-
Ο χρήστης nickolas έγραψε:
Aυτή η προσπάθεια να αποδείξετε ότι η επιφάνεια του δίσκου έχει δευτερεύουσα σημασία στην απαγωγή της θερμότητας (και άρα στην αντοχή των φρένων) είναι κουραστική...
Τα επιχειρήματα δε, φτάνουν σε επίπεδο ανεκδότου...
'δεν έβαλε η Fiat τα μεγαλύτερα φρένα για να μην αυξήσει το μη αναρτώμενο βάρος'
Ούτε για Ferrari να συζητούσαμε.Μου φαίνεται πως δεν διαβάζεις προσεκτικά. Αυτό που λένε είναι ότι, και μεγαλύτερο δισκόφρενο να βάλουν, εφ'όσον το τακάκι παραμένει ίδιο, η αύξηση του μεγέθους του δισκόφρενου θα πάει χαμένη. Λένε επίσης ότι είναι απολύτως λογικό να μπαίνουν μεγαλύτερα δισκόφρενα σε αυτοκίνητα με μεγαλύτερες ιπποδυνάμεις και ροπές, γιατί ακριβώς καλούνται να αντιμετωπίσουν μεγαλύτερες ροπές πάνω στον άξονα. Με 90 ψωράλογα θα πας να βάλεις Brembo 330 χιλιοστών με τετραπίστονες;
Επίσης, τέτοιο μέγεθος δισκόφρενων είχαμε - και φρενάρανε μια χαρά - σε πολλά αυτοκίνητα ίδιου βάρους με το σημερινό Bravo και μάλιστα πρόσφατα, π.χ. στο Stilo. Ίδιο βάρος, ίδια φρένα. Εκεί ΓΙΑΤΙ το AMS δεν είπε τίποτα; Τέλος, σε ό,τι αφορά τις αποστάσεις ακινητοποίησης, θα υπενθυμίσω ότι ελάχιστα χρόνια πριν (προ τριετίας) θεωρούσαμε απολύτως αποδεκτά τα 47.2 μέτρα που ήθελε το 1200άρι το Clio με ABS και EBD για να σταματήσει από τα 100 χ.α.ω., ενώ πριν καν γεννηθούμε οι περισσότεροι από εμάς, η Lancia Flavia 1800 με μικρότερα δισκόφρενα και ΧΩΡΙΣ ABS σταματούσε από τα ίδια χιλιόμετρα σε 51 μέτρα. Τέτοιες αποστάσεις ακινητοποίησης έχω δει σε αρκετά πρόσφατα αυτοκίνητα, με βάρος ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ του Bravo, αλλά το AMS μόνο για το Bravo βγήκε να πει ότι... δεν έχει φρένα.
ΕΛΕΟΣ.
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Προτείνω να τους δολοφονήσουμε ομαδικά για να απαλλαγεί ο τόπος απ' αυτήν την μάστιγα.
Και πως θα ξεχωριζουμε εμεις απο την μαζα μετα? Ολοι χρειαζονται...
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Προτείνω να τους δολοφονήσουμε ομαδικά για να απαλλαγεί ο τόπος απ' αυτήν την μάστιγα.
Και πως θα ξεχωριζουμε εμεις απο την μαζα μετα? Ολοι χρειαζονται...
Νταξ, μερικοί από μας είναι τόσο ubermenschen που λαμπυρίζουν στο σκοτάδι.
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Εκανα μια μικρή έρευνα, 7 στους 10 άνθρωπους που διάβασαν το chain mail το θεώρησαν σοβαρή είδηση. Είναι δεν είναι, σε λίγο θα είναι Ιστορία.
Αυτό όμως δείχνει ότι 7 στους 10 συνανθρώπους μας είναι ΚΡΕΤΙΝΟΙ. Στο παρελθόν, ένα σωρό χρήστες του διαδικτύου έχαφταν τις φάρσες που έστελναν ορισμένοι με... επιταγές της Microsoft και ότι ο Bill Gates θα έδινε 1000 δολλάρια σε όποιον αναμετέδιδε ένα chain mail. Αφού είναι τόσο ΖΩΑ, βρίσκει το AMS πρόσφορο έδαφος.
