-
kantoniou δεν μπορώ να στο γράψω πιο απλά. Στο Abu Dhabi Κυριακή πρωί Lotus και Kimi έδωσαν τα χέρια σε ένα οικονομικό διακανονισμό και συνέχιση της συνεργασίας τους χωρίς να τεθεί κανένα θέμα τραυματισμού. Λίγες ώρες αργότερα ο Kimi εγκαταλείπει τον αγώνα με τρόπο που θύμισε παρκάρισμα Schumacher στο Μονακό. Μερικές μέρες αργότερα ο Kimi αποφασίζει ότι τώρα πρέπει να κάνει μια επέμβαση με 4 βδομάδες χρόνο αποθεραπείας που χώραγε άνετα οποιαδήποτε στιγμή τον χειμώνα. Οτιδήποτε άλλο περιττεύει.
-
Μάλλον δεν τηρήθηκε η υπόσχεση της Lotus. Όσον αφορά στην εγχείρηση, the sooner the better!!! Πολύ καλό αυτό για εμάς!
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Λίγες ώρες αργότερα ο Kimi εγκαταλείπει τον αγώνα με τρόπο που θύμισε παρκάρισμα Schumacher στο Μονακό.Επειδή προφανώς δεν είδες το GP, να σε βοηθήσω:
Ο 'αδιάφορος' πήγε στο Άμπου Ντάμπι, συμφώνησε με τους μπαταξήδες, άλλαξε σασί και σέταρε από την αρχή αυτό με το κοντό μεταξόνιο, κατατάχτηκε 5ος (=πρώτος πλην των απιαστων RBR & Merc) και έριξε μισό sec στο κεφάλι στον ταλαντούχο και φορμαρισμένο Γκρο. Μετά αποκλείστηκε από μαλακία των μπαταξήδων και τράκαρε με το ζαβό.
Αν μου βρεις ΕΝΑ κοινό σημείο με την αλητεία του ΜΣ, κερδίζεις παγωτό ξυλάκι ICEMAN.
Το πότε έκανε την εγχείριση είναι δικαίωμα του. Κι εγώ θα φρόντιζα να είμαι έτοιμος και ξεκούραστος για τη νέα μου ομάδα, αντί να τρέχω στην άλλη άκρη της γης απλήρωτος για τους μπαταξήδες.
Το ότι έκανε επέμβαση, άρα είχε σοβαρό πρόβλημα, δεν θα το σχολιάσεις σε σχέση με τις προηγούμενες 'τηλεδιαγνώσεις' σου; -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Μάλλον δεν τηρήθηκε η υπόσχεση της Lotus.+1
Κρατήστε το αυτό. Κάποια στιγμή θα μάθουμε τι του είχαν υποσχεθεί ως 'έναντι' από τα 'λεφτά' των 'επενδυτών' που έρχονται από μέρα σε μέρα εδώ και έξι μήνες. -
Λες να ήταν σε θέση να του υποσχεθούν εξόφληση σε μια βδομάδα; Μα σοβαρά, τα πιστεύεις αυτά;
-
Προφανώς του υποσχέθηκαν κάτι που δεν τηρήθηκε, π.χ. προκαταβολή σε 5 μέρες. Εσύ ξέρεις κάτι διαφορετικό και επιμένεις; Γιατί τέτοιο κόλλημα με τον αν θα τρέξει ο Κίμι για μια ομάδα που παραβιάζει το συμβόλαιο τους;
-
Όταν γράφω ΕΝΑΝΤΙ και μιλάς για ΕΞΟΦΛΗΣΗ, όταν συγκρίνεις μια σύγκρουση στην πρώτη στροφή με ένα εξόφθαλμα διαφορετικό περιστατικό στα δοκιμαστικά, ή έχουμε πρόβλημα συνεννόησης ή δεν ΘΕΛΕΙΣ να καταλάβεις.
Περιμενω να μας πεις ΕΝΑ κοινό χαρακτηριστικό μεταξύ των περιστατικών ΚΡ & ΜΣ καθώς και ένα σχόλιο σου για όσα έγραφες περί ανύπαρκτου προβλήματος στη μέση. -
Sorry που παρεμβαίνω, αλλά δεν πέρασε από το μυαλό κανενός η πιθανότητα η Ferrari να ζήτησε από τον Raikkonen να παρατήσει τη χρονιά για να μην περάσει η Lotus στο κατασκευαστών;
Μόνο εγώ είμαι τόσο καχύποπτος;
Εδώ άλλοι γράψανε ότι ο Ηulkenberg πληρώθηκε από τη Ferrari για να ΜΗΝ τρέξει για τους δύο αυτούς αγώνες με τη Lotus!
