-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Κοιταξτε κι αυτο.http://www.hamogelo.gr/default.asp?pid=50&newid=11
Με κατι τετοια γινομαι τούρκος.
-
Ο χρήστης ΓΙΩΡΓΟΣ123 έγραψε:
πολυτελεια για ολους δε γινεται να υπαρξει!
ξεχαστε επιτελους ρεβιζιονιστικα σοσιαλιστικες και δημοκρατικες και πολιτικα ορθες σκεψεις που ειναι ξεπερασμενες.ειναι απλα τα πραγματα: ο κοσμος δεν μας χωραει ολους, γιατι δεν ειμαστε ουτε ιδιοι ουτε ισοι. το μονο που μενει ειναι με προβοκατσιες να υπονομευουμε τη φασιστικη και πολιτικα ορθη δημοκρατια, με σκοπο καποια μερα να κρεμασουμε τους δημοκρατες και τους καπιταλιστες. αλλιως θα γινουμε ενα με το συστημα τους, θα γινουμε σαν τα μουτρα τους: ημιβλακες αγανακτισμενοι πολιτες με πολιτικα ορθες αποψεις!
wir mussen die kapitalisten ausrotten!Γιατί δεν γίνεται; Μπορει να το τεκμηριώσει κάποιος;
Γιατι ειμαστε πρωτοι .
Πρωτοι στη φοροδιαφυγη, στην εισφοδιαφυγη στους ασφαλιστικους οργανισμους ,στους θανατους απο τροχαια , στην αυθαιρετη δομηση , στην παραβατικοτητα των νομων .
Τελευταιοι στο κατα κεφαλην εισοδημα , στις δαπανες για την ερευνα , στις δαπανες για την παιδεια , στην ηλεκτρονικη οργανωση των δημοσιων υπηρεσιων ,στην αποροφηση κονδυλιων απο τα πακετα της ΕΕ , Στην ανταγωνιστικοτητα , στο εισοδηματικο ανοιγμα αναμεσα σε πλουσιους κ φτωχους .
Αυτα εκ του προχειρου θυμηθηκα .τα περισσοτερα απο αυτα που λες δεν ισχυουν και ειναι η αντιληψη του μεσου ελληνα που πηγαζει μεσα απο την υπερβολη που μας χαρακτηριζει σαν λαο.
οσο για την πλουτο το βρισκω αυτονοητο οτι δεν επαρκει για ολους.ακομα και καποιος που εχει βγαλει τα εκατομυρρια του τιμια,ζει εις βαρων των αλλων και εκμεταλευοντας τους αλλους [εμμεσα].οταν δαπανουνται και αλλαζουν χερια αστρονομικα ποσα για ’μαλακιες’ οπως ποδοσφαιρο,φορμουλα 1,διαφημισεις,πολεμικη βιομηχανεια κτλπ λογικο ειναι αυτος ο πλουτος να λειπει απο τον υπολοιπο πλυθησμο της γης.ενω οι αναπτυσσομενες χωρες παραγουν πιο πολυ απο εμας εμεις πλουτιζουμε κανωντας νταβατζιλικι και εμποριο την παραγωγη τους
-
Ο χρήστης e_avgo έγραψε:
Παρότι οι απόψεις του συγκεκριμένου κόμματος μου προκαλούν αηδία και με τον κίνδυνο να λιθοβοληθώ, οφείλω να σημειώσω πως η απόφαση του δικαστηρίου με βρίσκει σύμφωνο.
Η ελευθερία της έκφρασης δεν πρέπει να υπάγεται σε περιορισμούς, ακόμα και για τα πλέον διεστραμμένα μέλη της κοινωνίας.
Το καλύτερο που έχουν να κάνουν οι Ολλανδοί είναι να τους αγνοήσουν και να τους αφήσουν να εξαφανιστούν στην αφάνεια.Το συγκεκριμένο κόμμα πάντως ακόμα δεν έχει συμμετάσχει σε κάποια εκλογική διαδικασία, αφού απέτυχε να συγκεντρώσει τις απαραίτητες υπογραφές για αυτό.