Τι να κάνουμε δηλαδή που υπάρχουν ηλίθιοι που δίνουν βάση σε internet hoaxes;
Δεν μπορεις να κατηγορεις ετσι καποιους μονο και μονο επειδη δεν ασχολουνται με την αυτοκινηση γενικοτερα. Δλδ αν ο αλλος δεν ενδιαφερεται να μαθει πρεπει με το ζορι? Ειναι δικαιωμα του καθενος να πιστευει οτι θελει δεν μπορουμε να κανουμε τπτ γι αυτο ουτως ή αλλως ετσι ειναι οι φημες επι το πλειστον και ετσι ξεκινανε...
Τέτοιες αποστάσεις ακινητοποίησης έχω δει σε αρκετά πρόσφατα αυτοκίνητα, με βάρος ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ του Bravo, αλλά το AMS μόνο για το Bravo βγήκε να πει ότι... δεν έχει φρένα.
Βγηκαν να το πουν διοτι οπως αυτοι δηλωνουν (μαλακιες δηλωνουν αλλα οκ) το αμαξι που δοκιμαζαν πηγε και τους πεταξε στο λοφο και ετυχε να ειναι το Bravo...Το παραξενο σε αυτο που ειναι?
Τη γνωμη μου παντως επι του θεματος την εχω πει στα αρχικα ποστ. Το ολο θεμα για τα πανηγυρια ειναι...πιο μεγαλο ενδιαφερον εχει να παρακολουθεις τη Λαμπιρη στην TV...(εσεις διοτι εγω δεν ειμαι Ελλαδα )
-
Ο χρήστης 007 έγραψε:
Εκανα μια μικρή έρευνα, 7 στους 10 άνθρωπους που διάβασαν το chain mail το θεώρησαν σοβαρή είδηση. Είναι δεν είναι, σε λίγο θα είναι Ιστορία.
Αυτό όμως δείχνει ότι 7 στους 10 συνανθρώπους μας είναι ΚΡΕΤΙΝΟΙ. Στο παρελθόν, ένα σωρό χρήστες του διαδικτύου έχαφταν τις φάρσες που έστελναν ορισμένοι με... επιταγές της Microsoft και ότι ο Bill Gates θα έδινε 1000 δολλάρια σε όποιον αναμετέδιδε ένα chain mail. Αφού είναι τόσο ΖΩΑ, βρίσκει το AMS πρόσφορο έδαφος.
Τι να κάνουμε δηλαδή που υπάρχουν ηλίθιοι που δίνουν βάση σε internet hoaxes;
Δεν μπορεις να κατηγορεις ετσι καποιους μονο και μονο επειδη δεν ασχολουνται με την αυτοκινηση γενικοτερα. Δλδ αν ο αλλος δεν ενδιαφερεται να μαθει πρεπει με το ζορι? Ειναι δικαιωμα του καθενος να πιστευει οτι θελει δεν μπορουμε να κανουμε τπτ γι αυτο ουτως ή αλλως ετσι ειναι οι φημες επι το πλειστον και ετσι ξεκινανε...
Δεν τους κατηγορώ για το ότι δεν ασχολούνται με την αυτοκίνηση, αλλά για το ότι πιστεύουν ό,τι βλακεία τους στείλει ο εκάστοτε spammer. Τέτοια άτομα αναμετέδιδαν τις επιστολές του... Αγίου Νεκταρίου, τις φάρσες περί... αμοιβής απ'τον Bill Gates, τέτοια άτομα πίστεψαν τη φάρσα με το 'Hellenic Quest' (και ήμουν από τους πρώτους που, όταν μέχρι και το μηνιαίο ενημερωτικό δελτίο του Τεχνικού Επιμελητηρίου μετέδιδε τη φάρσα ως ΕΙΔΗΣΗ, το ψάξανε και βρήκαν ότι ήταν ΜΟΥΦΑ - αλλά ποιος με άκουγε...), τέτοια άτομα πέφτουν στη λούμπα 'θα σας πληρώνουμε (ΚΑΙ ΚΑΛΑ) για να διαβάζετε διαφημίσεις στο email σας ή για να συμπληρώνετε έρευνες αγοράς'. Τους κατηγορώ δηλαδή ότι δεν φιλτράρουν αυτό που φτάνει στις οθόνες του Η/Υ, στ'αυτιά τους, στα μάτια τους. Τους κατηγορώ ότι δεν καταλαβαίνουν πως, για να χρησιμοποιεί κάποιος για 'διάδοση πληροφορίας' το SPAM (που αποτελεί εγκληματική πράξη και χρησιμοποιείται σχεδόν κατ'αποκλειστικότητα από απατεώνες, εμπόρους ναρκωτικών και διακινητές παιδικής πορνογραφίας), η πηγή και το κείμενο εξ ορισμού είναι ανύπαρκτης αναξιοπιστίας.
