-
Τα RF ειναι πολυ βαρια.... βαλε απλα....
-
Τα PZero σε αυτην την διασταση αν θυμαμαι σωστα ειναι runflat.
-
Ο χρήστης panos86 έγραψε:
Η τρίτη επιλογή βγαίνει σε run on flat;Απ'όσο γνωρίζω όχι, τα SP και PZero βγαίνουν.
-
Έχω διαβάσει, πώς με τα συμβατικά ελαστικά, δεν δίνεται η δυνατότητα στον ΜΙΝΑ να αναγνωρίζει αν κάποιο ελαστικό σου χάνει αέρα, δηλαδή διαφορετική πίεση.Πιο συγκεκριμένα, στο chilli pack που έχω έχει αρκετά σκληρές αναρτήσεις.Μήπως θα έχω πρόβλημα στην ευστάθεια αν επέλεγα συμβατικό;
-
Όχι δεν θα έχεις πρόβλημα με την ευστάθεια αν βάλεις συμβατικά.
-
-
Παιδια καλησπερα και καλως σας βρηκα! Ζω και εργαζομαι στην Λετονια!και θα ηθελα την βοηθεια σας.Βρηκα ενα mini cooper 1600 06/2005 με 6000ευρω( http://www.ss.lv/msg/en/transport/cars/mini/cooper/abogx.html ) .
Θα ηθελα να ξερω εαν τα εν λογο αυτοκινητα αξιζουν αυτα τα λεφτα....Γενικα εχω διαβασει οτι βγαζουν αρκετες ζημιες και ειπα να ρωτησω εαν θα πρεπει να το ξεχασω και να κοιταξω κατι αλλο...ή να το ψαξω λιγακι? Το αυτοκινητο το οδηγησα και δεν ειδα κατι περιεργο στο σασμαν,μονο ισως να χρειαζεται αλλαγη δισκου...Επιανε περιπου στην μεση ο συμπλεκτης.Και η πορτα του οδηγου στο ανοιγμα εκανε ενα τριξιμο!Γενικα με τα cooper ειναι η πρωτη μου επαφη και μπορω να πω πως αρχισα να το ερωτευομαι πριν καν το αγορασω!!
Υ.Γ
Κανενα απο αυτα δεν εχει υδραυλικο τιμονι???Η σημαια στον ουρανο ειναι αυτοκολητο...Βγαινει ετσι? -
Καλημέρα φίλε μου.Καταρχήν πρέπει να σου πώ πώς το MINI είναι αμάξι που το love
or hate it.Αν δεν ήταν η πρώτη σου επιλογή καλύτερα μην το επιλέξεις διότι λόγο της
ακριβής συντήρησής του 'ανταλακτικών' θα αγανακτήσεις. Διαφορετικά με +100000000000000000.
Βασικά θα πρέπει να διαχωρίσουμε τις κατηγορίες του.
R50 --> Mini One, Mini One D, Mini Cooper εως 11/2006
R52 --> Μini One, Mini Cooper, Mini Cooper S cabrio απο 2004 εως 07/2008
R53 --> Mini Cooper S εως 11/2006, Μini Cooper S GP
R56 --> Μini One, Μini Cooper D, Mini Cooper, Mini Cooper S, Mini Cooper S JCW εως και σήμερα
R55 --> Μini Clubman
R57 --> Mini cabrio από 2009 εως σήμερα
Τα R50 και R53 υπέστησαν facelift τον 07/2004.
Το R52 παρουσιάστηκε ταυτόχρονα με το facelift των R50, R53.
Αν είσαι στην 1η κατηγορία επέλεξε μετα facelift.
Κάτοχος R50 θα ήθελα να σε αποτρέψω για αγορά.Όσο πιο καινούριο είναι
τόσο το καλύτερο. Προσωπικά αν ξανααγόραζαθα έπερνα 2ης γενιάς είναι πιο αξιόπιστα.
Πρίν την αγορά πρέπει να το ψάξεις εξοωυχιστικά, σε δικό σου ή ένα πολύ καλό
μηχανικό. Επειδή είναι σπόρ αυτοκίνητα και ο καθένας/μια μπορεί να του έχει βγάλει
τα μάτια (της 1ης γενιάς είναι πιο παθιάρικα).Υπάρχουν βέβαια και οι εξαιρέσεις.
Γενικότερα αυτά είναι όμως προβλήματα όπου μπορεί να τα συναντήσει ο καθένας/μια
σε οπιοδήποτε αμάξι. Αυτό όμως που μπορεί να σου ΜΙΝΙ είναι η οδηγική του αίσθηση
από την 1η γενιά μέχρι και την τελευταία. Είναι ΕΡΩΤΑΣ...!!!
Όσον αφορά το αυτοκόλητο μπορεί να αφαιρεθεί απλά με τά θα υπάρξει διαφορά στο χρώμα -
Καλημερα και ευχαριστω για την απαντηση! Νομιζω οτι βρισκομαι στην 2η κατηγορια(r52) μιας και το αμαξι ειναι 6ος του 2005.
