-
M13A
M15A
M16Aείναι με καδένα
-
Καδενα σιγουρα.
-
H οποία δεν χρειάζεται κάποια συντήρηση αν δεν κάνω λάθος?
-
Aν δεν κανω λαθος,θελει εναν ελεγχο στα 100000 χλμ.Οχι αλλαγη.
-
Ευχαριστώ
-
Χαιρετω την παρεα!
Εχω μια απορια που μπορει να με οδηγησει και σε παραπανω αποριες
Απο αποψη αξιοπιστιας τι λενε τα Swift Sport; -
Γνωστός μου, που το έχει, δεν έχει κάποιο θέμα. Εγω το μόνο θέμα που βρίσκω, είναι το κοντο του κιβώτιο.
-
Αν λέμε πάντως και για το καινούργιο, που λογικά πρέπει να έχει κάποιους μήνες
στην αγορά, το κιβώτιο έχει γίνει 6τάχυτο πλεον, πολύ σημαντικό.Εμ,όταν χτυπάς 5η/120χλμ/4000 στροφές σε τέτοιο αμαξάκι, δεν θέλει και πολύ
-
Μιλαω για το Swift Sport του 04-10.
-
Οδήγησα ξανά για μπόλικα κμ το sx4....
Πέρα απο το ωραίο σε αίσθηση τιμόνι-κιβώτιο του είναι απαράδεκτο να πουλάνε πλέον τέτοιο αυτοκίνητο ...
Αδύναμο μοτέρ ,
Μέτρια φρένα
Τρομεροι αεροδυναμικοι θορυβοι
Μετριοι χώροι
Μεγάλες κολωνες εμπρός -
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Οδήγησα ξανά για μπόλικα κμ το sx4....Πέρα απο το ωραίο σε αίσθηση τιμόνι-κιβώτιο του είναι απαράδεκτο να πουλάνε πλέον τέτοιο αυτοκίνητο ...
Αδύναμο μοτέρ ,
Μέτρια φρένα
Τρομεροι αεροδυναμικοι θορυβοι
Μετριοι χώροι
Μεγάλες κολωνες εμπρόςΕπρεπε να σε πάρουν τηλ όταν το σχεδίαζαν
-
Μλκ τους ...
Είδες που ρώτησαν εσένα πως το καναν;;
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Μλκ τους ...Είδες που ρώτησαν εσένα πως το καναν;;
Εμένα με ρώτησαν,εσύ μήπως ήθελες να οδηγήσεις κάτι άλλο και μπέρδεψες τα car?
-
Ρε πουστη μου ειναι απιστευτο.
Μπηκα να ρωτησω εδω περα κατι που με ενδιαφερει και αμεσως μετα ξεκινησατε τις μαλακιες. Και καλα στα υπολοιπα τοπικα, αλλα κι εδω γαμω; Που ειναι ξεχασμενο κι απο τον βουδα;
Τι να πω;! -
Το ερωτημα ειναι αν φτιαχνονταν και swift sport στην ουγγαρια..Τα ουγγρικα swift ειχαν καμια 15αρια ανακλησεις... Τα ιαπωνικα 0.
Παντως το συμπαθω πολυ σας αμαξι.. περιεργη διασταση στις 16αρες ειχε μονο θυμαμαι.. -
Αυτο φαινεται απο τον αριθμο πλαισιου υποθετω. Γενικως αρα τα θεωρουνε αξιοπιστα.
Αντιστοιχα καλα λογια εχω ακουσει για την οδηγικη συμπεριφορα. Αν καποιος μπορει να το επιβεβαιωσει;Απο χωρους εσωτερικους δεν λεει και πολλα ε;
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Ρε πουστη μου ειναι απιστευτο.
Μπηκα να ρωτησω εδω περα κατι που με ενδιαφερει και αμεσως μετα ξεκινησατε τις μαλακιες. Και καλα στα υπολοιπα τοπικα, αλλα κι εδω γαμω; Που ειναι ξεχασμενο κι απο τον βουδα;
Τι να πω;!Να πεις ότι μάλλον είσαι ΠΟΛΥ τσιτωμενος και χρειάζεσαι ένα κρύο ντους ...
-
Πηγαιντε με τον G60 να πλακωθειτε σε κανα τοπικο με τον ΓΚ, ολοι μαζι, να εχουμε να διαβαζουμε κι αφηστε τις βλακειες κι εδω περα.
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Πηγαιντε με τον G60 να πλακωθειτε σε κανα τοπικο με τον ΓΚ, ολοι μαζι, να εχουμε να διαβαζουμε κι αφηστε τις βλακειες κι εδω περα.Αγορινα έγραψα κάτι ΠΟΛΥ συγκεκριμένο για το sx4 ... Ότι πετάχτηκε η άλλη η τρελή να πει την @@ ρια της δεν έχει να κάνει με εμένα ...
Κόψε τις υποδείξεις τι στιγμή που δεν έχεις καλύτερο ιστορικο -
Αναφερθηκα σε εσενα συγκεκριμενα μηπως; Να μην αρχισετε κι εδω τις μαλακιες ειπα γιατι μολις ειπε την δικη του ο G60 συνεχισες κι εσυ.
SUZUKI FORUM