-
Μόλις έκανα μία συζήτηση με φίλο που θέλει να αλλάξει το εταιρικό αυτοκίνητο. Έχει το Α4 2.0TFSI quattro (πριν είχε το προηγούμενο Α4 1.8ΤQ) και είναι ανοικτός σε όλες τις προτάσεις. Το μπάτζετ κυμαίνεται στα χρήματα του τίτλου 60-65Κ αλλά και λίγο πιο πάνω μπορεί να το πιέσει.
Περιορισμοί υπάρχουν μόνο 2 αλλά είναι σημαντικοί. Όχι BMW και Merc. . Και αυτό από την εταιρία και όχι προσωπικοί.Από εκεί και μετά είναι ανοικτός σε αμάξωμα (εκτός cabrio/roadster) και καλοκοιτάει τα κουπέ. Οδήγησε Brera 3.2 Q4 και ο μοναδικός ενδοιασμός του ήταν οι χώροι πίσω. Θέλει να χωράνε άλλοι 2, έστω και με συμβιβασμούς.
Του προτείνουν το νέο Α4 ή το Α5 αλλά θέλει να ξεκολλήσει από τους κύκλους. Kάνει πάρα πολλά ταξίδια (το Α4 έχει 125Κ χιλιόμετρα σε 2 χρόνια και κάτι). Ακούει προτάσεις.Η δικιά μου ήταν να περιμένει το EVO X αλλά το κόστος χρήσης σε καύσιμο (με 20λ τα 100) είναι σχεδόν απαγορευτικό.
-
Μόλις έκανα μία συζήτηση με φίλο που θέλει να αλλάξει το εταιρικό αυτοκίνητο. Έχει το Α4 2.0TFSI quattro (πριν είχε το προηγούμενο Α4 1.8ΤQ) και είναι ανοικτός σε όλες τις προτάσεις. Το μπάτζετ κυμαίνεται στα χρήματα του τίτλου 60-65Κ αλλά και λίγο πιο πάνω μπορεί να το πιέσει.
Περιορισμοί υπάρχουν μόνο 2 αλλά είναι σημαντικοί. Όχι BMW και Merc. . Και αυτό από την εταιρία και όχι προσωπικοί.Από εκεί και μετά είναι ανοικτός σε αμάξωμα (εκτός cabrio/roadster) και καλοκοιτάει τα κουπέ. Οδήγησε Brera 3.2 Q4 και ο μοναδικός ενδοιασμός του ήταν οι χώροι πίσω. Θέλει να χωράνε άλλοι 2, έστω και με συμβιβασμούς.
Του προτείνουν το νέο Α4 ή το Α5 αλλά θέλει να ξεκολλήσει από τους κύκλους. Kάνει πάρα πολλά ταξίδια (το Α4 έχει 125Κ χιλιόμετρα σε 2 χρόνια και κάτι). Ακούει προτάσεις.Η δικιά μου ήταν να περιμένει το EVO X αλλά το κόστος χρήσης σε καύσιμο (με 20λ τα 100) είναι σχεδόν απαγορευτικό.
-
-
Morgan Plus 4; Μάλλον όχι...
350Ζ; Ούτε!
Εlise 111R; Μπρρ...Μήπως τότε μια 3λιτρη S-Type ή κανένα Α6 3.2 ;;
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Γιατί θα τεθεί ζήτημα για την κατανάλωση? Καλύπτουν αυτοκίνητο 65 k και ασχολούνται με τα 4 χιλιάρικα που θα κοστίσει ετησίως η βενζίνη παραπάνω? (εφόσον συνεχίσει να κάνει 60.000 km το χρόνο)...
Σε τελική ανάλυση το EVO θα έρθει αρκετά φτηνότερα από 65k...Οπότε κάτι εξοικονομείται από εκεί για να πέσει στη βενζίνη...
Δεν πρέπει να αποτελεί πρόβλημα η κατανάλωση -
Lexus;
-
Καμιά Jaguar;
-
Επί της ουσίας τώρα εγώ θα πήγαινα καρφωτός για Lexus GS450h
-
Για το καύσιμο νομίζω ότι υπάρχει πλαφόν, θα ρωτήσω δεν ξέρω σίγουρα, πάντως αναφέρθηκε σ'αυτό.
Govus
Το αυτοκίνητο πρέπει να έχει σπορ χαρακτήρα. Και στο τωρινό Α4, έχει βάλει το πακέτο ανάρτησης κλπ κλπ -
Εφόσον κάνει και πολλά ταξίδια ας δει το παρακάτω...
http://www.lexus.gr/lexus_cars/gs/gs450h/index.aspLEXUS GS 450h η πρότασή μου.
Είναι ένα αυτοκίνητο που έχει πραγματικά τα πάντα! Και ακριβώς στα χρήματα που τον ενδιαφέρει.
Ο τιμοκατάλογος με τον εξοπλισμό του αυτοκινήτου:
http://www.lexus.gr/Images/GS450h_tcm243-531560.pdf -
Χαχα!
Τελικά κάναμε αρκετοί την ίδια σκέψη για το Lexus. Μέχρι να το γράψω και να παραθέσω τα links το είχατε προτείνει και οι υπόλοιποι.
-
Αχα! Αυτό είναι μία καλή πρόταση.
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Αχα! Αυτό είναι μία καλή πρόταση.Έχει 1 και μόνο ελάττωμα : 280 λίτρα πορτμπαγκάζ...
-
Το 450h έχω δει και στο δρόμο. Ήταν μάλιστα μποτιλιαρισμένο και είχα την ευκαιρία να το χαζέψω. Το αυτοκίνητο από κοντά δείχνει πολύ πιο εντυπωσιακό από ότι στις φωτογραφίες! Ειδικά σε μαύρο χρώμα που το είχα δει εγώ.
-
-
A5 3.2 και 159 3.2 μονόδρομος εφόσον αποκλείονται merc-bmw.
-
Ο χρήστης Babbis έγραψε:
A5 3.2 και 159 3.2 μονόδρομος εφόσον αποκλείονται merc-bmw.+1
-
Lexus. Μούρη και πολυτέλεια ΚΑΙ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ (ναι, καλά).
-
οτιδηποτε απο Lexus...
-
CADILLAC CTS 3.6 SPORT LUXURY 55200
Εταιρικό με 60-65Κ