-
Θέλω και εγώ ένα....
-
Ο χρήστης SPITFIRE έγραψε:
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑΒαγγέλη με απογοήτευσες. Άκου είχες κι άλλους πίσω σου. 48ος στους 67 ντροπή!!
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Όταν βρεί χρόνο θα τα κάνει
Ναι;Ποιόν χρόνο ψαχνεις να βρεις;Εκεινον που δεν εχει Σαββατα;
-
Ο χρήστης Obelix έγραψε:
Βαγγέλη με απογοήτευσες. Άκου είχες κι άλλους πίσω σου. 48ος στους 67 ντροπή!!
χρηστο μου, καναμε οτι χειροτερο μπορουσαμε!!!
(θα στα πω απο κοντα)
λυπαμαι βαθυτατα που σε απογοητευσα
κριμα ρε γμτ μου, κριμα -
Τι να πω? Ελπίζω να μην ξανασυμβεί
-
Kάπου έχω και ένα βίντεο με δηλώσεις!
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Όταν βρεί χρόνο θα τα κάνει
Ναι;Ποιόν χρόνο ψαχνεις να βρεις;Εκεινον που δεν εχει Σαββατα;
Όχι εκείνον που έχει Φεβρουάριο με 30 μέρες
-
Ερωτηση:
Στο 'άλλο' το καφενειο,δεν χωρατε και οι ιστορικοι;
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Ερωτηση:Στο 'άλλο' το καφενειο,δεν χωρατε και οι ιστορικοι;
ελα βρε αντρεα μου αφου ειμαστε παχουλουληδες
-
Ρε,να βγαλουμε κανενα σκαμπουδακι,καμμια καρεκλίτσα....κατιτις.
Μου φαινεται σαν λίγο σνομπ ρε συ.Ειδικα απο τη στιγμη που δεν θα αναλύετε τεχνικα χαρατηριστικα (μιας και υπάρχει το σωστο θρεντ γι'αυτα) αλλα θα το κρατατε σαν 'καφενείο'
-
Ρε συ Αντρέα! Που να έρθουν στην Pub με τα νιάτα?!
Αυτοί θέλουν να συζητάνε περί των δεινοσ...εε..των κλασικών τους και για τεχνικά χαρακτηριστικά εδω...και για τα κλασικά τους και τα τεχνικά χαρακτηριστικά (αλλά πιό σοβαρά) στο άλλο θέμα!!!
-
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
Βαγγέλη με απογοήτευσες. Άκου είχες κι άλλους πίσω σου. 48ος στους 67 ντροπή!!
χρηστο μου, καναμε οτι χειροτερο μπορουσαμε!!!
(θα στα πω απο κοντα)
λυπαμαι βαθυτατα που σε απογοητευσα
κριμα ρε γμτ μου, κριμαΤυπικός διάλογος...
d-jet: Και κάπου εδώ πρέπει να είναι η ειδική... βλέπεις κανένα εκκλησάκι;
ΚΡ: Όχι
d-jet: Καλά, πάμε λίγο παρακάτω και θα το δούμε, τι διάλο......
ΚΡ: ΩΠ νάτο... με πόσα πάμε;
d-jet: 43.2....... και καλα!
ΚΡ:
d-jet: Καλά, κράτα το κάτω από τα 60 και είμαστε οκ.... και που λες, αυτή η γαλάζια είχε φώτα τρίτης σειράς πίσω. Προφανώς ο τύπος της είχε βάλει αλλά κρυσταλλάκια!
ΚΡ: Γιατί ρε γαμώτο το κάνουν αυτό; Θυμάμαι την προτελευταία φορά που είχα ανέβει στο χωριό......μεσολαβούν 2 λεπτά ....
ΚΡ:... και της άλλαξα τσιμουχάκια και τώρα πάει μια χαρα!
d-jet: Σίγουρα! Ωχ... πρέπει να αλλάξαμε πριν κανα χιλιόμετρο μωτ...
ΚΡ: Ναι; Πόσο πρέπει να πάμε τώρα;
d-jet: 45.8....
ΚΡ:
d-jet: Καλά, κράτα το κάτω από τα 60 και είμαστε μια χαρά!
ΚΡ: ΟΚ.... ρε, μας φτάσανε αυτές με το πεζώ... τόσο αργά πάμε;
d-jet: Λες... για κάτσε να δούμε, θα μας περάσουν;... μεσολαβεί μισό λεπτό και τα κορίτσια μας περνάνε...
