-
Ενα Νεφελίμ
-
Μπούρδες.
-
Δεν μου ανοίγει τη σελίδα γμτ....
Κρίμα και είχα όρεξη...
Για όσους ενδιαφέρονται πάντως, μία ακριβέστερη περιγραφή των manananggal εδώ
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Για όσους ενδιαφέρονται πάντως, μία ακριβέστερη περιγραφή των manananggal εδώ
-
-
Aκατέργαστο ρύζι ε; Με το μπαρμπα-μπεν δλδ την πατήσαμε;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Aκατέργαστο ρύζι ε; Με το μπαρμπα-μπεν δλδ την πατήσαμε;Αυτό λες να κάνει; Πρέπει να το βγάλω από το σακουλάκι ή γίνεται όπως στον φούρνο μικροκυμάτων;
Πετούσε ένα το απόγευμα πάνω από το πάρκο και μετά είδα το αμάξι με κουτσουλιές αλλά αυτά εκ κατασκευής δεν κουτσουλάνε.
Αν κουτσούλησε το manananggal θα φάει αναποφλοίωτο ρύζι Μπάρμπα-Μπεν.
-
-
-
(έχει σκάσει στα γέλια)
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
(έχει σκάσει στα γέλια)Δεν ειναι η μονη
-
You are meddling with powers you cannot possibly comprehend.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
(έχει σκάσει στα γέλια)muff diving manananggal?
-
Ε δεν θα έσκαγε στα γέλια τότε.
-
εγω εριξα ποιο πολλα γελια οταν μολις το πρωτο πηρα το 307 το παρκαρα κατω απο πολυκατοικια και την επομενη μερα ειδα σπασμενο αυγουλακι πανω του (πιθανον απο καποια φωλια πουλιων)..και μαλιστα αυγοματι διοτι ηταν καλοκαιρι και εκαιγε η λαμαρινα....
και τωρα πια στο σημειο αυτο η οροφη δεν εχει βερνικι
ξερει κανεις αν διορθωνεται με ευκολο τροπο??? -
Εδώ γράφουμε επιστημονικά θέματα...
-
Ο χρήστης Patrinos έγραψε:
:offtopicviii:Εδώ γράφουμε επιστημονικά θέματα...
μα μονο με καποιο υπερφυσικο τροπο θα το φτιαξω χωρις να πληρωσω πολλα .για αυτο το ρωτησα ..
-
έριξα μια ματια στα πρώτα θέματα που γράφτηκαν στην αρχή του topic περί λιακοπουλου,μπας και μπορέσω να καταλάβω πως διάολο φτάσατε στα χεσίματα, και τι σχέση έχουν με τον λιακοπουλο.
παρεμπιπτόντως,έχετε παρκάρει μέσα στην ψαροσκαλα στο κερατσινι εκεί να δείτε χέσιμο από γλάρο και να μην μπορείς να πλησιάσεις από την βρόμα
σημ. ένα χέσιμο από γλάρο ισοδυναμεί με 20 από τα πως τα λέτε. -
Manananggal
-
Για να μην διαβασω ολο το τοπικ με τις επιστημονικες θεωριες θα μου πει καποιος εν ταχη τι εινα ιαυτα τα μαναναγκαλ και τι γινεται με το χεσιμο τους?
ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