-
Ακόμα μια προκλητική δήλωση απ' τον Hamilton. Δε νομίζω ότι πρόκειται ποτέ ν' αλλάξει κάτι. Πάντα ο Lewis θα κάνει τέτοιες δηλώσεις γιατί πολύ απλά αυτό είναι και αυτό ο ίδιος 'πουλάει'.
Προσωπικά μου φαίνεται ιδιαίτερα θλιβερό, θα προτιμούσα να 'πουλούσε' μόνο την οδήγησή του. Φαίνεται όμως ότι όταν δεν μπορεί να είναι στο επίκεντρο των εξελίξεων μόνο με τις επιδόσεις του στην πίστα, πρέπει να βρίσκει άλλους τρόπους για να γράφονται γι' αυτόν πράματα.
-
εννοείς τον Vodafone-Hamilton ????
Ο χρήστης sparticle έγραψε:
Ακόμα μια προκλητική δήλωση απ' τον Hamilton. Δε νομίζω ότι πρόκειται ποτέ ν' αλλάξει κάτι. Πάντα ο Lewis θα κάνει τέτοιες δηλώσεις γιατί πολύ απλά αυτό είναι και αυτό ο ίδιος 'πουλάει'.Προσωπικά μου φαίνεται ιδιαίτερα θλιβερό, θα προτιμούσα να 'πουλούσε' μόνο την οδήγησή του. Φαίνεται όμως ότι όταν δεν μπορεί να είναι στο επίκεντρο των εξελίξεων μόνο με τις επιδόσεις του στην πίστα, πρέπει να βρίσκει άλλους τρόπους για να γράφονται γι' αυτόν πράματα.
Έχω την εντύπωση πως ο σιαγόνας θα πάρει πόδι σιγά σιγά από την ομάδα.... με τον ανερχόμενο και τρομερά προωθούμενο Ricciardo να του παίρνει εν τέλει την θέση. Βέβαια δεν αποκλείεται και καμια τράμπα των 2ων οδηγών μεταξύ Μασσα-Γουεμπερ για να στρώσουνε και οι 2 χαρακτήρα
Όσο για τον ζακ, νομίζω ότι είναι τόσο ασήμαντος για την Φ1 όσο ασήμαντα τρέχει στην Φ1 ο MS τα τελευταία 2 χρόνια.......
-
Pik χέσε την εμπάθεια. Αυτά που περίμενα να ακούσω από τον Alonso στη Ferrari στο πρώτο στραβοπάτημα τα ακούω από το Λούη.
Αν εσύ θεωρείς λογική τη στάση του παω πάσο. Ειλικρινά αν κάποιος πιο παλιός/πιο διαβασμένος θυμάται να έχουν ξανακουστεί τέτοιες δηλώσεις παρακαλώ να μας επιμορφώσει.Και ο μακαρίτης ο Senna που τρωγόταν με τον Prost δε νομίζω να είχε πει ποτέ 'είμαι τόσο χρονών, έχω τόσες νίκες, αχ ο Prost ο μυτόγκας έχει παραπάνω, βοηθάτε χριστιανοί να τον περάσω'.
Και τον Schumacher τον έτρωγε η τρύπα του να οδηγούσε στη McLaren όταν κέρδαγε με άνεση ο Hakkinen αλλά είπε 'όχι θα το πάρω με τη φοράδα'. Και ο Λούης που υποτίθεται η McLaren είναι γι αυτόν η φάτνη με τον Ιωσήφ μαζί τα γελάδια και τους μάγους να ξηγιέται έτσι; -
αν παει ποτε στην Φερραρι να σε δω...
Αλλο να λεμε οτι απλα ειναι τρελος στις δηλωσεις του και αλλο να μην του αναγνωριζουμε τιποτα ομως..
-
Μια μεταγραφή του Hamilton στη Ferrari θα είναι απλά όνειρο... Αν φανταστούμε το χαμό, το παρασκήνιο, τις κόντρες, τις δηλώσεις, τη ζωή του μετά στην Ιταλία και το Fiorano... Δε χορταίνω να το σκέφτομαι... Ναι, είμαι αιμοδιψής!
