-
Καλησπέρα,
Μόλις το παρέλαβα και σκέφτομαι να το σκαλίσω λιγάκι. Έχει ασχοληθεί κανείς ή είναι πολύ νωρίς;
-
Καλησπέρα,
Μόλις το παρέλαβα και σκέφτομαι να το σκαλίσω λιγάκι. Έχει ασχοληθεί κανείς ή είναι πολύ νωρίς;
-
Καλησπέρα,
-
Το θέμα μεταφέρθηκε και άλλαξε λιγάκι ο τίτλος.
-
γιατι δεν επερνες κατι πιο γρηγορο τοτε?
δεν αξιζει αν ριξεις τωρα λεφτα συν οτι θα χασεις εγγυηση. -
Ο χρήστης JHON_STARLET έγραψε:
δεν αξιζει αν ριξεις τωρα λεφτα συν οτι θα χασεις εγγυηση.+1000
Αφου δεν σου φτανει η ισχυς (πολυ αμφιβαλλω) γιατι δεν περιμενες το 150αρι?
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Το θέμα μεταφέρθηκε και άλλαξε λιγάκι ο τίτλος.My mistake
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
δεν αξιζει αν ριξεις τωρα λεφτα συν οτι θα χασεις εγγυηση.+1000
Αφου δεν σου φτανει η ισχυς (πολυ αμφιβαλλω) γιατι δεν περιμενες το 150αρι?
Για ποιο πράγμα αμφιβάλλεις;
Έχεις οδηγήσει το αυτοκίνητο;
Παιδιά εγώ έκανα μια ερώτηση και περιμένω απαντήσεις επι της ουσίας.
-
ειναι τελειος λαθος να περνεις ενα αυτοκινητο και να θες να το πειραξεις,
και εγω θελω δυναμη ακομα στο corsa για αυτο και σκεφτομαι να το πουλησω αλλα ποτε δεν θα το πειραζα για να παρω λιγα αλογα και να χασω την εγγυηση. -
ειναι τελειος λαθος να περνεις ενα αυτοκινητο και να θες να το πειραξεις,
και εγω θελω δυναμη ακομα στο corsa για αυτο και σκεφτομαι να το πουλησω αλλα ποτε δεν θα το πειραζα για να παρω λιγα αλογα και να χασω την εγγυηση.Επαναλαμβάνω: περιμένω απαντήσεις ουσιώδεις.
Συμβουλές κλπ σε θέματα αγοραστικής λογικής και εγγυήσεων δεν μου χρειάζονται.
Ευχαριστώ πολύ
-
αν θες να το πειραξεις ακομα παντως βαλτου μια εξατμηση μια φιλτροχοανη και οταν βγει για αυτο ενα προγραμμα,
αλλα για εμενα θα πεταξεις τα λεφτα σου,εξτμηση απο τυρβινα και πισω ετσι με αλλον καταλυτη για να πεις οτι κανεις δουλεια οχι μονο τελικο.
-
νομιζω οτι η γνωμη του καθενος ειναι ελευθερη?
-
νομιζω οτι η γνωμη του καθενος ειναι ελευθερη?Ελεύθερη είναι αλλά διάβασε προσεκτικά τι ρώτησα και τι μου απαντάτε. Θεωρίες και γενικότητες είναι ευπρόσδεκτες σε συζητήσεις γενικού περιεχομένου. Εγώ ρωτάω κάτι συγκεκριμένο φίλε μου.
Γνωρίζει κανείς κάποιο 120αρι βελτιωμένο; Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει κάτι στην αγορά;
-
το καλυτερο ειναι να περιμενεις ακομα ειναι πολυ νωρις.
προς το παρον μονο φιλτρο εξατμηση. -
Γνωρίζεις τι είναι αυτό που διαφοροποιεί το συγκεκριμένο μοτέρ ώστε να αποδίδει 150 και 180 άλογα σε άλλες εκδόσεις;
-
Όπως ήδη γράφτηκε είναι πολύ νωρίς για αξιόπιστη βελτίωση το συγκεκριμένου κινητήρα, ακόμη και στα κλασικά φίλτρο εξάτμιση θέλει ψάξιμο, δηλαδή εξάτμιση θα χρειαστεί να ψάξεις και να πειραματιστείς ποιά διάμετρο δουλεύει καλύτερα. Στο θέμα πρόγραμμα δεν νομίζω να υπάρχει κάτι έτοιμο οπότε πάλι θα πρέπει να πειραματιστείς αλλά μαζί με κάποιον αξιόλογο βελτιωτή. Κοινώς ΧΜΠ ( Χέσε Μέσα Πολυχρόνη)
-
Έμαθα κάποια πράγματα χθες το βράδυ. Μόλις ξεκινήσω θα ανεβάσω την δυναμομέτρηση μετά το πρόγραμμα.
-
νομιζω οτι η γνωμη του καθενος ειναι ελευθερη?Ναι ρε συ Γιαννη, αλλα οχι στο τοπικ που ρωταει τι βελτιωση να του κανει. Και η αποψη 'μην το κανεις τιποτα οσο εχει εγγυηση, ασ΄το για μετα' κατ΄εμε ειναι εντελως λαθος και εξηγω γιατι:
Αμα πειραξεις κατι στο αμαξι και παθει ζημια εξ'ατιας της μετατροπης, δεν θα σου καλυψουν την βλαβη στην εγγυηση. Αμα περιμενεις να τελειωσει η εγγυηση και κανεις κατι στο αμαξι και παθει ζημια εξ΄αιτιας της μετατροπης, ποιος θα σου το καλυψει? Η εγγυηση που εχει τελειωσει? Αρα και στην μια και στην αλλη περιπτωση η ζημια που εγινε εξ'αιτιας του πειραγματος, ΔΕΝ καλυπτεται.
Το μονο που εχεις καταφερει με το να περιμενεις να τελειωσει η εγγυηση, ειναι να εχεις φορτωσει τον κινητηρα με καποιες δεκαδες χιλιαδες χλμ πριν αρχισεις να τον σκαλιζεις για περισσοτερη δυναμη. Καλο ειναι αυτο?
-
Σε μοντέλο (T-jet 120) που θα έχει τόσο μικρή διαφορά τιμής από το επόμενο (Abarth), δεν πρόκειται ποτέ να βγουν πολλές 'επίσημες' μετατροπές, γιατί δεν θα έχει αγοραστικό κοινό στο tuning. Κοινώς όλοι θα προτιμήσουν την γρήγορη έκδοση εξ'αρχής. Οπότε να είσαι έτοιμος να μπλέξεις με παπατζήδες και για πειραματισμούς.
Τώρα, η διαφορά 120-150 είναι λογικά στα πιστόνια και το πρόγραμμα (πίεση λειτουργίας του turbo στις υψηλές στροφές). Αν πεις να τα βάλεις στο 120, θα σου βγει μία η άλλη. Μόνη λύση να το πας γύρω-γύρω (ΦΠΕ), με σχετικά ήπια αποτελέσματα.
-
Θέμα με την εγγύηση δεν έχω. Να περιμένω για 150 ή 180 επίσης δεν γινόταν.
Θα δοκιμάσω μόνο πρόγραμμα για αρχή. Θα είναι έτοιμο μέχρι τα τέλη του μήνα
Βελτίωση Grande Punto T-Jet 120