-
Για τα ΓΕΓΟΝΟΤΑ υπάρχουν συγκλονιστικά στοιχεία και στο βιβλίο του Πίκου Απίκου 'Συνέντευξη από ένα ληγμένο κουνουπίδι'.
Μόνο από τις εκδόσεις ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ -
Ο χρήστης Lippi έγραψε:
Ποια λες?Ζούν αναμεσά μας.....
-
-
Ο χρήστης toyotaman έγραψε:
Ποια λες?
Ζούν αναμεσά μας.....
δεν νομίζω να την έχω δει....Αξίζει?
-
Ο χρήστης toyotaman έγραψε:
Ποια λες?
Ζούν αναμεσά μας.....
-
Ο χρήστης Lippi έγραψε:
Ποια λες?
Ζούν αναμεσά μας.....
Τζόν Κάρπεντερ φίλμ με εξωγήινους......
-
Μήπως είναι στο φόρουμ, ανάμεσά μας, κανένας Ελ; Νεφελίμ; Ελωχίμ; Γκρι δούλος; Καταχθώνιος γίγαντας; Και για αυτό έχουν γραφτεί 10 σελίδες για τον Λιακόπουλο;...
-
-
Πρέπει να έχει γίνει ερώτηση στην Βουλή για το θέμα, αλλά δεν είμαι και απόλυτα σίγουρος.
-
Ναι. Από βουλευτή του ΛΑ.Ο.Σ. πρόσφατα.
-
Ο χρήστης Patrinos έγραψε:
Ναι. Από βουλευτή του ΛΑ.Ο.Σ. πρόσφατα.Γιατί δεν μου κάνει εντύπωση???
-
Είχε γίνει ίδια ερώτηση στην προηγούμενη Βουλή και από βουλευτή του Συνασπισμού εάν δεν κάνω λάθος.
-
Σήμερα στο metro, μέσα στο βαγόνι παρατηρώ μια κοπελίτσα να έχει απορροφηθεί στο διάβασμα σε ένα βιβλίο που κρατούσε. Μιλάμε για απίστευτη προσήλωση όμως. Με το που φτάνει στη στάση να κατέβει, το κλείνει. Και με έκπληξη παρατηρώ το εξώφυλλο να γράφει στην κορυφή ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ...
Τελικά επηρεάζει κόσμο ο άτιμος...
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Σήμερα στο metro, μέσα στο βαγόνι παρατηρώ μια κοπελίτσα να έχει απορροφηθεί στο διάβασμα σε ένα βιβλίο που κρατούσε. Μιλάμε για απίστευτη προσήλωση όμως. Με το που φτάνει στη στάση να κατέβει, το κλείνει. Και με έκπληξη παρατηρώ το εξώφυλλο να γράφει στην κορυφή ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ...Τελικά επηρεάζει κόσμο ο άτιμος...
δημοκρατια δεν εχουμε;
ο καθενας μπορει να διαβαζει και να βλεπει οτι θελει και να εχει τη γνωμη του,
ασχετα αν αυτα που διαβαζει ειναι ενα καρο βλακειες οπως τα βιβλια του λιακοπουλου.ο ανθρωπος τη δουλεια του κανει σε μια ελευθερη κοινωνια και εχει επιτυχια.καλως η κακως δεν παιζει ρολο.
αν ειμασταν σε ακραια καθεστωτα τυπου χουντα η κομμουνισμου τοτε θα διαβαζαμε οτι μας υποχρεωναν.
ο λιακοπουλος ενας showman ειναι οπως και η πανια οπως και ο χαρδαβελας.να πουλησουν θελουν.
τι πορωνεστε ετσι; -
Α ρε Λιακό τρισμέγιστε...
-
ρωσσια ξυπνα!!!
-
kasel αυτό σχολιάζουμε. Ότι οι τεχνικές που χρησιμοποιεί έχουν αποτέλεσμα...
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
kasel αυτό σχολιάζουμε. Ότι οι τεχνικές που χρησιμοποιεί έχουν αποτέλεσμα...δεν νομιζω οτι εχουν καποιο αποτελεσμα οι παπαριες που λεει ενας στην τηλεοραση.
τον εχω δει αρκετες φορες επειδη εχει πλακα.
μπορει να εχει αποτελεσμα σε καποια μεριδα συμπολιτων μας,δικαιωμα τους να αγοραζουν τα βιβλια του,
αλλα οχι στο συνολο.
ταπεινη μου γνωμη τελος παντων.
12 σελιδες για τον λιακο.μπραβοοοο.
για την πανια γαμωτο που εχει πιο πολυ χαβαλε τετοιο σουξε δεν υπηρχε. -
Ο χρήστης kasel έγραψε:
kasel αυτό σχολιάζουμε. Ότι οι τεχνικές που χρησιμοποιεί έχουν αποτέλεσμα...
δεν νομιζω οτι εχουν καποιο αποτελεσμα οι παπαριες που λεει ενας στην τηλεοραση.
τον εχω δει αρκετες φορες επειδη εχει πλακα.
μπορει να εχει αποτελεσμα σε καποια μεριδα συμπολιτων μας,δικαιωμα τους να αγοραζουν τα βιβλια του,
αλλα οχι στο συνολο.
ταπεινη μου γνωμη τελος παντων.Για να εξακολουθεί να το κάνει (υπολόγισε και το κόστος μιας τηλεοπτικής προβολής) πάει να πει ότι αποδίδει.
Το βλέπεις και γύρω σου. Πλάκα ξεπλάκα, όλοι συζητάνε για εκείνον. Κοίτα πόσες σελίδες έχουν ήδη γραφτεί και γενικότερα ακόμα και στις παρέες υπό μορφή πλάκας ή αστείου γίνεται αρκετές φορές αναφορά στο όνομά του. Το σκοπό του τον έχει πετύχει. Το όνομα του ακούγεται και όλο και κάποιοι τσιμπάνε, θες από περιέργεια, θες από αφέλεια, όπως και να έχει πουλάει. Στο σύνολο σίγουρα όχι, αλλά οπωσδήποτε με τον τρόπο που το κάνει φροντίζει και διευρύνει συνεχώς το πελατολόγιο του.
-
kasel μήπως είσαι Νεφελίμ;
ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