-
καλημερα...!!!
-
Αγόρασα το νίκελ διακοσμητικό που μπαίνει στο 'νεροχύτι' της οροφής.
Νομίζω ότι θα κάνει μεγάλη διαφορά.
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
Αγόρασα το νίκελ διακοσμητικό που μπαίνει στο 'νεροχύτι' της οροφής.Νομίζω ότι θα κάνει μεγάλη διαφορά.
Πού το πέτυχες αυτό! Σίγουρα θα κάνει διαφορά!
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Πού το πέτυχες αυτό! Σίγουρα θα κάνει διαφορά!
Το έχει ο Φίλλης με το μέτρο!
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
Το έχει ο Φίλλης με το μέτρο!Καλά αυτός ο Φίλης τελικά είναι φοβερός. Νά'χε και λάστιχα για τις πόρτες του Taunus.....
-
Δε μ'αρέσει ρε πρόεδρε... Νομίζω ότι το βαρυφορτώνεις το ΑΜΙ ενώ αυτά τα κόλπα στις υδρορροές μπορεί να κρατούν υγρασία με τις γνωστές συνέπειες... Προσωπικά, επειδή το βλέπω συνέχεια σε σκαθάρια, το έχω αποφύγει (αν και στα σκούρα χρώματα φαίνεται εντυπωσιακό) γιατί θέλω να βλέπω κριβώς τι γίνεται στις υδρορροές ανα πάσα στιγμη...
-
Σε πληροφορώ ότι τόσα χρόνια δεν το έβαζα γιατί φοβόμουν το κρυμμένο νερό και την υγρασία!
Τώρα θα το ρισκάρω (μικρό ρίσκο ίσως) γιατί είναι σε κλειστό χώρο πλέον.
Έχεις δίκιο αλλά είναι ωραίο !!! (υπήρχε και original)
-
φίλε μου KP μήπως βρήκες χρόνο να μιλήσεις με το γνωστό σου artistic executive ?
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
φίλε μου KP μήπως βρήκες χρόνο να μιλήσεις με το γνωστό σου artistic executive ?περιπου 1000ε μου ειπε
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Δε μ'αρέσει ρε πρόεδρε... Νομίζω ότι το βαρυφορτώνεις το ΑΜΙ ενώ αυτά τα κόλπα στις υδρορροές μπορεί να κρατούν υγρασία με τις γνωστές συνέπειες... Προσωπικά, επειδή το βλέπω συνέχεια σε σκαθάρια, το έχω αποφύγει (αν και στα σκούρα χρώματα φαίνεται εντυπωσιακό) γιατί θέλω να βλέπω κριβώς τι γίνεται στις υδρορροές ανα πάσα στιγμη...H υγρασια είναι παντού και πάντα.
ΜΗΝ ΤΟ ΒΑΛΕΙΣ.Θα σου κραταει εστω ελαχιστη και θα εχεις προβλημα στο μελλον.
Δηλαδη τι σημαινει που ειναι σε κλειστο χωρο? Ειναι καλύτερο που θα σου δημιουργησει προβλημα στα 5 χρόνια, αντί στο ένα? -
Αφήστε τον ήσυχο να χαρεί τα νικελάκια του!!!!!
-
Τα ειχε και μενα η Ιουλια στους καθετους νεροχυτες.Οταν τα αφαιρεσα,γιατι ηταν απο τη Super και ηταν και ψιλομαιμουδια,βρηκα απο μεσα ευτυχως μονο λασπη.Μη τα βαλεις καλυτερα.
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
Αγόρασα το νίκελ διακοσμητικό που μπαίνει στο 'νεροχύτι' της οροφής.Νομίζω ότι θα κάνει μεγάλη διαφορά.
Μήπως είναι το ιδιο και για GS/GSA?
-
Ο χρήστης GeZ έγραψε:
Ο Φίλης σίγουρα θα ξέρει να σου πει!
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Ο Φίλης σίγουρα θα ξέρει να σου πει!
Μπορείς να δώσεις διεύθυνση και τηλέφωνο?
-
Ο χρήστης GeZ έγραψε:
Μπορείς να δώσεις διεύθυνση και τηλέφωνο?Aν δεν τα έχει πρόχειρα ο SirGus θα τα βρω το βράδυ στο σπίτι και θα σου τα στείλω
-
ΦΙΛΗ Κ. ΑΦΟΙ ΑΕ
Διεύθυνση : ΣΕΡΡΩΝ 83, ΑΘΗΝΑ 10441
210 5138425 -
-
('SPITFIRE');
τελικα τι θα κανεις εσυ...??
-
Ο χρήστης SPITFIRE έγραψε:
ΦΙΛΗ Κ. ΑΦΟΙ ΑΕ
Διεύθυνση : ΣΕΡΡΩΝ 83, ΑΘΗΝΑ 10441
210 5138425Ευχαριστώ!!