-
newfags
-
Mην κάνετε πλάκα θα φύγει το τελευταίο ηλεκτρόνιο του θεού θα πάει στον πολέμαρχο και αυτός με τη σιερά του θα πάει να βρει το μαρμαρωμένο βασιλιά...πιο ωραίο και από την τριλογία του άρχοντα των δαχτυλιδιών..ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ..ΝΕΦΕΛΙΜ ΕΛΟΧΙΜ ΕΛ...
-
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΥΤΟ:
ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ ΤΟΥ 1998 νομιζω, μετα τις 12.00την νυχτα, βρίσκομαι σε βάρκα με ένα φίλο, και ψαρεύουμε, ανοικτά απο ΄ΜΎΚΟΝΟ και ΔΉΛΟ.
Η νύχτα είναι σκοτεινή, και κάποια στιγμή, βλέπω ενα φως προβολέα-ετσι μου φάνηκε-να έρχεται με πολύ μεγάλη ταχύτητα απο δυτικά, προς ανατολικα.
η ταχύτητα ήταν τόσο μεγάλη, που πριν προλάβω, να το πω στον φίλο μου, έχει έρθει απο πάνω μας,- ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ - .Ο φίλος κοιτάζει σαστισμένος, και μου λέει :αυτό είναι ελικόπτερο!
ΝΑΙ , ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΆΝΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΘΟΡΥΒΟ !
κάνει ορθή, γωνία, και φεύγει προς την Πάρο.
μία ώρα μετά, ΒΛΕΠΟΥΜΕ ξανα το περίεργο φως, να ερχεται και να κανει πτηση, με τεθλασμενες, ΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ , ΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΥΨΟΣ.
κανοντας αλλαγη πορείας, ΠΑΝΤΑ με ορθες γωνιες !πρίν , τέσσερα χρόνια άκουσα στην τηλεόραση, ότι .......ειχε παρατηρηθει έντονη δραστηριότητα , εκείνο το καλοκαίρι , κοντα στην ΜΎΚΟΝΟ !!
μιας και δεν είμαι επιστημονας, ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟς μια εξήγηση, παρακαλείται να μου πει , να λύσω και γω τις απορρίες μου
-
Ο χρήστης irou37 έγραψε:
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΥΤΟ:
ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ ΤΟΥ 1998 νομιζω, μετα τις 12.00την νυχτα, βρίσκομαι σε βάρκα με ένα φίλο, και ψαρεύουμε, ανοικτά απο ΄ΜΎΚΟΝΟ και ΔΉΛΟ.
Η νύχτα είναι σκοτεινή, και κάποια στιγμή, βλέπω ενα φως προβολέα-ετσι μου φάνηκε-να έρχεται με πολύ μεγάλη ταχύτητα απο δυτικά, προς ανατολικα.
η ταχύτητα ήταν τόσο μεγάλη, που πριν προλάβω, να το πω στον φίλο μου, έχει έρθει απο πάνω μας,- ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ - .Ο φίλος κοιτάζει σαστισμένος, και μου λέει :αυτό είναι ελικόπτερο!
ΝΑΙ , ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΆΝΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΘΟΡΥΒΟ !
κάνει ορθή, γωνία, και φεύγει προς την Πάρο.
μία ώρα μετά, ΒΛΕΠΟΥΜΕ ξανα το περίεργο φως, να ερχεται και να κανει πτηση, με τεθλασμενες, ΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ , ΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΥΨΟΣ.
κανοντας αλλαγη πορείας, ΠΑΝΤΑ με ορθες γωνιες !πρίν , τέσσερα χρόνια άκουσα στην τηλεόραση, ότι .......ειχε παρατηρηθει έντονη δραστηριότητα , εκείνο το καλοκαίρι , κοντα στην ΜΎΚΟΝΟ !!
μιας και δεν είμαι επιστημονας, ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟς μια εξήγηση, παρακαλείται να μου πει , να λύσω και γω τις απορρίες μου
Αυτό το άκουσες έτσι;
Δεν είναι καλό να πιστεύουμε ότι ακούμε...
Πάντως, 95% των λεγόμενων συναντήσεων με εξωγήινους έχει απολύτως λογική εξήγηση
(και κατά την άποψή μου το ίδιο συμβαίνει και με το υπόλοιπο 5%, απλά η εξήγηση δεν μπορεί να βγει από τα δεδομένα που υπάρχουν). Μήπως πχ αυτό ήταν κάτι πολύ μακρινό που λόγω του ότι ήταν σκοτάδι φαινόταν κοντινό; Ή το ανάποδο; Εάν είναι σκοτάδι και το μάτι δεν έχει σημεία αναφοράς και άρα κάτι πολύ μακρινό μπορεί να φαίνεται κοντινό ή το ανάποδο (πχ μια πυγολαμπίδα στο 1 μέτρο να φαίνεται σαν ένας μεγάλος προβολέας σε απόσταση 1 χλμ...)@patrinos: Τι σχέση έχει ο Κούγιας με τον Λιακό; Εδώ μόνο Λιακό παρακαλώ!
