-
spiros ειδες πουθενα να σου λεω για το καινουριο κλιο? Καλα αν σε πειραξε μια σκουπα και μια εξατμιση που σου ειπα για αμαξια 10ετιας, βρες ενα μινι με τα ιδια και παμε.
Kid οι Αγγλαρες δεν με νοιαζει τι κανουν μιας και ο καθενας εχει διαφορετικες αναγκες. Παρολα αυτα και εγο απο τα 2 το μινι μαλλον θα προτιμουσα
Nikos997 ενταξει αφου φτασαμε να συγκρινουμε αμαξια με διπλασια διαφορα χρηματων, τα ρεστα μου. Αν επαιρνα ενα αμαξι 32κ ευρω το τελευταιο πραγμα που θα ηθελα ηταν να αρχισω τις βελτιωσεις.
-
-
βρε, σου λεω για στριψιμο, που το κλιο θεωρειται απο τα καλυτερα.
δε με πειραζει μια σκουπα και μια εξατμιση, αλλα θα μου επιτρεψεις να σου πω οτι το S ειναι απιστευτα καλυτερο απο τα 10ετιας που λες. Και δε κρινω μονο το 0-100.
αλλα και αυτο να σε ενδιαφερει, υπαρχουν λυσεις που το πανε στα 210-230 αλογα με μικρο σχετικα κοστος. Προσωπικα δε με ενδιαφερει καν αυτο.
το συγκεκριμενο αμαξι ειναι ερωτας, αλλα πανακριβο.
-
Παιδιά μη λέμε οτι θέλουμε δν υπάρχει περίπτωση μαμά rallye να είναι πιο γρήγορο από mcs αντέ με κανά rallye με σκούπα κ εξάτμιση να πηγαίνουν το ίδιο κ αυτό από στάση γιατί ρεπρίζ δν πρέπει να τίθεται καν θέμα.Με το renault τo 172 από στάση πρέπει να ναι σχεδόν τα ίδια,ρεπριζ το μινι πιστεύω θα ναι λίγο πιο γρήγορο.Τα punto gt k τα nissan δεν ξέρω πως πάνε.Έγω έχω mcs facelift με τα 170 κ αυτή είναι η εμπειρά μου από διάφορες δοκιμές με άλλα αμάξια που έχω πετυχει στο δρόμο.Το καινούριο το μινι μάλιστα λένε οτι είναι κ πιο γρήγορο οποτε...
-
spiros αυτο λεω και εγω ρε συ, οτι ειναι πολυ καλο....αλλα οχι σε καλη τιμη (θα μου πεις πιο ειναι σε καλη τιμη δλδ? και θα εχεις δικιο)
WINDSURFER με 172 καραμαμα δεν εχει ελπιδα το μινι, και με 106 σκουποεξατμισατο (σιγα την βελτιωση δλδ και μινι να ειχα θα τα ειχα αυτα πανω) παλι πισω ειναι, και φυσικα μιλαω απο σταση, και απο ευτερες παντως που εχω ανοιξει απλα με κρατησε λιγο και δεν του εφυγα για λιγα μετρα.
Απλα σκεψου οτι για να παρω ενα αμαξι 30κ € εκτος απο την παθητικη ασφαλεια την γκλαμουρια και την καινουργιλα θα ηθελα να παρω και κατι παραπανω απο αυτα που μου δινει το 106 μου.
Δεν σου κρυβω οτι ο στοχος μου ειναι ενα mx5 mk 2,5 sporty η ενα μινι 167, περιπου στα ιδια € παιζουν, το ΜΧ5 ειναι πιο αργο σε ευθεια αλλα σου προσφερει πολλα διαφορετικα πραγματα....οτα νστην εξισωση μπαινει το ΜΧ5 NC sport στα 33κ απλα δεν σκεφτομαι καν το μινι, πολυ ακριβο.
Θα μου πεις εσυ το βλεπεις ετσι και ο αλλος σε αυτα τα € προτιμαει το wrangler, πολυ σωστα απλα ο καθενας το βλεπει απο την πλευρα του.
-
-
Nikos997 δεν μιλησα για σταδια και τετοια, για σκουπα εξατμιση σου ειπα. Δεν ξερω αν εχεις μινι αλλα εγω που εχωτετοιο 106 ξερω πολυ καλα πως πανε, τωρα αν εσυ την βρισκεις να πατας 3 ρολαριστες 1000 στροφες ενταξει δικαιωμα σου ή το 106 σου δεν πηγαινε τοτε που το ειχες.
Α παιζει και το ενδεχομενο τα μινι που πατουσες να ηταν μπαμπα και οχι μαμαεντιτ αν με εκκεντροφορατο 106 πατουσες τριτες ρολαριστες με μινι λογικο να σε ξυριζουν
-
-
Σαν να ακούω συζήτηση κατόχου πουντο τζιτι με αντίπαλο δεος ενα ιμπιζα εφαρ
-
-
Οτι και καλα ειμαστε ευθειακιδες μαλλον
Παντως αυτο που εκανες ρε συ δεν ηταν κοντρα...εκδρομη ηταν ακου 0-220
Δεν καταλαβαινω γενικα γιατι οσοι γουσταρουν το στριψημο δεν πρεπει να ασχολουντε με επιδοσεις στην ευθεια....λες και υπαρχει το ασυμβιβαστο.
-
Μη μου βάζεις λόγια στο στόμα!Πάρε τον 997, ανεβειτε κανα βουνο και μετά πείτε μας εντυπώσεις!
-
Θα προτινες ας πουμε κανα πηλιο.......ετσι εποχη γυρω στο πασχα?
-
-
Nikos997
ratanplan
offsetΤο εχετε οδηγησει το MCS???
-
Ρε θανε εσυ εχεις πολο 1400....γιατι να θες να οδηγησεις το 1200?
-
997,μην είσαι μπουμπουνας,συγκεντρώσου.
Θανιξ τι ζωγραφίζει στο πρόσωπο σου αυτή την απορία?
-
Ρε παιδια μια απλη ερωτηση κανω ..το εχετε οδηγησει?γιατι το συγκρινετε με 120 αυτοκινητα...αλλα δεν λετε αν το εχετε οδηγησει για να εχετε αποψη...
ratanplan
ωραιο αστειο αλλα αλλο λεω και δεν απαντας -
Thanix ειδες πουθενα να λεω οτι ειναι κακο αμαξι? εγω απλα σου λεω οτι ειναι πι οαργο απο το δικο μου. Πραγμα το οποιο δεν με αναγκαζει να το εχω οδηγησει.
Παρόλα αυτα μπορει και να το εχω οδηγησει
-
ratanplan
ωραια οποτε λες απλα ναι το εχω οδηγησει και τελιωσε το θεμα...
αλλα παλι το mcs αν δεν το εχει οδηγησει καποιος δεν μπορει να το κρινει και δεν το λεω εναντιων σου ισα ισα αν το ειχες οδηγησει εσυ μπορει και να περνουσε το τωρινο σου αμαξι...
New MINI Forum