-
Μη με κοιτας εμενα ετσι Πουτιν.
-
Ο χρήστης Farmakopoios έγραψε:
Σηκωθειτε απο ντιβανια,καναπεδες,ανακλυντρα,πολυθρονες κατεβειτε απο ελικοπτερα και παρτε τηλεφωνο,στειλτε μηνυμα, στειλτε περιστερι, καντε σηματα καπνου ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΑΤΕ ΤΟ ΝΕΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΑΚΕΤΟ!!αυτο ακριβως ειναι το πιο γραφικο που λεει.
κατεβειτε απο τρακτερ,απο κοτερα,απο σοφιτες.
ενταξει λεει ενα καρο μαλακιες,αλλα εχει πλακα να τον βλεπεις το βραδυ με κανα ουισκακι. -
Ο χρήστης kasel έγραψε:
ενταξει λεει ενα καρο μαλακιες,αλλα εχει πλακα να τον βλεπεις το βραδυ με κανα ουισκακι.
ΕΕΕΤΣΙ... Ετσι ακριβως...
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Ειναι μεγαλου μεγεθους η βιομηχανια ρε παιδια:
Λιακοπουλος, Γεωργιαδης, Βελοπουλος, Πλευρης κλπ. Ο τζιρος ειναι μεγαλος, ειναι κι ο κοσμος αμορφωτος, δε θελει πολυ.
Μοναδικη προστασια ειναι να ξυπνησει ο κοσμος και να βαλει ποιοτικα κριτηρια στις επιλογες του.Την περασμενη βδομαδα ειχα ενα meeting στην Αθηνα και μιλουσα με μια συναδελφο για τις αναγνωστικες συνηθειες στην πολη της. 70% των δανεισμων της τοπικης βιβλιοθηκης αφορουν βιβλια σχετικα με τηλεοπτικα σιριαλ ή που διαφημιζονται στην τηλεοραση και φυλλαδια τυπου Λιακοπουλου. Αντιθετα, για τον Εμπειρικο, μου ελεγε, γινονται μεχρι και παραπονα!
Αυτοι ειμαστε, αυτα διαλεγουμε. Οταν αλλαξουμε, θα εξαφανιστουνε κι οι Λιακοπουλοι. Το ποτε και το πως, δεν το ξερω -αλλοι, δυστυχως, αποφασιζουν.Asimov έχεις σκεφτεί ότι μπορεί αυτοί που λες να βλέπουν το ''Μεγάλο Ανατολικό'' και να νομίζουν ότι αναφέρεται στο Βλαδίμηρο...???Γι' αυτό κάνουν παράπονα μετά...
-
Αν ηταν ετσι δε θα εκαναν παραπονα Ο Βλαδιμηρος ειναι ο αρχηγος του Ξανθου Γενους
-
O Λιακό έδωσε νέα έννοια στη φράση:
'ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΡΩΣΟΙ'...
Τι λαός είμαστε....Τι έθνος....Μέχρι και το Ξανθό γένος είναι υποχείριά μας....
Το επόμενο που περιμένο να ακούσω είναι:
'Νομίζετε ότι είνια τυχαίο που το αεροδρόμιο στις πινακίδες αναγράφεται ως 'ΕΛ. Βενιζέλος'? Το σχέδιο του Θεού θα επικρατήσει. 'Οτι και να κάνετε κύριοι της ΤακλαΜακάν!!!' -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Δεν νομίζω ότι έτσι ήταν πάντα η διαννόηση. Γιατί τότε μιλούμε για δήθεν διαννόηση. Μιλούμε για πολλή εκπαίδευση χωρίς διάθεση μεταλαμπάδευσης της γνώσης , διδασκαλίας αν θες.
Διαννοούμενος δεν ειναι ο σπουδαγμενος.Μπορει να πάρεις δεκαδες πτυχια,αλλα αυτα δε σε κανουν διανοούμενο.
μηπως μπερδευτηκαμε;Αυτό δεν λέω ;
Ο διαννοούμενος που θέλει να στενοχωριέται για την κατάντια των συμπολιτών του , οφείλει να στρατευθεί ενάντια αυτής της κατάντιας και των αιτίων που την προκάλεσαν.
Δεν οφείλει και καθόλου.Ειναι γούστο και καπέλο του.
