-
Ειναι τριθυρη και αρκετα πανω απο το ταβανι απο οικονομικης αποψεως
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Πάρε ένα Civic Type R μοντέλο γύρω στο 2003-04 και θα έχεις και εγγύηση μέχρι το 2010-11..
To 2011 δεν μας λέει ο Λιάκουρας ότι θα έρθουν οι Έψιλον να... 'σώσουν τον πλανήτη';
Άρα όταν λήξει η εγγύηση απο τη Honda θα πάρεις άλλα 7 χρόνια απο τους 'Ε'!!
-
Στο δια ταυτα:
- Golf Trendline 122hp + ESP + επεκταση εγγυησης στα 4 χρονια = 20k + (κρατηθειτε...) 4 ΜΗΝΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗ + υφακι χιλιων καρδιναλιων του στυλ 'αν σ' αρεσει' ΕΛΕΟΣ....
- Bravo 150hp Dynamic (πολυ πλουσιοτερο του Golf και ποιοτικοτερο -απο το Trendline τουλαχιστον) = 19k (5 χρονια εγγυηση και ESP στανταρ). Παραδοση σε 1 μηνα.
- Focus 1.6 Sport = 18,5k (το πλουσιοτερο απ' ολα + 5 χρονια εγγυηση + ESP στανταρ + 10 χρονια δωρεαν service). Ετοιμοπαραδοτο.
- Μεταχειρισμενο αποκλειστηκε, γιατι δε βρηκα κατι που να εμπιστευομαι και τα χρονικα περιθωρια ηταν πολυ στενα για να συνεχισω το ψαξιμο.
Στη VW τους εστειλα στο διαολο (αν πριν ημουν προκατειλημμενος, ε, μετα απ' αυτο θα ξεκινησω καμπανια...) Εμειναν τ' αλλα δυο. Θα επαιρνα το Bravo, που μου φανηκε υπεροχο μεσα εξω και πολυ καλο στο δρομο, αλλα, τελικα, αν και ειχα αποφασισει να μην, η προσφορα για το Focus ηταν τοσο καλη, που θα ηταν βλακεια αν δεν το εκλεινα και, κυριως, φοβηθηκα τιποτα 'εφηβικα' προβληματα....
Θα το εχω σε 10 μερες.... -
είχε δεν είχε σε 'τούμπαρε' πάλι η Ford
μεγεια και καλοτάξιδο -
Με γειά
-
10 χρονια δωρεαν service στο focus. ετσι πως πανε θα μας ποθλανε αυτοκινητο και θα εχει και προσφορα test κοπωσεως για τα βαθεια γεραματα.
-
για σου αρχοντα
-
Asimov καλοτάξιδο! Αποφάσισες εύκολα, τελικά!
Χρωματάκι;
-
Κι εγώ το ίδιο θα διάλεγα την τρέχουσα περίοδο. Είναι καλό πακέτο.
Όσο για την εμφάνιση, από καγκουροκατασκευές άλλο τίποτα. -
... αυτο, τωρα, ειναι καλο?
αντε, πλακα κανω! να το χαρεις! πιστευω οτι για την χρηση που το θες, εκανες την καλυτερη επιλογη!
-
Thanx guys
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Asimov καλοτάξιδο! Αποφάσισες εύκολα, τελικά!Ειναι σαν τις γκομενες. Αυτη που γουσταρεις πιο πολυ, ειναι αυτη που εχεις μπροστα σου και δεν τη βλεπεις
Χρωματάκι;
Μαυρο του πανθηρα Αρεσει και στο μωρο μου
ΥΓ. Μακρια από μενα οι καγκουροκατασκευες Πιο μαμα κι απο μαμα
-
Και έλεγα γιατί δεν αγοράζει αυτό το παιδί το Focus να τελειώνει. Καλοτάξιδο
-
Με γειά! Καλά χιλιόμετρα!
-
Καλοτάξιδο!
-
καλα χιλιομετρα!
-
Με συγκινειτε
-
Καλά και ασφαλή χιλιόμετρα ρε!
-
Με γείες, με γειές!!!
Θα είναι αυτό πρίν ή μετά φέισλίφτ?
Πάντως σε πρόσφατο φόκους που αγοράστηκε λέγανε 10 μέρες και το φέρανε κανένα μήνα αργότερα και μετά από αρκετό κυνήγι
Αμά δεις ότι στο αργούν τρέχα τους μέ τηλέφωνα!!
-
Ευχαριστω Κων/νε και ταξιδιαρη!
Θα ειναι προ f/l (ερχεται απο Γεναρη). Μου ειπαν οτι ειναι εδω και χρειαζεται μονο εκτελωνισμο! Δε νομιζω να υπαρξει προβλημα (την προηγουμενη φορα που ψωνισα απ' αυτους οι ημερομηνιες τηρηθηκαν κατα γραμμα)
-
Ωραιο το panther Black αλλα τσεκαρε και το tonic!
Το κλασικό "τί να πάρω" με 20k