-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Γιατί ν' αλλάξει, έγινε καμιά ανταλλαγή πληθυσμών με την Εσπερία και δεν το πήραμε χαμπάρι;Με την Εσπερία ΟΧΙ.
Με τους μετανάστες απο τις τριτοκοσμικές χώρες ΝΑΙ. -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Ελλάδα
... Τα επαγγέλματα που αναφέρονται με τη μεγαλύτερη συχνότητα είναι: πωλητές στα καταστήματα, εργάτες οικοδομών, κομμώτριες, κουρείς, αισθητικοί, οδηγοί φορτηγών, σερβιτόροι, μπάρμεν, βοηθοί λογιστές και αποθηκάριοι.Φινλανδία
... Υπάρχουν αρκετές κενές θέσεις εργασίας στον τομέα των κατασκευών, μεταφορών (ιδιαίτερα οδηγοί), στη βιομηχανία μετάλλων: συγκολλητές, κατασκευαστές καλουπιών, τεχνίτες μεταλλικών κατασκευών κ.λ.π. Ζήτηση έχουν και οι νοσοκόμες, μαίες, πωλητές στα καταστήματα, τεχνικοί, φροντιστές κτιρίων, μάγειροι, σερβιτόροι, μπάρμεν.Γαλλία
... Θέσεις σε τμήμα διαφημίσεων και δημοσίων σχέσεων, αναλυτές, ειδικοί ηλεκτρονικών υπολογιστών, μηχανολόγοι μηχανικοί, ιατροί, οδοντίατροι, κτηνίατροι και φαρμακοποιοί (εκτός νοσοκόμων) και χημικοί.Γερμανία
... Μηχανολόγοι μηχανικοί, ηλεκτρολόγοι, ειδικοί ηλεκτρονικών υπολογιστών, υδραυλικοί, πλασιέ, τεχνίτες, αρχιτέκτονες καθώς και το εξειδικευμένο προσωπικό στις ναυτιλιακές εταιρείες, όπως μηχανικοί.Ηνωμένο Βασίλειο
... τεχνικοί, δακτυλογράφοι, ταμίες, μάγειροι, σερβιτόροι, μπάρμεν και οικονομολόγοι, υπάλληλοι παροχής φροντίδας και περιποίησης, οικιακοί βοηθοί, καθαριστές, μεταλλωρύχοι, τεχνίτες οικοδομών, αστυνομικοί και πυροσβέστες.Λουξεμβούργο
... οικονομικές και εμπορικές υπηρεσίες, μηχανικοί πλοίων, νομικοί, πωλητές, σχεδιαστές, ειδικοί ηλεκτρονικών υπολογιστών και δακτυλογράφοιΣουηδία
... μάγειροι, αναλυτές, σχεδιαστές συστημάτων ηλεκτρονικών υπολογιστών, ειδικοί ηλεκτρονικών υπολογιστών, πολιτικοί μηχανικοί, κτηνίατροι, διδακτικό προσωπικό, βοηθοί πολιτικών μηχανικών και πωλητές.Κύπρος
... ανειδίκευτοι εργάτες, υπάλληλοι υπηρεσιών, πτυχιούχοι, τεχνίτες, διευθυντές και πωλητές.Βέλγιο
... οικιακοί βοηθοί, νοσοκόμοι (πρακτικοί), πωλητές στα καταστήματα, μάγειροι, οδηγοί φορτηγών και σερβιτόροι.Δανία
... καθαριστές, καμαριέρες, πωλητές στα καταστήματα, δάσκαλοι προσχολικής ηλικίας, βοηθοί νοσοκόμοι, μάγειροι, ηλεκτρολόγοι και πωλητέςΠορτογαλία
...Ο τριτογενής τομέας παίζει σημαντικό ρόλο στην απασχόληση και ιδιαίτερα το εμπόριο, οι επισκευές των οχημάτων, των ξενοδοχείων και ο τουρισμός.Νορβηγία
... Η αγορά εργασίας στη Νορβηγία χαρακτηρίζεται από το δημόσιο τομέα, ο οποίος απασχολεί ανθρώπους διαφορετικών προελεύσεων, τόσο ειδικευμένους και ανειδίκευτους. Επίσης, υπάρχει έντονη ζήτηση εργατικού δυναμικού σε μηχανήματα και κατασκευές ηλεκτρονικών συσκευών. -
Από εδώ:
Ο χρήστης CNN έγραψε:
Israel's military advocate general said the use of cluster bombs by the country's armed forces during last year's war with Hezbollah in southern Lebanon was done so in accordance with international law and, as a result, he will not file charges against any military officers who ordered their use.The findings were reported by Brig. Gen. Avihai Mendelblit on Monday.
