-
Kαλημερα παιδες....Συνεχεια για βλαβες ακουω για το συγκεκριμενο τουτου....Ειδικα για σασμαν....Φιλος καλος αλλαξε σασμαν σε Mini κοντα στα 60000χμ αν θυμαμαι καλα....Κριμα....Γιατι ειναι ωραιο αυτοκινητο με πολυ ωραια οδηγικη συμπεριφορα για μικρο.....Καπου παραπανω διαβασα οτι με 500 ευρω καποιος ειχε βρει σασμαν μεταχειρισμενο....Στην αντιπρπσωπεια οπου κατοικω μας ειχαν πει 3200ευρω....Οταν το ακουσαμε παθαμε καρδιακες προσβολες απανοτες....Τελικα το βρηκε μεταχειρισμενο με 1500ευρω...
-
R50 έχεις;Διάβασα καλά;
1500,00€ για μεταχειρισμένο;
Σε αντιπροσωπεία ή σε εξουσιοδοτημένο το επισκεύασες; -
Ο χρήστης panos86 έγραψε:
R50 έχεις;Διάβασα καλά;
Σε αντιπροσωπεία ή σε εξουσιοδοτημένο το επισκεύασες;Panos86 το αυτοκινητο ειναι του κολλητου μου...Στην αντιπροσωπεια του ζητησαν 3200 ευρω....Ημουνα μπροστα και οταν το ακουσα επαθα....Μετα το πηγε σε καποιον ο οποιος θα σε γελασω αν ηταν εξουσιοδοτημενος....Αυτος του το εφτιαξε με 1500 καπου εκει μου ειπε..Δε ξερω αν ειναι το R50....Ειναι μοντελο του 2005 παντως....
-
Ο χρήστης giorgioaudi έγραψε:
R50 έχεις;Διάβασα καλά;
Σε αντιπροσωπεία ή σε εξουσιοδοτημένο το επισκεύασες;Panos86 το αυτοκινητο ειναι του κολλητου μου...Στην αντιπροσωπεια του ζητησαν 3200 ευρω....Ημουνα μπροστα και οταν το ακουσα επαθα....Μετα το πηγε σε καποιον ο οποιος θα σε γελασω αν ηταν εξουσιοδοτημενος....Αυτος του το εφτιαξε με 1500 καπου εκει μου ειπε..Δε ξερω αν ειναι το R50....Ειναι μοντελο του 2005 παντως....
Ναι μεταχειρισμενο ηταν σιγουρα.....
-
Giorgioaudi εμένα όταν με έβγαλε το πρόβλημα στο σασμάν τα ίδια ποσά με είχαν αναφέρει όταν έκανα έρευνα.Τελικό κόστος 350,00€ σε δικό μου.Άσε άσε ου μπλέξεις, εμπιστοσύνη 0
-
Καλα το τι θα σου πει η καθε αντιπροσωπεια και ο καθε μαστορας πια εχει κανταντησει αηδια....Αν οχι ολοι οι περισσοτεροι παιζουμε 50 50 τα τουτου μας σε καθε service ή βλαβη αν τελικα επισκευαστει ή αν γινει σωστη δουλεια....Αυτο το λεω απο επαρχια που μενω,μεχρι και τη πρωτευουσα....Τωρα συγκεκριμενα για τα mini ειναι αμαρτια ρε π@@στη μου για αυτα που ακουγονται και διαβαζονται....Γιατι ειναι φοβερο αμαξακι...
-
Τι εννοεις ειναι αμαρτια?Αμαρτια ειναι για τους ιδιοκτητες τους...
-
Καλημερα κιολας...Απλα επειδη σαν οδηγος που ειμαι και φανταζομαι οι περισσοτεροι ειναι αμαρτια να εχεις ενα τετοιο αυτοκινητο και να χεις εστω και για λιγο το φοβο μη σου βγαλει το ενα η το αλλο....Δε σ αφηνει να το χαρεις...Αυτο το εχω νοιωσει πολυ καλα με δικο μου αυτοκινητο....
-
Σωστα.Ετσι ειναι!
-
Αμαρτια ειναι να φοβασαι να πας σε ενα συνεργειο που μπορει να σε κοροϊδεψει για την βλαβη και να σου ζητησει οτι του λειπουν για κατι απλο η για κατι που θα ειχε φτηνη επισκευη. Πρεπει να εχει ο οποιος δηποτε εμπιστοσυνη. Εαν δεν εχει ειναι τραγικο. Για το μινι παντως ειναι ακομα πιο δυσκολα τα πραγματα γιατι πατανε πανω στην αγαπη των διοκτητων και την επιθυμια τους να το εχουν τζιτζι αλλα να το σκιζουν κιολας... Η δε ποιοτητα τους δεν ειναι και οτι το καλλυτερο μονο η οδικη συμπεριφορα σκιζει ειδικα στα κουπερ S
-
Έτσι Έτσι είναι.Εμένα με έχει μείνει ψυχολογικό όταν πάω να κουμπώσωτην 2α.χαχαχα αλλά απίστευτη σπόρ οδήγηση.Έχω μετανιώσει που δεν πήρα το s
-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
-Ο συμπιεστης του κλιματισμου χαλαει νωρις και σφυριζει οσο ανεβαινουν οι στροφες.
