-
Θα του φιάξουν και μαυσωλείο;;;;
-
Γελάτε, γελάτε...
Το 2013 που θα έρθει η συντέλεια του κόσμου θα σας πω εγώ... -
Μα ο πάτερ Μάξιμος είπε για 25 Μαρτίου 2018. Τώρα πριν ή μετά την παρέλαση... Δεν μας είπε!
-
-
για να ζεσταθούμε και να βγουν τα νεφελιμ να μας φάνε.
-
Αρχικά έλεγε 2013, τώρα εάν λέει 2018 δεν ξέρω....
-
Μετά θα πει 2023. Έλεγε όμως πως θα εξαφανιστεί από την τηλεόραση αν τη συγκεκριμένη μέρα δε γίνει η δευτέρα παρουσία... Αλλά έννοια σας, ο τύπος είναι αδηφάγο κήτος. Δε θα μας παρατήσει ήσυχους.
-
Θυμάμαι το 99 που πήγαινα 3η Λυκείου. Τότε έπαιζε το σενάριο 2ας παρουσίας την πρωτοχρονιά του 2000 και πολλοί λέγαν για πλάκα ότι δεν διαβάζαν για τις πανελλήνιες γιατί αφού θα ερχόταν 2α παρουσία τι νόημα είχε...
Κάθε τόσο και λιγάκι ανακυκλώνεται αυτή η ιστορία. -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Θυμάμαι το 99 που πήγαινα 3η Λυκείου. Τότε έπαιζε το σενάριο 2ας παρουσίας την πρωτοχρονιά του 2000 και πολλοί λέγαν για πλάκα ότι δεν διαβάζαν για τις πανελλήνιες γιατί αφού θα ερχόταν 2α παρουσία τι νόημα είχε...
Κάθε τόσο και λιγάκι ανακυκλώνεται αυτή η ιστορία.Εμενα γιατι δεν μου το ειπανε και διαβαζα σαν μ@λ@κας;;;;;
-
Ο χρήστης sttpod έγραψε:
Κάθε τόσο και λιγάκι ανακυκλώνεται αυτή η ιστορία.Εμενα γιατι δεν μου το ειπανε και διαβαζα σαν μ@λ@κας;;;;;
Πλάκα πλάκα τότε οι εκδόσεις 'Ωρόρα' είχαν ένα βιβλίο με τίτλο '1999 Η συντέλεια'. Αν βλέπατε τι πωλήσεις είχε δε θα απορούσατε για όσα συζητάμε σε αυτό το θέμα.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Πλάκα πλάκα τότε οι εκδόσεις 'Ωρόρα' είχαν ένα βιβλίο με τίτλο '1999 Η συντέλεια'. Αν βλέπατε τι πωλήσεις είχε δε θα απορούσατε για όσα συζητάμε σε αυτό το θέμα.
εγώ θα έλεγα '2008 η συντέλεια της Ελλάδας με τα νέα μέτρα'..........
-
Ο χρήστης toyotaman έγραψε:
..........εγώ θα έλεγα **'2008 η συντέλεια **της Ελλάδας με τα νέα μέτρα'..........
Πριν ή μετά το EURO? Να ξέρω μην βγάλω εισητήρια και πάνε χαμένα.....
-
Μετά το Ευρώ.Δεν θα το αντέξουν οι Ευρωπαίοι να το πάρουμε και δεύτερη φορά!
-
Αν το πάρουμε 2η φορά θα έρθει σίγουρα η Συντέλεια....
...
...Του ποδοσφαίρου
-
Πάντως ο Νοστράδαμος λέει ότι η συντέλεια του κόσμου θα έρθει από Πέρση ηγέτη. Ότι μια χώρα την εποχή εκείνη θα κυβερνάει τον κόσμο, μέχρι την στιγμή που στην Περσία θα εμφανιστεί ένας μεγάλος ηγέτης που θα ενώσει όλους τους Μουσουλμάνους στον κόσμο και από κοινού θα επιτεθούν σε αυτη την χώρα και έτσι θα καταστραφεί ο κόσμος.
Δέστε τι γίνεται τώρα με τα πυρηνικά του Ιράν. -
Καλά, δίνεις σημασία στο Νοστράδαμο;
-
Βεβαίως
-
Κακώς. Κι αυτός ένας Λιακόπουλος ήταν.
-
Όλες αυτές οι εξελίξεις όχι μόνο στην πολιτική σκηνή αλλά και στο περιβάλλον (αλλαγή του κλίματος, λιωσιμο των πάγων, κλπ.) δεν σας προβληματίζουν;
Στην Αποκάλυψη του Ιωάννη αναγράφονται όλα αυτά...Έχει πολύ μέλλον ο πλανήτης και η ανθρωπότητα με όλα αυτά τα προβλήματα;
-
Και ποιος σου λέει ότι πολλά δεν σκηνοθετήθηκαν 'ινά πληρωθεί η προφητεία...'; Εδώ έχουμε παραφρονημένους μέσα στο Λευκό Οίκο να ετοιμάζουν μαλακίες για να... φέρουν μιαν ώρα αρχύτερα τη Δευτέρα Παρουσία!
Είναι πολύ επικίνδυνες οι εσχατολογικές προφητείες, γιατί μερικοί μπορεί, ΑΦΟΥ πρώτα τις έχουν διαβάσει, να βαλθούν να τις επαληθεύσουν. Κι ο Χίτλερ επίσης ήταν φανατίλας καθολικός και διάβαζε πολύ συχνά την Αποκάλυψη, την οποία είχε ανακατέψει και με μπόλικη σκανδιναβική και γερμανική μυθολογία.
ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