-
Για τη Fiat πάντως δεν έχει ακουστεί τουλάχιστον να βγάζουν προβλήματα οι κινητήρες της.
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Μήπως όμως τελικά όλα αυτά μας βάζουν σε άλλες διαδικασίες; Για παράδειγμα, γνωρίζω πολλές περιπτώσεις που μικρό σχετικά τρακάρισμα (χωρίς το αυτοκίνητο να πάρει σασσί - μόνο ψαλίδι έσπασε και προφυλακτήρα) οδήγησαν σε πολύ αυξημένη λυπητερή, γιατί σκάσανε ΟΛΟΙ οι προεντατήρες (κι ας ήταν μόνος του ο οδηγός μέσα στο αυτοκίνητο) και πλευρικός αερόσακος οδηγού. Το αποτέλεσμα; Μια ζημιά που λογικά ήταν για 600 ευρώ πήγε κατ'ευθείαν στις 3000.
Τα λεφτά δεν τα βγάζω από πηγάδι, χίλιες φορές όμως να δώσω 3000
-
Asimov...η άποψη μου είναι να πάρεις τη BMW που λες, αν κοιτάς μεταχειρισμένο.
Διαφορετικά για καινούριο...ακούστηκαν αρκετά...αλλά πιστεύω καλές επιλογές είναι αυτές των Bravo (έπαθα λίγο σοκ με το τεστ φρένων του autotriti...έλεος δηλαδή!!!) και Golf TSI.
Κάτι που θα σου πρότεινα βασικά...είναι Α3 μεταχειρισμένο...αλλά όσο ποιο νέο γίνεται. Διαφορετικά...πιέσου λίγο παραπάνω να πάρεις καινούριο Α3 1.4TSI.
-
Μη μασάτε απ'τα παραμύθια του ελληνικού AMS/Auto Triti. Είναι απορίας άξιο πώς οι μύτες τους δεν έχουν ξεπεράσει σε μήκος την απόσταση Αθηνών-Λαμίας με τις 'αλήθειες' που λένε...
-
Χρήστο, με κάνα 20άρικο μάλλον βρίσκεις και 520 προηγούμενης γενιάς που φορά τον 2,2 6κύλινδρο. Νταξει, είναι ελαφρώς τεράστιο, αλλά είναι πολύ καλό αυτοκίνητο. Το καλό είναι ότι έχει μεγάλη απαξίωση το εν λόγω μοντέλο.
-
Πολυ παλιο ρε συ και τεραστιο....
-
Για ξεκαθάρισέ μου κάτι:
σκεφτεσαι κυρίως για καινούριο πλην εξαιρέσεων, όπως μια μτχ 320; -
Περιπου. Σκεφτομαι για καινουριο πλην μιας σε πολυ καλη κατασταση BMW. Επειδη θα το κρατησω καποια χρονια, δε θελω κατι τοσο παλιο, γι' αυτο κοιταζω την 116 ή εστω μια 320 4ετιας-5ετιας (που μαλλον χλωμο...)
-
Mάιστα! Λογικό καθώς ένα αυτοκίνητο, όσο αξιόπιστο και να ναι, όταν παλιώνει έχει αυξημένο κόστος συντήρησης. Κάνεις και κάμποσα χλμ το χρόνο.
H δική μου προσωπική επιλογή ανάμεσα στα 2 που έχεις υπ' όψιν σου(bravo-golf) θα ήταν το fiatμ χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι καλύτερο αυτοκίνητο. Το γκολφ αποτελεί την πιο ορθολογιστική επιλογή, ωστόσο. Δοκιμασμένο, ευρέως πουλημένο. Η φιατ έχει 5 χρόνια εγγύηση. Οι αντίπροσωπίες μάλλον είναι το ίδιο εξίσου άθλιες.
Πάντως αν το κλείσεις το Νοέμβρη, θα μπορέσεις να πιέσεις τον έμπορο για έκπτωση-δώρα κλπ καθώς κοντεύει το κλείσιμο της χρονιάς και κηνυγάν τους στόχους.
-
Ναι, θα το κλεισω αμεσα. Αυτο το ΣΚ θα κανω μια διερευνητικη και το επομενο μαλλον θα εχω αποφασισει. Δυστυχως, βιαζομαι τοσο, που μαλλον δε θα μου δωσουν πολλες επιλογες στα ετοιμοπαραδοτα κι αυτο με αγχωνει, ειδικα στην περιπτωση του Bravo...
-
δυσκολη η βαυαρια τοτε με τετοιο χρονοδιαγραμμα...
τι χρηση κανεις?
-
Η χρηση ειναι (ελπιζω για λιγο ακομα, αλλα δε μπορω να προβλεψω) πολλα χιλιομετρα σε εθνικη οδο και καποια σε επαρχιακο δρομο, περιπου σε αναλογια 80-20 συγκριτικα με αυτα που κανω στην Αθηνα. Δε με ενδιαφερει ο εξοπλισμος ανεσης και μουρης, ουτε οι απολυτες επιδοσεις. Δε θα το βγαζω για μετρησεις...
-
τουρμπο θες.. και να χει μακρια 6η η 5η για οικονομια..νομιζω οτι το λεον ειναι καλο, δε ξερω για μπραβο
θα λεγα και το μικρο γκολφ 122 αλλα νομιζω οτι αλλαζει του χρονου
207Τ επισης?
-
Δεν θέλει 207...
Το λεόν καλό φαίνεται, αρκεί να μην τον ενοχλήσει το εσωτερικό του, αν και μετά την 'τρικυμία' του focus ίσως του φανεί και όμορφο.
-
Το Golf λεει παρουσιαση τελος του 2008. Στην Ελλαδα το 2009. Εχει ακομα...
Το Leon δε μου αρεσει μεσα.
Το 207 μου πεφτει μικρο. Χρειαζομαι τους επιπλεον χωρους (αποσκευων κυριως).
Με ενδιαφερει η καλυτερη δυνατη συμπεριφορα, ειδικα στο βρεγμενο, η καλη ποιοτητα κατασκευης και η παθητικη ασφαλεια Οι επιδοσεις ειναι σε δευτερη μοιρα (ενταξει, εννοειται οτι οι καλες ρεπριζ, ειδικα στις χαμηλομεσαιες στροφες, θα μου ειναι πολυ χρησιμες)
Μακρια 5η ή 6η θα ειναι ιδανικηΟ Κωνσταντινος το επιασε το νοημα...
-
Δεν ξέρω αν απαντώ αργά. Δεδομένου ότι Opel , VW τις πέταξες τότε εγώ θα κοίταζα μόνο στην Skoda και πουθενά αλλού.
-
Χρήστο το 207 το είδες και αποφάσισες ότι σου πέφτει μικρό;
-
Ναι, το ειδα, το εχει μια φιλη. Ομορφο αυτοκινητο, καλοφτιαγμενο μου φανηκε, αλλα... Ξεχασα να πω οτι το καινουριο θα ειναι 5θυρο αυστηρα.
Καταχαρηκα ενα swift 4x4 που πηρε η κοπελα μου, αλλα εμενα μου πεφτει ΠΟΛΥ μικρο
-
Πάντως το 207Gt βγαίνει και 5θυρο.
-
καλες ρεπριζ στις χαμηλομεσαιες και ταξιδια?
φωτογραφιζεις tsi?
Το κλασικό "τί να πάρω" με 20k