Το ξέρω ότι υπάρχουν άτομα που δεν ξέρουν και δεν θέλουν να μάθουν για το αυτοκίνητο. ΚΑΚΩΣ, γιατί είναι σαν τον τορναδόρο που δεν θέλει να μάθει να δουλεύει τον τόρνο (και μετά απορεί γιατί έχασε το χέρι του όταν πήγε να πιάσει το τσοκ για να το σταματήσει... ), αλλά υπάρχουν και κινδυνεύει όλος ο κόσμος εξ αιτίας τους. Αλλά δεν είναι εκεί το θέμα μας, ούτε όλοι αυτοί οι άνθρωποι δίνουν βάση σε τέτοιες χαζομάρες σαν και το chain mail της Motor Press. Πολλοί από δαύτους τα περνάνε απ'την ψιλή κρησάρα ή ρωτάνε κάποιον που ξέρει δυο πράματα παραπάνω, σαν τον Krusenstern, τον kouk ή τον asteris.
Αυτούς που πιστέψανε το SPAM τους κατηγορώ για κάτι ακόμα χειρότερο και ακόμα πιο επικίνδυνο: ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ. Κάτι τέτοιοι ψηφίσανε - ΔΙΣ - τον Bush και κάνουν πλούσιους τους televangelists.
-
Ευτυχώς υπάρχουμε και μεις οι έξυπνοι και ξεβρωμάει ο τόπος.
-
Αν προτιμάς να γραφτούμε όλοι στο Σύλλογο του Σώπα και να αφήνουμε την πανταχόθεν καλλιεργούμενη βλακεία (και τη συνεπαγόμενη χειραγώγηση) να κυριαρχεί, δικαίωμά σου. Επίτρεψε όμως και στους άλλους να μην ανήκουν σ'αυτόν το σύλλογο.
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Αν προτιμάς να γραφτούμε όλοι στο Σύλλογο του Σώπα και να αφήνουμε την πανταχόθεν καλλιεργούμενη βλακεία (και τη συνεπαγόμενη χειραγώγηση) να κυριαρχεί, δικαίωμά σου. Επίτρεψε όμως και στους άλλους να μην ανήκουν σ'αυτόν το σύλλογο.Θα αρχίζω να γω να φωνασκώ ΗΛΙΘΙΟΙ και να κάνω επαναλαμβάνω 1000αδες φορές τα ίδια με σηκωμένο το δάχτυλο, μπας και σωθεί ο κόσμος.
-
skullone
εχεις τουλαχιστον 3 ποστ που δεν εχεις αναφερει τη λεξη vw και εχω αρχισει και ανησυχω... -
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Αν προτιμάς να γραφτούμε όλοι στο Σύλλογο του Σώπα και να αφήνουμε την πανταχόθεν καλλιεργούμενη βλακεία (και τη συνεπαγόμενη χειραγώγηση) να κυριαρχεί, δικαίωμά σου. Επίτρεψε όμως και στους άλλους να μην ανήκουν σ'αυτόν το σύλλογο.
Θα αρχίζω να γω να φωνασκώ ΗΛΙΘΙΟΙ και να κάνω επαναλαμβάνω 1000αδες φορές τα ίδια με σηκωμένο το δάχτυλο, μπας και σωθεί ο κόσμος.