-
Εγω παρακαλάω. Γιατι ο Ναντο εχει κανει άλματα ωριμότητας τόσο εντός όσο και εκτός πίστας, ενώ αντίθετα ο Χαμιλτον δειχνει οτι τα χρόνια περνάνε χωρίς να μετατρέπονται σε ωριμότητα και εμπειρία
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
αν παει ποτε στην Φερραρι να σε δω...Αλλο να λεμε οτι απλα ειναι τρελος στις δηλωσεις του και αλλο να μην του αναγνωριζουμε τιποτα ομως..
Εγώ τουλάχιστον δεν παπαγαλίζω τα δελτία τύπου της Fiat.
Και πέρσυ ανέφερα την παραμικρή ενέργεια του Alonso που 'μύριζε' Prost. Αλλά όπως είπε ο Greo, ο Alonso έχει δείξει σημάδια ωριμότητας. Ο παλιός καλός Alonso ήδη θα έψαχνε να αλλάξει ομάδα και θα έκανε δηλώσεις περί 'φορτηγού'. Αλλά αυτός είπε το ίδιο που είχε πει και ο Schumacher. Όχι θα το πάρω με τη φοράδα.Η θεωρία σου πάντως κάπου χάνει γιατί και ο Button πήγε στη McLaren αλλά συνεχίζω να έχω την ίδια άποψη για αυτόν.
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
.....που είχε πει και ο Schumacher. Όχι θα το πάρω με τη φοράδα.To '99 η Φερράρι στα χέρια του Irvine δεν ήταν φοράδα απλά ο MS έτρεχε με πατερίτσες...
.... και τον επόμενο χρόνο είπε ... Όχι θα το πάρω με το διαστημόπλοιο του Μπρον -
Ο χρήστης ckastam έγραψε:
.....που είχε πει και ο Schumacher. Όχι θα το πάρω με τη φοράδα.
To '99 η Φερράρι στα χέρια του Irvine δεν ήταν φοράδα απλά ο MS έτρεχε με πατερίτσες...
.... και τον επόμενο χρόνο είπε ... Όχι θα το πάρω με το διαστημόπλοιο του ΜπρονΗ φοραδα αναφερθηκε χιουμοριστικα πιστευω.. θα το παρω με τη Ferrari ειπε οταν απαρνηθηκε τη σιγουρια του καλυτερου μονοθεσιου και πηγε το '96 στη Ferrari. Και δε μετραει πανω απο ολα το αποτελεσμα, αλλα και η διαδρομη. Το '99 ηταν μετα απο τρια χρονια απο τοτε που πηγε στους κοκκινους και σε αυτα ειχε δειξει πολλα πραγματα. Ακομα και στην επανοδο του το '99 αφησε κοσμο με το στομα ανοικτο. Το 2000 δεν ηταν διαστημοπλοιο σε σχεση με την McLaren η F2000, το 2002 και 2004 ηταν σε σχεση με τον ανταγωνισμο.
-
Και δεν ήταν του Brawn. Byrne, Martinelli και φυσικά οι τεράστιες ομάδες μηχανολόγων τους ήταν οι υπεύθυνοι για τα διαστημόπλοια!!!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Και δεν ήταν του Brawn. Byrne, Martinelli και φυσικά οι τεράστιες ομάδες μηχανολόγων τους ήταν οι υπεύθυνοι για τα διαστημόπλοια!!!Ο Μπρον αναφέρθηκε σαν επικεφαλής....
Κι όμως η 'φοράδα' ήταν διεκδικητής τίτλων ήδη από το '96.... ενώ ο Χάκκινεν έκανε υπομονή μέχρι και την Jerez το '97 για να χαμογελάσει λίγο στο ποντιουμ..... Τα υπόλοιπα είναι γνωστά.Που πήγαν τα 15 χλμ έξτρα τελικής που είχε ο JV λόγω του ονοματός του από το '98 και ύστερα ???
-
Ο χρήστης ckastam έγραψε:
Ο Μπρον αναφέρθηκε σαν επικεφαλής....
