (μαλλον οχι) αλλα εχει πλακα τελικα ο ξανθος..
Φαντασου να πηγαινε η κακομοιρα να του κανει σκηνη, και να του ελεγε εμαθα εισαι παντρεμενος....μην με κοιτας ετσι απαθεις πες κατι....εισαι σα να μην συνεβη τπτ....και να περιμενει να δει τον κιμι να αναστατωθει...να αλλαξει η φατσα του!
-
ratanplan
-
'Nevertheless, I asked Ian Mill to back off on this point. I believe he pursued the point without vigour but inevitably he has to make the case.
'Whilst this was the only appropriate argument from a legal point of view, it's not our ultimate goal in respect of today's hearing,' Whitmarsh said.
Για την φραση του δικηγορου της Μακλαρεν οτι μπορει οι οδηγοι να ειναι εντελως αθωοι,ομως επωφεληθηκαν απο την παρανομια των μονοθεσιων τους..
Δεν εχουμε ακουσει κανενα σχολιο απο Μακλαρενικους... Πρεπει να σαι χαζος για να πεις κατι τετοιο παντως..
-
Πάλι καλά...
'McLaren's appeal rejected
By Biranit Goren Friday, November 16th 2007, 19:44 GMT
The FIA's International Court of Appeal has rejected McLaren's case over the fuel temperatures of the BMW and Williams cars in last month's Brazilian Grand Prix.
After a day of deliberation, having heard all sides yesterday in a London location, the ICA said the results of the Interlagos race will remain unchanged, confirming Ferrari's Kimi Raikkonen as the 2007 world champion.
The governing body said in a statement the case was rejected because McLaren's appeal is inadmissable.
More details to follow shortly...'
-
Toyota set to confirm Glock at Fuji event
Toyota are set to officially announce the signing of Timo Glock at their annual Motorsports Festival event at Fuji next weekend, autosport.com understands.
The Contracts Recognition Board ruled earlier this week that GP2 champion Glock could move from his BMW Sauber test role to take up the Toyota race drive, replacing Ralf Schumacher.
He is now likely to make his first appearance for the team at the Toyota Motorsports Festival on 24-25 November, alongside Jarno Trulli, Toyota's newly-signed test driver Kamui Kobayashi, and Williams driver Kazuki Nakajima.
The Toyota deal marks Glock's return to Formula One after a handful of appearances with Jordan in 2004. The 25-year-old German subsequently spent a season in the Champ Car World Series before switching to GP2, where he won this year's title.
-
''Στο Διεθνές Εφετείο προήδρευσε ο κύριος Jan Stovicek (Δημοκρατία της Τσεχίας) ως εκλεγμένος πρόεδρος και συμμετείχαν οι κύριοι John Cassidy (ΗΠΑ), Βασίλης Κουσής (Ελλάδα) και Jose Macedo e Cunha (Πορτογαλία).''
http://f1.msfree.gr/core/details.php?id=3969
να πούμε κι ένα μπράβο στον κ.Κουσή που είναι σε τέτοιο υψηλό πόστο!
-
Ο χρήστης scotsezos έγραψε:
να πούμε κι ένα μπράβο στον κ.Κουσή που είναι σε τέτοιο υψηλό πόστο!
...αν και η μνημη μου , δεν ειναι (πλεον) το καλυτερο μου .... νομιζω οτι ειναι τουλαχιστον μια 10ετια σε αυτο το ποστο ( τεσπα ότι ηταν και στο MS vs JV σε αυτην την θέση )
-
Λοιπόν, αυτή είναι η Κυρία...
Απλά επειδή έχουμε και μια προϋπηρεσία σε μεσημεριανάδικα εδώ στην Ελλάδα έχω μια απορία. Πώς είναι δυνατό να μην ξέρει ότι είναι παντρεμένος; Δεν ήταν ακριβώς και ανώνυμος ή άγνωστος...
Ένα search στο google να έκανε η χριστιανή θα το έβρισκε.
Πάντως έχει κόλημα με τις μελαχροινές το παληκάρι.
F1 Διάφορα νέα - Νοέμβριος 2007