Τωρα εαν ειναι facelift δεν γνωριζω!Ειναι το αμαξι που εχω στο Link παραπανω!
Εχει bucket καθισματα μεσα,δεν εχει χειρηστηριο στο τιμονι,τριακτινο τιμονι,ζαντες αλουμινιου και δεν εχει υδραυλικο τομονι ουτε xenon φαναρια!
Μπορω να πω οτι το ερωτευτικα μονο που το ειδα!Μεσα βεβαια δεν ειναι κ το πιο ευρυχωρο αμαξι...αλλα ειναι πανεμορφο!
Επισης δεν θελω να δωσω παραπανω λεφτα για κατι πιο καινουργιο! -
Επίσης για περισσότερη σιγουριά κοίταξε τον αριθμό πλαισίου και μπές
http://www.realoem.com/bmw/select.do με τα τελευταία επτά ψηφία.Θα αναφέρει την
ημερομηνία παραγωγής και μπορείς να ψάξεις για facelift or non. Ακόμη μην ξεχάσεις
να κοιτάξεις δίσκος πλατό, σασμάν, ψαλίδια, ημιαξόνια, κρεμαγιέρα, αντλία βενζίνης,
αντλία λαδιού, αντλία τιμονιού και τέλος τυχόν διαρροές. Λόγο 130,000 χιλιομέτρων
να γίνουν στάνταρ καθώς και άλλα δευτερεύοντα μηχανικά εξαρτήματα από δικό σου
ΚΑΛΟ μάστορα. Επίσης κάνε κι ένα check τις θέσεις. Σε αρκετά μοντέλα υπάρχουν λόγοι αποτυχίας υλικού.
Όλα τα MINI είναι σκέτος έρωτας και το γκάζι ανταποκρίνεται αμέσως από ONE εώς JCW.
Τέλεια οδηγική συμπεριφορά!!!
ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ.............................!!! -
TH65975 Aυτα ειναι τα τελευταια 7 ψηφια! Δεν ειδα καπου να λεει εαν ειναι facelift η οχι.Επισης απο οτι καταλαβα ειναι R50?
Βασικα θα το παω για πληρη check-up στην αντιπροσωπεια.Δεν ξερω βεβαια τι εννοουν πληρη chec-up...Λογικα δεν θα ελέγξουν τα παντα? -
Φυσικά και θα το δούν προσεκτικά.Ακόμη και για γυρισμένα χιλιόμετρα.Σε κανέναν εμπιστοσύνη.Είναι r50 facelift...Έχεις βρεί άλλα ή είναι το μοναδικό;
-
Οχι δεν εχω βρει κατι αλλο.! Το μοναδικό που μου αρεσει! Λές να το αφήσω;
-
Κοίταξε οπτικά το αμάξι φαίνεται σε πάρα πολύ καλή κατάσταση βάση των χιλιομέτρων και εξωτερικά και εσωτερικά, βεβαίως, βεβαίως.Έχει αρκετά extra.Εκτός αυτού είναι και πολύ όμορφο.Είναι μετά facelift γεγονός που το καθιστά λιγότερο ευπαθή σε σχέση με τα προγενέστερα μοντέλα!Επειδή όμως κουβαλάει κάποια χιλιόμετρα θα πρέπει να το ελένξεις στα σημεία που σου ανέφερα προτύτερα!Το τονίζω λόγο ακριβών ανταλλακτικών.Αν είναι οκ τότε μετα 1000.Άλλο επίπεδο οδήγησης!
-
Μαλιστα! Θα το παω για ελεγχο αφαλως,θα το οδηγησω και εγω μηπως και καταλαβω κατι....Και ο θεος βοηθος!!! Παντος γενικα το αυτοκινητο ειναι σε καλη κατασταση και προσεγμενο αρκετα!
Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σου Panos86 !! Για οτιδηποτε νεοτερο θα ενημερωσω ή θα καλεσω για βοηθειεα!!!! -
Από τις φωτογραφίες μια χαρά φαίνεται!Περιμένω νέα σου!
-
Ο χρήστης takis_koll έγραψε:
...Και ο θεος βοηθος!!!!!!!Σωστη κουβεντα...
-
-
Γεια σας.....ειμαι 19 χρονων και δεν εχει ουτε εναν μηνα που πηρα το διπλωμα.....απο αμαξια δε ξερω πολλα αλλα το μινι μου φαινεται τελειο για το πρωτο μου αυτοκινητο...ειδικα μεταχειρισμενο για εναν απειρο οδηγο....εχω βρει ενα mini cooper 116 αλογα του 2002 με 80000χλμ 5500€...φαινεται πολυ προσεγμενο.....θα ελεγθει και απο μηχανικο σε λιγες μερες αφου το σκεφτομαι πολυ σοβαρα...τι λετε?αξιζει?
-
Όλα καλά με το MINI τελικά takis_koll;
New MINI Forum