Αυτο σφυριζει ενώ ειναι σε λειτουργια το a/c η οχι? Τι επιπτωση εχει?δεν δουλευει το a/c?
-
Οταν ειναι σε λειτουργια.Το a/c δουλευει αλλα καποια στιγμη χαλαει.
-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Οταν ειναι σε λειτουργια.Το a/c δουλευει αλλα καποια στιγμη χαλαει.Eυχαριστω Κωστη! Ρωτησα γιατι το αυτοκινητο που ειναι να παρω εχει εναν τετοιο θορυβο απο καπου...Αλλα δεν ξερει κανεις απο που και τι ειναι...Το a/c κλειστο και το κανει!
-
Τελικα παιδια πηρα το ασημι του 2002...την Τεταρτη θα το χω στα χερια μου....πηγε στο μηχανικο σημερα....λιγα πραματα φυσιολογικα για μεταχ/νο οπως μου ειπε και ο μηχανικος.....χρειαζεται τακακια στις πισω ροδες,πισω δεξια δαγκανα και μπροστα συνεμπλοκ....εννοειται κι ενα σερβις και πιστευω θα ναι κομπλε!
-
Γεια χαρα σε ολους!
Δεν ξερω αν εχω ψαξει σωστα αλλα πουθενα δεν αναφερει καποιος μια κουβεντα για σωστες after market αναρτησεις.
Εχω ενα R53MCS JCW '05 και μαααλλον θα το κρατησω. Σκεφτομαι λοιπον να αναβαθμισω και να αντικαταστησω τη μαμα αναρτηση .
Εχω στο μυαλο μου 2 πραγματα : 1) να μην μου φευγουν τα σφραγισματα ( και να μην διελυθει το συντριμακι μου)
2) να μην ξεσπιτωθω για την πληρωσω
Η χρηση που κανω ειναι αστικη και σβελτη εως γρηγορη, πολυ λακουβα με max 2 ατομα μεσα.
Εχω ακουσει: 1) bilstein κιτρινα με μαμα ελατηρια 2) μαμα μαμα αμορτισερ απο BMW 3)koni FSD 4)koni κιτρινα ρυθμιζομενα.
Λεω να τα συνδιασω με συνεμπλοκ πολιουρεθανης .
Επισης θελω γνωμες για την περιβοητη βαση κινητηρα που σπαει συνεχως.
Καλα χιλιομετρα σε ολους -
Σημερα ηρθε στα χερια μου το δικο μου!! Μου ευχομαι καλη τυχη!!!
-
Εχω διαβασει ολο το θεμα εδω και ακομα εχω καποιες αποριες!
Τι λαδια του βαζεται?Και τι μπουζι?
Σκεφτομαι μιας κ το πηρα μεταχειρισμένο να του αλλαξω και βαλβολινες στο σασμαν(ψυχολογικους λογους)ποιες παιρνει?
Υπαρχει καποιο e-shop εκτος Ελλαδαρας με ανταλλακτικά αναλωσιμα τακακια,λαδια etc... ?
Μιλαω παντα γι το 1,6 120hp R50.
Eπισης εχει σκεφτει κανεις να του βαλει μεσα ''μπλε δοντι'' που να συνδεεται με καποιο τροπο με το ηχοσυστημα? -
Βλέπω στο car.gr πολλά R56 Cooper S που μου αρέσουν αλλά έχουν το απλό R/CD Wave που απ' όσο θυμάμαι δεν παίζει MP3. Υπάρχει εύκολος τρόπος να αλλαχτεί με το Boost που παίζει MP3, ή θα είναι ολόκληρη διαδικασία από πλευράς κόστους, χρόνου και ξηλώματος? Με έχει φάει η περιέργεια καιρό τώρα...
-
Στα 87000 χμ το ΜΙΝΙ (ξανα)-μπηκε στο συνεργειο...
Αλλαγη φλαντζας καρτερ γιατι εχανε λαδια.
Αλλαγη σωληνων υδρυλικου τιμονιου γιατι εχαναν υγρο.
Αλλαγη αριστερου top mount μπροστα αμορτισερ.
Αλλαγη βεντιλατερ γιατι καηκε η πρωτη σκαλα.
Λαδια και φιλτρο.
Αλλαχθηκε και το ψυκτικο υγρο .
Επισης θελει αλλαγη μια βαση μηχανης αλλα δεν την αλλαξαμε ακομα.Μου ειπαν την αλλη φορα.Μαλλον με λυπηθηκαν...
Υπαρχουν τιποτα ενισχυμενες ή φθηνες για να βαλω?
New MINI Forum