-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Μέχρι στιγμής είχα ουδέτερη στάση. Αλλά το τελευταίο δημοσίευμα, με όλες τις παραπάνω πατάτες, συν την άθλια φωτογραφία από ταλαιπωρημένο δισκόφρενο χωρίς τακάκι αυτοκινήτου 10ετίας (τέτοια βρώμα στο ημίμπαρο... έλεος ), μάλλον με πείθουν για το τι 'παίχτηκε'Φίλε το FIAT BRAVO ξέρεις μπήκε για πρώτη φορά στην παραγωγή πριν 3-4 μήνες, δεν μπήκε το 1997....
Και μιας και κατάλαβες τι παίχτηκε για πες μας και εμάς που δεν καταλάβαμε... Μήπως ξύπνησαν ένα πρωί και είπαν 'Σήμερα θα εξοντώσουμε τη ΦΙΑΤ?'
-
Ο χρήστης submariner έγραψε:
Εχεις δει τα FORD? Χειρότερα είναι.... Και μιλάω για καινούρια αυτοκίνητα πάντα...Δεν αντιλέγω. Καλό θα ήταν όμως η φωτό να δείχνει και το υπόλοιπο αυτοκίνητο ή τουλάχιστον μέρος του. Φαντάζομαι ότι υπάρχουν και άλλες φωτό. Με αυτή τη φωτό απλά θα αρχίσει πάλι η σεναριολογία, το οποίο θεωρώ λογικό.
-
Μέχρι στιγμής είχα ουδέτερη στάση. Αλλά το τελευταίο δημοσίευμα, με όλες τις παραπάνω πατάτες, συν την άθλια φωτογραφία από ταλαιπωρημένο δισκόφρενο χωρίς τακάκι αυτοκινήτου 10ετίας (τέτοια βρώμα στο ημίμπαρο... έλεος ), μάλλον με πείθουν για το τι 'παίχτηκε'
Φίλε το FIAT BRAVO ξέρεις μπήκε για πρώτη φορά στην παραγωγή πριν 3-4 μήνες, δεν μπήκε το 1997....
Και μιας και κατάλαβες τι παίχτηκε για πες μας και εμάς που δεν καταλάβαμε... Μήπως ξύπνησαν ένα πρωί και είπαν 'Σήμερα θα εξοντώσουμε τη ΦΙΑΤ?'
Υποβρύχιε, λέμε ότι η συγκεκριμένη φωτό δεν είναι από το bravo. Ακόμα να το καταλάβεις;
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Βασικά δε καταλαβαίνω όλο το scenery γύρω-γύρω. Γιατί είναι εκεί το Bravo? Γιατί έγινε το τεστ σε χωματόδρομο (ή δεν είναι χωματόδρομος?) και γιατί δεν έγινε σε πίστα, όπως γίνονται όλα τα τεστ...αλλά σε ένα country scenery??Όχι ότι πιστεύω το τεστ, αλλά αν δείτε τη φωτο που φαίνεται από απόσταση το αυτοκίνητο μοιάζει σαν να έχει περάσει μέσα από το συρματόπλεγμα το αυτοκίνητο, άρα δίπλα θα μπορούσε να υπάρχει στρωμένος με άσφαλτο δρόμος όπου και να έγινε το τεστ.
Ακόμα και να μείνεις από φρένα πάντως σε έναν άδειο δρόμο δεν το ρίχνεις το αμάξι έξω από το δρόμο αλλά το φρενάρεις με τον κινητήρα. Λογικά θα είχε αρκετό δρόμο μπροστα από το αμάξι, δε νομίζω να έκαναν το τεστ σε δρόμο που στα 50 μέτρα τελείωνε δηλαδή.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Βασικά δε καταλαβαίνω όλο το scenery γύρω-γύρω. Γιατί είναι εκεί το Bravo? Γιατί έγινε το τεστ σε χωματόδρομο (ή δεν είναι χωματόδρομος?) και γιατί δεν έγινε σε πίστα, όπως γίνονται όλα τα τεστ...αλλά σε ένα country scenery??
Έτσι όπως βλέπω την εικόνα μου φαίνεται ότι 2-3 πιτσιρικάδες βγήκαν εκτός δρόμου.