'Based on the evidence gathered by the Investigating Officer, it was clear that (the) majority of the cluster munitions were fired at open and uninhabited areas, areas from which Hezbollah forces operated and in which no civilians were present.'
The enormous collateral damage and civilian casualties in southern Lebanon caused an outcry by rights groups and Arabs governance about the use of cluster bombs.
Last January, preliminary findings of a State Department investigation into Israel's use of U.S.-made cluster bombs in the war showed the Israeli army likely violated agreements with the United States governing their use, a State Department report said.
'There may -- likely could have been some violations,' State Department spokesman Sean McCormack said.
The State Department sent a report to Congress laying out the preliminary findings, he said. Agreements under the Arms Export Control Act govern use of munitions sold by the United States. Those agreements are confidential.
While there is no international treaty in effect regulating cluster bombs, according to Human Rights Watch, their use is restricted under international humanitarian law. Nations are expected to clean up areas where they used cluster bombs once a conflict ends.
Με λίγα λόγια:
Ο Γενικός Στρατιωτικός Εισαγγελέας του Ισραήλ κατέληξε στο ότι η χρήση βομβών διασποράς από τον Ισραηλινό Στρατό στην περσινή διαμάχη με τη Χεζμπολάχ ήταν σύμφωνη με τους διεθνείς νόμους. Έτσι, δε θα ασκήσει διώξεις κατά των στρατιωτικών που διέταξαν την χρήση τους. -
Γιατί δεν εκπλήσσομαι;
-
Κατ' αρχήν να πω σ' όλους σας χρόνια πολλά πριν σας πω το πρόβλημά μου. Μου άνοιξαν το αυτοκίνητο χθες και μου πήραν από το ντουλαπάκι ένα φάκελο που περιείχε το σήμα του αυτοκινήτου για το 2008 καθώς και την απόδειξη. Επικοινώνησα μ' ένα φίλο μου τραπεζικό -από αυτον το είχα πάρει και μου είπε ότι η τράπεζα έχει αντίγραφο της απόδειξης. Επίσης με έχει περασσμένο και στα ηλεκτρονικά της αρχεία. Θα χρειαστεί να το ξαναπληρώσω; Ξέρει κανεις; Ευχαριστώ και καλές γιορτες
-
Ο χρήστης babs1.6 έγραψε:
Κατ' αρχήν να πω σ' όλους σας χρόνια πολλά πριν σας πω το πρόβλημά μου. Μου άνοιξαν το αυτοκίνητο χθες και μου πήραν από το ντουλαπάκι ένα φάκελο που περιείχε το σήμα του αυτοκινήτου για το 2008 καθώς και την απόδειξη. Επικοινώνησα μ' ένα φίλο μου τραπεζικό -από αυτον το είχα πάρει και μου είπε ότι η τράπεζα έχει αντίγραφο της απόδειξης. Επίσης με έχει περασσμένο και στα ηλεκτρονικά της αρχεία. Θα χρειαστεί να το ξαναπληρώσω; Ξέρει κανεις; Ευχαριστώ και καλές γιορτεςΜάλλον εδώ θα πρέπει να κάνεις την ερώτησή σου.
-
Παράδοση πυραύλων S-300 στο Ιράν από τη Ρωσία
Η Ρωσία θα παραδώσει στο Ιράν το αμυντικό αντιπυραυλικό της σύστημα S-300, ανακοίνωσε ο ιρανός υπουργός Άμυνας Μοστάφα Μοχάμαντ Νατζάρ, τον οποίο επικαλείται το κρατικό ραδιόφωνο. «Το σύστημα S-300 θα μας παραδοθεί στο πλαίσιο μιας συμφωνίας που συνήφθη κατά το παρελθόν», δήλωσε ο υπουργός, χωρίς να διευκρινίζει την ημερομηνία παράδοσης ούτε πότε υπεγράφη η συμφωνία.
Η ημερομηνία παράδοσης θα ανακοινωθεί αργότερα, είπε. Η Ρωσία παρέδωσε ήδη φέτος στο Ιράν συστήματα αντιαεροπορικής άμυνας Tor-M1, η αξία των οποίων εκτιμάται στα 700 εκατομμύρια δολάρια.