Δηλαδή κάποιον που βλέπει ένα SPAM στο ηλεκτρονικό του ταχυδρομείο να έρχεται από το πουθενά (δηλαδή χωρίς εκείνος να έχει δώσει την έγκρισή του για να έρθει και χωρίς να ξέρει και τα κίνητρα του αποστολέα) και, αντί - όπως είναι το λογικό και τονίζουν ΟΛΟΙ όσοι ενημερώνουν και εκπαιδεύουν χρήστες Η/Υ και διαδικτύου για τέτοια μηνύματα - να το πετάξει στα σκουπίδια, το ΠΙΣΤΕΥΕΙ και το παίρνει στα σοβαρά θα τον αποκαλούσες έξυπνο;
Αφήνω το AMS στην άκρη. Σου έρχεται εσένα ένα email από την Ακτή του Ελεφαντοστού, από τη Νιγηρία κλπ, με τον αποστολέα να λέει ότι είναι - και καλά - απόγονος κάποιου δολοφονημένου αξιωματούχου της χώρας κι ότι χρειάζεται τη (ΧΡΗΜΑΤΙΚΗ) βοήθειά σου για να μπορέσει να εξαγάγει από τη χώρα ένα μυθώδες χρηματικό ποσό, από το οποίο εσύ θα πάρεις ένα βαρβάτο μερίδιο, τέτοιο που θα σου λύσει για πάντα το πρόβλημα της διαβίωσής σου. Θα είσαι έξυπνος ή ηλίθιος αν το πιστέψεις και του δώσεις τα ωραία σου λεφτά;
Ο τύπος είναι εξ ίσου ΗΛΙΘΙΟΣ με όσους πάνε και σκάνε τα ωραία τους λεφτά για να πάρουν πλαστά πτυχία από αυτά που διαφημίζονται κατά καιρούς μέσω spam (και μετά πέφτει γέλιο όταν τα... ντοκτορά που αγόρασε δεν περνάνε στην αγορά εργασίας, γιατί όλοι πια έχουν ενημερωθεί για τις απάτες αυτές).
-
Και πιστεύεις πως γεμίζοντας μισό σερβερ θα τον κάνεις εξυπνότερο;
-
Παντως, η ολη ιστορια μου θυμιζει ενα τραγουδι της Ε. Αρβανιτακη:
'Βαλαμε φωτιά στα φρένα
και μας έμεινε το γκαζι
με ταχύτητες μεγάλες
μοναχά η γη αλλάζει
ετσι μονο η γη αλλαζει
με ταχυτητες μεγαλες - βαλαμε φωτια στα φρενα και μας έμεινε το γκαζι ....σταχτες γινανε τα παντα
καηκε το παρελθόν μου
ολη μου η περιουσία
στην καρδιά και στο μυαλό μου
τη ζωη μου μηδενιζω - παει να πει πως ξαναρχιζω 'Aφιερωμενο στους απανταχου Φιατακιδες, στο περιοδικο AMS και σε οσους εχουνε μικρα δισκοφρενα...
Κουλα, πολυ κωλοπαιδο ο Κυριακος... -
Μπορεί να είναι αλήθεια αυτό που λένε πως δανεική γνώση δεν υπάρχει, αλλά όταν βλέπεις τις προειδοποιήσεις, την ενημέρωση και, παρ'όλα αυτά, πας και την πατάς, τότε πια δεν έχεις δικαιολογία ότι ήσουν ανενημέρωτος ή ότι σε είχαν αφήσει στην τύχη σου. Ήθελές τα κι έπαθές τα. Δηλαδή, με απλά λόγια, εγώ, εσύ και οποιοσδήποτε από εμάς έχει ενημερωθεί, εκπαιδευθεί κλπ, έχει ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ απέναντι στο συνάνθρωπό του να τον προειδοποιήσει για τις κακοτοπιές. Από εκεί και μετά, είναι πάντα στη δική του κρίση αν θα ακολουθήσει τις προτροπές/συμβουλές/πληροφορίες των όποιων επαϊόντων, αλλά ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ θα έχει στο πίσω μέρος του μυαλού του αυτήν την υποψία 'ρε θες αυτό που μου ήρθε από το πουθενά να είναι ΜΟΥΦΑ;' και θα υπάρχει η ελπίδα έστω ότι δεν θα την πατήσει.
Όταν όμως η κατάσταση με τη χειραγώγηση και τη μεθοδική ηλιθιοποίηση του κοινωνικού συνόλου ξεφεύγει, τότε δε γίνεται, θα αναγκαστείς να ανεβάσεις τους τόνους.
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Aφιερωμενο στους απανταχου Φιατακιδες, στο περιοδικο AMS και σε οσους εχουνε μικρα δισκοφρενα...
Όπως γεμίσαμε αερόσακους και κάναμε τα μικρομεσαία να ζυγίζουν δέκα τόννους το καθένα, έτσι τώρα θ'αρχίσουμε να βγάζουμε έξω τα δισκόφρενά μας και να μετράμε ποιος τα έχει πιο μεγάλα...