Αντί να λες οτι οι δοκιμαστές του AMS έκαναν το τέστ σε πραγματικές συνθήκες που βρίσκουμε όλοι μας στους δρόμους και όχι εργαστηρίου που είναι οι πίστες, κάνεις και αυτή την ερώτηση κιόλας.....
A, άχρηστες και οι πίστες... Και τα δυναμόμετρα να υποθέσω ? Κάνουν 2-3 'ανοίγματα' και 0-400 και έτοιμη η δυναμομέτρηση ?
Μάλλον δεν έχεις ιδέα από θεωρία μετρήσεων, επαναληψιμότητα, επίδραση εξωτερικών παραγόντων κτλ...
Αυτό τους έδωσε η Φίατ. Ας πρόσεχε... Οσο για το εάν το αμάξι είναι παλιο πόσο παλιο δηλαδή? Αφού δε πάνε 3 μήνες που βγήκε στην παραγωγή το μοντέλο αυτό..
Αρα επιβεβαιώνεις (πως ? ) ότι το δισκόφρενο της φωτο είναι από το συγκεκριμένο Bravo ?
Με τίποτα 3 μηνών αυτοκίνητο δε γίνεται έτσι (σκουριές, κατάσταση ημίμπαρου).
Το τακάκι που είναι ? (αν το αφαίρεσαν, γιατί το έκαναν αυτό ?)
Ωραία δημοσιογραφία...
Είπα εγώ αυτό το πράγμα οτι οι πίστες είναι άχρηστες? Εγώ λέω οτι πρέπει τα τεστ να γίνονται και σε πραγματικές συνθήκες... Το ίδιο συμπεριφέρεται το αυτοκίνητο στην πίστα το ίδιο και στο δρόμο? Η μήπως η πίστα έχει εκτός από στροφές και κατηφόρες?
Από επαναληψιμότητα, χρονόμετρα, θεωρία μετρίσεων κλπ δε ξέρω για΄τι δεν είμαι δοκιμαστής. Ξέρω όμως οτι μία φορ΄ανα σου κάτσει η στραβή θα δεις τα ραδίκια ανάποδα. Εδώ σε μιλάμε για διαστημόπλοια και AIR BUS που αποτελούνται από 2 δις κομμάτια για να πεις οτι μία στο εκατομμύριο ένα από αυτά δε θα κάτσει καλά, αλλά για αυτοκίνητα που σήμερα είναι ανεπίτρεπτο να παρουσιάζουν τέτοιο πρόβλημα. Εδώ σκοτώνεστε εσείς και οι εταιρίες για το ποιο αμάξι΄έλαβε περισσότερα αστέρια στα κρας τεστς και τώρα μου λες ιστορίες....
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Βασικά δε καταλαβαίνω όλο το scenery γύρω-γύρω. Γιατί είναι εκεί το Bravo? Γιατί έγινε το τεστ σε χωματόδρομο (ή δεν είναι χωματόδρομος?) και γιατί δεν έγινε σε πίστα, όπως γίνονται όλα τα τεστ...αλλά σε ένα country scenery??
Έτσι όπως βλέπω την εικόνα μου φαίνεται ότι 2-3 πιτσιρικάδες βγήκαν εκτός δρόμου.
Αντί να λες οτι οι δοκιμαστές του AMS έκαναν το τέστ σε πραγματικές συνθήκες που βρίσκουμε όλοι μας στους δρόμους και όχι εργαστηρίου που είναι οι πίστες, κάνεις και αυτή την ερώτηση κιόλας.....
A, άχρηστες και οι πίστες... Και τα δυναμόμετρα να υποθέσω ? Κάνουν 2-3 'ανοίγματα' και 0-400 και έτοιμη η δυναμομέτρηση ?
Μάλλον δεν έχεις ιδέα από θεωρία μετρήσεων, επαναληψιμότητα, επίδραση εξωτερικών παραγόντων κτλ...
Αυτό τους έδωσε η Φίατ. Ας πρόσεχε... Οσο για το εάν το αμάξι είναι παλιο πόσο παλιο δηλαδή? Αφού δε πάνε 3 μήνες που βγήκε στην παραγωγή το μοντέλο αυτό..