Κι όμως η 'φοράδα' ήταν διεκδικητής τίτλων ήδη από το '96.... ενώ ο Χάκκινεν έκανε υπομονή μέχρι και την Jerez το '97 για να χαμογελάσει λίγο στο ποντιουμ..... Τα υπόλοιπα είναι γνωστά.Που πήγαν τα 15 χλμ έξτρα τελικής που είχε ο JV λόγω του ονοματός του από το '98 και ύστερα ???
Η Ferrari πηρε τρεις νικες το '96, ολες ειχαν σα μεγαλο παραγοντα το ταλεντο του Schumacher. Σε καμια περιπτωση δεν ηταν διεκδικητης τιτλων το '96. Ο Hakkinen που κολλαει ακριβως? ηταν σε πρωταθλητρια ομαδα και εφυγε για να κατακτησει τιτλους με μια αλλη, η οποια πελαγοδρομουσε, οπως ο Schumacher? Ακομα κι ετσι ο Hakkinen κατεκτησε 2 τιτλους πριν ο Michael παρει εστω εναν με τη Ferrari.
-
Ο χρήστης STK έγραψε:
Ο Μπρον αναφέρθηκε σαν επικεφαλής....
Η Ferrari πηρε τρεις νικες το '96, ολες ειχαν σα μεγαλο παραγοντα το ταλεντο του Schumacher. Σε καμια περιπτωση δεν ηταν διεκδικητης τιτλων το '96. Ο Hakkinen που κολλαει ακριβως? ηταν σε πρωταθλητρια ομαδα και εφυγε για να κατακτησει τιτλους με μια αλλη, η οποια πελαγοδρομουσε, οπως ο Schumacher? Ακομα κι ετσι ο Hakkinen κατεκτησε 2 τιτλους πριν ο Michael παρει εστω εναν με τη Ferrari.
Χααααααα
Ο ΜΣ μετρούσε ήδη 2 τίτλους (το 95 με τον γνωστο τρόπο ) και πήγε σε μια ιστορική πολυνίκης ομαδά που μεν είχε να πάρει τίτλο από την εποχή του Lauda
πήρε μαζί του όμως όοοολο το επιτυχημένο τιμ της Μπενετόν (πλην του Φλάβιο ) και πόσα εκατομυριάκια σαν φτασμένος δις πρωταθλητής από την Philip Morris για να το σηκώσει στο Maranelooooo -
Ολα αυτα δεν αναιρουν τα προηγουμενα.. και δεν οδηγουσε το φτασμενο team, ουτε ειπα πως το πηρε μονος του..
Ολοι βοηθησαν.
Μην το πας αλλου τωρα. -
Επικεφαλής της Gestiona Sportiva και από ότι φαίνεται πρωτεργάτης των επιτυχιών ήταν ο Jean Todt! Αυτό φυσικά με την στήριξη και τα λεφτά που έδινε ο Πρόεδρος.
Από εκεί και πέρα, ο τελευταίος προ του 1999 τίτλος για την Ferrari ήρθε το 1983. Ο δε τελευταίος πιλότος που πήρε τίτλο οδηγών με Ferrari πριν τον MS ήταν ο Jody Scheckter το 1979.
Αυτά για την ιστορία του πράγματος.
-
το 95 με τον γνωστο τρόπο
Θες μια καλή επανάληψη νομίζω. Όχι μόνο από το συγκεκριμένο ποστ.
-
http://twitter.com/intent/user?screen_name=NobleF1
O Button για το 200ο GP του:
When someone mentioned 200, I thought it's the number of PR days I've done this year.Οχι οτι τους λυπαμαι, αλλα πρεπει να τρωνε μεγαλη πικρα με αυτες τις μαλακιες...
-
Mini Rubens
-
χεχε μορφή!
-
Ένα βίντεο που έφτιαξα από τη διαδρομή (κατά 90%) που ακολουθούν τα μονοθέσια της F1, στο Μονακό:
ΚΑΦΕΝΕΙΟΝ "ΤΟ ΩΡΑΙΟ ΠΑΝΤΟΚ"