-
ΔΕΝ ΤΟ ΑΚΟΥΣΑ,
ΤΟ ΕΖΗΣΑ.!το ίδιο σκηνικό,επαναληφθηκε για μία εβδομάδα, απο τις 22,00 εως τις 22,45 .
εχαμε φτασει ,σε σημείο να συζητιέται, απο τους ψαραδες, στο μικρό λιμανάκι που δεναμε τις βαρκες, καθε πρωί.
Για τις πυγολαμπίδες, και το σημείο αναφοράς του ματιού: σημείο αναφοράς είχα τα κοκκινα φωτα, που υπάρχουν για τα αερο΄πλάνα, και αν ήταν πυγολαμπιδα, θα μπορούσε να φεγγει μεσα στη βαρκα ? μιλάω, για πολύ φως! -
Πριν χρονια,ενας συνκυνηγος που νυχτωσε πάνω στο βουνο (χαθηκε δηλαδη) το βραδυ ειδε κατι αναλογο μπροστα του,το οποίο αυξομειωνε την ενταση του φωτισμου του ενω παραλληλα εκανε ελαφρες κινησεις δεξια-αριστερα.Χωρις ηχο.
Ο φιλος λοιπών τα χρειαστηκε,κατεβασε το οπλο του,αρχισε να πλησιαζει προς το αντικειμενο με το οπλο στραμενο πάνω του και την καρδια του να πάει να σπάσει.
Αρχισε κατοπιν να απειλει ('θα σου ριξω' κ.λ.π) ενω συνεχισε να πλησιαζειΟταν εφτασε κοντα,ειδε οτι το αντικειμενο αυτο ηταν ενα μπαλονι με ήλιο απο τη ΔΕΘ,που το σκοινι του δεθηκε σε ενα κλαδι,και με το ελαφρυ αερακι το μπαλονι περιστρεφοτανε,φερνοντας μπροστα μια την ασημι και μια την κόκκινη πλευρα του και αντανακλουσε μια περισσοτερο και μια λιγοτερο φως απο το φεγγαρι.
Δεν λέω τιποτα για το δικο σου περιστατικο,απλα φερνω αυτο το παραδειγμα,που μπορει να σου πει τι θα εξιστορούσε αυτος ο ανθρωπος εαν δεν ειχε τολμησει να πλησιασει στο αγνωστο αντικειμενο,και το εβαζε στα πόδια.
-
είπα και πιο πάνω, ότι δεν το έχω εξηγήσει, αυτό.
δεχομαι όλες τις απαντήσεις,αλλά ....απο την μια έφεγγε μεσα στην βαρκα,απο την αλλη δεν ακούγοταν θορυβος, και ότι για μια εβδομάδα το συζητούσαν οι ψαραδες , οι οποιοι δεν ήταν μαζί μου , την πρωτη εμφανιση.
Οταν ακουσα κι απο την τηλεόραση, όοτι όντως κάτι έτρεχε εκείνο το καλοκαίρι...ΜΟΥ κεντρησε την φαντασία μου, καταλαβαινεις.... -
επρεπε πρωτα να πυροβολησει και μετα να κανει τις ερωτησεις!
-
Ο χρήστης irou37 έγραψε:
...ΜΟΥ κεντρησε την φαντασία μου, καταλαβαινεις....Πιστευω,οτι εδω κρυβονται ολα αυτα τα φαινόμενα.
Σαν οντα με περιεργεια για το καθε τι στον κόσμο που μας περιβαλλει,θελουμε να γνωριζουμε την φυση του οτιδηποτε μας αφορα.Εαν ομως για καποιο λογο,δεν μπορεσουμε να εξακριβωσουμε το τι ειναι αυτο που ειδαμε,τοτε αναλαμβανει να αναπληρωσει αυτο το κενο η φαντασια.
Ειδικα οταν εχει καλλιεργηθει ενα συγκεκριμενο κλιμα για καποιου ειδους φαινόμενα (π.χ. φωτα στον ουρανο=UFO) τοτε και η φαντασια μας θα κινηθει προς αυτην την κατευθυνση.Φυσικα,ποτε δεν μπορεις να πεις τι ειναι αυτο που ειδε καποιος αλλος.Το μονο που μπορω εγω να πώ πάνω στη δικη σου εμπειρία,ειναι απλα αυτο που μου φαινεται οτι ακολουθει τη δικη μου λογικη.
