-
Σε ευχαριστούμε!
Και στα δικά σου, να βρεις ένα καλό παιδί!!! -
Γιορτάζουν
σήμερα
Τρι 20 Ιουλ 10
Ηλίας, Λιάς, Ηλιάκος, [b]Λιάκος, Λίτσος, Λιάκουρας, Ηλιάνα, Λιάνα[/b]Χρόνια πολλά πανμέγιστε!!!
-
To προηγούμενο μήνυμα μου με τις ευχές μου στον Τρισμέγιστο ήταν η 1900η απάντηση!!!
Τυχαίο;
Δεν νομίζω... -
Ο χρήστης Patrinos έγραψε:
To προηγούμενο μήνυμα μου με τις ευχές μου στον Τρισμέγιστο ήταν η 1900η απάντηση!!!
Τυχαίο;
Δεν νομίζω...Μπράβο. Τσίμπα τώρα ένα κεφτέ από τον φίλο σου τον σαβουροβιβλιοπώλη
-
Ο χρήστης BEAMS έγραψε:
Τυχαίο;
Δεν νομίζω...Μπράβο. Τσίμπα τώρα ένα κεφτέ από τον φίλο σου τον σαβουροβιβλιοπώλη
Για κάτσε καλά...
Σαν πολύ είρωνας είσαι... -
Ο χρήστης Patrinos έγραψε:
Τυχαίο;
Για κάτσε καλά...
Σαν πολύ είρωνας είσαι...Γιατί θα γίνει τι;
-
Έχει νόημα αυτό που κάνεις, Beams; Άσε αυτό το νήμα να γράφει ότι θέλει. Άλλωστε, από τον τίτλο και μόνο ξέρεις τι θα διαβάσεις.
Προσωπικά, θα προτιμούσα βέβαια αυτό το thread να είναι μια ανάλυση του φαινομένου Λιακόπουλος και τι τον κάνει τόσο δημοφιλή, αλλά αντίστοιχα θα μπορούσαμε να έλεγα το ίδιο και για πολλά άλλα πράγματα που θεωρώ ανοησίες αλλά οι μάζες πιστεύουν (κυριολεκτικώς) με θρησκευτική ευλάβεια.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Έχει νόημα αυτό που κάνεις, Beams; 1Άσε αυτό το νήμα να γράφει ότι θέλει. ** 2
**
Άλλωστε, από τον τίτλο και μόνο ξέρεις τι θα διαβάσεις. 3Προσωπικά, θα προτιμούσα βέβαια αυτό το thread να είναι μια ανάλυση του φαινομένου Λιακόπουλος και τι τον κάνει τόσο δημοφιλή,
αλλά αντίστοιχα θα μπορούσαμε να έλεγα το ίδιο και για πολλά άλλα πράγματα που θεωρώ ανοησίες αλλά οι μάζες πιστεύουν (κυριολεκτικώς) με θρησκευτική ευλάβεια. ** 4**1 Όσο νόημα έχει να κάνεις πλάκα, με ένα θέμα που προσφέρεται για πλάκα. Γενικώς στη ζωή και όχι μόνο στο φόρουμ.
2 Από μόνο του να το αφήσω να γράφει ότι θέλει; Κάποιος ανοίγει ένα θέμα και κάποιοι σχολιάζουν.
3 Αυτό ακριβώς. Δεν παρερμήνευσα καθόλου. Ούτε και κανείς άλλος νομίζω.
4 Γιατί δεν κάνεις την αρχή είτε εδώ, είτε σε ένα καινούριο θέμα που θα ανοίξεις και θα συζητάμε (όσοι τουλάχιστον θέλουμε) όλους τους ανορθολογισμούς της ελληνικής κοινωνίας;
Ακόμα και πλάκα να γινόταν μεταξύ σοβαρών παραθέσεων εκεί, θα έβγαινε πάρα πολύ ζουμί για πάρα πολλά πράγματα.
