Ο χρήστης ripper έγραψε:
Ποιες μάχες γίνονται;
Συνεχώς εξισώνεται το προσπέρασμα με μηχανές με τo προσπέρασμα με μονοθέσια, κάτι που είναι εξ' ορισμού γελοίο.
Καλό το motogp, αλλά είναι ο φτωχός συγγενής.
Και φυσικά επειδή όλα είναι θέμα γούστου, πολύ καλά κάνει ο καθένας και του αρέσει περισσότερο το motogp. Γιατί το γράφει όμως, συνεχώς, στο forum της F1; Μπαίνω εγώ στις μοτοσυκλέτες να γράψω τι ωραία που είναι η F1;
Άμα δεν σ΄αρέσει, μη βλέπεις.
καλά το τι θα κάνω είσαι ανίκανος να μου το πείς εσύ!:lol:
με το να λές φτωχούς συγγενείς τους μόνους **άνδρες **για εμένα σήμερα-->τους αναβάτες του moto gp εννοώ δείχνει όχι μόνο διαφορά γούστου αλλά που έχουμε καταντήσει!καλά μας λένε γενιά του playstation k του pc.Αρκετοί μεγαλύτεροι που γνωρίζω ενώ ποτέ δεν έβλεπαν αγώνες με μηχανάκια κ ήταν πιστοί της F1 το γύρισαν,λές να είναι τυχαίο?
δεν είπε κανένας οτι το moto gp είναι καλύτερο αλλά πιο θεαματικό κ ανεξήγητο.Δές από τις κλίσεις μέχρι τα οριακά περάσματα κ πάρα πολλά άλλα!
Άποψή μου είνσι οτι πολύ πιο εύκολα γίνεται να οδηγήσει κ ο πιο μέτριος οδηγός F1 χωρίς ιδιαίτερα μαθήματα,ενώ για να στρίψεις τα μηχανάκια αυτά θέλει κάτι παραπάνω από όρχεις!
όσο για το θέμα σύγκρισης απλά δεν τίθεται αφού 1ας ανβάτης δύναται πολύ εύκολα να μεταπηδήσει σε τετράτροχο,ενώ το αντίθετο είναι η εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα!
φιλικά τα παραπάνω!!!