-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Drdino είσαι σοβαρός επιστήμονας?Θα βγω offtopic και δεν θέλω τώρα...
-
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
Επίσης, αν θες μου απαντάς όμως και στην απορία που εκφράζω παραπάνω....Σορρυ αλλα δεν βλεπω να ρωτας εμενα προσωπικα κατι...
Αν θες επανελαβε μια φορα! -
Eγω ακόμη δεν εχω καταλάβει αυτοί που ψεκάζουν τον πλανήτη με όλα αυτά τα τρισκατάρατα χημικά, ΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ...;; Εκτος κι αν κυκλοφορούν αυτοί και οι οικογένειες τους μόνιμα με μάσκα... Ή μηπως έχουν πάρει κάποιο κρυφό αντίδοτο..!!!;;; Χμμμμμμμμ.......
-
Απορία
Οταν αυτά γίνουν θρησκεία και ο Λιακό ο προφήτης της ( ) θα μπορούμε να τα λέμε έτσι ωμά η θα πρέπει να 'σεβόμαστε' την πίστη του άλλου;Εξαρτάται πόσο Δημοκράτης είναι κανείς....Οχι οτι είναι υποχρεωμένος να είναι βέβαια....
Αν είναι κάποιος (πράγματι είναι, δεν νομίζει ότι είναι ) θα μπορεί να τα λέει έτσι ωμά η θα τουμπεκιάζεται να μη προσβάλλει την πίστη του άλλου;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Γιατί δεν πετάνε όλα τα αεροπλάνα στο ΙΔΙΟ ύψος, ούτε έχουν ίδια EGT (θερμοκρασία καυσαερίων), ούτε υπάρχουν παντού και πάντα οι ίδιες εξωτερικές συνθήκες υγρασίας/θερμοκρασίας ώστε να σχηματιστούν τα συμπυκνώματα.Ευχαριστω για την διευκρινηση! Θα το ψαξω εκτενεστερα το θεμα.
Οι χαρακτηρισμοί σου επιστρέφονται.
Νομιζω οτι εχεις καποιο προβλημα, δεν αναφερθηκα σε εσενα και ξεκολλα λιγο απο τις προκαταληψεις σου και απο το αλανθαστο που νομιζεις οτι εχεις.
Κουβεντα κανουμε...μονο που τα λογια μερικων δεν ειναι για κουβεντα και αν ειναι κριμα για το φορουμ. -
Ο χρήστης Blanc Ange έγραψε:
Νομιζω οτι εχεις καποιο προβλημα, δεν αναφερθηκα σε εσενα και ξεκολλα λιγο απο τις προκαταληψεις σου και απο το αλανθαστο που νομιζεις οτι εχεις.
-
Κουβεντα κανουμε...μονο που τα λογια μερικων δεν ειναι για κουβεντα και αν ειναι κριμα για το φορουμ.Τι πρόβλημα νομίζεις πως έχω; Κάθεσαι και χαρακτηρίζεις τσάμπα μάγκες του πληκτρολογίου τους συνομιλητές σου και εγώ έχω το πρόβλημα;
Τι προκαταλήψεις και τι αλάνθαστο έχω;
-
αφού δεν δέχεσαι οποιαδήποτε τυχαία άποψη, το παίζεις αυθεντία και ότι έχει το αλάνθαστο.
Μην κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις τώραΝα σου φέρω ένα παράδειγμα. Πιστεύεις στην κοίλη γη;
-
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
Απορία
Οταν αυτά γίνουν θρησκεία και ο Λιακό ο προφήτης της ( ) θα μπορούμε να τα λέμε έτσι ωμά η θα πρέπει να 'σεβόμαστε' την πίστη του άλλου;Εξαρτάται πόσο Δημοκράτης είναι κανείς....Οχι οτι είναι υποχρεωμένος να είναι βέβαια....