Αν υπάρχουν άλλες ερωτήσεις, πόσταρε να στις απαντήσω και αυτές -
ΕΛΛΑΣ ΤΟΥΡΚΙΑ Γεωστρατηγική Μελέτη MEROS 1
ΕΛΛΑΣ ΤΟΥΡΚΙΑ Γεωστρατηγική Μελέτη MEROS 2
ΕΛΛΑΣ ΤΟΥΡΚΙΑ Γεωστρατηγική Μελέτη MEROS 3
ΕΛΛΑΣ ΤΟΥΡΚΙΑ Γεωστρατηγική Μελέτη MEROS 4
ΕΛΛΑΣ ΤΟΥΡΚΙΑ Γεωστρατηγική Μελέτη MEROS 5
-
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες!.εγω ακομη δεν εχω καταλαβει πως ο ψεκασμος για μειωση του χαλαζιου και της μπορας μεταφραζεται σε
ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΜΕΤΑΝΩΕΙΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ -
http://mavro-oxi-allo-karvouno.blogspot ... rails.html
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
εγω ακομη δεν εχω καταλαβει πως ο ψεκασμος για μειωση του χαλαζιου και της μπορας μεταφραζεται σε
ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΜΕΤΑΝΩΕΙΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕEγω ακόμη δεν εχω καταλάβει αυτοί που ψεκάζουν τον πλανήτη με όλα αυτά τα τρισκατάρατα χημικά, ΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ...;; Εκτος κι αν κυκλοφορούν αυτοί και οι οικογένειες τους μόνιμα με μάσκα... Ή μηπως έχουν πάρει κάποιο κρυφό αντίδοτο..!!!;;; Χμμμμμμμμ.......
-
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
Eγω ακόμη δεν εχω καταλάβει αυτοί που ψεκάζουν τον πλανήτη με όλα αυτά τα τρισκατάρατα χημικά, ΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ...;; Εκτος κι αν κυκλοφορούν αυτοί και οι οικογένειες τους μόνιμα με μάσκα... Ή μηπως έχουν πάρει κάποιο κρυφό αντίδοτο..!!!;;; Χμμμμμμμμ.......Στην μαύρη ορθογώνια περιοχή της Γροιλανδίας που φαίνεται και από το GoogleEarth.
-
ελα ντε αφου δεν εχουν ιδεα γιατι δεν το ψαχνουν λιγο και το καιμενο το haarp τα ιδια ακουει ενταξει εκεινο ισως και δικαιως αφου τεχνολογια του tesla ειναι αλλα γενικα τα εχουν γαμησει ολα
που να δουν τα νεα παιχνιδια της darpa τι θα λενε -
Εφυγε ο Πατρινος, παει και η ενημερωση για τον Λιακο!
Κριμα...
...και το διαβαζα το τοπικο.Ποιος θα συνεχισει το μεγαλο αυτο εργο?
-
Βασίλη μην μασάς ρε...Το αναλαμβάνουμε από κοινού ;Καλά εκεί κάτω από ποιο κανάλι βλέπετε Λιάκο;
-
Macedonia!
...κι αλλος fun?
-
Δεν ήξερα ότι πιάνει και νότια Ελλάδα!Σαφώς κι άλλος φαν...Since 2007
-
Και γω καπου εκει ξεκινησα να τον βλεπω.
Φυσικα δεν ασπαζομαι ολα οσα λεει, αλλα μου αρεσει αυτο το μυστηριο και η 'αχαληνοτη πραγματικοτητα' μερικων θεματων.
Ειδικα τα επιστημονικα του θεματα περι γης, αστρων κτλ με ενδιαφερουν πολυ. Για τα ιστορικα του θεματα, δε μπορω να εχω αποψη οπως και κανεις δε μπορει να χει αποψη για το τι συνεβη κατι χιλιαδες χρονια πριν απο μας, ακομα και αυτοι που κατεγραψαν 'την ιστορια μας' ξερουμε ποσο εμπιστοι ειναι? Νομιζω πως οχι!
Ολο αυτο το μυστηριο ειναι ενα παιχνιδι, διαβαζεις, ακους γνωμες και αποφασιζεις εσυ τι θες να πιστεψεις.Προς αποφυγη παρεξηγησεων, ο Λιακο δε με ενδιαφερει τι υποστιριζει πολιτικα ή αν ειναι εθνικιστης κτλ...με ενδιαφερει επιστιμονικα κυριως η γνωμη του!
Ολα τα βιβλια που διαβαζω ειναι μονο επιστημονικα, ποτε δεν διαβασα καποιο λογοτεχνικο κτλ...
ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