-
Δε μου φάνηκε 'θάψιμο'. Απλά δε τους άρεσε. Και φυσικά θα ρθει ο JC αύριο και θα βάλει τα πράγματα στη θέση τους brilliant! What a machine, I've driven something like this before, what a magnificent car! κτλ κτλ
-
παντως μονο κοιτώντας το πώς κινουνταν τα 2 αμάξα, φαινοταν η διαφορά του παιχνιδιάρικου απο το νταβραντισμένο...
πόση διαφορά εχουν στην τιμή;
γιατί δεν τα δοκιμασαν σε γύρους και ντραγκ;;
ο Τιφφ ειπε οτι δεν είχε ξαναμπει σε 458 ή κάνω λαθος; και με το καλημέρα (άντε καλησπέρα ) την εκανε κουδούνια
ο σταντμαν όντως κανει θαύματα, αφου κατάφερε να παρκαρει το Ντατσούνι οσο το Βικάκι παθαινε λάστιχο και αναποδογύριζε
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Εγώ πάντως αν ήταν να ψαχτώ για κάτι διαφορετικό από Ferrari, Porsche, Aston κτλ θα κοίταγα το υπερηχητικό Koenigsegg Agera.
(άσχετο...)
Eγω θα κοιταγα για το νεο Pagani... Τι Ferrari, Lambo Aston, αυτα ειναι για τους 'φτωχους', την 'μαζα'...
Όταν η Ferrari βγάζει τα καλά της, Pagani και λοιποί πτωχοί συγγενείς, κάνουν τουμπεκί!
Άσε που είναι πιο άσχημα και κιτς και από την θεούσα Λουκά...
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Ναι αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα βρεθούν ορισμένοι που θα ακυρώσουν την παραγγελία τους.
εγραψε φιλος πιο πανω οτι ειναι sold out...
Ήταν λέμε, πριν βγουν τα τεστ! Από τότε ακούστηκε έντονα (δεν είμαι insider για να έχω στοιχεία) ότι υπήρξαν ακυρώσεις!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Ναι αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα βρεθούν ορισμένοι που θα ακυρώσουν την παραγγελία τους.
εγραψε φιλος πιο πανω οτι ειναι sold out...
Ήταν λέμε, πριν βγουν τα τεστ! Από τότε ακούστηκε έντονα (δεν είμαι insider για να έχω στοιχεία) ότι υπήρξαν ακυρώσεις!
ε αφου δεν εχεις στοιχεια, πως λες 'ηταν'???
-
Εγώ πάντως αν ήταν να ψαχτώ για κάτι διαφορετικό από Ferrari, Porsche, Aston κτλ θα κοίταγα το υπερηχητικό Koenigsegg Agera.
(άσχετο...)
Eγω θα κοιταγα για το νεο Pagani... Τι Ferrari, Lambo Aston, αυτα ειναι για τους 'φτωχους', την 'μαζα'...
Όταν η Ferrari βγάζει τα καλά της, Pagani και λοιποί πτωχοί συγγενείς, κάνουν τουμπεκί!
Άσε που είναι πιο άσχημα και κιτς και από την θεούσα Λουκά...
δεν έχουν υπάρξει άσχημες και κιτς Φερράρι δηλ ;
-
Δεν βλέπω το λόγο γιατί να ακυρώσω την αγορά ενός οχήματος τόσο σπάνιου όσο αυτό. Από εκεί και πέρα θα μάθει η McLaren. Προσωπικά θεωρώ ότι το όχημα αυτό θα είναι εξαιρετικό σε ένα στυλ οδήγησης αλά JB. Εκεί ίσως να αποδώσει καλύτερα.
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
τωρα το βλεπω!
λες και δεν το ξεραμε...
Η Φερραρι ειναι πολυ καλυτερο αμαξι....
Μονο δυο ατομα ξερουν να το οδηγησουν αυτο...
Δεν τον χάλασε τον Dennis!!!
Αγγλικά πατράκια...