Αρα επιβεβαιώνεις (πως ? ) ότι το δισκόφρενο της φωτο είναι από το συγκεκριμένο Bravo ?
Με τίποτα 3 μηνών αυτοκίνητο δε γίνεται έτσι (σκουριές, κατάσταση ημίμπαρου).
Το τακάκι που είναι ? (αν το αφαίρεσαν, γιατί το έκαναν αυτό ?)
Ωραία δημοσιογραφία...
Είπα εγώ αυτό το πράγμα οτι οι πίστες είναι άχρηστες? Εγώ λέω οτι πρέπει τα τεστ να γίνονται και σε πραγματικές συνθήκες... Το ίδιο συμπεριφέρεται το αυτοκίνητο στην πίστα το ίδιο και στο δρόμο? Η μήπως η πίστα έχει εκτός από στροφές και κατηφόρες?
Από επαναληψιμότητα, χρονόμετρα, θεωρία μετρίσεων κλπ δε ξέρω για΄τι δεν είμαι δοκιμαστής. Ξέρω όμως οτι μία φορ΄ανα σου κάτσει η στραβή θα δεις τα ραδίκια ανάποδα. Εδώ σε μιλάμε για διαστημόπλοια και AIR BUS που αποτελούνται από 2 δις κομμάτια για να πεις οτι μία στο εκατομμύριο ένα από αυτά δε θα κάτσει καλά, αλλά για αυτοκίνητα που σήμερα είναι ανεπίτρεπτο να παρουσιάζουν τέτοιο πρόβλημα. Εδώ σκοτώνεστε εσείς και οι εταιρίες για το ποιο αμάξι΄έλαβε περισσότερα αστέρια στα κρας τεστς και τώρα μου λες ιστορίες....
-
Φίλε το FIAT BRAVO ξέρεις μπήκε για πρώτη φορά στην παραγωγή πριν 3-4 μήνες, δεν μπήκε το 1997....Τι κάνεις Γιάννη - φάε μια πάστα
Δεν εκφράζω καμία βεβαιότητα, απλά αναρωτιέμαι τι παίχτηκε... Εσύ όμως εκφράζεις τεράστια σιγουριά:
Νομίζω οτι τα σενάρια θα πρέπει να τελειώνουν εδώ. Οι άνθρωποι κάνουν τη δουλειά τους και την κάνουν καλά...
και μάλιστα με αυτό...
Aυτό τους έδωσε η Φίατ. Ας πρόσεχε...
δείχνεις σα να ήσουν μπροστά και σα να βάζεις το χέρι σου στη φωτιά, ότι η φωτο είναι από το συγκεκριμένο αυτοκίνητο.
Πρόσεξε: αν ΔΕΝ ΗΤΑΝ, τότε μιλάμε για καραμπινάτη εξαπάτηση (συκοφαντική δυσφήμιση δια του τύπου...)
Αν ήταν, τότε ΠΡΕΠΕΙ να απαντηθούν τα ερωτήματα σχετικά με την κατάσταση όσων φαίνονται στη φωτο. -
Και μιας και κατάλαβες τι παίχτηκε για πες μας και εμάς που δεν καταλάβαμε... Μήπως ξύπνησαν ένα πρωί και είπαν 'Σήμερα θα εξοντώσουμε τη ΦΙΑΤ?'Πιο πιθανό σενάριο το θεωρώ αυτό
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Μέχρι στιγμής είχα ουδέτερη στάση. Αλλά το τελευταίο δημοσίευμα, με όλες τις παραπάνω πατάτες, συν την άθλια φωτογραφία από ταλαιπωρημένο δισκόφρενο χωρίς τακάκι αυτοκινήτου 10ετίας (τέτοια βρώμα στο ημίμπαρο... έλεος ), μάλλον με πείθουν για το τι 'παίχτηκε'
Φίλε το FIAT BRAVO ξέρεις μπήκε για πρώτη φορά στην παραγωγή πριν 3-4 μήνες, δεν μπήκε το 1997....