Πάντως αν η Ferrari...πληρώνει για να μείνει η Lotus χωρίς σοβαρό οδηγό, μιλάμε για ξεφτιλίκια
-
Για να συμβεί κάτι τέτοιο, που δεν είναι και απίθανο, θα έπρεπε η Λότους να δώσει ανάλογο πάτημα. Αν η Λότους δεν είχε παραβιάσει το συμβόλαιό της, δεν θα μπορούσε ο Κίμι να αποχωρήσει.
-
πολλά μπορεί να έχουν γίνει ρε παιδιά το σίγουρο είναι όμως ότι ο Κιμι έκανε την επέμβαση... Άρα ΕΙΧΕ πρόβλημα με τη μέση του. Τα υπόλοιπα τι σημασία έχουν; Μήπως ο Κίμι δεν είναι επαγγελματίας; Τόσα χρόνια τι έχει δείξει μέσα στη πίστα;
-
Ότι δεν είναι, απλό. Όταν βαριόταν ή δε γούσταρε αντί να κλείσει το στόμα του και να συνεχίσει όπως πχ ο Αλόνσο αυτό το ΣΚ αυτός είτε την κοπάναγε, είτε έκανε το ελάχιστο δυνατό.
-
Δουλευόμαστε τώρα; Ποιός έκλεινε το στόμα του; Ο Αλόνσο που έφαγε ξέχεσμα από τον Λούκα για τις μαλακίες που έλεγε κι έκανε και ας ήταν και καλοπληρωμένος;;; Ο Κίμι τουλάχιστον ήταν απλήρωτος και ότι και να έλεγε λίγο θα ήταν!!! Ξέρεις επίσης πόσο μεγάλο πρόβλημα έχει στην μέση; Για να κάνει εγχείρηση πάντως θα ήταν σοβαρότατο!!! Κανείς δεν τρώει νυστέρι για πλάκα!!!
ΥΓ: Τεράσιο κόμπλεξ βλέπω με τον Φινλανδό!!!
-
Το ακούσαμε και αυτό. Ο Κίμι μιλάει και ο Αλόνσο όχι.
ΥΓ: Περιμένω, αν θέλεις, να απαντήσεις τα δυο πραγματάκια που σε παρακάλεσα.
-
Ο χρήστης sparticle έγραψε:
Sorry που παρεμβαίνω, αλλά δεν πέρασε από το μυαλό κανενός η πιθανότητα η Ferrari να ζήτησε από τον Raikkonen να παρατήσει τη χρονιά για να μην περάσει η Lotus στο κατασκευαστών;Μόνο εγώ είμαι τόσο καχύποπτος;
Εδώ άλλοι γράψανε ότι ο Ηulkenberg πληρώθηκε από τη Ferrari για να ΜΗΝ τρέξει για τους δύο αυτούς αγώνες με τη Lotus!
Πάντως αν η Ferrari...πληρώνει για να μείνει η Lotus χωρίς σοβαρό οδηγό, μιλάμε για ξεφτιλίκια
Συνέβη ακριβώς το αντίθετο....το νομικό τμήμα της scuderia τον συμβούλευσε ήδη πριν το Abu Dhabi,όπου ο φινλανδός σκεφτόταν να μην κατέβει καν, ότι καλό θα ήταν να μην έρθει σε ευθεία ρήξη με τη Lotus, απέχοντας από τους τελευταίους
αγώνες, προκείμενου μα μην δώσει στην ομάδα του (παρότι του χρωστά) πάτημα ώστε να τον κατηγορήσει για αθέτηση συμβολαίου......ζητώντας του και κερατιάτικαΊσως στο μεταξύ οι δυό πλευρές κατέληξαν σε κάποιον συμβιβασμό για πρόωρο διαζύγιο,αφού ήταν γνωστό ότι πλέον ο ένας δεν ανεχόταν τα χνώτα του άλλου...........
-
kantoniou επαναλαμβάνω ότι οτιδήποτε πρόβλημα και αν υπήρχε δεν τον εμπόδισε να κάνει αγώνες πριν τον πονέσει η τσέπη του. Πουθενά δε θα βρεις γραμμένο ότι το χειρουργείο ήταν επείγουσα ανάγκη, το αντίθετο υπάρχουν πολλές μπηχτές για τον σχετικά μικρό χρόνο αποθεραπείας που θα χωρούσε άνετα στο χειμερινό διάλειμμα. Δεν με ενδιαφέρει αν η επέμβαση έγινε γιατί τον πονάει η μέση του ή γιατί ήθελε γαλλική μύτη, το ζήτημα είναι ότι παράτησε τη χρονιά του στη μέση αδειάζοντας τους πάντες επειδή αυτός ο μέγιστος επαγγελματίας ΔΕ γούσταρε.
