-
Γιατί όχι? Θα μου ήταν ιδιαίτερα χρήσιμο. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
-
Ο χρήστης swift b.p.m έγραψε:
:
ΔΕΝ ΕΧΕΙ την παραμικρή διαφοροποίηση/υπεροχή,όσον αφορά την ποιότητα συναρμολόγησης!
Οπότε...
Μακάρι να είναι ετσι, αλλα άσε να περάσουν δυο τρία χρόνια...
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Γιατί όχι? Θα μου ήταν ιδιαίτερα χρήσιμο. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.pm εστάλη!
-
Ευχαριστώ!
-
Έκλεισα σήμερα ένα Swift 3D 1.3GLA σε μπλε μεταλλικό
-
Με γεια!
-
Καλοριζικος και καλα χλμ! ποτε σου ειπαν οτι θα το παραλαβεις?
μπλε μεταλικο δηλ? cat's eye blue metalic ή Kashmir blue pearl metalic ?
οτι χρωμα και αν διαλεξες παντος σιγουρα θα το ευχαριστηθεις
-
Το cat's eye blue είναι..
Μέσα στην εβδομάδα θα δώσω την προκαταβολή για να κλείσει η παραγγελία, και για παράδοση θα ξέρω τότε.Να πω την αλήθεια πάντως σκέφτομαι να ζητήσω να βγουν οι πινακίδες 02/01/08 για διάφορους λόγους..
-
Καλορίζικο! Καλώς να το δεχθείς
-
Διαβάζω από http://sportdrive.gr/articles.php?art=714 ...
'...Η Suzuki επεκτείνει την γκάμα του SX4 αφού προσθέτει σαν επιπλέον επιλογή μια diesel έκδοση 1.6 lt. O 1600ρης πετρελαιοκινητήρας είναι προέλευσης Peugeot και έχει ως σκοπό να πλαισώσει τον υπάρχοντα 1,9DDiS και να συνεχίσει την επιτυχημένη εμπορική πορεία του Ιαπωνικού μοντέλου.Ο νέος κινητήρας αποδίδει 90ps και 21,7kg ροπής, συνδυάζεται με ένα πεντατάχυτο μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων και βοηθάει το αυτοκίνητο να κάνει το 0-100 σε 12.2sec με τελική ταχύτητα 175km/h. Φυσικά το αδιαμφισβήτητο πλεονέκτημα του νέου κινητήρα είναι η μικρή κατανάλωση καυσίμου. Έτσι, σημειώνεται μια μέση κατανάλωση 5.1lt/100km ενώ οι εκπομπές ρύπων CO2 περιορίζονται στα 139g/km.
To νέο SX4 DDiS θα προσφέρεται με ίδιο επίπεδο εξοπλισμού με τα υπάρχοντα βενζινοκίνητα μοντέλα....'
Ξέρετε τίποτα;
Αύριο θα ρωτήσω τιμή, αν είναι λογική και όχι τρελή όπως του 1.9 θα... το σκεφτώ! -
Έστειλα σχετικό mail στο Σφακιανάκη αλλά δεν έλαβα ακόμα απάντηση.
Επίσης σε τηλέφωνο που πήρα στη Personal Best δεν ήξεραν τίποτα.
Λέτε να είναι ράδιο-αρβύλα; -
Ο χρήστης Panayiotis έγραψε:
Έστειλα σχετικό mail στο Σφακιανάκη αλλά δεν έλαβα ακόμα απάντηση.και ούτε θα λάβεις.
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Το cat's eye blue είναι..
Μέσα στην εβδομάδα θα δώσω την προκαταβολή για να κλείσει η παραγγελία, και για παράδοση θα ξέρω τότε.Έδωσα την προκαταβολή την Παρασκευή που μας πέρασε, και θα είναι εδώ μέχρι το τέλος Νοεμβρίου.
-
Ο χρήστης Panayiotis έγραψε:
O 1600ρης πετρελαιοκινητήρας είναι προέλευσης Peugeot και έχει ως σκοπό να πλαισώσει τον υπάρχοντα 1,9DDiS και να συνεχίσει την επιτυχημένη εμπορική πορεία του Ιαπωνικού μοντέλου.Ο νέος κινητήρας αποδίδει 90ps και 21,7kg ροπής, συνδυάζεται με ένα πεντατάχυτο μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων και βοηθάει το αυτοκίνητο να κάνει το 0-100 σε 12.2sec με τελική ταχύτητα 175km/h.
Περιεργο μου φαινεται...
Αφου υπαρχει ηδη συνεργασια με τη Fiat, γιατι επιλεξαν 1600αρη κινητηρα Peugeot εναντι του 1.3 16v M-Jet της Fiat, που εχει αντιστοιχες επιδοσεις? -
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
O 1600ρης πετρελαιοκινητήρας είναι προέλευσης Peugeot και έχει ως σκοπό να πλαισώσει τον υπάρχοντα 1,9DDiS και να συνεχίσει την επιτυχημένη εμπορική πορεία του Ιαπωνικού μοντέλου.