Στο καταστατικό του δίνεται έμφαση στη νομιμοποίηση της σεξουαλικής επαφής, της συμμετοχής σε τυχερά παιχνίδια και της λήψης ναρκωτικών για άτομα μεγαλύτερα των 12 ετών με την προοπτική στο μέλλον αυτός ο περιορισμός να αρθεί. Επιπλέον υποστηρίζεται η χωρίς περιορισμούς μετάδοση πορνογραφικού υλικού, η δωρεάν μετακίνηση με το σιδηροδρομικό δίκτυο και η απαγόρευση κατανάλωσης κρέατος και ψαριού γιατί θεωρείται δολοφονία (!).
Τα ιδρυτικά του μέλη έχουν καταδικαστεί στο παρελθόν για παιδοφιλία.Ακριβώς αυτο.Δεν πρόκειται πλέον για την ελευθερια της αποψης,αλλα για την προσπάθεια αποποινικοποίησης (ο μονος λόγος που ιδρυθηκε αυτο το κόμμα) της παιδεραστιας και της παιδικής πορνογραφίας
Δηλαδη,θα χρησιμοποιήσουμε το νόμιμο δικαίωμα για την δική μας (αρρωστημενη) εκφραση,για να τη χρησιμοποιήσουμε κατόπιν,εις βαρος παιδιών,στα οποία θα επιβαλουμε τη δική μας ελευθερη βούληση χωρις τα ίδια να μπορούνε να αντιδρασουν,λόγω του μικρού της ηλικίας που τα καθιστα αδυναμα.Για ποιά δημοκρατική άποψη λοιπών μιλάμε;Η παιδεραστια (όπως και οποιαδηποτε πραξη ενηλίκων εις βαρος παιδιών) ειναι ουσιαστικά εξαναγκασμος.Πώς θα θεωρησουμε οτι η δημοκρατία ελαμψε,όταν ο αντικτυπος των αποφασεών της ανοίγει την πόρτα του εξαναγκασμου μικρών παιδιών απο ενηλικες;
-
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
γιατι σ'αυτον τον πλανητη ζουμε ~6.6 δισ. ανθρωποι και δεν φτανουν καλα καλα τα απαραιτητα για την επιβιωση αγαθα, ποσο μαλλον οι πολυτελειες.
Γιατι ρε συ skye τα μετρήσαμε, και βρήκαμε ότι αν τα μοιράσουμε δεν φτάνουν για πολυτέλειες;(ότι κι άν σημαίνει αυτό)
οκ εστω, ας παρουμε το παραδειγμα που μας δινεται, δηλαδη αυτο του αστακου και ας τα μετρησουμε να δουμε αν φτανουν!
για να φανε τα 6.6 δισ. ανθρωποι... αστακομακαροναδα σε χλιδατο εστιατοριο, χρειαζονται:- αντιστοιχης ποσοτητας αστακοι
- αναλογη ποσοτητα ζυμαρικων
- αποθεματα ενεργειας που ξεπερνουν κατα πολυ αυτα που υπαρχουν στον πλανητη (τουλαχιστον μεχρι να μπορουμε να διακτινιστουμε οπως στο σταρ τρεκ ή να εχουμε vectors οπως η lucy στο elfen lied και να μπορουμε να χωσουμε τηλεμεταφορα )
- πρεπει καποιος να δουλευει ωστε να πιασει και να μεταφερει ολους αυτους τους αστακους
- τα τμ των υπερπολυτελεστατων εστιατοριων θα ειναι περισσοτερα απο την επιφανεια της γης
-
Δεν μπορούν να τρώνε όλοι εκ περιτροπής;
Σίγουρα οι ηγέτες της επαναστάσεως θα θελήσουν να περιοριστούν σε πατατόσουπα για να μπορέσουν όόόόλοι να γευτούν αστακομακαρονάδα με ορεκτικό χαβιάρι. -
Το κωμικοτραγικό είναι οτι ο καπιταλισμός πέθανε τη στιγμή που τον ασπάστηκε όλος ο κόσμος(σχεδόν).
