-
Ο χρήστης 7pas100 έγραψε:
Λοιπόν έχω καιι κάτι άλλο που ίσως ανοίξει την όρεξη σε πολλούς: Προσπαθώ να γλιτώσω Fiat 128 4θυρο απο την πρέσα. Το είχε φίλος ο οποίος πήρε καινούριο. Είναι κρίμα να πάει χαμένο γιατί είναι σε πολύ καλή κατάσταση.
Μοντέλο 1975. Απολύτως καμία σκουριά, πουθενά στόκος, εργοστασιακό χρώμα (έχει κόψει αρκετά). Το μόνο πρόβλημα είναι ότι θέλει δίσκο-πλατώ και μπαταρία.
Χαρίζεται εννοείται. Αν κάποιον τον ενδιαφέρουν οι πινακίδες υπουργείου το προλαβαίνει αυτή την εβδομάδα, μετά θα τις καταθέσουν για να προλάβουν το σήμα του 2008.
¨Εστω και για ανταλλακτικά να χρησιμεύσει σε κάποιον θα είναι πολύ καλύτερα απο την πρέσαΕιχαμε ενα 1100 μεχρι πριν 3 χρονια
Στα τελευταια του, το είχαμε αφήσει στην μητέρα μου να πηγαιονερχεται στο σουπερ-μαρκετ.
Μετα το χρησιμοποιουσα εγω για να κατεβαινω Πειραια που και που. μεχρι που καποια στιγμη (ειχα ξεχασει να κοιταξω τα λαδια) και ανεβαινοντας το ποταμι, μου βαρεσε μπιελα.
Λογω εκτεταμενων σκουριων το πεταξαμε στην πρεσσα για 40€Να σου πω την αμαρτια μου, το 'φχαριστιομουν πολυ οταν το οδηγουσα. Αλλωστε αυτος ηταν και ο λογος που μερικες φορες το επαιρνα για να κατεβω Πειραια (ενω θα μπορουσαν να χρησιμοποιησω καλλιστα το ΑΧ)
Αν εισαι σιγουρος πως το αμαξακι θελει μονο δισκο-πλατω θα κοιταξουμε να του βρουμε 'σπιτι'. Σε παρακαλω στειλε καπο φωτο απο το εσωτερικο και απο το χρωμα που λες οτι ειναι θαμπο.
Αν μπορεις εξετασε το στις κολωνες που βιδωνουν οι μπροστινες πορτες
-
Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο το γνωρίζω εδώ και 6 χρόνια γι αυτό μιλάω με τόση σιγουριά για την κατάστασή του.
Ο δίσκος μας άφησε χρόνους κατά την εκμάθηση νέου οδηγού στον Υμηττό Αν κάποιος ενδιαφέρεται να το κρατήσει για κυκλοφορία μπορώ να το φτιάξω πριν το πάρει.
Θα ανεβάσω φωτο αύριο μάλλον. -
Ο χρήστης 7pas100 έγραψε:
Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο το γνωρίζω εδώ και 6 χρόνια γι αυτό μιλάω με τόση σιγουριά για την κατάστασή του.
Ο δίσκος μας άφησε χρόνους κατά την εκμάθηση νέου οδηγού στον Υμηττό Αν κάποιος ενδιαφέρεται να το κρατήσει για κυκλοφορία μπορώ να το φτιάξω πριν το πάρει.
Θα ανεβάσω φωτο αύριο μάλλον.ναι, θα ήθελα να δω φωτο παρακαλω
-
Καλημέρααααααα!!!!
-
Καλώς τον.
Πώς είμαστε σήμερα;
-
Ευδιάθετοι και αισιόδοξοι για το μέλλον.
-
Ο χρήστης Obelix έγραψε:
Ευδιάθετοι και αισιόδοξοι για το μέλλον.εεεεμμμ βεβαια
με τοσο νερο στους δρομους.... η χαρα του παιδιου....
μερααα! -
Χαίρομαι που το ακούω.
Τη στιγμή μάλιστα που είμαι ψιλοάρρωστος και απαισιόδοξος για το μέλλον...
Καλημέρα συμπέθερε...
Έντιτ...
Μόλις έκανα 1000 δημοσιεύσεις!! -
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
εεεεμμμ βεβαια
με τοσο νερο στους δρομους.... η χαρα του παιδιου....
μερααα!καλημέρα!
Εγώ θα έλεγα με τόσα κλασσικά αυτοκίνητα για πούλημα στους δρόμους...... η χαρά η δική μας! -
Ο χρήστης Euripides έγραψε:
Χαίρομαι που το ακούω.Τη στιγμή μάλιστα που είμαι ψιλοάρρωστος και απαισιόδοξος για το μέλλον...
Καλημέρα συμπέθερε...
Έντιτ...
Μόλις έκανα 1000 δημοσιεύσεις!!Και που την έκανες την 1000η?...Στα 'Κλασσικά'!!!!
-
Κάποιοι κε κούκο μιλάνε όταν πρέπει, δεν γεμίζουν τον τόπο με
-
-
Ο χρήστης Obelix έγραψε:
Κάποιοι κε κούκο μιλάνε όταν πρέπει, δεν γεμίζουν τον τόπο μετωρα που το σκεφτομαι
απο τις αρχες του 2003 και εχω μονο τοσα ποστ -
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
καλημέρα!
Εγώ θα έλεγα με τόσα κλασσικά αυτοκίνητα για πούλημα στους δρόμους...... η χαρά η δική μας!αυτό το 2μηνο θα είναι πολύ καλό για μας
Πολλά γεροντάκια θα αποφασίσουν να αποχωριστούν το παλιό τους Taunus ή το αγαπημένο τους KadettΟΡΜΑΤΕ ΑΔΕΡΦΙΑ!!!!!!
-
χαιρεται...εγω κατι σε station θελω...........xaxaxaxaxaxa
-
Καλησπερα σε ολους
Ειναι ωρα για καφε η για μπυρα τωρα ;
-
Mήπως θα έπρεπε να ανοιξουμε κανενα θεμα με οτι μας πεφτει στην αντιληψη στους δρομους απο ιστορικα (και μη) αυτοκινητα ???Μπορει καποιος να ενδιαφερεται έστω και σαν ανταλακτικα.... ήδη εχω μερικα υπ οψιν μου (και φωτογραφημένα)....
-
Υπάρχει το Carspotting...
-
Συγκίνηση.... πριν από λίγο είδα στην Αγ. Παρασκευή ένα 2πορτο Taunus 12M P6!!!! Και απέναντί που μία W115 με Ι.Ο. πινακίδες.....
-
Ο χρήστης MAGIK έγραψε:
Mήπως θα έπρεπε να ανοιξουμε κανενα θεμα με οτι μας πεφτει στην αντιληψη στους δρομους απο ιστορικα (και μη) αυτοκινητα ???Μπορει καποιος να ενδιαφερεται έστω και σαν ανταλακτικα.... ήδη εχω μερικα υπ οψιν μου (και φωτογραφημένα)....Αν έχεις φωτογραφημένα βάλε καμία.....
Εγώ συνήθως τα κλασσικά τα βάζω στα 'κλασσικά αυτοκίνητα' ή εδώ. Όπως αυτή την ωραία Fulvia που είδα σήμερα:
Για τον gazos με ευχές να δούμε σύντομα την δικιά του έτοιμη στα regularities....
ACE CAFE-Το καφενείο των "ιστορικών"