Σχετικά με τον τρόπο που εγκατέλειψε στο Abu για μένα και πολλούς άλλους που μίλησα ήταν από παιδαριώδης μέχρι εσκεμμένος. Ο καθένας όπως το βλέπει.
-
ακόμα και έτσι να είναι μαγκιά του για μένα.
αλλά αν είναι έτσι για να το διορθώσω λίγο, θα έπρεπε να βγει να το πει και όχι να βρει δικαιολογίες για τη μέση. ΑΛΛΑ κανείς δε ξέρει με ακρίβεια τι από τα δυο ισχύει τελικά. -
Ο Go_For_Pole πρέπει να μας ορίσει τι είναι ο επαγγελματισμός. Από τα λίγα που ξέρω, επαγγελματική δραστηριότητα είναι η Quid Pro Quo συνδιαλλαγή όπου το ένα μέρος παράσχει αγαθά ή υπηρεσίες στο άλλο συναλλασσόμενο μέρος με κάποιο αντάλλαγμα. Οπότε αν το πρώτος μέλος προσφέρει μια υπηρεσία, π.χ. οδήγηση στο ανώτατο αγωνιστικό πρωτάθλημα του κόσμου, το άλλο μέλος οφείλει να το παράσχει μια κάποια αποζημίωση. Αν αυτό δεν συμβαίνει μέσα στα προκαθορισμένα πλαίσια, δυνάμει του συμβόλαιο των, η σύμβαση λύεται αυτοδικαίως. Αυτό είναι ότι πιο επαγγελματικό υπάρχει και για αυτό υπάρχουν και οι ποινικές ρήτρες εκατέρωθεν. Ο κ. Κώστας όμως θεωρεί επαγγελματισμό το να προσφέρει ο Κίμι υπηρεσίες οδήγησης - παίζοντας κορώνα γράμματα τη ζωή του κάθε φορά που μπαίνει σε μονοθέσιο - ανεξαρτήτως αν πληρώνεται ή όχι. Θέλω λοιπόν το GFP για υπάλληλο στον εταιρεία μου. Μην διαμαρτυρηθεί όμως αν κάνει να πάρει τα λεφτά του κανένα 6μηνο. Θα τον πάρει και θα τον σηκώσει επειδή δεν είναι σωστός επαγγελματίας!!!
ΥΓ: Να ευχαριστήσω εδώ ως εργοδότης τον GFP για την υπεραξία που παρείχε στην επιχείρησή μου με την εργασία του και ας μην πήρε Ευρώ τσακιστό ακόμα. Το ίδιο θα πρέπει να ευχαριστήσει και η Lotus τον Kimi που της έχει δώσει τόσους βαθμούς που βρίσκεται στην 4η θέση του Πρωταθλήματος Κατασκευαστών (και μάλλον θα πάρει και την 3η). Η Lotus F1 θα πάρει τεράστια κέρδη από την FOM και ο Κίμι θα πάρει τα τα @@ του για την συνεισφορά του! Seems fair to me!!!
-
Μπλα, μπλα, μπλα εξυπνάδες. Έχω πει από την πρώτη στιγμή ότι αν ακύρωνε το συμβόλαιο του και έφευγε σαν κύριος όλα θα ήταν μια χαρά. Από τη στιγμή που και φέτος συγκέντρωσε τόσους βαθμούς ήταν δεδομένο ότι θα πληρωθεί με Bernie money στο τέλος της χρονιάς. Όπως πέρυσι. Αν λοιπόν τον ενοχλούσε τόσο πολύ αυτό θα έπρεπε να είχε φύγει κύριος ΠΕΡΥΣΙ το χειμώνα. Αλλά όπως όλοι είδαμε μόλις υπέγραψε αλλού και η ομάδα δεν τον κανάκευε σαν 5χρονο τότε ξαφνικά τα θυμήθηκε όλα, συμπεριλαμβανομένης και της πονεμένης μέσης του.
-
Τόσο butheart πια; Ξυδάκι...
-
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
και τράκαρε με το ζαβό.Μόνο ως προς αυτό: ΙΜΗΟ το τρακάρισμα ήταν 'διπλωματικό'
ΚΑΦΕΝΕΙΟΝ "ΤΟ ΩΡΑΙΟ ΠΑΝΤΟΚ"