Απλά κάνει οτι δεν το βλέπει. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Δεν μπορούν να τρώνε όλοι εκ περιτροπής;μπορουν. αλλα αυτο δε σημαινει οτι θα ζουν ολοι μεσα στην πολυτελεια και τη χλιδα.
Το κωμικοτραγικό είναι οτι ο καπιταλισμός πέθανε τη στιγμή που τον ασπάστηκε όλος ο κόσμος(σχεδόν).
Απλά κάνει οτι δεν το βλέπει.ο καπιταλισμος δεν πεθανε και δεν προκειται να πεθανει μεχρι να κρεμαστει και ο τελευταιος δημοκρατης - καπιταλιστης
-
Ο χρήστης mousatos έγραψε:
Απλά κάνει οτι δεν το βλέπει.Από τη στιγμή που ο καπιταλισμός δεν έχει σύνορα (δεν σημαίνει πλέον ότι η μια χώρα εκμεταλλεύεται την άλλη, το συστημα εφαρμόζεται και στο εσωτερικό της), δεν βλέπω να συμβαίνει αυτό που λες.
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Παρότι οι απόψεις του συγκεκριμένου κόμματος μου προκαλούν αηδία και με τον κίνδυνο να λιθοβοληθώ, οφείλω να σημειώσω πως η απόφαση του δικαστηρίου με βρίσκει σύμφωνο.
Η ελευθερία της έκφρασης δεν πρέπει να υπάγεται σε περιορισμούς, ακόμα και για τα πλέον διεστραμμένα μέλη της κοινωνίας.
Το καλύτερο που έχουν να κάνουν οι Ολλανδοί είναι να τους αγνοήσουν και να τους αφήσουν να εξαφανιστούν στην αφάνεια.Το συγκεκριμένο κόμμα πάντως ακόμα δεν έχει συμμετάσχει σε κάποια εκλογική διαδικασία, αφού απέτυχε να συγκεντρώσει τις απαραίτητες υπογραφές για αυτό.
Στο καταστατικό του δίνεται έμφαση στη νομιμοποίηση της σεξουαλικής επαφής, της συμμετοχής σε τυχερά παιχνίδια και της λήψης ναρκωτικών για άτομα μεγαλύτερα των 12 ετών με την προοπτική στο μέλλον αυτός ο περιορισμός να αρθεί. Επιπλέον υποστηρίζεται η χωρίς περιορισμούς μετάδοση πορνογραφικού υλικού, η δωρεάν μετακίνηση με το σιδηροδρομικό δίκτυο και η απαγόρευση κατανάλωσης κρέατος και ψαριού γιατί θεωρείται δολοφονία (!).
Τα ιδρυτικά του μέλη έχουν καταδικαστεί στο παρελθόν για παιδοφιλία.Ακριβώς αυτο.Δεν πρόκειται πλέον για την ελευθερια της αποψης,αλλα για την προσπάθεια αποποινικοποίησης (ο μονος λόγος που ιδρυθηκε αυτο το κόμμα) της παιδεραστιας και της παιδικής πορνογραφίας
Δηλαδη,θα χρησιμοποιήσουμε το νόμιμο δικαίωμα για την δική μας (αρρωστημενη) εκφραση,για να τη χρησιμοποιήσουμε κατόπιν,εις βαρος παιδιών,στα οποία θα επιβαλουμε τη δική μας ελευθερη βούληση χωρις τα ίδια να μπορούνε να αντιδρασουν,λόγω του μικρού της ηλικίας που τα καθιστα αδυναμα.Για ποιά δημοκρατική άποψη λοιπών μιλάμε;Η παιδεραστια (όπως και οποιαδηποτε πραξη ενηλίκων εις βαρος παιδιών) ειναι ουσιαστικά εξαναγκασμος.Πώς θα θεωρησουμε οτι η δημοκρατία ελαμψε,όταν ο αντικτυπος των αποφασεών της ανοίγει την πόρτα του εξαναγκασμου μικρών παιδιών απο ενηλικες;
Σύμφωνα με τη δική τους οπτική γωνία πρόκειται για προσπάθεια αποποινικοποίησης μιας πράξης που θεωρούν πως δεν είναι επιζήμια...