-
τωρα το βλεπω!
λες και δεν το ξεραμε...
Η Φερραρι ειναι πολυ καλυτερο αμαξι....
Μονο δυο ατομα ξερουν να το οδηγησουν αυτο...
Δεν τον χάλασε τον Dennis!!!
Αγγλικά πατράκια...
μα που πανε και αυτοι...
ειπαμε εχεις ιστορια και παραδοση αλλα οχι σε αυτοκινητα δρομου...
η F1 δεν ειναι αυτοκινητο δρομου ηταν διαστημοπλοιο. -
Το ότι κάθε Μακλαρεν έχει πίσω της μια φιλοσοφία είναι γεγονός. Η F1 είχε ανοίξει πολλούς δρόμους. Ίσως σε αυτή βέβαια να έπεσε λιγότερη ποσότητα.
Αυτό που με έχει προβληματίσει είναι το 'περίεργο' ESP. Μήπως δεν θα είναι απενεργοποιούμενο καθόλου? Μήπως προσπαθεί να πλησιάσει σε μελλοντικές καταστάσεις όπου δεν θα είναι απενεργοποιούμενο στα περισσότερα οχήματα? Μήπως προσπαθεί να 'δηλώσει' ότι πετυχαίνω ίδιους χρόνους (σχεδόν) με μεγαλύτερη ασφάλεια? Μήπως προσπαθεί (όχι απαραίτητα πετυχημένα) έναν επαναπροσδιορισμό του supercar? Το είχε δηλώσει σε παλιότερη συνέντευξη του πάντως ότι προσπαθεί για κάτι 'διαφορετικό'.ΔΕΝ προσπαθώ να δικαιολογήσω τη Μακλαρεν (ψιλοχεσμένη την έχω, εδώ που τα λέμε) απλά προσπαθώ να καταλάβω για ποιο λόγο δεν έβγαινε το ESP. Εγώ χωρίς ESP με το ρημαδογκολφάκι μου κέρδιζα 1.5 με 2 δεύτερα στις Σέρρες. Θεωρώ ότι όταν είσαι χωρίς ESP (και γνωρίζεις να οδηγείς) μέσα σε πίστα θα έχεις πάντα καλύτερους χρόνους. Αν είσαι σε δημόσιο ελληνικό δρόμο βέβαια απλά θα μας αφήσεις ... χρόνους!
-
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
Το ότι κάθε Μακλαρεν έχει πίσω της μια φιλοσοφία είναι γεγονός. Η F1 είχε ανοίξει πολλούς δρόμους. Ίσως σε αυτή βέβαια να έπεσε λιγότερη ποσότητα.
Αυτό που με έχει προβληματίσει είναι το 'περίεργο' ESP. Μήπως δεν θα είναι απενεργοποιούμενο καθόλου? Μήπως προσπαθεί να πλησιάσει σε μελλοντικές καταστάσεις όπου δεν θα είναι απενεργοποιούμενο στα περισσότερα οχήματα? Μήπως προσπαθεί να 'δηλώσει' ότι πετυχαίνω ίδιους χρόνους (σχεδόν) με μεγαλύτερη ασφάλεια? Μήπως προσπαθεί (όχι απαραίτητα πετυχημένα) έναν επαναπροσδιορισμό του supercar? Το είχε δηλώσει σε παλιότερη συνέντευξη του πάντως ότι προσπαθεί για κάτι 'διαφορετικό'.ΔΕΝ προσπαθώ να δικαιολογήσω τη Μακλαρεν (ψιλοχεσμένη την έχω, εδώ που τα λέμε) απλά προσπαθώ να καταλάβω για ποιο λόγο δεν έβγαινε το ESP. Εγώ χωρίς ESP με το ρημαδογκολφάκι μου κέρδιζα 1.5 με 2 δεύτερα στις Σέρρες. Θεωρώ ότι όταν είσαι χωρίς ESP (και γνωρίζεις να οδηγείς) μέσα σε πίστα θα έχεις πάντα καλύτερους χρόνους. Αν είσαι σε δημόσιο ελληνικό δρόμο βέβαια απλά θα μας αφήσεις ... χρόνους!
