-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Πασχάλη στο περί αυτοκίνησης δεν έχεις κάνει ποστ στο αντίστοιχο τοπικ για το ποια αυτοκίνητα σου αρέσουν αλλά ντρέπεσαι να το παραδεχτείς...Μπηκα αλλα δε βρισκω τετοιο τοπικ...........
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
...Υγ:Αν εχεις κοτσια στειλε μου ολοκληρη τη φωτο...
-
Το ξερα...
ΚΟΚΟΚΟΚΟΚΟΚΟΚΟΚΟΚΟΚΟΚΟΚΟΚΟΚΟΚΟΚΟΚΟΚΟΚΟ!!!!!!!!
-
Το περίμενα
χοχοχοχοχοχο
-
Πφφφφφφφφφφφφφφφ...
-
Πααααααλί. Να το κοιτάξεις όσο είναι νωρίς.
-
Τι δουλειά έχει ο Πασχάλης στη Σίφνο, ενώ η Ανθούλα τον περιμένει για το γάμο τους στη Μήλο; Η Ζωή, μια «μυστηριώδης» φωτογράφος, τι ρόλο θα παίξει στη… ζωή του; Και πώς ο Ανέστης, ένας επιφανής επιχειρηματίας της Σίφνου και η γυναίκα του Σοφία, θα επηρεάσουν το μέλλον και των δύο; Ένα και μόνο Φιλί της... Ζωής φτάνει για να μας οδηγήσει σε μια αλυσίδα τραγελαφικών περιστατικών και στην αποκάλυψη… ένοχων μυστικών.
-
Καραφλιάστε μαζί μας δηλαδή!
Νάτα μας μόλις έγινε σεισμική δόνηση στον Πύργο και δεν κάνω πλάκα.
-
http://www.4troxoi.gr/phpBB/viewtopic.p ... 16#1079116
Εεεεεεοοο πίνω μπάφους και παίζω pro
-
-
Δείτε τον αράπη
Μεγάλος κάρεκλοςΜε την κασέτα τον boney m και abba μεγάλωσα! Οι πρώτες μου κασέτες
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
http://www.4troxoi.gr/phpBB/viewtopic.php?p=1079116#1079116Εεεεεεοοο πίνω μπάφους και παίζω pro
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Μετά από ένα μήνα πάω σε λίγο για δουλειά (Ελπίζω αύριο να μην γράψω 'σε λίγο πάω για δουλειά' )
Επιτέλους θα ησυχάσουμε από τις καλημέρες σου.
Θα δεις αύριο το πρωί
-
Ε, ψιτ, κύριος!
Για πάρε χαρτί και γράφε:Ιμάντα εκκεντροφόρου, μπουζί, λάδια, φίλτρο βενζίνης...
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Youtube VideoΔείτε τον αράπη
Μεγάλος κάρεκλοςΜε την κασέτα τον boney m και abba μεγάλωσα! Οι πρώτες μου κασέτες
Πάρε μια καρεκλιά για να μάθεις...
-
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
Δείτε τον αράπη
Πάρε μια καρεκλιά για να μάθεις...
Ρε τι μου θύμισες τώρα..?
Αυτό:
Youtube VideoΓυμνάσιο φάση και η rap στα πρώτα της βήματα!
-
Τι είναι τούτα καλε; μαζευτείτε...
EDIT: Ένας ύμνος για να αντισταθμιστεί η κατάσταση (όσο αντισταθμίζεται τουλάχιστον)
Youtube Video -
Old school ρε!
-
Μc Hammer! Έχω σε κασέτα από τότε,Μc Hammer,McSar,Snap,Public Enemy και δεν συμμαζεύεται!
-
Pub - σουβλ....... πωλουνται σκλάβοι!!! :x (#18)