παρ'όλα αυτα οι περισσότεροι θα αφησουνε εργο για μας τους κοινούς θνητους,εργο όμως το οποίο ούτε που θα το πιάσουμε στα χερια μας ποτε.Καλή ειναι και η 'Λαμψη'Εάν στενοχωριέται και ωρύεται τότε οφείλει. να δείξει τους δρόμους και τις κατευθύνσεις.
Το να διακαιολογώ μία κάστα ανθρώπων που επειδή έφτασαν εκεί που έφτασαν αρνούνται να ξανακοιτάξουν χαμηλά , είναι σαν να δικαιολογώ τον μηχανικό που θα φτιάξει το αυτοκίνητό μου εάν βαρεθεί στην πραγματικότητα να το επισκευάσει. Επιπλέον θα μπορεί να μου ζητά και τα ρέστα γιατί δεν προσπάθησα να κατακτήσω την γνώση της μηχανικής.
Δεν καταλαβα καν τι εννοεις.Δεν βλέπω τον παραμικρο παραλληλισμο αναμεσα στα δυο παραδειγματα.
Όπως είπα και πριν δεν θεωρώ διαννοούμενο που προσφέρει στην κοινωνία αυτόν που την γνώση του την κρατάει μόνο για τον εαυτό του.Τι να τον κάνω εγώ τον διαννοούμενο στο σαλόνι του σπιτιού του ; Δεν εννοώ ότι πρέπει να έρθει στο δικό μου σαλόνι να μου μιλήσει. Λέω ότι πρέπει , εφ' όσον θεωρεί ότι η κοινωνία μας έχει πάρει τον κακό τον δρόμο , να μιλήσει.
Το να βαρεθεί να μου εξηγήσει κβαντομηχανική και τη θεωρία του χάους , σε εμένα που έχω τις βασικές γνώσεις φυσικής , ένας φυσικός θα το καταλάβω. Το να μου αρνηθεί να εξηγήσει κάποιος γιατί πρέπει να ανοίξω τα μάτια μου , εφ' όσον με προκαλεί να το κάνω και με κατηγορεί εάν δεν το κάνω , μου φαίνεται εξίσου ύποπτο με τις τακτικές του - όποιου - Λιακόπουλου κτλ.
Μα,η οδος του ανοίγματος των ματιών μας,ειναι γνωστη.Λέγεται μελέτη και βιβλία.
Εαν αρνεισαι πεισματικα να ακολουθησεις αυτη την οδο,δεν μπορει να σε ακουμπήσει καποιος με το μαγικο ραβδι και να σου ανοίξει τα ματια.
Το πολύ-πολύ να καθησει να συζητησει μαζι σου,και να ανταλλάξετε απόψεις.
Τι νομίζεις,οτι αν δεν ασχολήθηκες ποτε σου με το αντικειμενο της δικής του γνωστικής σφαιρας,εχεις την παραμικρη πιθανότητα να καταλάβεις τι θα σου πεί;Πιθανότατα δεν έχω την παραμικρή πιθανότητα. Όμως ποιος δεν έχει ασχοληθεί με τα κοινά ( γιατί για αυτά μιλούμε τώρα και όχι για κβαντομηχανική ) ;
Εγώ έχω 8 πιστοποιήσεις της Microsoft , γύρω στις 15 από την ΙΒΜ , δυο - τρεις άλλες από τρίτες εταιρείες και μία ακόμη της RSA που την έχουν ελάχιστοι ( ίσως κάτω από 10 ) στην Ευρώπη. Κανονικά δεν πρέπει να ξαναπάω σε πελάτη.
Καμμια σχεση δεν εχουν οι διανοούμενοι με πιστοποιήσεις.Αλλοιώς μετραται η αξία τους,όχι με χαρτια.
Εσυ θεωρεις τον εαυτο σου ώς διανοούμενο αυτη τη στιγμη,λόγω των πιστοποιήσεών σου μηπως;[/quote]Προς Θεού , σε καμία περίπτωση δεν θα διεκδικούσα για τον εαυτό μου τέτοιο τίτλο. Λέω ότι όταν κάτι το κατέχουμε καλά , πρέπει να ανοίγουμε και στους άλλους τους ορίζοντες για την κατάκτησή του , εάν αυτό είναι μέσα στα κοινά ενδιαφέροντα.
