-
οχι, δεν υπάρχει 911 sc 2.7, είναι λάθος!
Η 3.0 είναι carrera και ήταν η μόνη που μοίαζει εντελώς αυθεντική, οι άλλες όλο και κάτι ψιλό είχαν (πταίσματα, όμως). -
φου φου, ενα δυο, ενα δυο
ελα ο stubos ακουει??? -
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
κοιτούσα τα αποτελέσματα και έχω 2 ερωτήσεις
υπάρχουν 2 911 μια SC 2,7 και μια 3,0(σκέτο). Υπάρχει SC 2,7??υπάρχουν 5(!) 911 και μια 912
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Η 3.0 είναι carrera και ήταν η μόνη που μοίαζει εντελώς αυθεντική, οι άλλες όλο και κάτι ψιλό είχαν (πταίσματα, όμως).πω πω βρε αδερφάκι μου μίζερος που γίνεσαι...
-
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
φου φου, ενα δυο, ενα δυο
ελα ο stubos ακουει???Τώρα ακούει !!! (ειχα πάει στο σχολείο του Ταρζάν για ενημέρωση γονέων)
Πιάσε έναν διπλό εσπρέσο .... (με μεζέ)
-
Καλησπερα κι απο μενα
-
Ο χρήστης GeoKy έγραψε:
Καλησπερα κι απο μενακάνε τους δύο τους καφέδες .....
-
Ο χρήστης SPITFIRE έγραψε:
Η 3.0 είναι carrera και ήταν η μόνη που μοίαζει εντελώς αυθεντική, οι άλλες όλο και κάτι ψιλό είχαν (πταίσματα, όμως).πω πω βρε αδερφάκι μου μίζερος που γίνεσαι...
Έτσι είμαστε εμείς οι 6οι γενικής στη SS πλατανάκι 1....
(κάναμε μια άσχημη σκέψη με τον Βαγγέλη... αν δεν μας είχε κάτσει σε δυο τρεις διαδρομές να πάμε τόσο καλά_που πηγαίναμε εντελώς στην τύχη, έτσι... άκου ένα δευτερόλεπτο!_ μπορεί η DS να ανέβαινε και μια θέση παραπάνω... Spit, έσυ που τα πας καλά με τα νούμερα πες μας, σε παρακαλώ, ότι δε θα γινόταν με τίποτα να μη στεναχωριόμαστε τσάμπα! )
-
Μην στεναχωριέσαι....
Δεν έπαιξε κανένα ρόλο η αξιοσημείωτη απόδοσή σας...
(αν πάντως στο Πλατανάκι 1 είχαμε κι εμείς τηνδική σας επίδοση, Θα είμαστε δεύτεροι γενικής !!!) -
χαλαρα τοτε θα ειχαμε παρκαρει δεξια στα χωραφια
σορρυ στουμπε μου -
Και δεν είχε και φούρνο, ρε γμτ, σε αυτή την ειδική... αλλιώς θα την είχαμε κάνει τη στάση ΧΑΛΑΡΑ, κιόλας!
Λέμε να κατεβούμε στο ΕΟΟΕ, στις 4 του μηνός για προπόνηση... ψήνεται κανένας άλλος (με κανονικά νούμερα) να τον δηλώσω να πάμε παρέα σαν ομάδα;
Ευάγγελε, θα σε βάλω πάλι οδηγό μου φαίνεται, έχεις πρόβλημα; -
Πόση μωτ η ειδική? 70? Αλλιώς δεν εξηγήται
Βαγγέλη μάλλον δεν κατάλαβες τι είπε ο stubos -
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Και δεν είχε και φούρνο, ρε γμτ, σε αυτή την ειδική... αλλιώς θα την είχαμε κάνει τη στάση ΧΑΛΑΡΑ, κιόλας!Λέμε να κατεβούμε στο ΕΟΟΕ, στις 4 του μηνός για προπόνηση... ψήνεται κανένας άλλος (με κανονικά νούμερα) να τον δηλώσω να πάμε παρέα σαν ομάδα;
Ευάγγελε, θα σε βάλω πάλι οδηγό μου φαίνεται, έχεις πρόβλημα;Το εξηγήται και σε μένα αυτο?
-
Ο χρήστης Obelix έγραψε:
Πόση μωτ η ειδική? 70? Αλλιώς δεν εξηγήται
Βαγγέλη μάλλον δεν κατάλαβες τι είπε ο stubosΠές τα Γαλάτη μου
-
Ο χρήστης Obelix έγραψε:
Και δεν είχε και φούρνο, ρε γμτ, σε αυτή την ειδική... αλλιώς θα την είχαμε κάνει τη στάση ΧΑΛΑΡΑ, κιόλας!
Λέμε να κατεβούμε στο ΕΟΟΕ, στις 4 του μηνός για προπόνηση... ψήνεται κανένας άλλος (με κανονικά νούμερα) να τον δηλώσω να πάμε παρέα σαν ομάδα;
Ευάγγελε, θα σε βάλω πάλι οδηγό μου φαίνεται, έχεις πρόβλημα;Το εξηγήται και σε μένα αυτο?
Γιατί? Ψήνεσαι (στον φούρνο) να πας με το χρέπι σου?
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Γιατί? Ψήνεσαι (στον φούρνο) να πας με το χρέπι σου?Κούκο μιλάω με παραδοσιακούς πελάτες της φίρμας τώρα μην πετάγεσαι
-
καλα νικολαε, καλαααα
θα μεγαλωσεις και εμεις δε θα σε παιζουμεεεε -
Σε έχουν καταστρεψει τα σεμινάρια ρε!
Βρήκες και τον Δι Γετ και κάνατε το δίδυμο της Αστέρως! -
Ζήκο .... να μένει ο καφές... φέρε κάνα τσίπουρο !!!!
-
Ο χρήστης Obelix έγραψε:
Το εξηγήται και σε μένα αυτο?
Ok ok...στο πολιτικό σκηνικό στην Ελλάδα έχουμε δικομματισμό. Στο χώρο του ιστορικού έχουμε πλήρη τριχοτόμηση (τομή της τρίχας δλδ, μιας και υπάρχουν πολλά περισσότερα σημαντικά θέματα από 200 ιδότροπα άτομα με τις σακαράκες τους... ) και έχουμε ΕΛΠΑ, ΦΙΛΠΑ και ΕΟΟΕ πινακίδες και αντίστοιχα αγώνες. ΕΛΠΑ και ΦΙΛΠΑ παίζουν παρέα χωρίς πρόβλημα αλλά δεν παίζουν παρέα με την ΕΟΟΕ. Αν κάποιος έχει κανονικά νούμερα υπουργείου, θεωρητικά (δλδ αν δεν έχει σκυλοβριστεί με κάποιον από τους τρεις ) μπορεί να πάει σε όποιο ράλλυ θέλει, αλλά αν έχει ιστορικά νούμερα αυτόματα περιορίζεται στις επιλογές του.
Βοηθώ καθόλου;
ACE CAFE-Το καφενείο των "ιστορικών"