Αν είναι κάποιος (πράγματι είναι, δεν νομίζει ότι είναι ) θα μπορεί να τα λέει έτσι ωμά η θα τουμπεκιάζεται να μη προσβάλλει την πίστη του άλλου;
Αν έχει την αίσθηση οτι προσβάλλει τον αλλο, καλά θα κάνει να τουμπεκιάζεται....Αν πάλι δεν αντιλαμβάνεται οτι τον προσβάλλει (όταν αυτό είναι ξεκάθαρο τουλάχιστο), τότε έχει αλλα προβλήματα, οπότε το λιγότερο που μας απασχολεί, είναι το πόσο Δημοκράτης είναι....
-
Το αν εχει ντροπιασει το πτυχιο του θα ηθελα να το ακουσω απο καποιον φυσικο, τωρα για τους κινητηρες εισαι σιγουρος?
Γιατι δεν βγαζουν ολα τα αεροπλανα που πετουν αυτες τις γραμμες, παρα μονο μερικα?Φιλε kon, αποδηξεις εχεις οτι λεει αρλουμπες?
Και γω θεωρω οτι εισαι ψευτομαγκακι του πληκτρολογιου, τερμα τα σαπια, αποδηξεις εχεις? το επαγγελμα σου? Εσυ πιστευεις οσα εμαθες στην ιστορια που σου διδαξαν στο σχολειο? Αποδηξεις για το τι δεν πιστευεις εχεις???Σχολια παντως τυπου κανω και γω, αλλα ξεκαθαρισα οτι δε μπορω να αμφισβητισω κανεναν φυσικο, υδραυλικο, ηλεκτρολογο κτλ απο τη στιγμη που δεν εχω τις βασικες του γνωσεις!!!
Πληκτρολογιακηδες τσαμπα μαγκες!
συνηθως στα υψη ανω των 29.000 αρχιζει η παγοποιηση για τα καυσαερια μπορει και στα 31.000 αναλογα την περιοχη
τα γνωστα χημικα ειναι μονο για το χαλαζι και για να κοψει την πολυ βροχη
οταν περασει αλλο ενα καλο απο τον σαρωνικο και μπει στην αττικη θα τα δεις να βαρανε ασυστολα πανω απο τα βορεια προαστεια δροσια κτλ κτλ
βεβαια υπαρχουν και τα παραδειγματα τυπου κινας που τα βομβαρδισε για να κοψει και τελικα θαφτηκε στο χιονι
με μερικα πραγματα απλα δεν παιζεις μπορει να εχεις την τεχνολογια αλλα η κατανοηση της ακομη και απο αυτους που το εφευραν ειναι αλλο πραγμα.. -
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Η αποδηξη για τον τσαμπα μαγκα!
Μαλλον θες να πεις οτι χαρακτηριζω τσαμπα μαγκες το παρεακι σου ή την κλικα και θυγεσαι!
Καλα δεν ειναι η πρωτη φορα, εχω διαβασει θεματα, δεν τα λεω ετσι επειδη μου κατεβηκαν!
Και αν θυχτει το παρεακι, ban!
Αυτο λεγεται προκαταληψη αγαπητε, αν καποιος εχει ορεξη να κουβεντιασει σε αυτο το θεμα, καλως και να ακουστει η γνωμη του, αν το μονο που θελει ειναι να κανει ειναι να μαμαει την κουβεντα οπως μαμαει ολα τα θεματα, αποφασησε εσυ και η ομαδα διαχειρησης τι θα κανετε!
Βλεπεις εγω γραφω και παρακολουθω οτι με ενδιαφερει, οταν καποιος γραφει παντου μονο και μονο για να πει τη μαλακια του, αυτον ΟΧΙ ΔΕ ΘΑ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΤΩ!Ευχαριστω!
