-
http://www.sport-fm.gr/article.jsp?id=108534
** Επεισόδια με νεκρό στην Ιταλία, αναβολή στο Ίντερ-Λάτσιο**
παλι τσι π@@τανας στην ιταλια απο επισοδεια
(που ειναι εκεινος ο φιλος που ηθελε να με πεισει οτι τα περιστατικα βιας στο ευρωπαϊκο ποδοσφαιρο ειναι μεμονωμενα )
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
** Επεισόδια με νεκρό στην Ιταλία, αναβολή στο Ίντερ-Λάτσιο**Αουτς.
Κατα τη γνωμη, ακομα πιο τραγικη ειδηση ειναι αυτη:
Τρεις άνθρωποι ποδοπατήθηκαν μέχρι θανάτου και 31 τραυματίσθηκαν σε συνωστισμό πλήθους που έσπευδε να εισέλθει σε κατάστημα Carrefour στην Κίνα, που είχε προαναγγείλει εκπτώσεις τιμών
http://news.ert.gr/newsdetails.asp?id=354549
Και κατ'αντιστοιχια λυπητερη, αν και οχι τοσο τραγικη, η ιστορια με τα Αμερικανακια που συνωστιζονταν για μερες στις ουρες εξω απο τα εμπορικα κεντρα, οταν κυκλοφορουσαν τα Playstation 3, Nintendo Wii, iPhone κ.λπ.
-
Kάποιοι συμπολίτες μας σήμερα επέλεξαν να κάνουν μια νέα αρχή (ξανά), Ας τους ευχηθούμε καλή επιτυχία.
-
Α, ναι, ωραία αρχή.
Περπάταγα στο δρόμο σήμερα και κοντά σε ένα εκλογικό κέντρο του ΠΑΣΟΚ μίλαγε ένας τύπος στο κινητό.'Ναι ρε, ξαναπήγα και με ξαναδέχθηκε να ψηφίσω. Μετά ξαναπήγα και με πάλι δέχθηκε, τρεις φορές συνολικά.'
-
το έκανε και ο Τριανταφυλλόπουλος και θα το βγάλει στην εκπομπή του να τους κράξει...
-
Προσωπικά βρήκα οικτρό, θλιβερό, αξιολύπητο, αξιοθρήνητο, απίθανο κι απίστευτο όλο αυτό το πλήθος που πήγε να ψηφίσει ... αρχηγό πολιτικού κόμματος.
Ομοίως και την παρουσίαση - παρακολούθηση της διαδικασίας αυτής από την Ελληνική τηλεόραση. Την οποία, εννοείται, κράτησα κλειστή κι άκουγα ωραία τραγουδάκια στο ραδιόφωνο. -
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Προσωπικά βρήκα οικτρό, θλιβερό, αξιολύπητο, αξιοθρήνητο, απίθανο κι απίστευτο όλο αυτό το πλήθος που πήγε να ψηφίσει ... αρχηγό πολιτικού κόμματος.
Ομοίως και την παρουσίαση - παρακολούθηση της διαδικασίας αυτής από την Ελληνική τηλεόραση. Την οποία, εννοείται, κράτησα κλειστή κι άκουγα ωραία τραγουδάκια στο ραδιόφωνο.Δεν καταλαβαίνω Μήπως είσαι λίγο υπερβολικός?
Άσε τις υπερβολές στους αρμόδιους (δηλ. σε μένα ), δεν σου πάει -
...δεν πουλάνε άλλο τα Ζωνιανά Ηλία....κάτι πρέπει να δείξουν οι 'μεγαλοδημοσιογράφοι'...
-
Μα τόσο πολύ ενδιαφέρον για τον αρχηγό του Πασόκ!!! Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι οι μισοί που ψήφισαν ήταν ΝΔ για να ξαναβγεί το Γκιόργκο και να έχουν εύκολο θύμα στις πρόωρες εκλογές....
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Μα τόσο πολύ ενδιαφέρον για τον αρχηγό του Πασόκ!!! Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι οι μισοί που ψήφισαν ήταν ΝΔ για να ξαναβγεί το Γκιόργκο και να έχουν εύκολο θύμα στις πρόωρες εκλογές.... -
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
...Μήπως είσαι λίγο υπερβολικός? ...Έτσι είμαι πάντα τις Δευτέρες.
-
...Μήπως είσαι λίγο υπερβολικός? ...
Έτσι είμαι πάντα τις Δευτέρες.
Χρακτηριστικό των Πυργιωτών.
-
Ά να χαθείς εσύ, ρε.
-
-
Αν κρίνω πάντως από τις δηλώσεις των δύο μετά το αποτέλεσμα... το πανηγύρι τώρα αρχίζει στο ΠΑΣΟΚ...
-
Μου άρεσε το αλλαγή τώρα του Γιώρκος... ...λες και μέχρι τώρα ήτανε αρχηγός ο Μπένι(το) -{Πάγκαλος TM}.
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Αν κρίνω πάντως από τις δηλώσεις των δύο μετά το αποτέλεσμα... το πανηγύρι τώρα αρχίζει στο ΠΑΣΟΚ...Εσύ θα με κάνεις να βάλω να δω ειδήσεις...
-
Ομοίως και την παρουσίαση - παρακολούθηση της διαδικασίας αυτής από την Ελληνική τηλεόραση. Την οποία, εννοείται, κράτησα κλειστή κι άκουγα ωραία τραγουδάκια στο ραδιόφωνο.γιατι;
δεν μου φανηκε τοσο τραγικο πραγμα, αλλα ισως εννοεις κατι που δεν εχω σκεφτεικατα τ'αλλα, αν τελικα εβγαινε ο μπενι και στις επομενες εκλογες γινοταν πρωθυπουργος (ή τελοσπαντων στις παρεπομενες), θα ντρεπομουν σαν ελληνας περισσοτερο απ'οσο ντρεπομαι τωρα με το χοντροβαβουλο
και ηδη ντρεπομαι πολυ...
-
Ομοίως και την παρουσίαση - παρακολούθηση της διαδικασίας αυτής από την Ελληνική τηλεόραση. Την οποία, εννοείται, κράτησα κλειστή κι άκουγα ωραία τραγουδάκια στο ραδιόφωνο.Mη τους λυπάσαι Ηλία,μη θρηνείς.
Τη δουλειά τους κάνουν
Εκτός κι αν ανέκαμψε η ιδεολογία
Λες? -
skye
Γιατί δεν καταλαβαίνω πως ένα πολιτικό κόμμα δεν έχει τρόπο και όργανα να επιλέξει τον εκφραστή του, πως θα χρειαζόταν κάθε φορά εθνικές εκλογές για αλλαγή 'αρχηγού', πως η ξαδέλφη μου τραβολογούσε την 88χρονη μάνα της για να ψηφίσει το Γιωργάκη.Εσένα όλα τα παραπάνω σου φαίνονται φυσιολογικά, ακόμα και για τη Γραικεία;
TΙΣ ΟΙΔΕΝ?... [#4]