-
Ο χρήστης SAXOGUS2 έγραψε:
Παράδοση πυραύλων S-300 στο Ιράν από τη ΡωσίαΗ Ρωσία θα παραδώσει στο Ιράν το αμυντικό αντιπυραυλικό της σύστημα S-300, ανακοίνωσε ο ιρανός υπουργός Άμυνας Μοστάφα Μοχάμαντ Νατζάρ, τον οποίο επικαλείται το κρατικό ραδιόφωνο. «Το σύστημα S-300 θα μας παραδοθεί στο πλαίσιο μιας συμφωνίας που συνήφθη κατά το παρελθόν», δήλωσε ο υπουργός, χωρίς να διευκρινίζει την ημερομηνία παράδοσης ούτε πότε υπεγράφη η συμφωνία.
Η ημερομηνία παράδοσης θα ανακοινωθεί αργότερα, είπε. Η Ρωσία παρέδωσε ήδη φέτος στο Ιράν συστήματα αντιαεροπορικής άμυνας Tor-M1, η αξία των οποίων εκτιμάται στα 700 εκατομμύρια δολάρια.
Αφου ασχολεισαι με το θεμα , μηπως γνωριζεις να μας πεις , τι εγιναν οι δικοι μας S-300. Mην μου δωσεις καμια προστυχη απαντηση , θα θυμωσω
-
Που τους πληρωσες η που τους βαλαμε εκει που τους βαλαμε?
-
Τελικά τους προμηθευτήκαμε από την Κύπρο...
http://www.skai.gr/master_story.php?id=68633
Άντε, να βγουν από τις αποθήκες.
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Που τους πληρωσες η που τους βαλαμε εκει που τους βαλαμε?ΔΕΝ ΣΥΖΗΤΑΩ ΜΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
-
-
Ο χρήστης ΓΙΩΡΓΟΣ123 έγραψε:
Αφου ασχολεισαι με το θεμα , μηπως γνωριζεις να μας πεις , τι εγιναν οι δικοι μας S-300. Mην μου δωσεις καμια προστυχη απαντηση:lol: , θα θυμωσω
Είναι γνωστό ότι τοποθετήθηκαν στην Κρήτη...
-
Πάει και η Μπούτο.
-
Κατά τα άλλα...το Πακιστάν είναι μια καλή σύμμαχος των ΗΠΑ!!!
-
Γιατί, πότε υποστήριξαν τη δημοκρατία αι ΗΠΑ; Στη Νικαράγουα; Στη Χιλή; Στον Παναμά; Στο Πακιστάν; Στο Ιράκ; Στην Παλαιστίνη; Στο Ιράν; Στην Ελλάδα;
Ειδικά για μας, όταν ο πρέσβης τους είπε, αναφορικά με το πραξικόπημα των ταγματασφαλιτών 'εθνοσωτήρων' ότι είναι βιασμός της δημοκρατίας μας, ο σταθμάρχης της CIA απήντησε 'πώς μπορείς να βιάσεις μια ΠΟΡΝΗ;'
-
'...*Extremist groups have in their sights all those committed to democratic processes in Pakistan...'
*
David Miliband
UK foreign secretaryTa σπάει ο τύπος
-
The Anarchist Action Figure
[link] -
Με προσχημα τη 'Δημοκρατια' οι ΗΠΑ ακολουθουν το παλιο δοκιμασμενο κολπο των Αγγλων: Βαζω τους αλλουν να τρωγονται μεταξυ τους για να γινω εγω δυνατοτερος. Αυτο εγινε και στο Πακισταν με την Μπουτο.
-
Βουτιά από τον Ισθμό μαζί με το παιδί της
Τραγωδία στον Ισθμό της Κορίνθου. Τριαντάχρονη από την Κόρινθο έπεσε στο κενό μαζί με το τριών μηνών αγοράκι της.
Όπως δήλωσε στο ΣΚΑΪ ο αστυνομικό διευθυντής Κορινθίας ταξίαρχος Ανδρέας Χρυσανθακόπουλος, η γυναίκα άφησε στο σπίτι της ιδιόχειρο σημείωμα, το οποίο βρήκε ο σύζυγός της και ειδοποίησε την αστυνομία.
Οι αστυνομικοί εντόπισαν αρχικά εγκαταλελειμμένο το αυτοκίνητο της οικογένειας και μετά από χερσαίες και θαλάσσιες έρευνες, βρήκαν στον κάβο Ισθμίων τη σορό της 30χρονης.
Λίγη ώρα αργότερα εντοπίστηκε και το βρέφος νεκρό από την πλευρά του Σαρωνικού.
Σύμφωνα με τους συγγενείς, η γυναίκα δεν έδειχνε να έχει κάποιο ιδιαίτερα σοβαρό πρόβλημα.
Τα αίτια της τραγωδίας ερευνώνται από το Λιμεναρχείο Ίσθμιας που κάνει προανάκριση.
TΙΣ ΟΙΔΕΝ?... [#4]