Ανδρέα , από τον διαννοούμενο δεν θέλω να μου εξηγήσει το βαθύτερο νόημα των λογοτεχνών , ημεδαπών ή όχι. Δεν αναζητώ εξηγήσεις πάνω στη συγγραφή του Μαρξ. Αποζητώ και έχω ανάγκη καθαρές εξηγήσεις , δεν θέλω αυθεντίες αλλά ανθρώπους που οι πράξεις και τα λόγια τους θαμε αναγκάσουν να σκεφτώ και να ανοίξω τα μάτια μου.
καλα λεω εγω οτι τα μπερδεψαμε λίγο.Εσυ δεν ψαχνεις για διανοούμενο,αλλα για εναν οποιονδηποτε καθημερινο οξυδερκη συνομιλήτη.
Τετοιοι υπάρχουνε πολλοί γυρω μας (και εδω μεσα στο φόρουμ υπάρχουν αφθονοι).Ανθρωποι που θα σου δειξουνε με χαρα τη δικη τους οπτική για τον κόσμο γυρω μας.
καθε μερα συζηταμε με τετοιους ανθρωπους Γιώργο,και πίστεψέ με,πολλοί δεν εχουνε τελειώσει ούτε το λύκειογια την ακρίβεια ψάχνω για κάποιον που θα μιλήσει για θέματα καθημερινά με την οξυδέρκεια ενός ανθρώπου που έχει εντρυφήσει σε αυτά χωρίς το τουπέ των δήθεν αυθεντιών.
Κατάρες και αναθέματα μπορώ να ρίχνω και εγώ και εσύ. Μπορώ να ξεκινήσω από τον Λιακόπουλο , τον Αλβανό στην άλλη γωνία και να καταλήξω στην VW και στα εργοστάσια της FIAT στην Τουρκία. Το δύσκολο θα είναι να εξηγηθώ ή να προκαλέσω τους άλλους να σκεφθούν εάν αυτά που λέω είναι σωστά. Όχι να προσπαθήσω να με βλέπουν σαν αυθεντία που ό,τι και να πώ θα είναι σωστό επειδή το είπα.
Δεν εχει σημασια καν το πως προσπαθούμε να επιδειξουμε τον εαυτο μας.Και να ισχυριστεις εσυ ο ίδιος οτι εισαι αυθεντια,θα αποκτησεις αναγνωριση μονο απο ευκολόπιστους ανθρωπους.Απο όσους ΔΕΝ σκεφτονται απο μόνοι τους.
Αυτο δεν θα ικανοποιήσει ούτε και εσενα τον ίδιο (εξαιρούνται εδω τα 'ψωνια')Το να προκαλέσεις τη σκέψη των άλλων,και να προκληθει η σκεψη η δική σου απο αυτούς,ειναι ίσως το βαθυτερο νόημα των συζητησεων (το οποίο πολλοί απο εμας το χανουμε,επιμένοντας σε θεσεις ακλόνητες και μη εξεταζοντας καν το ενδεχόμενο να εχουμε λάθος-ώς γνωστόν τα ξερουμε όλα εμεις-
Εδώ είμαι μαζί σου. Εδώ ακριβώς αναφέρομαι λέγοντας ότιη διαννόηση αυτό οφείλει να κάνει , εφ' όσον φωνάζει για τα κλειστά μάτια του κόσμου.
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Ένας καλός τρόπος είναι οι άνθρωποι της διαννόησης να σταματήσουν να βλέπουν τον κόσμο αφ' υψηλού , να κατεβάσουν την μύτη τους και να προσπαθήσουν να ανοίξουν τα μάτια του κόσμου που θεωρούν ότι τα έχει κλειστά. Αντί για ειρωνίες και ευχολόγια , εύκολους αφορισμούς , ταμπέλες ( ρατσιστής , εθνικιστής κτλ ) που στην τελική εννίοτε περιποιούν τιμή στον αποδέκτη τους , είναι σκόπιμο να μιλήσουν και να συζητήσουν. Έχετε προσπαθήσει να συζητήσετε με άνθρωπο που θεωρεί ότι ανήκει στην διαννόηση ; Εγώ όταν προσπάθησα βρήκα δήθεν θέσεις που στηρίζονται στα πολιτικώς ορθά δεδομένα της εποχής και όταν παρέθεσα κάποιες αντιρρήσεις τότε άρχισε τα ' Καλά εντάξει' , ' Δεν καταλαβαίνεις ' , 'Τι συζητάω ' κτλ.
