-
Δεν ε ενδιαφερουν οι επιδοσεις,για την γυναικα μου μεσα στην πολη το θελω.Απλα της αρεσει πολυ.Γι αυτο ρωταω αν και αυτο το μοντελο 1.400 100 αλογα εχει εμφανισει αντιστοιχα προβληματα.
-
Καλησπέρα παίδες. Αναζητώ τις εξωτερικές πλαστικές γωνίες μαζί με τα κλιψάκια τους, που βρίσκονται πάνω από τις κολώνες οδηγού - συνοδηγού. MINI COOPER R50
Ευχαριστώ -
Ο χρήστης panos86 έγραψε:
Καλησπέρα παίδες. Αναζητώ τις εξωτερικές πλαστικές γωνίες μαζί με τα κλιψάκια τους, που βρίσκονται πάνω από τις κολώνες οδηγού - συνοδηγού. MINI COOPER R50
Ευχαριστώhttp://www.realoem.com/bmw/showparts.do?model=RC31&mospid=48010&btnr=51_4275&hg=51&fg=20
Δες τους κωδικούς ανταλλακτικού που σε ενδιαφέρουν και ρώτα στο συνεργείο σου ή ψάξε στο ebay. -
Ξέρεις τί γίνεται? Ακριβώς στο σημείο 4 υπάρχει μια γωνία πλαστική 10cm περίπου.Εκείνη θέλω κι από τις 2 πλευρές μαζί μα τα κλιψάκια που κουμπόνουν. Αλλά από την BMW τα δίνουν με τα πλαστικά μέχρι πίσω και η τιμή ξεφεύγει αρκετα...
-
Το μόνο που μου έρχεται στο μυαλό, είναι να πάς να τα πάρεις από κανένα τρακαρισμένο. Έτσι σκέτα μόνα τους αποκλείεται να τα βρεις από BMW/MINI.
-
Εχεις δίκιο από εκεί ξεκίνησα να ψάχνω μήπως αλλά ούτε παξιμάδι δεν βρίσκω. Ας ελπίσω κάπου κάποτε...
-
-
-
Kαλησπέρα και καλο μηνα, σκέφτομαι να αγορασω mini cooper D πετρελαιο μεταχειρισμενο 07 με 110000 χλμ . αλλα αρχιζω να το ξανασκεφτομαι γτ απο τα λιγα που διαβασα βγαζει πολλα προβληματα.Ερωτηση: το οτι ειναι diesel και οχι βενζινη να με καθησυχασει ή δεν παιζει πολυ ρολο στα προβληματα που μπορει να βγαλει?
-
Το Μini δεν ερχόταν επίσημα στην Ελλάδα με πετρέλαιο τότε. Να σε ανησυχεί διπλά, γιατί εκτός από την ούτως ή άλλως μεγάλη αναξιοπιστία των Mini, θα έχεις να κάνεις και με γυρισμένα χιλιόμετρα, αφού θα είναι εισαγωγής.
-
μα εγω θελω miniiiiii.....ακομα μια ερωτηση: τα χλμ αν ειναι πειραγμενα δεν θα φαινονται απο την κατασταση του αυτοκινητου? ακομα και εαν ειναι φτιαγμενο στην οδηγηση δεν θα το καταλαβει καποιος εμπειρος οδηγος -μηχανικος αυτ/των?
-
εχει ενα τροπο να δεις ισως τα πραγματικα νουμερα χρησις μεσα απο την μνημη του αυτοκινητου... δεν ξερω πως γινεται... αλλα δες και απο ποια χωρα 'ερχεται' το αυτοκινητο.. εγω πηρα ενα απο Αμερικη βενζινη και δεν εχω θεματα ποιοτητας... αλλα Ντηζελ και απο Ευρωπη δεν ξερω...
-
Ο χρήστης neokfire έγραψε:
μα εγω θελω miniiiiii.....ακομα μια ερωτηση: τα χλμ αν ειναι πειραγμενα δεν θα φαινονται απο την κατασταση του αυτοκινητου? ακομα και εαν ειναι φτιαγμενο στην οδηγηση δεν θα το καταλαβει καποιος εμπειρος οδηγος -μηχανικος αυτ/των?Όχι.
Μπορεί πανεύκολα να καταλάβει αν είναι τρακαρισμένο, αλλά τα χιλιόμετρα δεν θα τα καταλάβει. Όλα τα αυτοκίνητα μπορεί να έχουν γυρισμένα χιλιόμετρα και δεν υπάρχει ασφαλής τρόπος.