-
76 σελίδες έχετε γράψει...αλλά δε βλέπω τη ΦΙΑΤ όμως να διαψεύδει τις δυνατότητες ακινητοποίησης του νέου της μικρομεσσαίου...
-
Οντως.γιατι τετοια οκνηρια απο την πλευρα της φιατ?
-
Πηγές από Ιταλία λένε ότι περιμένει τα αποτελέσματα της εκδίκασης για να ξεκινήσει ολόκληρη εκστρατεία διά του Τύπου. Δεν ξέρω αν και κατά πόσον είναι καλή αυτή η αναμονή, με δεδομένη τη λύσσα του AMS και την οκνηρία του δικαστικού μας συστήματος. Από την άλλη όμως, πιθανώς να ετοιμάζεται να εκμεταλλευθεί και τυχόν στραβοπατήματα του AMS. Με αυτό εννοώ τον υπαινιγμό που το περιοδικό αυτό άφησε κατά των ανταγωνιστών του για το ότι μόνον αυτό εντόπισε πρόβλημα στα φρένα του Bravo.
Αλήθεια, αφήνοντας στην άκρη το τι κάνει η Fiat, δεν σας κάνει εντύπωση το ότι ΚΑΝΕΝΑ άλλο περιοδικό στον πλανήτη δεν επιβεβαιώνει τα ευρήματα του AMS; Εμένα μου θυμίζει αυτή η υπόθεση την παθητική ασφάλεια του Fiat Tipo, το οποίο, σύμφωνα με το AMS, ήταν σκοτώστρα, αλλά σύμφωνα με όλους τους άλλους φορείς του κόσμου (από crashtest.com μέχρι κυβερνητικούς οργανισμούς) ήταν ασφαλές. Εγώ αυτό συγκρατώ από όλο αυτό το σκηνικό. Επίσης, συγκρατώ το timing των δημοσιευμάτων.
Προσέξτε: βγαίνει το Tipo, τότε ξεκινά το AMS τα crash test και, βεβαίως, βγάζει παγίδα θανάτου το Tipo. Βγαίνουν τα Bravo/Brava/Marea την εποχή που είχαν αρχίσει να γίνονται της μόδας τα τσιπαρίσματα, τα βγάζει τσιπαρισμένα με... 17 άλογα παραπάνω απ'ό,τι δηλώνει ο κατασκευαστής. Τώρα πώς γίνεται μόνο με πρόγραμμα από 1400άρι μοτέρ να βγουν 17 άλογα παραπάνω, χωρίς φίλτρο, εξάτμιση και εκκεντροφόρους και ΧΩΡΙΣ να επηρεάζεται η πολιτισμένη λειτουργία του μοτέρ, μόνον οι συντάκτες του AMS γνωρίζουν. Και τώρα, με την παρουσίαση του νέου Bravo έχουμε τα ίδια.
Αυτά δεν σας προβληματίζουν καθόλου;
-
Υπαρχει και η αλλη πλευρα ομως.
76 σελιδες εχουμε γραψει, δε βλεπω ομως το AMS να επιβεβαιωνει οτι ο ελεγχος γινεται με επιστημονικα τεκμηριωμενο τροπο και οτι εχουν την καταλληλη υποδομη προκειμενου να προβαινουν σε τετοιες μετρησεις.
Επισης η Φιατ γραφει:
'θέλουμε να τονίσουμε ότι ουδέποτε μας καλέσατε να επαναλάβουμε οποιαδήποτε μέτρηση και να επιδείξουμε τις ικανότητες των φρένων του συγκεκριμένου αυτοκινήτου, αλλά αντίθετα χωρίς να πράξετε το ανωτέρω αποφασίσατε πρώτα να ανεβάσετε την συγκεκριμένη είδηση στην ιστοσελίδα σας και μετά να μας ενημερώσετε για τη δημοσίευσή της στο διαδίκτυο'
-
Επίσης, έχει ήδη αναρτηθεί στις 8/11 δεύτερη ανακοίνωση της Fiat (κάτι σαν δευτερολογία):
http://www.fiat.gr/main/home.cfm?pageid ... 47&r2c1=10
Η κακή πληροφόρηση συνεχίζεται ...
