-
καλοκαιρινες μπορες στην αττικη ειναι κατι που δεν βλεπουν τα μοντελα just saying
-
Κανα δυο βλεπω δινουν καλή πιθανότητα βροχής; Μας δουλεύουν;
-
Ειχε χθες και σημερα μια σαν μουνταδα σαν μια συνεφια σαν κατι??
Πραγματικα δεν την μπορω την ζεστΑ..
-
δεν λες καλα που βγηκε και αυτη η λιγη συννεφια και εκοψε τον ηλιο?(βεβαια τι λεω τωρα θησειο γραφει τωρα 37...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Συμφωνώ με τους 2 από πάνω. Απορώ γιατί χαίρεσαι με τον καύσωνα νονε... Ειδικά στην δουλειά δεν παλεύεται η υπερβολική ζέστη. Μέχρι 25 βαθμούς είναι καλά.Η πλειοψηφια του κοσμου δεν εργαζεται
Θελουμε ηλιο και μπανακι παραλια! -
και σοκολατοχρώμα;
-
Παίζει να είμαι ο μόνος που δε με νοιάζει αν θα έχει 5 ή 35 Αλλά αυτό το πράγμα με την αφρικανική σκόνη δεν παλεύεται
-
Πολύς αέρας εδω κάτω τις τελευταίες τρεις μέρες!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Πολύς αέρας εδω κάτω τις τελευταίες τρεις μέρες!Εκεί κάτω όταν έχει βοριά είναι χειρότερα στον νότο. Ο άνεμος ενισχύεται από τα βουνά και τα φαράγγια.
Στάλθηκε από το XT1032 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης nikospappas έγραψε:
Εκεί κάτω όταν έχει βοριά είναι χειρότερα στον νότο. Ο άνεμος ενισχύεται από τα βουνά και τα φαράγγια.
Δεν έχω ξαναδεί θάλασσα έτσι(βουνίσιος γαρ ) ,φυσάει και σηκώνει νερό σαν σύννεφο το οποίο το νιώθεις αρκετά μέτρα μακρυά.Η δεν άμμος σε χτυπάει σαν σε αμμοβολή!!!
-
Βουνίσιε αν παρκάρεις εκεί το αυτοκίνητο θα γίνει άσπρο από το αλάτι. Απλή ενημέρωση.
-
και αλατι στα φρενα=θανατος..
-
Παρκάρω πιο μακρυά ,το πολύ πολυ να παρω ενα 4χ4
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Εκεί κάτω όταν έχει βοριά είναι χειρότερα στον νότο. Ο άνεμος ενισχύεται από τα βουνά και τα φαράγγια.
Δεν έχω ξαναδεί θάλασσα έτσι(βουνίσιος γαρ ) ,φυσάει και σηκώνει νερό σαν σύννεφο το οποίο το νιώθεις αρκετά μέτρα μακρυά.Η δεν άμμος σε χτυπάει σαν σε αμμοβολή!!!
Μια φορά στη Σουγια έκανε μία ριπή ανέμου και πήρε καμιά εικοσαριά ομπρέλες και άλλα τόσα στρώματα και τα πήγε Αίγυπτο.
-
Τέτοια μανία στην Αθήνα τόσα χρόνια δε θυμάμαι να την έχω ξαναδεί!
-
Η δροσουλα ομως ειναι ολα τα λεφτα!!!
-
Ποια δροσούλα; Κουφόβραση έχει, άνοιξα a/c
-
-
Δε νοιωθεις σεξυ?
Στάλθηκε από το GT-I9195 μου
-
χιονια ηθελες θωμα? καλομαθες στην ελβετια
Μετεωρολογικά