Τί σχεση εχει αυτο με τα φυλλαδια του καθε Λιακοπουλου;
Ποσο τιμητικο ειναι να εισαι ρατσιστης ή εθνικιστης;
Σε ποια γλωσσα συνεννοείσαι με εναν οπαδο της κοιλης γης, του πατρογονικού γαλαξια της Ανδρομεδας ή της σοφιας του πατερα Παϊσιου της Μονης Τρεχαγυρευε; Της λογικης; Της επιστημης; Tων Ζουλου;
Τί σχεση εχουν οι πιστοποιησεις με την καλλιεργεια του πνευματος; Ποσα πτυχια μαγειρικης απαιτούνται για να ονομαστείς διανοούμενος;
Από που αντλούν ανθρωπινο δυναμικο κομματα τυπου Καρατζαφερη και οργανωσεις τυπου Χρυσης Αυγης; Ποιό ειναι το think tank της συγχρονης ακροδεξιας;ΥΓ. Ο original Asimov το μονο που εισπραττει ειναι λιγο λαδακι στο καντηλι του, καμιά 15αρια χρονια τωρα
Τα φυλλάδια του Λιακό.gr δεν έχουν καμία σχέση με την διαννόηση. Όμως έφ' όσον η διαννόηση σκέφτεται ότι ο κόσμος κοιμάται επειδή διαβάζει αυτά τα φυλλάδια , νομίζω ότι οφείλει να πει την άποψή της φωναχτά.
Δεν ξέρω σε ποια γλώσσα μπορείς να συννενοηθείς με αυτούς που αναφέρεις. Πάρε κανά βιβλίο από τον Λιακόπουλο να μάθεις
Οι πιστοποιήσεις δεν έχουν καμία σχέση με τη διαννόηση. έκανα δύο παραλλληλισμύς ( ατυχέστατους όπως τελικά αποδικνύεται ) χωρίς άμμεση ή έμμεση σχέση με τη διαννόηση αλλά με το έαν κάποιος που κατέχει ένα αντικείμενο καλά οφείλει να μεταλαμπαδεύει τη γνώση του ( ειδικά όταν νομίζει ότι κάτι δεν πάει καλά και ειδικότερα όταν θεωρεί ότι ο μέσος πολίτης κοιμάται ).Με την μαγειρική ασχολούμαι ερασιτεχνικάκαι δεν ξέρω πόσα διπλώματα από τον Μαμαλάκη χρειάζεσαι για να μπεις στους κύκλους της διαννόησης.
Εγώ θεωρώ ότι με τιμά κάποιος όταν με λέει εθνικιστή με την έννοια ότι τα του έθνους μου τα προφυλάσσω και δεν ντρέπομαι γι' αυτό. Τώρα εάν εθνικιστές αυτοαπουκαλούνται και οι χρυσαυγίτες , μάλλον ο χαρακτηρισμούς σε αυτούς δόθηκε από λάθος.Επίσης θέλω οι μετανάστες να είναι περιορισμένοι στον αριθμό που το κράτος μου μπορεί να αντέξει ( 2 έως 5 %) προκειμένου να μην κινδυνεύει η εθνική του ταυτότητα και να μην διαταράσσεται το σύστημα αξιών και ηθικών κανόνων που διέπουν την κοινωνία μας. Εάν γι' αυτό μπορεί να αποκαλέσει κάποιος ρατσιστή , τότε και αυτό περιποιεί τιμή για εμένα.Για τα των ακροδεξιών , Καρατζαφέρη και Χρυσή αυγή ρώτα τους ίδιους παρακαλώ.
-
Ο χρήστης ginogsm έγραψε:
. Εδώ ακριβώς αναφέρομαι λέγοντας ότιη διαννόηση αυτό οφείλει να κάνει , εφ' όσον φωνάζει για τα κλειστά μάτια του κόσμου.Ωφειλω να παραδεχτω οτι δε σε 'πιανω'.