Ο νέος κινητήρας αποδίδει 90ps και 21,7kg ροπής, συνδυάζεται με ένα πεντατάχυτο μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων και βοηθάει το αυτοκίνητο να κάνει το 0-100 σε 12.2sec με τελική ταχύτητα 175km/h.
Περιεργο μου φαινεται...
Αφου υπαρχει ηδη συνεργασια με τη Fiat, γιατι επιλεξαν 1600αρη κινητηρα Peugeot εναντι του 1.3 16v M-Jet της Fiat, που εχει αντιστοιχες επιδοσεις?Στην Αγγλία (http://www.suzuki4.co.uk/) έχουν τον 1.6 diesel όμως...Βέβαια όπως το λες θα συνέφερε ο 1.3 με τα 90PS...
Οι συμφωνίες είναι περίεργες, έχω την εντύπωση ότι η Suzuki έχει λιγότερα δικαιώματα στη συμφωνία χρήσης του 1.9 diesel στο SX4 και πιστεύω ότι η έλλειψη ESP στο diesel είναι μια απόδειξη ότι δεν θέλει να ανταγωνιστεί στο τομέα αυτό τη Fiat. -
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
O 1600ρης πετρελαιοκινητήρας είναι προέλευσης Peugeot και έχει ως σκοπό να πλαισώσει τον υπάρχοντα 1,9DDiS και να συνεχίσει την επιτυχημένη εμπορική πορεία του Ιαπωνικού μοντέλου.
Ο νέος κινητήρας αποδίδει 90ps και 21,7kg ροπής, συνδυάζεται με ένα πεντατάχυτο μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων και βοηθάει το αυτοκίνητο να κάνει το 0-100 σε 12.2sec με τελική ταχύτητα 175km/h.
Περιεργο μου φαινεται...
Αφου υπαρχει ηδη συνεργασια με τη Fiat, γιατι επιλεξαν 1600αρη κινητηρα Peugeot εναντι του 1.3 16v M-Jet της Fiat, που εχει αντιστοιχες επιδοσεις?Στην Αγγλία (http://www.suzuki4.co.uk/) έχουν τον 1.6 diesel όμως...Βέβαια όπως το λες θα συνέφερε ο 1.3 με τα 90PS...
Οι συμφωνίες είναι περίεργες, έχω την εντύπωση ότι η Suzuki έχει λιγότερα δικαιώματα στη συμφωνία χρήσης του 1.9 diesel στο SX4 και πιστεύω ότι η έλλειψη ESP στο diesel είναι μια απόδειξη ότι δεν θέλει να ανταγωνιστεί στον τομέα αυτό τη Fiat.Τώρα είδα ότι στη Γαλλία με τον 1.9 δίνουν και το ESP! Είναι θέμα Ελλάδας...
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Έστειλα σχετικό mail στο Σφακιανάκη αλλά δεν έλαβα ακόμα απάντηση.
και ούτε θα λάβεις.
Με πήρανε μόλις τώρα τηλέφωνο από το τμήμα marketing της Σφακιανάκης!!!
Δεν είναι στις προθέσεις τους να φέρουν τον 1.6 diesel. Το ίδιο για τον 1.3.
Επίσης αν θέλω παραγγέλνω το 1.9 με ESP αλλά περιμένω 6-8 μήνες... -
Το Ignis εχει αυτοματη τετρακινηση απ οτι ξερω. Θελω να ρωτησω αν ξερει καποιος αν ειχε κυκλοφορησει καποια εκδοση με μονιμη τετρακινηση?
-
Ο χρήστης Palio_Acropolis έγραψε:
Το Ignis εχει αυτοματη τετρακινηση απ οτι ξερω. Θελω να ρωτησω αν ξερει καποιος αν ειχε κυκλοφορησει καποια εκδοση με μονιμη τετρακινηση?Ti εννοείς μόνιμη;
Απ'όσο ξέρω ένα ποσοστό (10% ; ) μεταδίδεται μόνιμα στον πίσω άξονα. Αν ζοριστεί δίνει και παραπάνω. -
Ο χρήστης Palio_Acropolis έγραψε:
Το Ignis εχει αυτοματη τετρακινηση απ οτι ξερω. Θελω να ρωτησω αν ξερει καποιος αν ειχε κυκλοφορησει καποια εκδοση με μονιμη τετρακινηση?εχω Ignis 4χ4 δεν εχει μόνιμη τετρακίνηση, εχει διαφορικό σιλικόνης αποτι είχα μαθει. Δεν εχει κυκλοφορήσει καμια έκδοση, τουλάχιστον Ελλάδα, με μόνιμη τετρακίνηση μόνο αν κανεις καμια πατέντα. Λεω για το Ιαπωνικο Ingis
SUZUKI FORUM