προφανως οι οδηγοι Φερραρι ξερουν να οδηγουν και της Μακ ειναι ασχετοι...
-
Τα ηλεκτρονικά των supercars (των καλών supercars τουλάχιστον ), δεν σε κόβουν και αντιθέτως βοηθούν στους χρόνους. Η 599 GTO κάνει πάντα καλύτερο χρόνο με τα ηλεκτρονικά π.χ. Τώρα αν η McLaren είναι άμπαλη, είναι δικό της πρόβλημα...
-
μας έπρηξε επιεικώς.
ΟΚ το καταλαβαμε δε θα το αγοράσεις.
γκετ ε λάιφ επιτέλους.
-
Τι να σε κάνω που είσαι μακριά... θα ήθελα να μου τα έλεγες από κοντά αυτά τα εξυπνακίστικα...
-
εσύ εισαι μακρυα. και συγκεκριμένα σε ενα παράλληλο ολοδικό σου συμπαν, τόσο άδειο που ασχολείσαι με τα πιο ανουσια πράγματα.
Δεν υπάρχει λόγος να το γυρνάμε στο προσωπικό [Mod]
-
κυρ [Μοδ] την επόμενη φορα που θα με 'απειλήσει', θα καθίσω στα αυγά μου και θα φάω τις 4 μερες κράτηση χωρις να πω τίποτε, το υποσχομαι.
Τις 'απειλές' τις βλέπεις αλλά τις προηγηθείσες προσβολές 'μας έπρηξες' 'γκετ ε λαιφ επιτέλους' τις παραβλέπεις. [Mod]
-
α δεν ηταν δικά μου λογια, ο Ρον μου τα ειπε αυτα που εχασε τον ύπνο του
και μετά το σημερινό γραν πριξ τον βλέπω να καταπίνει τα χαπάκια σαν νεροφίδα
-
Λησμόνησα στο παραπάνω παραλήρημα μου να διευκρινήσω ότι εκτός από τη Μακλάρεν, χεσμένη έχω και τη Φεράρι έτσι (με τα πολλά της πρωταθλήματα μου θυμίζει τον Ολυμπιακό και τις ανάλογες πρακτικές. Μπορώ μετά να την πάρω σοβαρά;) ?
Όχι για να μη δημιουργούνται εντυπώσεις και παρααξηγήσεις..Μη τσακώνεστε ρε παιδιά για παλιοσίδερα. Μόνο τα Γκόλφ είναι τα γνήσια εργαλεία του Π.Ο. (= Πραγματικού Οδηγού, για τους άμπαλους). Ειδικά στην έκδοση των 160 αλόγων και με dsg πρέπει να κάνει ότι και το άβαταρ μου και σε 458...
-
Τα περι Ολυμπιακού κλπ αφαιρέθηκαν. [Mod]
-
Λησμόνησα στο παραπάνω παραλήρημα μου να διευκρινήσω ότι εκτός από τη Μακλάρεν, χεσμένη έχω και τη Φεράρι έτσι (με τα πολλά της πρωταθλήματα μου θυμίζει τον Ολυμπιακό και τις ανάλογες πρακτικές. Μπορώ μετά να την πάρω σοβαρά;) ?
Όχι για να μη δημιουργούνται εντυπώσεις και παρααξηγήσεις..Μη τσακώνεστε ρε παιδιά για παλιοσίδερα. Μόνο τα Γκόλφ είναι τα γνήσια εργαλεία του Π.Ο. (= Πραγματικού Οδηγού, για τους άμπαλους). Ειδικά στην έκδοση των 160 αλόγων και με dsg πρέπει να κάνει ότι και το άβαταρ μου και σε 458...
«Πετάει» τα φώτα η Μ5 στην 458;...
McLaren MP4-12C/650S