-
καλα κανεις και κανεις αυτοκρητικη....αλλα μην κρυβεις τα λογια σου μεσα σε δικα μου ποστ
-
Αντε και του χρόνου...
Λογικά μέχρι αύριο το πρωϊ-μεσημέρι θα ανοίξουν όλους τους δρόμους και μετά δε θα ξανακλείσουν.
-
Τελικα Αθηνα ειναι μονο η Ελλαδα...
-
Ο χρήστης rastak έγραψε:
Τελικα Αθηνα ειναι μονο η Ελλαδα...Όσο περισσότερο το λέτε μπορεί να το πιστέψετε. Αλλά βέβαια, για όλα φταίει η Αθήνα...
-
alpha πριν απο 2 λεπτα,παρουστιαστης ειδησεων στο θεμα για τα χιονια: 'το τονισε και ο ιαβερης αυτο,ο γκουρου της αυτοκινησης
-
πςςςςςςςςςςςςςςς, αυτα ειναι, να τον ρωτησουν την αλλη φορα αν δουμε οχημα να εχει τρακαρει τι πρεπει να κανουμε...σαν ανθρωποι, οχι σαν αγωνιζομενοι!
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
πςςςςςςςςςςςςςςς, αυτα ειναι, να τον ρωτησουν την αλλη φορα αν δουμε οχημα να εχει τρακαρει τι πρεπει να κανουμε...σαν ανθρωποι, οχι σαν αγωνιζομενοι!Μα τι εγκάθετος!
-
Από χθες δείχνανε πλάνα από αυτοκίνητα που έκαναν εσκεμμένα πλαγιολισθήσεις πχ να δείχνει αυτοκίνητο σε ευθεία με μπλοκαρισμένους πίσω τροχούς (χειρόφρενο) και να παίζει με την ουρά και οι δημοσιογραφίσκοι να λένε είδατε πως ο οδηγός έχασε τον έλεγχο...
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Όσο περισσότερο το λέτε μπορεί να το πιστέψετε. Αλλά βέβαια, για όλα φταίει η Αθήνα...
Aθηνα ειναι μονο η Αλβανια
-
καλα γινανε και οι αλβανοι φλωροι? Τπτ δεν εχει σταθει ορθιο πια?
-
καλα γινανε και οι αλβανοι φλωροι? Τπτ δεν εχει **σταθει ορθιο **πια?μη γραφεις τετοια και παρεξηγησουν τη σεξουαλικοτητα σου
-
εισαι ομοφοβικος?
-
Ο χρήστης rastak έγραψε:
Όσο περισσότερο το λέτε μπορεί να το πιστέψετε. Αλλά βέβαια, για όλα φταίει η Αθήνα...
Μα είδες ένα πράγμα, μέχρι και η Αλβανία έχει Μετρό, Τραμ, νοσοκομεία, κλπ...
Τέλος τα offtopic από εμένα. Τουλάχιστον βγάλε τα κόμπλεξ σου στα σωστά θέματα!
-
Μα δεν είπε ελλάδα είναι μόνο η αθήνα, το αντίστροφο είπε.
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Μα είδες ένα πράγμα, μέχρι και η Αλβανία έχει Μετρό, Τραμ, νοσοκομεία, κλπ...
Τέλος τα offtopic από εμένα. Τουλάχιστον βγάλε τα κόμπλεξ σου στα σωστά θέματα!
εγω οτι και να γινει καπου θα το βγαλω το κομπλεξ μου
εσας λυπαμαι που με το θα σκεφτει καποιος τη λεξη 'χιονι' κλεινουν οι δρομοι,τα τραμ,το Μετρο...
-
και λυπασαι που εσεις πανω κλεινετε μονο δρομους γιατι δεν εχετε μετρο και τραμ?
-
εδώ συνεχίζει μα χιονίζει ακατάπαυστα
-
παλι αρχισε κι εδω.τσιφσα μπιθρο.
-
και λυπασαι που εσεις πανω κλεινετε μονο δρομους γιατι δεν εχετε μετρο και τραμ?ανα μπραβο!
και διοτι για αλλη μια φορα το αναλγητο αθηνοκεντρικο απεκλεισε τη Β.Ελλαδα απο τις καταστροφικες χιονοπτωσεις
-
Το μετρό πότε έκλεισε βρε παιδιά.
Σημείωση για όσους δεν έχουν πάρει μυρωδιά αλλά έχουν πληρώσει το συγκεκριμένο μέσο: ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΓΕΙΟ!!!
Και κάπου διάβασα ότι για την εξυπηρέτηση των μετακινήσεων το έκαναν 24ωρο (με μεγάλη επιφύλαξη αυτό).
Μετεωρολογικά