-
Παρακαλω οχι γελάκια, αστειακια, υπονοουμενα το θεμα ειναι σοβαροτατο.
Μιλαμε παρα παρα παρα πολυ σοβαρα.
Λοιπον...Εχω ενα πολυ πολυ καλο φιλαρακι. Θελει να κανει οικογενεια οσο τιποτα αλλο στη ζωη του. Ειναι 31 ετων. Δυσκολευεται παρα πολυ να βρει μια κοπελα που να θελει κι αυτη το ιδιο πραγμα. Ειναι χρυσή καρδια παιδι μάλαμα, σοβαρος αλλα με απιστευτο χιουμορ και εμφανησιακα μια χαρά. Το γιατι δεν μπορει να βρει ειναι κατι που δεν χρειαζεται να το αναλυσουμε τωρα.
Εδω και δυο χρονια εχει ερθει μια κοπελα στην επιχειρηση οπου εργαζομαι. Ειναι και αυτη 31 ετων, πανεμορφη και απο οσο μπορω να ξερω πολυ καλο 'παιδι'. Απο διαφορες κουβεντες που εχουμε κανει, μεταξυ σοβαρου και αστειου μου εχει πει οτι θελει ΚΑΙ αυτη οσο τιποτα αλλο να βρει ενα καλο παιδι να κανει οικογενεια.
Πεστε με τρελό αλλα σημερα μου ηρθε ετσι ξαφνηκα μια 'φλασιά'. Ποτε μου μεχρι σημερα δεν ειχα σκεφτει κατι τετοιο αλλα ετσι απλα μου ηρθε. Ειπα στην κοπελα για τον φιλο μου και... το αντιθετο.
Προς εκπληξη μου και οι δυο συμφωνησαν να βγουμε για καφε.Εδω τωρα ειναι το διλλημα. Να βγουμε δεν λεω. Τί θα γίνει; Για τί πραγμα να μιλησουμε; Και καλα εγω τί πρεπει να κανω τότε;
Να τους αφηνω να μιλανε οι δυο τους και οτι βγει; Να τους βρισκω κοινα στοιχεια στον χαρακτηρα τους. Μου φαινεται πολυ περιεργη η ολη 'φάση'.
Μηπως να βρω 2-3 αλλα κοντινα μου/τους ατομα να ερθουν κι αυτοι;Βοηθεια παιδια.
-
Λοιπον...Εχω ενα πολυ πολυ καλο φιλαρακι. Θελει να κανει οικογενεια οσο τιποτα αλλο στη ζωη του. Ειναι 31 ετων. Δυσκολευεται παρα πολυ να βρει μια κοπελα που να θελει κι αυτη το ιδιο πραγμα. Ειναι χρυσή καρδια παιδι μάλαμα, σοβαρος αλλα με απιστευτο χιουμορ και εμφανησιακα μια χαρά. Το γιατι δεν μπορει να βρει ειναι κατι που δεν χρειαζεται να το αναλυσουμε τωρα.
Εδω και δυο χρονια εχει ερθει μια κοπελα στην επιχειρηση οπου εργαζομαι. Ειναι και αυτη 31 ετων, πανεμορφη και απο οσο μπορω να ξερω πολυ καλο 'παιδι'. Απο διαφορες κουβεντες που εχουμε κανει, μεταξυ σοβαρου και αστειου μου εχει πει οτι θελει ΚΑΙ αυτη οσο τιποτα αλλο να βρει ενα καλο παιδι να κανει οικογενεια.
Πεστε με τρελό αλλα σημερα μου ηρθε ετσι ξαφνηκα μια 'φλασιά'. Ποτε μου μεχρι σημερα δεν ειχα σκεφτει κατι τετοιο αλλα ετσι απλα μου ηρθε. Ειπα στην κοπελα για τον φιλο μου και... το αντιθετο.
Προς εκπληξη μου και οι δυο συμφωνησαν να βγουμε για καφε.Εδω τωρα ειναι το διλλημα. Να βγουμε δεν λεω. Τί θα γίνει; Για τί πραγμα να μιλησουμε; Και καλα εγω τί πρεπει να κανω τότε;
Να τους αφηνω να μιλανε οι δυο τους και οτι βγει; Να τους βρισκω κοινα στοιχεια στον χαρακτηρα τους. Μου φαινεται πολυ περιεργη η ολη 'φάση'.
-
-
είχε άλλες σχέσεις ?
-
Ο χρήστης toyotaman έγραψε:
είχε άλλες σχέσεις ?Ε δεν ειναι και παρθένος. Ειχε σχέσεις ο ανθρωπος.
-
Αν και μικρός (25) και δεν έχω ασχοληθεί ο ίδιος με τέτοιες καταστάσεις θα λεγα ότι όταν κάποιος έχει στο μυαλό του κάτι συγκεκριμένο εξ΄αρχής δεν καταλήγει πουθενά γιατί παίρνει βιαστικές αποφάσεις ή μένει αναποφάσιστος τελείως. Αν αφήσεις τα πράγματα μόνα τους θα έρθουν...
-
Βγάλε τους εξω, καλύτερα σε κάποιο εστιατόριο με ησυχία... Μιλήστε σαν να μην τρέχει τίποτα, για διάφορα θέματα...
Οργάνωσε πλάκες με το φαγητό κάνε λίγο τον καραγκιοζάκο. Αν υπάρχει χημεία μεταξύ των 2, θα γίνει η κίνηση (είτε από τον ένα, είτε από τον άλλον).
ΔΕΝ μιλάς καθόλου για το σκοπό της επαφής σας.. Σαν να βγαίνεις με 2 φίλους σου που δεν γνωρίζονται...
