-
Καλησπέρα Suzukoπαιδα!!!
Αυτή τη στιγμή το τουτού μου έχει στο κοντέρ 59000+ χλμ και ετοιμάζομαι για το 60000χλμ service.
Ξέρει κανείς,πόσο κοστίζει στο περίπου (το 60άρι)???
Για να σπάσω τον κουμπαρά μου δηλαδή,αν χρειαστεί!!!
Λάδια (Amsoil Amo) και τακάκια (Ferodo FDB1617) θα τα πάω εγώ.-
Σας ευχαριστώ πολύ, εκ των προτέρων!
-
-
Καλά θα κάνουν να το κρατήσουν στην Ινδία αυτό το πράγμα
-
Ζηλέψανε το renault Thalia εκει στη σουζούκι
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Ζηλέψανε το renault Thalia εκει στη σουζούκιΚαι έλεγα κάτι μου θυμίζει αλλά δεν μπορούσα να το προσδιορίσω ...
Πάντως αξιοπερίεργο πως μπορείς να σακατέψεις ένα όμορφο αυτοκίνητο ...
Παρέα με το SX4 sedan και το αμερικάνικο 4θυρο Yaris ... -
To αυτοκινητο της γιαγιας Ντακ!!!!
-
Η κανονική φωτό πάντως είναι -αποτυχημένη- σοπιά.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Η κανονική φωτό πάντως είναι -αποτυχημένη- σοπιά.Σε προβληματιζει και σενα η σκια ε;
-
Η σκιά, το τραγικό blending, η μαύρη γραμμή του και καλά αρμού κτλ κτλ.
-
2 ακόμα...
-
Ω θεοί... Μοιάζει στο τιιντα...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ω θεοί... Μοιάζει στο τιιντα...ή σε συρρικνωμένη BMW σειρά ... 7
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ω θεοί... Μοιάζει στο τιιντα...Αυτοί δικαιολογούνται όμως γιατί έχουν προϊστορία και με το Liana Sedan
-
Ερώτησις:
Παρατήρησα τελευταία ότι το δεξί φλας δεν κλείνει με την επαναφορά του τιμονιού, ενώ το αριστερό βγαίνει αρκετά πριν. Μια φορά (που με επέτρεψε ο δρόμος και η απουσία κίνησης) έκλεισε το δεξί φλας αλλά αφού είχα στρέψει το τιμόνι γύρω στις 30 μοίρες αριστερά από την ευθεία (και ναι, κάπου εκεί κλεινει το αριστερό).Έχει τύχει σε κανέναν άλλο αυτό ; Σε 1000km περίπου πάω για service, και θα το αναφέρω. Ευελιπστώ οτι θα το κοιτάξουν αλλά...
Σχετικο-άσχετο: Ανεφοδιασμός σήμερα... 444km (επαρχιακοί δρόμοι, πόλη) με 27,4lt βενζίνης = 6.18 lt/100km.. και δεν προσπάθησα να οδηγήσω οικονομικά κιόλας. Ομολογώ οτι με εξέπληξε ευχάριστα
-
.. τι καταναλωσεις ειναι αυτες ρε...!!
-
Exω πάρει το SWIFT GL εδώ και ένα χρόνο για την γυναίκα μου. Αλλα τα πιό πολλά χλμ.
τα έχω κάνει εγώ.
Πολυ καλό, οικονομικό (6.5 - 6. , πολύ καλό σε ταξίδι, λίγο αργο στα προσπεράσματα,
αλλα πολυ καλο κράτημα και ευχάριστο στην οδήγηση. Εχω κάνει 10.00 χλμ κάνενα πρόβλημα μέχρι τώρα. -
Κι εγώ αυτό παρατηρώ!!!Όσο περνούν τα χλμ και 'ανοίγει' ακόμα περισσότερο το μοτέρ ,τόσο θα πέφτουν και οι καταναλώσεις.Εγώ αισίως είμαι στα 60000χλμ και εκτός του ότι νομίζω ότι οδηγώ κάποιον πύραυλο σε σύγκριση με την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του, έχω εντυπωσιαστεί με τις καταναλώσεις ,που βλέπω!
Να το πηγαίνω στα όρια/χωρίς αύριο/με οδήγηση,που με βάζει κατευθείαν να κλείνω θέση στο αυτόφορο της Α.Δ Τροχαίας Χανίων και στο βενζινάδικο να μη 'μπορώ' να βλέπω ΠΟΤΕ πάνω από 9,5 λίτρα.Καμμία σχέση ακόμα με πριν ,όταν είχα 10000 ή 20000 χλμ λιγότερα.
Οπότε όσοι έχετε ξενερώσει με τις καταναλώσεις,που βλέπετε στο Swift σας , λέω :ΥΠΟΜΟΝΗ(να 'ανοίξει' το μοτέρ)!!!
-
Ήρθε επιστολή από την ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ ΑΕΒΕ σήμερα που αναφέρει οτι 'χρειάζεται να γίνει έλεγχος στην πλεξούδα του πλευρικού αερόσακκου συνοδηγού καθώς ενδέχεται να προκληθεί ακούσια ενεργοποίησή του κατά τη διαδικασία εκκίνησης του αυτοκινήτου'
Γενικώς δε γνωρίζω ποιά επηρεάζονται. Το δικό μου κατασκευάστηκε τέλη 2007 πάντως. -
Κάτι είχα ακούσει για ανάκληση sx4 με πρόβλημα στο χειρόφρενο. Δεν μου ήρθε ποτέ ειδοποίηση προφανώς δεν θα αφορούσε την συγκεκριμένη παρτίδα.
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Ποια η διαφορα στον εξοπλισμο του Suzuki Swift GL με το GL Deluxe?(Απαραδεκτο το site της εταιριας παντως... Ουτε ενδεικτικο τιμοκαταλογο εχει)
και να φανταστεις οτι αυτο ειναι το 'νεο' που να εβλεπες και το παλιο πως ηταν
SUZUKI FORUM