Στο δικτυακό τόπο του ΑUTOTRITI εμφανίσθηκε σήμερα άρθρο το οποίο ισχυρίζεται ότι η δικαιοσύνη δικαίωσε τις απόψεις του Ομίλου ΜΟΤΟR PRESS περί της υποτιθέμενης ελαττωματικότητας των φρένων του BRAVO 1.4. Η πραγματικόττα βέβαια είναι ότι η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων της FIAT κατά των υπευθύνων δεν έχει ακόμα καν δικασθεί! Η συζήτησή της έχει προσδιορισθεί για τον Δεκέμβριο! Και βέβαια η δικαιοσύνη, σε αντίθεση με την πρακτική που φαίνεται να ακολουθεί ο εκδοτικός όμιλος, δεν εκδίδει αποφάσεις χωρίς αποδείξεις και χωρίς ουσιαστικό έλεγχο και επαλήθευση των ισχυρισμών των εμπλεκόμενων μερών. Αλλά βέβαια άλλη η λειτουργία της δικαιοσύνης και άλλη η λειτουργία του καλού περιοδικού. Η αγωγή και οι σχετικές μηνύσεις δεν έχουν ακόμα κατατεθεί, πολλώ δε μάλλον δικασθεί! Πάρα ταύτα το καλό περιοδικό δε διστάζει να δηλώσει ότι 'η δικαιοσύνη έκρινε ότι κανείς δεν μπορεί να μας στερήσει το δικαίωμα να πούμε ό,τι έγινε'. Mα αυτό ακριβώς θέλουμε όλοι: να μάθουμε (και θα μάθουμε) τι ακριβώς έγινε. Η δημοσιογραφία της μισής (και λιγότερης) αλήθειας, δε θα μας εμποδίσει. Γιατί η πραγματικότητα βέβαια είναι ότι δεν υπάρχει καμμία απόφαση της δικαιοσύνης επί της αλήθειας ή μη των ισχυρισμών του εκδοτικού ομίλου. Το μόνο το οποίο έχει συμβεί είναι ότι ο δικαστής υπηρεσίας κατά την κατάθεση της αίτησης ασφαλιστικών, θεώρησε σκόπιμο να μην προβεί σε έκδοση διοικητικής πράξης (και όχι δικαστικής απόφασης) που να ρυθμίζει την κατάσταση μεταξύ των μερών μέχρι την εκδίκαση των ασφαλιστικών. Αυτό κατά το έγκριτο περιοδικό αποτελεί δικαίωση του! Και επειδή το καλό περιοδικό δε στερείται καλών δικηγόρων, ούτε εδώ υπάρχει η δικαιολογία της άγνοιας ή της παρεξήγησης. Κάποιοι ενεργώντας με απόλυτη επίγνωση της πραγματικότητας και των συνεπειών των λεγομένων τους, επιλέγουν να ενεργούν με συγκεκριμένο τρόπο και με συγκεκριμένους στόχους. Από την πλευρά μας σε ένα πράγμα μπορούμε να συμφωνήσουμε: ότι πράγματι αυτή την φορά κανείς δεν θα στερήσει το δικαίωμα του κόσμου να μάθει τι έγινε. Να μάθει όμως την πραγματικότητα σε όλη της την έκταση. Ήλθε η στιγμή να αποδειχθεί από την ελληνική δικαιοσύνη αν, ποιοι και γιατί παραπληροφορούν. Και η FIAT είναι η μόνη η οποία δεν έχει τίποτα να φοβηθεί από αυτό.
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Επισης η Φιατ γραφει:
'θέλουμε να τονίσουμε ότι ουδέποτε μας καλέσατε να επαναλάβουμε οποιαδήποτε μέτρηση και να επιδείξουμε τις ικανότητες των φρένων του συγκεκριμένου αυτοκινήτου, αλλά αντίθετα χωρίς να πράξετε το ανωτέρω αποφασίσατε πρώτα να ανεβάσετε την συγκεκριμένη είδηση στην ιστοσελίδα σας και μετά να μας ενημερώσετε για τη δημοσίευσή της στο διαδίκτυο'
περιεργο που δεν αναφερει τη πληροφορια της Φιατ στο Ηρακλειο οτι προσκαλεσε η Φιατ το περιοδικο να επαναλβει τη δοκιμη, και το περιοδικο δε δεχθηκε...
To νέο μικρομεσαίο απέτυχε στα τεστ αντοχής φρένων