Ετσι γνώρισα πριν λίγο καιρό και εγώ την κοπέλα μου, και όλα πήγαν καλα.
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
είχε άλλες σχέσεις ?
Ε δεν ειναι και παρθένος. Ειχε σχέσεις ο ανθρωπος.
ίσως δεν το διετύπωσα σωστά....εννοώ σοβαρές σχέσεις που για διαφόρους λόγους διαλύθηκαν ή σχέσεις στιγμιαίες.....
-
κανόνισέ τους το ραντεβού κι άφησέ τους μόνους, ρε συ. Τι θα κάνεις εκεί, φανάρι θα τους κρατάς;
-
Ο χρήστης toyotaman έγραψε:
είχε άλλες σχέσεις ?
Ε δεν ειναι και παρθένος. Ειχε σχέσεις ο ανθρωπος.
ίσως δεν το διετύπωσα σωστά....εννοώ σοβαρές σχέσεις που για διαφόρους λόγους διαλύθηκαν ή σχέσεις στιγμιαίες.....
Και απο τα δυο ειχε αν και εφημερες σχεσεις πιο λιγες.
-
βγειτε και οι 3 για καφε και θα καταλαβεις αμεσως αν οι δυο τους θα ξαναβρεθουν μονοι τους.
μιλαω λογω εμπειριας.
προσοχη μονο μην στη πορεια σου γυαλισει και εσενα το ματι το κοριτσι,και το θελεις για σενα .
μιλαω παλι λογω εμπειριας. -
Ο χρήστης ililias έγραψε:
κανόνισέ τους το ραντεβού κι άφησέ τους μόνους, ρε συ. Τι θα κάνεις εκεί, φανάρι θα τους κρατάς;Κατα μια διαβολικη ομως συμπτωση και οι δυο με θελουν παρόν.
-
Επιμένω: 30+ χρόνων είναι οι άνθρωποι, άφησέ τους μόνους.
Αν θέλεις πιό εμπεριστατωμένη άποψη, πμ στον Asimov.
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Βγάλε τους εξω, καλύτερα σε κάποιο εστιατόριο με ησυχία... Μιλήστε σαν να μην τρέχει τίποτα, για διάφορα θέματα...Οργάνωσε πλάκες με το φαγητό κάνε λίγο τον καραγκιοζάκο. Αν υπάρχει χημεία μεταξύ των 2, θα γίνει η κίνηση (είτε από τον ένα, είτε από τον άλλον).
ΔΕΝ μιλάς καθόλου για το σκοπό της επαφής σας.. Σαν να βγαίνεις με 2 φίλους σου που δεν γνωρίζονται...
Ετσι γνώρισα πριν λίγο καιρό και εγώ την κοπέλα μου, και όλα πήγαν καλα.
Σωστή σκέψη......
Την δικιά μου κοπέλα και μετά γυναίκα μου την γνώρισα στην δουλειά...Είχε έρθει για την πρακτική άσκηση......και η γνωριμία έγινε με μία τυρόπιτα (πολύ αστείο έ.........) -
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Σαν να βγαίνεις με 2 φίλους σου που δεν γνωρίζονται...Αν το δεις έτσι δεν πιστεύω να έχεις κανένα πρόβλημα όπου και να πάτε όπως και πάτε...
Το θέμα είναι πως θα συμπεριφερθούν αυτοί, εννοώντας πόσο διατεθειμένοι θα είναι οι δυό τους να γνωρίσουν ο ένας τον άλλο ή στο κάτω κάτω να περάσουν καλά έστω και για λίγο...
_
-
Κατα μια διαβολικη ομως συμπτωση και οι δυο με θελουν παρόν.
Ή είναι πολύ πονηροί και σε θέλουν για τρίο ή είναι πολύ ντροπαλοί και θα νιώθουν άβολα οι δυο τους...
Εγώ στη θέση σου θα στρίμωχνα το φίλο να γίνει λίγο πιο ...'ξέρω τι θέλω' γιατί αν περιμένεις από τη γυναίκα... -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Ή είναι πολύ πονηροί και σε θέλουν για τρίο ή είναι πολύ ντροπαλοί και θα νιώθουν άβολα οι δυο τους...
Κατα 99% μπορω να σου πω οτι ειναι ντροπαλοι και οι δυο.
-
Θα μπορούσες να βάλεις και Νο4 στην παρέα σας, κάποια φίλη σου που έχετε καλή επικοινωνία και δεν είναι πολύ 'loud' ώστε να μην κλέψει την παράσταση. Έτσι θα έχεις να μιλάς με κάποιον όσο οι άλλοι θα μιλάνε μεταξύ τους, και γενικότερα θα μπορεί η προσοχή να ξεφεύγει από τους άλλους όσο χρειάζεται για να αισθανθούν λιγότερη πίεση για οτιδήποτε.
-
κατα τη γνωμη μου θα ηταν καλυτερα αν βγαινατε καπως πιο μεγαλη παρεα,δηλαδη να μην ειστε μονο οι 3 σας.
μην παρεις ομως καναν γυναικοκατακτητη μαζι σου ουτε καμμια αλλη κουκλαρα. -
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Κατα 99% μπορω να σου πω οτι ειναι ντροπαλοι και οι δυο.
Κοίτα, σοβαρά: 31 χρόνων, πρέπει να είναι ικανοί να βγουν για καφέ ή φαγητό μόνοι τους, να περάσουν καλά και να αποφασίσουν αν θέλουν να ξαναβρεθούν.
Αν δεν είναι (που δεν το πιστεύω), πρόσεξε μην μπλέξεις εσύ.
Θελω σοβαρη σχέση.....