Υποβρύχιε, λέμε ότι η συγκεκριμένη φωτό δεν είναι από το bravo. Ακόμα να το καταλάβεις;
Μάλιστα ο κατάλαβα... Προφανώς φοράς γιατρέ παρωπίδες. Η πραγματικότητα σε τρομάζει? Πάνε στο γιατρό...
Η φωτό είναι επίσημα δημοσιευμένη. Εάν είναι ψεύτικη τι πιο έυκολο να διαπιστωθεί. Ας κάνει αγωγή η ΦΙΑΤ λοιπόν στο περιοδικό...χαχαχαχα -
Προφανώς εσύ μπορείς να αποδείξεις ότι η συγκεκριμένη φωτογραφία είναι του bravo της δοκιμής. Αντίκρουσέ μου τα επιχειρήματά μου, περιμένω. Αλλιώς απλά trollάρεις.
-
Ακόμα δε μας έχουν εξηγήσει πραγματικά τι συνέβη. Υπερθερμάνθηκαν τα φρένα, χάλασε η τρόμπα, έλιωσε το τακάκι, κόπηκε το σωληνάκι, ο δοκιμαστής ξέχασε να πατήσει φρένο , κτλ
Απλά το να πετάνε ένα 257 mm ως δικαιολογία ότι χάθηκε το φρένο δε λέει και πολλά. Όλοι έχουμε φρενάρει από μεγάλες ταχύτητες με όχι σπορ αυτοκίνητα, δε νομίζω ότι πηγαίναμε με το σταυρό στο χέρι ελπίζοντας να πιάσουν τα φρένα. Άλλο το να κάνεις 150-0 σε 110 μέτρα αντί για 100 (ρεαλιστική διαφορά ανάμεσα σε δυο αυτοκίνητα από τα οποία το ένα έχει δυνατότερα φρένα) και άλλο το να μη σταματήσει καν το αμάξι
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Τι κάνεις Γιάννη - φάε μια πάστα
Δεν εκφράζω καμία βεβαιότητα, απλά αναρωτιέμαι τι παίχτηκε... Εσύ όμως εκφράζεις τεράστια σιγουριά:
Νομίζω οτι τα σενάρια θα πρέπει να τελειώνουν εδώ. Οι άνθρωποι κάνουν τη δουλειά τους και την κάνουν καλά...
και μάλιστα με αυτό...
Aυτό τους έδωσε η Φίατ. Ας πρόσεχε...
δείχνεις σα να ήσουν μπροστά και σα να βάζεις το χέρι σου στη φωτιά, ότι η φωτο είναι από το συγκεκριμένο αυτοκίνητο.
Πρόσεξε: αν ΔΕΝ ΗΤΑΝ, τότε μιλάμε για καραμπινάτη εξαπάτηση (συκοφαντική δυσφήμιση δια του τύπου...)
Αν ήταν, τότε ΠΡΕΠΕΙ να απαντηθούν τα ερωτήματα σχετικά με την κατάσταση όσων φαίνονται στη φωτο.Φίλε θα φάω ευχαρίστως μία πάστα. Εσύ μιας και αμφισβητείς τη φωτογραφία και λες οτι πρόκειται για άλλο αυτοκίνητο μιας και είσαι και μοντ στο φόρουμ και έχεις να κάνεις και με το περιοδικό 4ΤΡΟΧΟΙ δε πας να διαπιστώσεις μαζί με τους συντάκτες του περιοδικού εάν πρόκειται όντως για BRAVO η οχι?
Μήτσο .....φάε μια σούπα....
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Προφανώς εσύ μπορείς να αποδείξεις ότι η συγκεκριμένη φωτογραφία είναι του bravo της δοκιμής. Αντίκρουσέ μου τα επιχειρήματά μου, περιμένω. Αλλιώς απλά trollάρεις.Το αμάξι δεν είναι ιδιοκτησία του AMS αλλά της ΦΙΑΤ. Η ΦΙΑΤ λοιπόν έχει το αυτοκίνητο και το AMS τις φωτογραφίες και τα στοιχεία του αυτοκιντήτου αριθμό πλαισίου κλπ. Στο δικαστήριο λοιπόν. Απλά τα πράγματα....
