-
Ναι, αλλά πες: Αυτή σου αρέσει;
-
Ο χρήστης elisa έγραψε:
Ναι, αλλά πες: Αυτή σου αρέσει;σαφως...
-
Ο χρήστης elisa έγραψε:
Ο άνδρας πότε θεωρείται έμπειρος;
Ή γεννιούνται όλοι έμπειροι, τα χρυσά μου;Ο αντρας θεωρειται εμπειρος οταν αρχιζουν να γινονται πιστευτα τα ψεμματα του...
Λένε και οι άνδρες ψέματα, ή εγώ έχω γνωρίσει μόνο έμπειρους;
Αν μεχρι τωρα δεν εχει υποπεσει στην αντιληψη σου εστω και το παραμικρο ψεμμα απο αντρα , μαλλον εχεις γνωρισει μονο εμπειρους.
-
Ο χρήστης elisa έγραψε:
ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΣΑ ΠΑΛ@ΥΚΙΑ μια γυναίκα θεωρείται έμπειρη
τουλαχιστον 6 την ημερα
Ο άνδρας πότε θεωρείται έμπειρος;
Ή γεννιούνται όλοι έμπειροι, τα χρυσά μου;εγω απλα ηθελα να βαλω το βιντεακι...
κατα τ'αλλα ουτε καν..
εγω παντως θεωρουμαι εμπειρος (να μην πω ημιθεος*) στο παμε στοιχημα και στο pro.. παμε στοιχημα ξεκινησα απο το euro του 2000 και στο pro 6 ειμαι στο 2014...*θεος ειναι μονο ο στιβεν σιγκαλ
-
Ο άνδρας θεωρείται έμπειρος όταν φτάσει πλέον στο σημείο να προστατεύει επαρκώς τον εαυτό του στα αισθηματικά. Δηλαδή όταν συνειδητοποιήσει και αποδεχθεί τα εξής:
- Για να βρει γυναίκα, πρέπει ο ΙΔΙΟΣ να ηρεμήσει και να αγαπήσει τον εαυτό του.
- Η γυναίκα δεν έχει ΚΑΜΜΙΑ υποχρέωση να γίνει ερωμένη του.
- Για να έχει ελπίδες να πετύχει η σχέση, χρειάζεται ψυχραιμία, ειλικρίνεια, αγάπη, τρυφερότητα - αλλά και τρέλλα και αυθορμητισμός - και από τους δυο.
- Σχέση όπου μόνον ο ένας προσφέρει ή ο ένας προσφέρει δυσανάλογα σε σχέση με τον άλλο σύντομα θα οδηγήσει σε έντονη δυσαρέσκεια και χωρισμό.
- Αν δεν λειτουργήσει η σχέση, δεν τρέχει τίποτα. Απλώς η συγκεκριμένη γυναίκα δεν ταίριαζε μαζί του, οπότε θυμόμαστε τις ωραίες στιγμές και πάμε παρακάτω, γιατί το μέλλον επιφυλάσσει ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, διότι...
- Για να φτάσεις να χωρίσεις από κάποιον άνθρωπο, σημαίνει ότι κάπου παρακάτω υπάρχει μια καλύτερη σχέση που σε περιμένει.
Επίσης, ένα άλλο χαρακτηριστικό του έμπειρου άνδρα είναι ότι δεν μπαίνει στο τριπάκι να είναι στην τσίτα μην τυχόν και η κοπέλα του τσαντιστεί με το παραμικρό που θα κάνει. Είναι ο εαυτός του, τη σέβεται, τη φροντίζει, αλλά δε γίνεται δούλος της, ούτε έχει και τέτοιες αξιώσεις από εκείνη. Τέλος, καταφέρνει να διακρίνει πότε ακούει παραμύθια και πότε αλήθειες απ'το στόμα της.
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Ο άνδρας θεωρείται έμπειρος όταν φτάσει πλέον στο σημείο να προστατεύει επαρκώς τον εαυτό του στα αισθηματικά.'εμπειρος' σεξουαλικως εννοουσε
τελικα πιστευετε οτι θα επρεπε να εχουν οι γυναικες το δικαιωμα να ψηφιζουν, να βγαινουν εξω χωρις συνοδεια, να διαλεγουν μονες τους τον ανδρα τους, να δουλευουν και να πηγαινουν σχολειο;
εγω νομιζω οτι θα ηταν καλυτερα αν κανανε καποια μαθηματα ειδικης αγωγης οπως πλεξιμο, ραψιμο, σιδερο κ οικιακη οικονομιαοκ πλακα κανω αλλα οι ξανθιες ειναι χαζες
απορω γιατι μας πρηζανε οι ναζι με την ανωτεροτητα της αρειας φυλης μπλα μπλα
δεν εχω γνωρισει ξανθια γαλανοματα που να'ναι εξυπνη -
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Ο άνδρας θεωρείται έμπειρος όταν φτάσει πλέον στο σημείο να προστατεύει επαρκώς τον εαυτό του στα αισθηματικά. Δηλαδή όταν συνειδητοποιήσει και αποδεχθεί τα εξής:ΚΑΙ ΣΕ special edition
-
-
Κορυφαίος flower!