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
συνηθως στα υψη ανω των 29.000 αρχιζει η παγοποιηση για τα καυσαερια μπορει και στα 31.000 αναλογα την περιοχη
τα γνωστα χημικα ειναι μονο για το χαλαζι και για να κοψει την πολυ βροχη
οταν περασει αλλο ενα καλο απο τον σαρωνικο και μπει στην αττικη θα τα δεις να βαρανε ασυστολα πανω απο τα βορεια προαστεια δροσια κτλ κτλ
βεβαια υπαρχουν και τα παραδειγματα τυπου κινας που τα βομβαρδισε για να κοψει και τελικα θαφτηκε στο χιονι
με μερικα πραγματα απλα δεν παιζεις μπορει να εχεις την τεχνολογια αλλα η κατανοηση της ακομη και απο αυτους που το εφευραν ειναι αλλο πραγμα..Θενξ
-
mirage,το ποπκορν μου τελειωσε,αλλη μια γυρα παρακαλω
-
Σου έκανα παραπάνω μια ερώτηση και απάντησες άλλα αντί άλλων.
Πάμε πάλι. Γνωρίζεις κάποιον σοβαρό επιστήμονα να παριστάνει τον τηλεπωλητή χαϊμαλιών, σταυρών, Κωνσταντινάτων κλπ?Αυτή είναι η δουλειά ενός επιστήμονα που θέλει να λέγεται σοβαρός?
-
Απορία
Αν έχει την αίσθηση οτι προσβάλλει τον αλλο, καλά θα κάνει να τουμπεκιάζεται....Αν πάλι δεν αντιλαμβάνεται οτι τον προσβάλλει (όταν αυτό είναι ξεκάθαρο τουλάχιστο), τότε έχει αλλα προβλήματα, οπότε το λιγότερο που μας απασχολεί, είναι το πόσο Δημοκράτης είναι....
Επειδή μου την σπάνε τα υπονοούμενα μπορείς να πεις ευθέως τι θες να πεις;
-
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
Απορία
Οταν αυτά γίνουν θρησκεία και ο Λιακό ο προφήτης της ( ) θα μπορούμε να τα λέμε έτσι ωμά η θα πρέπει να 'σεβόμαστε' την πίστη του άλλου;Food for thought.
Πάντως, όπως λέει και ο Κωνσταντίνος πιο πάνω, οι ηλίθιοι είναι αμέτρητοι. Ένας φεύγει, χιλιάδες φυτρώνουν, και όλες οι γνώσεις και η επιστημονική έρευνα του κόσμου δεν πρόκειται να το αλλάξει αυτό.
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Πάμε πάλι. Γνωρίζεις κάποιον σοβαρό επιστήμονα να παριστάνει τον τηλεπωλητή χαϊμαλιών, σταυρών, Κωνσταντινάτων κλπ?Αυτή είναι η δουλειά ενός επιστήμονα που θέλει να λέγεται σοβαρός?
Και σου απαντησα, ποιος εισαι εσυ που θα κρινεις αν ειναι σοβαρος ενας επιστημονας ή οχι?
-
evolution of stupidity?
-
Και σου απαντησα, ποιος εισαι εσυ που θα κρινεις αν ειναι σοβαρος ενας επιστημονας ή οχι?
Κι εσύ ποιος είσαι να κρίνεις αν ο Kon5 είναι σοβαρός επιστήμονας προκειμένου να κρίνει τη σοβαρότητα ενός άλλου επιστήμονα;
Μήπως έχεις το άλαθητο και δεν δέχεσαι την άποψη του Κον5; Μήπως έχεις προκαταλήψεις;
-
Εγώ θα έλεγα για αρχή να ρίξουμε λίγο τους τόνους και να σταματήσει όλη αυτή η κουβέντα κάπου εδώ. Ειλικρινά ποστ με και και δεν προσφέρουν κάτι στην όλη συζήτηση.
Για τα contrails νομίζω πως έχεις πάρει απαντήσεις, μάλιστα αν δείς και το link με το νομογράφημα που έβαλα θα καταλάβεις γιατί μερικές φορές βλεπεις και άλλες όχι κλπ. Το site της NASA είναι αρκετά κατατοπιστικό νομίζω.
ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