-
Πώς συμπεραίνεις ότι η συγκεκριμένη φωτογραφία είναι του αυτοκινήτου της δοκιμής; Ή καταπίνεις αμάσητα ότι σου πασάρουν;
-
Δεν έχω να κάνω σε τίποτα με τους 4 Τροχούς. Δεν έχω πάει ποτέ στα γραφεία τους. Οπότε άσε τις κενές περιεχομένου προτροπές και την αλλαγή θέματος...
Εσύ ήσουν μπροστά ? Αν ναι πες το. Αν όχι, τότε η σιγουριά σου δε δικαιολογείται.
Σε οποιονδήποτε με ελάχιστες τεχνικές γνώσεις η φωτο εγείρει -απόλυτα φυσιολογικά- ερωτήματα, όχι κακοπροαίρετα αλλά απόλυτα φυσιολογικά. Εσύ κατάλαβες τι είδες στη φωτο ? Οτι δεν υπάρχει τακάκι το πήρες είδηση ? Αν όχι, αντι να φας πάστα καλύτερα πάρε κανένα βιβλίο (δοκίμασε και στο http://www.howstuffworks.com), μήπως και το 'ψάξεις' περισσότερο την επόμενη φορά...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Πώς συμπεραίνεις ότι η συγκεκριμένη φωτογραφία είναι του αυτοκινήτου της δοκιμής; Ή καταπίνεις αμάσητα ότι σου πασάρουν;Είμαι καλοπροαίρετος άνθρωπος, Ουδείς είναι ένοχος μέχρι αποδείξεως του εναντίον. Αυτό έχει πολύ μεγάλη διαφορά από το να θεωρείς όλοι είναι ένοχοι μέχρι αποδείξεως του εναντίον... Στην τελική όποιος αμφισβητεί προσφεύγει στα δικαστήρια. Απλά τα πράγματα. Απορώ λοιπόν με την εμπάθεια σας….
-
Πώς συμπεραίνεις ότι η συγκεκριμένη φωτογραφία είναι του αυτοκινήτου της δοκιμής; Ή καταπίνεις αμάσητα ότι σου πασάρουν;
Είμαι καλοπροαίρετος άνθρωπος, Ουδείς είναι ένοχος μέχρι αποδείξεως του εναντίον. Αυτό έχει πολύ μεγάλη διαφορά από το να θεωρείς όλοι είναι ένοχοι μέχρι αποδείξεως του εναντίον... Στην τελική όποιος αμφισβητεί προσφεύγει στα δικαστήρια. Απλά τα πράγματα. Απορώ λοιπόν με την εμπάθεια σας….
Eδώ υπάρχουν ενδείξεις (σοβαρότερα από ενδείξεις, αλλά ας είμαι και εγώ καλοπροαίρετος) ότι η φωτογραφία δεν είναι του αυτοκινήτου. Δεν σε απασχολούν καθόλου αυτές;
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Δεν έχω να κάνω σε τίποτα με τους 4 Τροχούς. Δεν έχω πάει ποτέ στα γραφεία τους. Οπότε άσε τις κενές περιεχομένου προτροπές και την αλλαγή θέματος...Εσύ ήσουν μπροστά ? Αν ναι πες το. Αν όχι, τότε η σιγουριά σου δε δικαιολογείται.
Σε οποιονδήποτε με ελάχιστες τεχνικές γνώσεις η φωτο εγείρει -απόλυτα φυσιολογικά- ερωτήματα, όχι κακοπροαίρετα αλλά απόλυτα φυσιολογικά. Εσύ κατάλαβες τι είδες στη φωτο ? Οτι δεν υπάρχει τακάκι το πήρες είδηση ? Αν όχι, αντι να φας πάστα καλύτερα πάρε κανένα βιβλίο (δοκίμασε και στο http://www.howstuffworks.com), μήπως και το 'ψάξεις' περισσότερο την επόμενη φορά...
Απάντησα παραπάνω στον Δόκτορα..
-
Submariner, άσε μερικούς εδώ μέσα να γνωρίζουν κάτι παρά πάνω για το τι είναι δημοσιογραφία και τι όχι.