Εχεις συγκεκριμενα παραδειγματα αυτοαποκαλούμενων διανοητων;Μιλαμε για συγκεκριμενα ατομα,που ισως 'φωναζουν' αλλα δε λένε τίποτα;
με μπερδευεις,γιατι ενω λές 'φωναζει για τα κλειστα ματια' απ'την άλλη λές οτι 'δεν ασχολείται'
(κοιτα σε ποιό θρεντ ανοίξαμε θεμα για τη διανόηση! )
-
Ο χρήστης ginogsm έγραψε:
[
Εγώ θεωρώ ότι με τιμά κάποιος όταν με λέει εθνικιστή με την έννοια ότι τα του έθνους μου τα προφυλάσσω και δεν ντρέπομαι γι' αυτό. Τώρα εάν εθνικιστές αυτοαπουκαλούνται και οι χρυσαυγίτες , μάλλον ο χαρακτηρισμούς σε αυτούς δόθηκε από λάθος.Επίσης θέλω οι μετανάστες να είναι περιορισμένοι στον αριθμό που το κράτος μου μπορεί να αντέξει ( 2 έως 5 %) προκειμένου να μην κινδυνεύει η εθνική του ταυτότητα και να μην διαταράσσεται το σύστημα αξιών και ηθικών κανόνων που διέπουν την κοινωνία μας. Εάν γι' αυτό μπορεί να αποκαλέσει κάποιος ρατσιστή , τότε και αυτό περιποιεί τιμή για εμένα.Για τα των ακροδεξιών , Καρατζαφέρη και Χρυσή αυγή ρώτα τους ίδιους παρακαλώ.
Μετα το Β'ΠΠ εχουνε αλλάξει οι εννοιες καποιων λέξεων Γιώργο.
Οι λέξεις Ραιχ,Φυρερ και Προπαγανδα (π.χ),ειχανε εντελώς διαφορετική χροια στη γερμανια πριν τον πόλεμο.Αναφερότανε με υπερηφανια αυτες οι λέξεις απο τους Γερμανους.Τωρα ειναι λέξεις-Ταμπου.
το ίδιο και η λέξη 'εθνικιστης'.Μπορει να ητανε διαφορετικη η σημασία της παλιώτερα,σημερα όμως εχει διαφορετικο νόημα
-
Θα ήθελα να μου πείτε την γνώμη σας. Πιστεύετε ότι το 2013 θα έρθει η Δευτέρα Παρουσία και η συντέλεια του κόσμου, όπως υποστηρίζει ο πατήρ Μάξιμος;
-
NAI!!
-
Ο χρήστης Patrinos έγραψε:
Θα ήθελα να μου πείτε την γνώμη σας. Πιστεύετε ότι το 2013 θα έρθει η Δευτέρα Παρουσία και η συντέλεια του κόσμου, όπως υποστηρίζει ο πατήρ Μάξιμος;ωραια, τοτε να δωρισει την οποια περιουσια του στους απορους, για να προλαβουν να χαρουν και αυτοι λιγο...
-
Θα ήθελα να μου πείτε την γνώμη σας. Πιστεύετε ότι το 2013 θα έρθει η Δευτέρα Παρουσία και η συντέλεια του κόσμου, όπως υποστηρίζει ο πατήρ Μάξιμος;Θα παρεις δανειο με περιοδο χαριτος 6 χρονια?
-
Θα ήθελα να μου πείτε την γνώμη σας. Πιστεύετε ότι το 2013 θα έρθει η Δευτέρα Παρουσία και η συντέλεια του κόσμου, όπως υποστηρίζει ο πατήρ Μάξιμος;οχι. στις 20 Δεκεμβρίου του 2012 θα έρθει η συντέλεια του κόσμου.
Αυτές οι φήμες για το 2013 διακινούνται από τραπεζικούς κύκλους για να μην παγώσει το 2012 η ζήτηση στα εορτοδάνεια
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Θα ήθελα να μου πείτε την γνώμη σας. Πιστεύετε ότι το 2013 θα έρθει η Δευτέρα Παρουσία και η συντέλεια του κόσμου, όπως υποστηρίζει ο πατήρ Μάξιμος;
οχι. στις 20 Δεκεμβρίου του 2012 θα έρθει η συντέλεια του κόσμου.