ΚΡ: Ρε τι σε έχω εδώ... αυτές έφυγαν ένα λεπτό πριν... άρα είμαστε τουλάχιστον 1 λεπτό πίσω!
d-jet: Ναι, ε;
ΚΡ: Τι κάνουμε;
d-jet: Ε.... σπάσ'το!
ΚΡ:ΟΚΑκούγεται φασαρία, βγαίνουν καπνοί και το μερσεντές απογειώνεται και αρχίζει να μπαίνει με γραμμές στις στροφές... το πεζώ εξαφανίζεται πίσω...
ΚΡ: Μήπως να βάζαμε τα αγωνιστικά φυσίγγια σε τούτη δω και να το κατεβάσουμε στο μέγαρο καλύτερα...
d-jet: Λες; Τελοσπάντων...
Λοιπόν, δε θα πιστέψεις τι άκουσα ότι ετοιμάζουν στην Ευρωπαϊκή Ένωση για τον έλεγχο αναπαραγωγής της ροζ γαρίδας στη Μαύρη Θάλασσα από το 2012 και μετά!!
ΚΡ: Για λέγε!!! Άσχετο... λες να παίζει κανένας φούρνος εδώ κοντά;κ.ο.κ....
-
Αυτά είναι!!
-
Aλέξανδρε είσαστε στο σωστό ρυθμό
-
Ο σκοπός αυτού του thread είναι ξεκάθαρος νομίζω όπως περιγράφηκε. Τόσα και τόσα κυκλοφορούν εδώ μέσα τι πρόβλημα υπάρχει με το ACE CAFE; Δεν είναι σνομπ. Είναι εντευκτήριο ειδικού τύπου. Έχουμε κοινά ενδιαφέροντα και γι΄αυτά συζητάμε εδώ με σκοπό να αναβαθμίσουμε το άλλο thread 'ΚΛΑΣΣΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ'.
-
Το περίεργο είναι ότι καμιά εικοσαριά άλλοι πήγαν χειρότερα από εμάς!!!!
Αν δεν ήξερα πως βγαίνουν τα αποτελέσματα θα έλεγα ότι είναι δάκτυλος του Spitfire για να μας φάει την πρωτιά του τέλους!
ΥΓ... το περιστατικό με το πεζώ είναι πραγματικό... μέσα σε λιγότερο από λεπτό ούτε που το βλέπαμε από το βουνό! Πρέπει να τρομοκρατήθηκαν, όμως, με το θηρίο που πήγαινε πλαγιαστό γιατί μετά δε μας μιλούσαν!
-
D-Jet
-
Μην ανησυχείτε αγαπητοί μου... Έχετε τη στήριξη του 'συστήματος'....
Σκέφτομαι τώρα... Σε λίγα χρονάκια...
Το συμπεθεριό πλήρωμα σε ΑΕ86.
Ρεγκιουλαριτέ... -
Ο χρήστης Euripides έγραψε:
Μην ανησυχείτε αγαπητοί μου... Έχετε τη στήριξη του 'συστήματος'....Σκέφτομαι τώρα... Σε λίγα χρονάκια...
Το συμπεθεριό πλήρωμα σε ΑΕ86.
Ρεγκιουλαριτέ...το συμπεθεριο σερβις
και το ζευγος πληρωμα -
Ο διάλογος που ελάμβανε χώρα μέσα στην μπλε Μερσεντές επαναλαμβανόταν ακριβώς ίδιος (εκτός των παρατηρήσεων για τα φανάρια τρίτης σειράς και τις γαρίδες) και στο αυτοκίνητο που ακολουθούσε.
Πολύ μας προβλημάτισε που μας πέρασαν αυτές με το Πεζώ ενώ κι εμείς πηγαίναμε (ή νομίζαμε ότι πηγαίναμε) πάνω από την ΜΩΤ! Πόσο μάλλον που τις είχαμε για επαγγελματίες του αθλήματος!
Αλλά στις δυσκολίες του αγώνα πρέπει να συνυπολογίσουμε και άλλους απόβλεπτους παράγοντες: π.χ. όταν μας πέρασε με χίλια αυτό το μπλε Triumph Vitesse αναγκαστήκαμε να μειώσουμε ταχύτητα μέχρι να απομακρυνθεί αρκετά γιατί μας φλόμωσε στη βρώμα και το καυσαέριο!
ACE CAFE-Το καφενείο των "ιστορικών"