-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Στα λογια δεν ειμαι καλος..
Το quiz πιστεύω να το θυμάσαι ακόμα...
Γιατί το Golf έχει 2 σηματάκια GΤΙ, ένα στη μπροστινή μάσκα και ένα στο πίσω μέρος?
Στο μπροστινό μέρος για να το δεις από τον καθρέφτη να παραμερίσεις και στο πίσω μέρος για να μην έχεις καμία αμφιβολία τι ήταν αυτό που σε προσπέρασε...
Οσες περισσοτερες φορες το πεις τοσο πιο ευκολα θα το πιστεψεις....ελεος...
Αμα ερθεις με κανα καμπριο θα σε πατησω και με τα παραθυρα ανοικτα και τους καθρεφτες ανοιχτους ΚΑΙ με τα πισω καθισματα..
Οσο για το στροφιλικια,δε μιλας.. ,η προσκληση ειναι ανοιχτη.Ασε που εχω και screenshot στο οποιο ο tazio φαινεται να λεει οτι θα στηθει στη γνωστη φουρκετα για να με τραβαει φωτο-βιντεο...Εσενα το πολυ πολυ να σε τραβηξει καμια πλατφορμα απ τα πολλα τετακε.. -
Σας βλέπω.
-
Χ@στηκαμε..
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Χ@στηκαμε..Σύνηθες το φαινόμενο αυτό για σένα. Ακριβώς την ίδια αντίδραση είχες όταν σου είπα να τα στήσουμε με το θηρίο.
-
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Στα λογια δεν ειμαι καλος..
Το quiz πιστεύω να το θυμάσαι ακόμα...
Γιατί το Golf έχει 2 σηματάκια GΤΙ, ένα στη μπροστινή μάσκα και ένα στο πίσω μέρος?
Στο μπροστινό μέρος για να το δεις από τον καθρέφτη να παραμερίσεις και στο πίσω μέρος για να μην έχεις καμία αμφιβολία τι ήταν αυτό που σε προσπέρασε...
Οσες περισσοτερες φορες το πεις τοσο πιο ευκολα θα το πιστεψεις....ελεος...
Αμα ερθεις με κανα καμπριο θα σε πατησω και με τα παραθυρα ανοικτα και τους καθρεφτες ανοιχτους ΚΑΙ με τα πισω καθισματα..
Οσο για το στροφιλικια,δε μιλας.. ,η προσκληση ειναι ανοιχτη.Ασε που εχω και screenshot στο οποιο ο tazio φαινεται να λεει οτι θα στηθει στη γνωστη φουρκετα για να με τραβαει φωτο-βιντεο...Εσενα το πολυ πολυ να σε τραβηξει καμια πλατφορμα απ τα πολλα τετακε..Πρώτον και με γαμβριάτικο ( ) πάλι σε πατάω. Και σε στροφιλίκια και με περισσότερο στυλ.
Δεύτερον το άλλο που λες (περι τετακε) είναι αναμενόμενο να συμβεί σε όποιον διέρχεται μετά από εσένα. Και μάλιστα σκέφτομαι να φέρω φωσφοριζέ γιλέκα, κορίνες, και ταμπέλες να ειδοποιούμε τουλάχιστον τους διερχόμενους (και δύσμοιρους) οδηγούς για λάδια στο οδόστρωμα που άφησε ένας ασυνείδητος με Bravo...
-
Χωρίς πλάκα, η pub βρώμισε βαρβατίλα...
-
Το μάθαμε για τα καλά το βλέπω...
Καλημέρα και καλό μήνα!
-
Με τέτοιους δασκάλους...
-
Το Pub είναι ανδροκρατούμενο elisa....
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Το Pub είναι ανδροκρατούμενο elisa....Μπα, μπαίνει και ο βλακαπλαν.
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Πρώτον και με γαμβριάτικο ( ) πάλι σε πατάω. Και σε στροφιλίκια και με περισσότερο στυλ.Δεύτερον το άλλο που λες (περι τετακε) είναι αναμενόμενο να συμβεί σε όποιον διέρχεται μετά από εσένα. Και μάλιστα σκέφτομαι να φέρω φωσφοριζέ γιλέκα, κορίνες, και ταμπέλες να ειδοποιούμε τουλάχιστον τους διερχόμενους (και δύσμοιρους) οδηγούς για λάδια στο οδόστρωμα που άφησε ένας ασυνείδητος με Bravo...
Κι εγω σου λεω,λεγε το συνεχεια,μπας και το πιστεψεις..
Οσο για τα λαδια,μην ανησυχεις,αυτη την ωρα το καλο μου αλλαζει φλατζα καρτερ γιατι τρεχανε ωσαν χειμαρρος... Αλλα απ το μεσημερακι θα ναι παλι υγιεστατο.. Αρα δεν τιθεται ζητημα..
Ταυρε καλο μηνα και msn.
-
Δεν έχω msn στη δουλειά ρε, θα τα πούμε το βράδυ.
-
Ουρτ.... Ακους εκει δεν εχει μσν.
Ευχομαι μονο να μη τα κανει πανω του ο μπαρμπα tazio οταν θα μπαινει με τα 4 το bravo εκει πανου στον αγιο.. [/b]
-
Α πάλι το γνωστό δρομολόγιο είχες?
Δεν του λες του ανθρώπου να ανοίξει και καμιά καφετέρια εκεί? Έτσι όπως συχνάζεις εκεί θα έχει έναν στανταρ θαμώνα-πελάτη.
-
Καμια σχεση... Ηθελα να του πω να αλλαξει κατι πραματακια που θελουν αλλαγη αλλα θα ανεβαινε στα υψη ο προυπολογισμος και δε λεει πεμπτιατικα..
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Το Pub είναι ανδροκρατούμενο elisa....Καιρός να πέσει και το τελευταίο αυτό ανδρικό κάστρο.
-
Καταγγέλω σε όλο το φόρουμ επίθεση από εξωθεσμικά φεμινιστικά συμφέροντα
-
-
Ο χρήστης elisa έγραψε:
Το Pub είναι ανδροκρατούμενο elisa....
Καιρός να πέσει και το τελευταίο αυτό ανδρικό κάστρο.
Δύσκολο, για να είμαι επιεικής!
Pub - σουβλ....... πωλουνται σκλάβοι!!! :x (#18)