Αυτές οι φήμες για το 2013 διακινούνται από τραπεζικούς κύκλους για να μην παγώσει το 2012 η ζήτηση στα εορτοδάνεια
ώρα ξέρουμε
να φορέσουμε κάτι επίσημο ρε παιδί μου
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Λέει, αλλά αυτά είναι λεπτομέρειες. Το μεγάλο πανηγύρι είναι όταν θα κουνήσει το χεράκι του ο Καραμανλής και δώσει το ΟΚ στον Πούτιν, για να στείλει τα ορθόδοξα στρατεύματά του μέσα στο υπόγειο τούνελ που ενώνει Ρωσία και Κωνσταντινούπολη. Από κει θα βγούνε σαν τα όρκς κατά εκατομμύρια και θα ξεχυθούνε στην Πόλη, θα σφάξουνε όλους τους Τούρκους και η ειρήνη και η αγάπη θα βασιλέψει στον κόσμο κάτω από Ελληνική κυριαρχία (οι Ρώσοι είναι τα ορθόδοξα πιόνια της Ελλάδας).
Θα σκάσουνε και κοσμοσφαίρες από πάνω με λέιζερ, θα γίνει χαμός. Ταυτόχρονα θα έχει κάτι νεφελίμ εκεί γύρω από τις κοσμοσφαίρες που θα ψέλνουνε βυζαντινούς ύμνους. Θα τους μαμάμε δηλαδή μετά μουσικής. Άμα κάτσει καμμιά στραβή, θα αλλάξει τον καιρό ο Πούτιν. Έχει μηχάνημα που αλλάζει τον καιρό κατά βούληση σε όποιο σημείο θέλει. Θα φέρει εκεί κανάν τυφώνα, κανάν κεραυνό, αλλά μόνο πάνω από τους Τούρκους! Εμείς θα είμαστε στα στεγνά. Κάτι Κατρίνες, κάτι καύσωνες και κάτι πλημμύρες ή χιόνια στην Ευρώπη που γίνανε και πέθανε κόσμος... ε, οι Ρώσοι ήτανε που κάνανε shakedown το σύστημα για να είναι έτοιμοι, επειδή ο Καιρόc Γαρ Εγγύc.
Δυνατά κι Ελληνικά, πάντα.Τι διάολο, έχει διαβάσει και Edgar Jacobs; Το παραπάνω με την αλλαγή του καιρού, θυμίζει ένα κόμικ του! (δεν θυμάμαι τίτλο, είναι δύσκολη η ώρα, ο skye μπορεί να βοηθήσει όμως , σαν fan κι αυτός!)
-
SOS Μετεωριτες
-
Τώρα έβλεπα ένα βιντεάκι. Κάτι έλεγε για γκρι δούλους, για φιλαρίμ ή κάτι τέτοιο. Ρε δεν κάνει μια ταινιούλα ο άνθρωπος. Κάτι σε blade θα φέρνει αλλά πλάκα θα χει.
-
Μετα το Β'ΠΠ εχουνε αλλάξει οι εννοιες καποιων λέξεων Γιώργο.
Οι λέξεις Ραιχ,Φυρερ και Προπαγανδα (π.χ),ειχανε εντελώς διαφορετική χροια στη γερμανια πριν τον πόλεμο.Αναφερότανε με υπερηφανια αυτες οι λέξεις απο τους Γερμανους.Τωρα ειναι λέξεις-Ταμπου.
το ίδιο και η λέξη 'εθνικιστης'.Μπορει να ητανε διαφορετικη η σημασία της παλιώτερα,σημερα όμως εχει διαφορετικο νόημα
Εγω παλι δεν θεωρω οτι λεξεις ειναι απλα σκευη/φορεις νοηματων. Ειναι αυτουσιες και δια παντος ταυτοσημες με το αρχικο νοημα τους.Γι αυτο π.χ η λεξη γραμμοφωνο σιγα σιγα χαθηκε,δεν αλλαξε νοημα π.χ με το γραμμοφωνο δεν εννουμε π.χ το ipod σημερα.
Τωρα ειδικα για λεξεις φορτισμενες ιδεολογοπολιτικα λειτουργει μια προπαγανδα διασττρεβλωσης τους π.χ εθνικιστης,κουλτουρα κτλ
ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