Πιστεύουν ότι ένα 12χρονο παιδί έχει την ωριμότητα να χειραφετηθεί σεξουαλικά.
Επίσης για την ιστορία να πούμε πως δεν είναι οι μόνοι που το υποστηρίζουν αυτό. Υπάρχει και άλλη οργάνωση (από τη Δανία νομίζω) με ευρύτερα λαικά ερίσματα (200.000 μέλη τη δεκαετία του 60) που υποστηρίζει τη σεξουαλική απελευθέρωση (κατά του γάμου/υπέρ του οικογενειακού προγραμματισμού-αντισύλληψης) στα πλαίσια της οποίας υποστηρίζει την αποποινικοποίηση της σεξουαλικής επαφής με ανηλίκους.
Δυστυχώς δε θυμάμαι το όνομά της...μου έκανε εντύπωση πάντως ότι δε φαινόταν να είναι περιθωριακή οργάνωση (από όσο δίαβαζα στο wikipedia).Πάντως νομίζω πρέπει να υπάρξει διαχωρισμός του παιδιού με τον έφηβο.
Μην ξεχνάμε ότι πολλά παιδιά βγάζουν τα μάτια τους από τη Β Γυμνασίου
...τουλάχιστον όταν πήγαινα εγώ σχολείο, δεν ξέρω αν τώρα ξεκινούν και από πιο νωρίς. -
Πολλά παιδια μπορει να βγαζουνε τα ματια τους στο σχολειο,ακολουθωντας τα ενστικτα του σεξ,αλλα,αυτα τα παιδια δεν αποτελούνε αντικειμενο προς εκμεταλευση απο τον οποιονδηποτε,και φυσικά,η πραξεις τους δεν αποτελούνε αλλοθι για την παιδική πορνογραφια.
-
Όταν είχε σκάσει η πρώτη ιστορία με την Αμερικανίδα δασκάλα που έμεινε έγκυος από μαθητή της, βγήκε από τη φυλακή για να ξαναμείνει έγκυος κλπ.
ήμουν στην ηλικία του μαθητή....και τι δε θα έδινα τότε να γινόμουν και εγώ αντικείμενο εκμετάλευσης.
Βέβαια ακριβώς αυτό το σκέλος του 'και τί δε θα έδινα' είναι ο λόγος που υπάρχει πρόβλημα στις σχέσεις παιδιών με μεγαλύτερους (αφήνουμε εκτός κλασσικούς βιασμούς) μιας και είναι αδύνατον να είναι ισορροπημένες, και σίγουρα το παιδί εγκαταλείπει τα πάντα (και τη ζωή του) για τον 'έρωτα'. -
τα πραγματα ειναι απλα:
οι παιδεραστες πρεπει να καταληγουν στις κρεμαλες.
1+1= 2.αν ειναι δυνατον να εχουμε φτασει να συζηταμε τα αυτονοητα
τοσα χρονια παλευουμε υποτιθεται για τα δικαιωματα των παιδιων, επειδη γνωριζουμε το ποσο ευαλωτα και απροστατευτα ειναι.
στα τσακιδια λοιπον οι δημοκρατικοι υποκριτες.
ΥΟ. -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Ακριβώς αυτο.Δεν πρόκειται πλέον για την ελευθερια της αποψης,αλλα για την προσπάθεια αποποινικοποίησης (ο μονος λόγος που ιδρυθηκε αυτο το κόμμα) της παιδεραστιας και της παιδικής πορνογραφίας
Η ελευθερία έκφρασης εξ' ορισμού συνεπάγεται την δημοσιοποίηση απόψεων που μας βρίσκουν αντίθετους, τις θεωρούμε προσβλητικές ή μας προκαλούν αποτροπιασμό.