-
ΘΕΟΣΣΣΣ!!!!!!!!!!!!
-
Ελέηcoν
-
Ο χρήστης FlowerPower έγραψε:
Ο άνδρας θεωρείται έμπειρος όταν φτάσει πλέον στο σημείο να προστατεύει επαρκώς τον εαυτό του στα αισθηματικά. Δηλαδή όταν συνειδητοποιήσει και αποδεχθεί τα εξής:
ΚΑΙ ΣΕ special edition
-
Εύγε στον Λουλούδη!
Άκουσον μεν, γάμησον δε!
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Σωραιος!!! ΑΛΛΑ: Οχι κι οτι δεν παιζει ρολο η ηλικια,η μορφωση κλπ..Γιατι οταν η 20αρα θα ναι μαζι σου που εισαι 30 χρονων (20 και 30 ή εκει γυρω,οχι 32-27) θα ρθει μαζι σου μονο για το μπεσαμελ,το μαρουλακι κατα προτιμηση σε 100ευρο αντε και για τις οποιες εμπειριες εχεις παραπανω απο εναν συνομηλικο της.Μικρη πιθανοτητα υπαρχει να υπαρχουν και εξαιρεσεις που ετυχε και ερωτευτηκαν τον 30αρη και ο 30αρης (@@ ερωτευτηκε μεταξυ μας.. ) ενεδωσε..ή το αντιστροφο.. Αυτες ομως ειναι εξαιρεσεις στον κανονα τον παραπανω,και το θεμα με τις ηλικιες,τα λεφτα κλπ το βλεπεις νομιζω ετσι γιατι σε βολευει.Υγ:Εγω εκατσα και σκεφτηκα λιγο την οπτικη κατω απο την οποια μιλησες εσυ.Αν θες σκεφτεσαι και τη δικη μου.Ελπιζω να μην παρεξηγιεται κανεις..
Χρωστάω απάντηση νομίζω!
Καταρχήν, καμία παρεξήγηση, κουβέντα κάνουμε. Ας αναλύσω λίγο (=σεντόνι απλώνεται... ) το τι παίζει και τι δεν παίζει ρόλο:
-Οταν λέω δεν παίζει ρόλο η ηλικία, η μόρφωση, οι σπουδές κλπ, εννοώ κυρίως ...τις δικές τους! Για να το κάνω πιο συγκεκριμένο, δεν είπα πως είναι το ίδιο μια κομμώτρια με μία δικηγόρο... Μιλώ για μέσες καταστάσεις! Πχ φίλος με πτυχίο και ΜΒΑ τα έχει με μια κοπέλα που έχει τελειώσει το λύκειο και δεν έχει κάνει καθόλου σπουδές μετά. Ε, είναι η καλύτερη σχέση που είχε μέχρι στιγμής (συνομήλικοι είμαστε... ) και ομολογουμένως , η κοπέλα είναι συμπαθέστατη! Θέλω να πω, δεν είναι απαραίτητο να έχει κι αυτή ένα διδακτορικούλι για να γουστάρουμε! Ούτε να έχουμε σπουδάσει τα ίδια παίζει ρόλο, ούτε η δουλειά ούτε τίποτε.
Αυτό που παίζει ΠΑΝΤΑ ρολο, είναι ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ να είναι σχετικά ανεξάρτητοι για να μην νιώθουν καταπιεσμένοι (ή και να μην καταπιέζονται...).