Αυτο που περισσοτερο με κανει δυσπιστο απέναντι στις θεασεις εξωγηίνων,ειναι οτι ειναι πολύ μεγαλος ο αριθμος των αναφορων για τετοιου ειδους επαφες ή θεασεις απο ανθρωπους,που απο τη μια θα καθιστουσε αυτου του ειδους τις επαφες πολύ συχνες (και αρα επιβεβαιωμενες,και αρα καθημερινοτητα),και απο την αλλη θα καθιστούσε χαζους τους εξωγήινους που ενω φαινεται να μη θελουν να κανουν γνωστη την παρουσία τους επίσημα,αδυνατούνε να κρυφτούν απο τους ψαραδες.Εκτος δηλαδη των δικων μας θεωριών συνομωσιας,θα πρεπει να αναπτυξουμε και αλλη μια για το 'τι συμφερον εχουνε οι εξωγηινοι να καλλιεργουνε τις γηινες θεωριες συνομωσιας,με το να εμφανιζονται στους ψαραδες' .Να δειτε που θα το κανει βιβλίο ο Λιακοπουλος
-
εδω , θα κανω ένσταση :
δεν ειμαι ψαρας , οδηγος σε νταλικα ήμουν! -
Ο χρήστης irou37 έγραψε:
εδω , θα κανω ένσταση :
δεν ειμαι ψαρας , οδηγος σε νταλικα ήμουν!Ο.Κ. τωρα με μπέρδεψες περισσοτερο.Αφου ησουνα οδηγος σε νταλικα,τοτε,ποια βαρκα εβλεπες να φωτιζεται;Και αφου η νταλικα κανει θορυβο,γιατι να ακουγες το θορυβο του 'πραγματος';
-
-
Εμενα παντως μου κανει μεγαλη εντυπωση που οι εξωγηινοι ποτε δεν εμφανιζονται
σε αστρονομους (που καθε βραδι σαρωνουν τον ουρανο με τα οργανα τους) και που οι
συγγραφεις-εμπνευστες τετοιων θεωριων πλουτιζουν. -
Ο χρήστης Patrinos έγραψε:
Η κυβέρνηση του Καζακστάν ευελπιστεί να γίνει το πρώτο έθνος που θα υποδέχεται με κάθε επισημότητα όντα από εξωγήινους πολιτισμούς στοχεύοντας σε μεγάλα κέρδη με την κίνηση αυτή.
Πηγή: zougla.gr
-----------------------------------[/b]Και μετά τους έφταιγε ο Borat...
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
'τι συμφερον εχουνε οι εξωγηινοι να καλλιεργουνε τις γηινες θεωριες συνομωσιας,με το να εμφανιζονται στους ψαραδες' .Να δειτε που θα το κανει βιβλίο ο Λιακοπουλος
'ΘΑΛΑΣΣΑ: ΠΥΛΕΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΜΕ ΤΟ ΑΓΝΩΣΤΟ
ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΤΟΝ ΑΔΗ
ΤΙ ΜΥΣΤΙΚΑ ΚΡΥΒΟΥΝ ΟΙ ΨΑΡΑΔΕΣ
Ο ΚΡΥΦΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΤΡΑΤΩΝ
ΗΤΑΝ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ;;;
ΤΡΙΗΡΕΙΣ ΠΟΥ ΠΕΤΟΥΝ' -
Ο χρήστης thymios έγραψε:
ΗΤΑΝ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ;;;
αυτο ειναι καταφαση, οχι ερωτηση
-
Καλά ντε μη βαράς!
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
εδω , θα κανω ένσταση :
δεν ειμαι ψαρας , οδηγος σε νταλικα ήμουν!Ο.Κ. τωρα με μπέρδεψες περισσοτερο.Αφου ησουνα οδηγος σε νταλικα,τοτε,ποια βαρκα εβλεπες να φωτιζεται;Και αφου η νταλικα κανει θορυβο,γιατι να ακουγες το θορυβο του 'πραγματος';
ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΩ:
ψαρεύω , ερασιτεχνικά, το επάγγελμα μου ήταν οδηγος .
εκείνο το βραδυ , το συμβαν εγινε στο πελαγος.bill: γιατι δεν προσπαθεις ν α μου δωσεις και συ μια εξήγηση?
δεχομαι όλες τις εξηγησεις, για το τι μπορεί να ήταν αυτο.
-
ΔΕΝ ΤΑ ΑΦΗΝΕΤΕ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΠΕΣΤΕ ΜΟΥ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΚΡΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΥΓΙΑ...
-
Ο χρήστης irou37 έγραψε:
εδω , θα κανω ένσταση :
ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΩ:
ψαρεύω , ερασιτεχνικά, το επάγγελμα μου ήταν οδηγος .
εκείνο το βραδυ , το συμβαν εγινε στο πελαγος.bill: γιατι δεν προσπαθεις ν α μου δωσεις και συ μια εξήγηση?
δεχομαι όλες τις εξηγησεις, για το τι μπορεί να ήταν αυτο.
Τα γελια τα δικα μου ηταν για την 'συννενοηση' αναμεσα σε εσενα και τον Ανδρεα!
ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