Οι συγκεκριμένοι άνθρωποι προχώρησαν ένα βήμα περισσότερο και τα πιστεύω τους τα έκαναν πολιτική πρόταση. Εάν αποδέχεσαι το πρώτο, τότε δεν βλέπω πως μπορείς να αρνείσαι το δεύτερο, ειδικά αν συνυπολογίσουμε και το δικαίωμα του εκλέγεσθαι.Η προστασία της παιδικής ψυχής από σεξουαλικές ορέξεις αρρωστημένων θα έπρεπε σίγουρα να είναι ύψιστης προτεραιότητας για κάθε οργανωμένη κοινωνία και τέτοιες πράξεις να οδηγούν στην σκληρή τιμωρία των παραβατών. Οι πράξεις όμως. Όχι οι ιδέες. Αναρωτιέμαι όμως τι είναι περισσότερο επικίνδυνο για την κοινωνία, η υποστήριξη πως η συνεύρεση με ανήλικο οφείλει να είναι νόμιμη ή πως μαύροι, τσιγγάνοι, ομοφυλόφιλοι επιβάλλεται να εξοντωθούν για τη βελτίωση του ανθρώπινου είδους, όπως υποστηρίζουν οι Πλεύρης, Χάιντερ και λοιπά φασιστοειδή καθάρματα;
Ουδέποτε η απεμπόληση ελευθεριών συνέβαλε στην αύξηση της ασφάλειας. Προσφέρει απλώς μία ψευδαίσθηση ασφάλειας.
Αξίζει να σημειωθεί εδώ πως η εν λόγω απόφαση του δικαστηρίου πάρθηκε τον Ιούλιο του 2006, ενώ η αδυναμία του κόμματος να συμμετάσχει ακόμα σε κάποια εκλογική διαδικασία λόγω έλλειψης υποστήριξης δείχνει υγιή αντανακλαστικά της ολλανδικής κοινωνίας.
-
Ο χρήστης nickolas έγραψε:
...
Σύμφωνα με τη δική τους οπτική γωνία πρόκειται για προσπάθεια αποποινικοποίησης μιας πράξης που θεωρούν πως δεν είναι επιζήμια...
Πιστεύουν ότι ένα 12χρονο παιδί έχει την ωριμότητα να χειραφετηθεί σεξουαλικά.
...Εντάξει. Κι εμένα μου αρέσει να ..ήξω το παιδί (αν είναι και αγοράκι καλύτερα) του προέδρου των παιδοφίλων την ώρα που θα με κοιτά ο μπαμπάς και η μαμά του. Και σίγουρα θα είναι τόσο χειραφετημένοι και θα έχουν και την ωριμότητα και την ψυχραιμία, να καθίσουν να τους εξηγήσω μαζί με άλλους που θα έχουν την ίδια οπτική γωνία (οι οποίοι θα με υποστηρίξουν και θα βοηθήσουν ώστε να αποποινικοποιηθεί η πράξη αυτή) ότι δεν είναι επιζήμια για το παιδί ούτε για τους γονείς.
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
οκ εστω, ας παρουμε το παραδειγμα που μας δινεται, δηλαδη αυτο του αστακου και ας τα μετρησουμε να δουμε αν φτανουν!
(Εγώ τον δικό μου τον χαρίζω στον ..επόμενο (manosk?) )
-
Ο χρήστης e_avgo έγραψε:
Η ελευθερία έκφρασης εξ' ορισμού συνεπάγεται την δημοσιοποίηση απόψεων που μας βρίσκουν αντίθετους, τις θεωρούμε προσβλητικές ή μας προκαλούν αποτροπιασμό.
