-
Οταν σταματανε τα επιχειρηματα αρχιζουν τα πειραγμενα quote
-
Ε Βασιλη τι λες γι αυτο;
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Οταν σταματανε τα επιχειρηματα αρχιζουν τα πειραγμενα quoteΜα τι κυρια που εισαι ρε; Προλαβες και το διορθωσες στο τσακ και κανεις την ανηξερη τωρα ε;
-
για βράδυ (επειδή το μεσημέρι δεν έφαγα τίποτα λογω δουλειάς) σκέφτομαι να κτυπήσω ή πίτα με γύρο ή καμμιά πίτσα.......
-
Οταν σταματανε τα επιχειρηματα αρχίζετε να με πειράζετε που είμαι gay -
Περίμενε να βρει ατάκα να την κάνει c(l)opypaste να σου απαντήσει.
-
Ο χρήστης toyotaman έγραψε:
για βράδυ (επειδή το μεσημέρι δεν έφαγα τίποτα λογω δουλειάς) σκέφτομαι να κτυπήσω ή πίτα με γύρο ή καμμιά πίτσα.......Off topic..
-
Ο χρήστης toyotaman έγραψε:
για βράδυ (επειδή το μεσημέρι δεν έφαγα τίποτα λογω δουλειάς) σκέφτομαι να κτυπήσω ή πίτα με γύρο, εσυ taurus με μια σκετη πιπα την βγαζεις,ε? -
για βράδυ (επειδή το μεσημέρι δεν έφαγα τίποτα λογω δουλειάς) σκέφτομαι να κτυπήσω ή πίτα με γύρο, εσυ taurus με μια σκετη πιπα την βγαζεις,ε?
τι προτείνεις ρε Στέλιο ?
-
Για εσενα πιτα μαλλον, ο κωστας σιγουρα πιπα!
-
Για εσενα πιτα μαλλον, ο κωστας σιγουρα πιπα! -
για βράδυ (επειδή το μεσημέρι δεν έφαγα τίποτα λογω δουλειάς) σκέφτομαι να κτυπήσω ή πίτα με γύρο, εσυ taurus με μια σκετη πιπα την βγαζεις,ε?
Ο ταουρους με μια πιπα μπορει,εσενα δε σου φτανει μονο μια ε;
-
Ο χρήστης Ratanplan λέει:
malakes eleos prepei na pao na kano mpanio tha erthei to agori moy se ligo kai den mafinete na figo -
Μικρε πασχο παλι κρινεις εξ'ιδίων τα αλλότρια?
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Περίμενε να βρει ατάκα να την κάνει c(l)opypaste να σου απαντήσει.Μικρε πασχο παλι κρινεις εξ'ιδίων τα αλλότρια?
Οριστε ρε Βασιλη,δεν αργησε η αντιγραφη...
Ο χρήστης Ratanplan λέει:
malakes eleos prepei na pao na kano mpanio tha erthei to agori moy se ligo kai den mafinete na figoΕπιβεβαιωνω...
-
-
-
διευκρίνηση:στο ss ΔΕΝ είμαι εγώ ο Βασίλης
συμβουλή:Στέλιο δοκίμασε ένα πρόγραμμα που λέγεται firefox. μην ρωτήσεις τον πάσχο,δεν το ξέρει
-
Σε ενα γραφιστα οντως 8 λεπτα θα επαιρνε να το φτιαξει
Εγω σε 3' λεπτα που δεν εχω γνωσεις απο φοτοσοπ την ειχα σηκωσει!
-
Φότοσοπ? Ποιο φότοσοπ?
Pub - σουβλ....... πωλουνται σκλάβοι!!! :x (#18)