Χωρίς να κάνω καμία συνωμοσιολογική υπόθεση (αν τα παίρνει ή τα δίνει το ΑΤ και σε ποιον - κάτι που εν προκειμένω μου είναι αδιάφορο) η επιχειρηματολογία που αναπτύσσει και τα 'πειστήρια' είναι το λιγότερο παιδαριώδη. Τόσο από τεχνικής πλευράς, όσο όμως και στην ουσία (ειδικά με τη φωτογραφία), το περιοδικό απευθύνεται σε διανοητικά υστερούντες.Ας δεχτούμε ότι πράγματι τα φρένα του αυτοκινήτου τα έφτυσαν εντελώς στο τρίτο φρενάρισμα (αν και σε καμία περίπτωση επαναλαμβάνω δεν μπορεί ένας λογικός νους να δεχτεί ότι η φωτογραφία του δίσκου μπορεί να προέρχεται από αυτοκίνητο ηλικίας λίγων μηνών). Το προφανές θα ήταν αστοχία υλικού, κάτι το οποίο για την ώρα δε φαίνεται να αναζητείται καν από τους συντάκτες. Αντιθέτως βγάζουν το ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΟ συμπέρασμα ότι για όλα φταίει η διάσταση του δίσκου (!!!). Ελπίζω να μη χρειάζεσαι ανάλυση για το τι εννοώ λέγοντας εξωφρενικό.
Σε αυτήν την περίπτωση θα έπρεπε ΟΛΑ τα Μπράβο να χάνουν τα φρένα τους στον πρώτο μήνα (το αργότερο) της ζωής τους. Ακόμη κι αν δεχτούμε ότι πριν φτάσει σε αυτούς, στο αυτοκίνητο είχαν ασελγήσει όλοι οι δημοσιογράφοι του υπόλοιπου αυτοκινητιστικού τύπου. Κι όταν λέω ΟΛΑ, εννοώ ΟΛΑ! Ποιος 'δημοσιογράφος' παίζει το κεφάλι του με τέτοιες δηλώσεις λοιπόν; Δε θα βούιζε το σύμπαν για τα άθλια φρένα του Μπράβο, όταν -όπως οι ίδιοι παραδέχονται- ένα αντίστοιχα αμφίβολης αξίας τεστ ταράνδου κόντεψε να προκαλέσει σκάνδαλο διεθνών διαστάσεων;
Το να απευθύνεσαι λοιπόν είτε σε νήπια, είτε σε υπερήλικες με γεροντική άνοια είναι απολύτως θεμιτό. Αρκεί να μην αυτοχαρακτηρίζεται ως 'ειδικός τύπος' και βέβαια ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ δημοσιογράφος και δη τεχνικός. -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Είμαι καλοπροαίρετος άνθρωπος, Ουδείς είναι ένοχος μέχρι αποδείξεως του εναντίον. Αυτό έχει πολύ μεγάλη διαφορά από το να θεωρείς όλοι είναι ένοχοι μέχρι αποδείξεως του εναντίον... Στην τελική όποιος αμφισβητεί προσφεύγει στα δικαστήρια. Απλά τα πράγματα. Απορώ λοιπόν με την εμπάθεια σας….
Eδώ υπάρχουν ενδείξεις (σοβαρότερα από ενδείξεις, αλλά ας είμαι και εγώ καλοπροαίρετος) ότι η φωτογραφία δεν είναι του αυτοκινήτου. Δεν σε απασχολούν καθόλου αυτές;
Όποιος αμφισβητεί δικαίωμα του. Από τη στιγμή όμως που υποστηρίζεις οτι ο άλλος είναι απατεώνας δημόσια να πας στα δικαστήρια. Απλά τα πράγματα. Εγώ σέβομαι τη δουλειά του άλλου και δεν θα κάτσω να βγάλω εμπάθειες δημόσια. Το ίδιο θα έκανα εάν το ανάλογο άρθρο και τεστ είχε δημοσιευτεί στους 4Τροχούς και δεχόταν επίθεση και αυτό το περιοδικό.
Για μένα έχει περισσότερη σημασία το ότι η ΦΙΑΤ μετά παό 10 μέρες δεν έχει πει κουβέντα. Αυτό θα έπρεπε να σας προβληματίζει και μόνο...
To νέο μικρομεσαίο απέτυχε στα τεστ αντοχής φρένων