Η καλύτερη μέθοδος είναι να βρεις αυτοκίνητο με σωστό service book και να το τσεκάρεις με το χαρτί του ΚΤΕΟ. Αυτό είναι υποχρεωτικό να στο δώσουν και γράφει και τα χιλιόμετρα. Αν είναι πολύ πρόσφατο, είναι ύποπτο. Να τσεκάρεις πότε περνούσε κανονικά, γιατί παίζει να του γύρισαν χιλιόμετρα και μετά να το πέρασαν από το ΚΤΕΟ για να γράφει το χαρτί τα νέα χιλιόμετρα....
Από εκεί και μετά, ένας έμπειρος μηχανικός μπορεί να δει την γενικότερη κατάσταση του αυτοκινήτου.Γενικώς, το συγκεκριμένο αυτοκίνητο θέλει ΠΟΛΛΗ προσοχή. Έχει ιστορικό κακής αξιοπιστίας και γενικώς οι μισοί ιδιοκτήτες εκεί έξω αυτών, δεν είναι και ό,τι καλύτερο... Οπότε προσοχή, υπομονή και να αφήσεις στην άκρη κάνα φράγκο για να μαζεύεις τις ζημιές, γιατί ειδικά αν μιλάμε για κάτι παλιό, θα τις βγάλει σίγουρα.
ΥΓ: Τα γράφω ως παρολίγον αγοραστής του Cooper S με αυτόματο. Το κοιτούσα το 2009, όταν αυτά έπαιζαν γύρω στα 25Κ, όταν μιλούσαμε για αυτοκίνητα το πολύ 2 ετών. Απλώς, αυτά που διάβαζα για την αξιοπιστία, μαζί με τους ανύπαρκτους χώρους με αποθάρρυναν...
-
Υπάρχουν προβλήματα και στα δεύτερης γενιάς?
-
Nα το θέσω αλλιώς: fiat vs mini ? Ρωτάω γτ από το 04 έχω fiat stilo και εκτός της μπαταρίας που άλλαξα στον δεύτερο χρονο που το είχα κατά τα αλλά έβγαλε τις φυσιολογικές φθορες. Ο λόγος που θέλω να το αλλάξω είναι κατά βάση το ότι είναι βενζίνη και κάνω καθημερινά 80 με 100 χλμ. Επίσης πιστεύω πως από εδώ και πέρα θα αρχίσει να βγάζει προβλήματα .ps έχει γράψει 296.000 χλμ.
-
Τι σε κάνει να πιστεύεις οτι το μινι (που πιθανό να έχει και περισσότερα κμ) δεν θα αρχίσει να ζητάει ?
Γενικά για τα ρ56 πέραν των άλλων, αποφεύγουμε και ηλιοροφές...
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Υπάρχουν προβλήματα και στα δεύτερης γενιάς?Ναι.
-
Κωστή εσύ ποιος έχεις? Νομίζω οτι το κουπερ είναι πιο συνετή επιλογή από το ς ...
Κατά τα άλλα η αίσθηση και ο ήχος που έχει το κομπρεσοράτο ς πρώτης γενιάς είναι κάτι παραπάνω από ερωτεύσιμη
-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Υπάρχουν προβλήματα και στα δεύτερης γενιάς?
Ναι.
Κρίμα και είναι ενδιαφέρον αμαξάκι.
Τι βγάζει αυτό? -
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Κωστή εσύ ποιος έχεις? Νομίζω οτι το κουπερ είναι πιο συνετή επιλογή από το ς ...Κατά τα άλλα η αίσθηση και ο ήχος που έχει το κομπρεσοράτο ς πρώτης γενιάς είναι κάτι παραπάνω από ερωτεύσιμη
Εγω έχω 1ης γενιας cooper αλλα εχει και ο κουνιάδος μου 2ης γενιας cooper και τον εχει ταλαιπωρησει και αυτον.Στις 20000χμ αλλαξε κιβωτιο να φανταστεις,εντός εγγύησης βέβαια.Αντλια νερού μετά ,και συνέχεια βλάβες με διακόπτες,λαμπάκι μηχανής κτλ,ενω καιει και λίγο λαδακι.Τωρα ας πούμε εχει χαλασει ο διακόπτης που ανοιγει το πορτ μπαγκαζ και πρεπει να αλλαχθεί όλη η διακοσμητική φάσα.
Στο δικο μου άλλαξα τις δυο βάσεις μηχανής και τα τακακια,τελευταία.Νομίζω οτι πλέον εχει σταθεροποιηθει .Εχει 'ερθει σε πολυ καλό επίπεδο.Τα επόμενα μάλλον που θα χρειαστεί είναι εξάτμιση,οταν τρυπήσει,και μπορει και συμπλέκτη αργότερα.Ενταξει αυτα είναι σχεδόν αναλώσιμα.
New MINI Forum