-
οχι δεν ζηλευω ....
( ... που'σε ρε κουμπαρακι .... χαθηκαμε ...)
-
Σε μισή ώρα θα πάω να δω μια διάλεξη από τον Nick Fry. Τον έχει καλεσμένο το πανεπιστήμιο σήμερα.
Εντυπώσεις, το βράδυ.
-
Ο αδερφός μου για τη πτυχιακή του μιλάει με ένα άνθρωπο μέσα από τη Renault. Σήμερα είχε μια ομιλία στο παν/μιο του και έκαναν μια κουβέντα και για τη πτυχιακή του αλλά και για το πως βλέπει την F1 το 2010.
Μου είπε λοιπόν πως του ομολόγησε ότι το common belief στο paddock είναι πως η Ferrari είναι 1.2 δευτερόλεπτα μπροστά.
Δε ξέρω κατά πόσο είναι αλήθεια...θα δούμε...θα μάθουμε σύντομα.
-
Τα 6 δεκατα ειναι του Αλονσο
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Τα 6 δεκατα ειναι του ΑλονσοΆνετα
-
Ο χρήστης ast έγραψε:
Σε μισή ώρα θα πάω να δω μια διάλεξη από τον Nick Fry. Τον έχει καλεσμένο το πανεπιστήμιο σήμερα.Εντυπώσεις, το βράδυ.
Σε ποιό πανεπιστήμιο;
-
Cranfield University (και το επίσημο website)
Ο Nick χαλαρός κ ευχάριστος, έκανε μια παρουσίαση στην οποία όμως δεν είπε τπτ καινούριο. Για τις πρώτες μέρες της F1 κ μετά για τις σύγχρονες, αφιερώνοντας ένα μεγάλο κομμάτι στην αλλαγή Honda --> Brawn GP --> Mercedes GP, για τις δυσκολίες που είχαν πέρσι με την αποχώρηση της Honda και κατόπιν για το πνεύμα της ομάδας που τους βοήθησε στην κατάκτηση των τίτλων, την οργάνωση τους κλπ.
Μετά δέχτηκε καταιγισμό ερωτήσεων, με σημεία που ξεχώρισα:
-
Το μέλλον της F1, με όλο μεγαλύτερο το 'πράσινο' προφίλ της (επαναφορά KERS πιθανόν του χρόνου) αλλά και σκέψεις για φουλ ηλεκτρικά αυτοκίνητα κάποια στιγμή μακροπρόθεσμα. Αγώνες σε στυλ 'ποιος ολοκληρώνει τους γύρους και κερδίζει με πεπερασμένη ποσότητα ενέργειας'.
-
Αναφέρθηκε στη διαφορετική οπτική που είχαν σε σχέση με τη Honda στην Ιαπωνία όσο υπήρχε η ομάδα, προβλήματα που είχαν να κάνουν με την απόσταση, τη διαφορά νοοτροπίας αλλά και τη σχεδιαστική προσέγγιση.
-
Σχετικά με τον MS, είπε πως πρώτη φορά βλέπει οδηγό που μπορεί να είναι 15 ώρες τη μέρα μαζί με τους μηχανικούς σε ένα δωμάτιο κ να κάνουν ατέλειωτες τεχνικές αναλύσεις με τέτοια προσήλωση και ακρίβεια, και πόσο ενθουσιώδης ήταν στην ιδέα πως θα ξανάτρεχε. Και κάπου εκεί κάποιος ανέφερε τον Rosberg, οπότε άρχισε να λέει πως 'ο Nico είναι πολύ καλό παιδί, έξυπνο, πολύ μορφωμένο, μιλάει 5 γλώσσες' κλπ λες και τον προξένευε, αλλά για την απόδοση του ως οδηγός καμία κουβέντα!
-
-
Μάλιστα, πρέπει να ήταν αρκετά ενδιαφέρον. Άσχετο δεν είχα προσέξει το Cranfield UK που έχεις στην τοποθεσία είχα δει το Θεσσαλονίκη και λέω έχει πλάκα να ήρθε στο πολυτεχνείο του ΑΠΘ
-
Quiz (ευκολάκι)
Πού;
-
Το Σάββατο στο Woking.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Το Σάββατο στο Woking.Βλέπεις τα λυσάρια ε;
-
Εχω τις πηγες μου
-
-
ωραια φωτο!!
Ποπο παιδες μετακομιζω την παρασκευη να μεινω με την αρραβωνιαστικια (επιτελους 31 χρονων μαντραχαλος) και μαζευω το δωματιο μου!!!Το τι αναμνησεις εχω βρει δεν περιγραφεται...Αφισες με Σεννα Προστ κλπ απο το 1989-90 κλπ
Απειρα f1 racing magazines,formula 1 (το ελληνικο περιοδικιο) και ενα ξενο που εβγαζε ο μανσελλ το 2001 2002 (ζουσα Ιρλανδια τοτες)
Και φυσικα καμια 150αρα βιντεοκασσετες με αγωνες του παρελθοντος...1992 1993 1994 1996 1997 1998 1999 2000 2001 2002 2003 2004..Οχι ολοι οι αγωνες φυσικα...
Τωρα το ματι μου επεσε σε μια κασσετα που γραφει Ayrton Senna 1/05/1994..και εχει το αφιερωμα που ειχε κανει ο Σταθακης στις 7/05/94 αλλα και ο Καββαθας απο την εκπομπη Τροχοι και δρομοι..
Μεγαλωνουμε γμτ!!!
-
μυαλο δεν βαζουμε ομως....
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Τωρα το ματι μου επεσε σε μια κασσετα που γραφει Ayrton Senna 1/05/1994..και εχει το αφιερωμα που ειχε κανει ο Σταθακης στις 7/05/94 αλλα και ο Καββαθας απο την εκπομπη Τροχοι και δρομοι..
Μεγαλωνουμε γμτ!!!
Θα σου ημουν παραπανω απο υποχρεος αν μπορουσες να την περασεις σε dvd και μετα να την ανεβασεις καπου
Ξερω ζηταω πολλα αλλα ο ayrton
-
Να πώς μπορείς να συνεχίσεις την καρριέρα σου μετά από ένα σκάνδαλο...
http://www.playseat.com/en/nelson-pique ... 5-playseat
-
ενα σκανδαλο που ακομα και ο Αλονσο επρεπε να πληρωσει αλλα τεσπα το περναμε ΚΑΙ αυτο...
-
Αυτος ο Αλονσο τα φταιει ολα!!!Στην πυρα!!!!!
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Αυτος ο Αλονσο τα φταιει ολα!!!Στην πυρα!!!!!Αν δεν ήταν αυτός θα είχε πάρει ο Massa πρωτάθλημα τότε. Το προσπερνάμε κι αυτό.
ΚΑΦΕΝΕΙΟΝ "ΤΟ ΩΡΑΙΟ ΠΑΝΤΟΚ"