-
Ο χρήστης travelman έγραψε:
Βασικά το ότι το μοντέλο είναι παλιό σημαίνει διάφοροι συμβιβασμοί κυρίως σε παθητική ασφάλεια και οδική συμπεριφορά. Σε παλία οκτάβια δεν έχω μπει αλλά τα ομόσασα γκόλφ και λεόν με μεταξόνιο 2.52 ήταν πολύ στριμωγμένα. Χώρο αποσκευών έχει όντως μεγάλο η οκτάβια αλλά για επιβάτες μάλλονΗ μεγαλύτερη ένσταση μου έγκειται στην οδική συμπεριφορά. Η πλατφόρμα του γκόλφ 4 φημιζόνταν για την υποστροφή της στο όριο οπότε η οδική ευχαρίστηση θα είναι ερωτηματικό.
Άπορώ γιατί το πουλάνε ακόμα αφού υπάρχει το εξαιρετικό 5
Αφού κάποιοι ΑΚΟΜΗ ενδιαφέρονται να το αγοράσουν, συνεχίζουν κι αυτοί να το πουλάνε...
Εγώ δεν καταλαβαίνω κάτι: αφού το 5 TSI με το Ι 1.8T , έχουν μια θεωρητική διαφορά στους ίππους και μια μικρή διαφορά στην τιμή, αυτός που θα προτιμήσει το δεύτερο, το κάνει για τους ίππους και την τιμή, ΠΑΡΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ την ανωτερότητα του νεότερου μοντέλου, σε κράτημα, ποιότητα, άνεση, εξέλιξη, crash test κλπ κλπ;
Δηλαδή για μερικά άλογα και μερικά ευρώ , παραγνωρίζουμε ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ που είναι και ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ; -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Παιδιά είναι αλήθεια ότι δεν ξέρω καλά τα μοντέλα που κυκλοφορούν.Αναρωτιέμαι αν υπάρχει άλλο Sedan με τις διαστάσεις, τους χώρους (επιβατών/αποσκευών) αλλά και τις επιδόσεις/στήσιμο του Octavia GT193 και σε τιμή μέχρι 21390;
Nαι, υπάρχει. Το Octavia5 1.8 TSi.
Και μη μιλήσουμε για στήσιμο. Το παλιό Octavia απλώς δεν μπορεί να συγκριθεί με το νέο, σε κανένα τομέα απολύτως. Είναι αιώνες πίσω. Και μη νομίζετε ότι η διαφορά σε ίππους είναι όση φαίνεται. Και έρχονται και στα ίδια λεφτά σχεδόν. Ε, ας πρυτανεύει η λογική παίδες. -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Nαι, υπάρχει. Το Octavia5 1.8 TSi.
Tώρα αν σου πω ότι η εσωτερική διχρωμία στο ταμπλό με χαλάει ... θα με πεις παράξενο ε; ...
Tέλος πάντων. Το Octavia5 TSI είναι πράγματι μια πολύ καλή πρόταση...
-
http://www.drive.gr/index.php?option=co ... &Itemid=61
Oktavia Gt - ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ !!!!!