Οι συγκεκριμένοι άνθρωποι προχώρησαν ένα βήμα περισσότερο και τα πιστεύω τους τα έκαναν πολιτική πρόταση. Εάν αποδέχεσαι το πρώτο, τότε δεν βλέπω πως μπορείς να αρνείσαι το δεύτερο, ειδικά αν συνυπολογίσουμε και το δικαίωμα του εκλέγεσθαι.Η προστασία της παιδικής ψυχής από σεξουαλικές ορέξεις αρρωστημένων θα έπρεπε σίγουρα να είναι ύψιστης προτεραιότητας για κάθε οργανωμένη κοινωνία και τέτοιες πράξεις να οδηγούν στην σκληρή τιμωρία των παραβατών. Οι πράξεις όμως. Όχι οι ιδέες. Αναρωτιέμαι όμως τι είναι περισσότερο επικίνδυνο για την κοινωνία, η υποστήριξη πως η συνεύρεση με ανήλικο οφείλει να είναι νόμιμη ή πως μαύροι, τσιγγάνοι, ομοφυλόφιλοι επιβάλλεται να εξοντωθούν για τη βελτίωση του ανθρώπινου είδους, όπως υποστηρίζουν οι Πλεύρης, Χάιντερ και λοιπά φασιστοειδή καθάρματα;
Ουδέποτε η απεμπόληση ελευθεριών συνέβαλε στην αύξηση της ασφάλειας. Προσφέρει απλώς μία ψευδαίσθηση ασφάλειας.
Αξίζει να σημειωθεί εδώ πως η εν λόγω απόφαση του δικαστηρίου πάρθηκε τον Ιούλιο του 2006, ενώ η αδυναμία του κόμματος να συμμετάσχει ακόμα σε κάποια εκλογική διαδικασία λόγω έλλειψης υποστήριξης δείχνει υγιή αντανακλαστικά της ολλανδικής κοινωνίας.
Για απεμπόληση ελευθεριών μιλάω και εγω,αλλα για τις ελευθερίες των ίδιων των παιδιών.
Δεν μπορει να το χωρεσει ο νούς μου,τό ότι δικαιούται να εχει ελευθερια ο παιδεραστης και όχι το παιδι που θίγεται.Και δεν βλέπω καμια ομοιότητα μεταξυ παιδεραστη και μαυρου,γυφτου,αλβανου,και γεωργιανου.Ο μεν θα κατηγορηθει αδικως,διότι ένας αλλος μαυρος εκλεψε,ενω ο δε ειναι ήδη εγκληματιας.Ειναι παιδεραστης ή παιδοπορνογραφος ο ίδιος.
Και κυριο μελημα των κοινωνιών ήτανε πάντα η απομακρυνση των εγκληματιών απο τους κόλπους της.
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Δεν μπορει να το χωρεσει ο νούς μου,τό ότι δικαιούται να εχει ελευθερια ο παιδεραστης και όχι το παιδι που θίγεται.
ελευθερία να πιστεύει και να εκφράζεται έχει όχι να πράτει
οσο υπάρχουν και εφαρμόζονται νομοι δεν νομιζω να υπάρχει κίνδυνος
-
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
Δεν μου αρέσει ο αστακός. Είμαι μάλλον αριστερών πεποιθήσεων.
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Δεν μπορει να το χωρεσει ο νούς μου,τό ότι δικαιούται να εχει ελευθερια ο παιδεραστης και όχι το παιδι που θίγεται.
ελευθερία να πιστεύει και να εκφράζεται έχει όχι να πράτει
οσο υπάρχουν και εφαρμόζονται νομοι δεν νομιζω να υπάρχει κίνδυνος
δηλαδή είναι θεωρητικοί παιδεραστές;
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Δεν μου αρέσει ο αστακός. Είμαι μάλλον αριστερών πεποιθήσεων.
δεν εχει σχεση.
εγω ειμαι κοκκινοφασιστας και δεν εχω φαει ποτε αστακο νομιζω ( κ ουτε θελω)
προτιμω να φαω σε μακντοναλτς (και μετα να τα σπασω φυσικα )δηλαδή είναι θεωρητικοί παιδεραστές;
μπορει να υποστηριζουν και το ΔΙΚΑΙΩΜΑ του παιδιου στο να γινει θυμα παιδεραστιας
TΙΣ ΟΙΔΕΝ?... [#4]