-Ακριβώς το τελευταίο μας φέρνει στην άλλη κουβέντα για τις...πρασινάδες και τα μαρούλια!Λοιπόν, επειδή σχεδόν καμία από τις κοπέλες που είχα στη ζωή μου δεν δούλευε (εχχμμμ αυτά έχουν οι μικρές ηλικίες... ), δεν είχε χρήματα... Αλλά κι εγώ μέχρι πρότινος, είχα λίγα και μόλις τελευταία κάτι γίνεται.... Αλλά και πάλι, μην φανταστείς πως μπορούσα να...πληρώνω μπουζούκια ή τραπεζώματα! Ναι θα κεράσεις μια φορά , ναι θα κάνεις δωράκια, αλλά ΔΕΝ είναι μαζί σου για τα λεφτά! Πχ η προηγούμενη που τα είχαμε, πριν έρθω Αθήνα, είχε περισσότερα χρήματα από μένα, είχε αυτοκίνητο όταν εγώ δεν είχα και γενικά, εγώ ζοριζόμουν, όχι εκείνη! Και ήταν φοιτήτρια... Και θα έλεγα, πως ήταν μια τυπική σύγχρονη φοιτήτρια!
-Θα ρωτήσεις τι ήθελε από μένα τώρα ε; Μα, μια κοπέλα στα 20-25 αν έχει λίγο (οχι πολύ, λίγο) επίπεδο, ΔΕΝ την ενδιαφέρει να την βγάλεις στα μπουζούκια να την ...λουλουδώσεις (no offence flowerpower! )! ΔΕΝ την νοιάζει κάτι τέτοιο! Αυτό που την νοιάζει είναι να ζήσει κάτι αντιστοιχο με τις ταινίες της Meg Ryan! Αγάπη και συναίσθημα χρειάζεται μικρά μου, όχι χρήμα! Η συντριπτική πλειοψηφία των κοριτσιών, αυτό ψάχνει σ'εκείνη την ηλικία, γιατί κανείς δεν είναι φτωχός σήμερα... Μην κοιτάτε τα στατιστικά... Οι μέση φοιτήτρια έχει καλό χαρτζιλίκι, έχει καλό σπίτι , έχει αμάξι συχνά...είναι μια χαρά από υλικά αγαθά! ΔΕΝ μας έχει γι' αυτό ανάγκη! Αλλά για το ρομάτζο μας χρειάζονται! Το ίδιο θα ισχύει και γι' αυτές που έχουν τελειώσει πχ τις σπουδές και έχουν μια δουλίτσα και ακόμη δεν έχουν αγχωθεί για γάμους , βαφτίσεις κλπ κλπ. Μέχρι να μεγαλώσει λίγο και να ψάχνει γι' αυτόν που θα μεγαλωσει με άνεση τα παιδιά της, θα ψάχνει κάποιον ν'αγαπήσει να ζήσει ένα...έρωτα μεγάλο! Γιατί ΟΛΕΣ οι γυναίκες, αν επιθυμούν κάτι έντονα είναι αυτό και όχι να κάνουν οικογένεια απαραίτητα: πρώτα ο έρωτας και μετά η οικογένεια.
-Τέλος ένα τελευταίο: είναι δίκαιο ο 30άρης να έχει 20άρα; Μετά ο 20άρης, ποια θα βρει; Χμμμ, σωστό και όχι δίκαιο! Αλλά ...it's a cruel world, darling! Δηλαδή , τι θέλω να πω; Η κοινωνία έχει αυτή την μορφή, αυτές τις αξίες. Μ'αυτές μεγαλώνουμε, μ'αυτές πορευόμαστε κι αυτές αν μας ενοχλήσουν ΙΣΩΣ τις αλλάξουμε! Αφού η σειρά θέλει τις γυναίκες να διαλέγουν συχνά μεγαλύτερους, ενώ οι άντρες μικρότερες, ΜΕΧΡΙ Ν'ΑΛΛΑΞΕΙ αυτό, έτσι θα πορευόμαστε... Στα 20 οι άντρες θα δυσκολευόμαστε λίγο παραπάνω, στα 30 θα είναι πιο εύκολα. Αν έχεις καθαρό μυαλό, ποτέ δεν θα έχεις παράπονο , αλλά ποιος άντρας έχει καθαρό μυαλό στα 20; Σωστό κι αυτό...Αυτά από μένα μικρά μου!
-
Κατόπιν επιθυμίας του δημιουργού του θέματος, πέφτει λόκα. Η συνέχεια μπορεί να δοθεί σε ένα εκ των κάτωθι θεμάτων, από τα πολλά που έχουμε:
http://www.4troxoi.gr/phpBB/viewtopic.php?t=18402
http://www.4troxoi.gr/phpBB/viewtopic.php?t=24149
http://www.4troxoi.gr/phpBB/viewtopic.php?t=12343
http://www.4troxoi.gr/phpBB/viewtopic.php?t=20423
http://www.4troxoi.gr/phpBB/viewtopic.php?t=9289
http://www.4troxoi.gr/phpBB/viewtopic.php?t=14010
Θελω σοβαρη σχέση.....